טל רודס כתב:ראיתי את OldBoy , סרט מוזר ולא קל לעיכול.
אשכול סרטים
- AlucarDT
- דרימיסט-על
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
פיצול
נמאס לי שכל מני סרטים שכל מה שיש בהם זה אלימות מוגזמת חסרת פואנטה הופכים להיות להיט. במיוחד שבאים פלצנים 'מפורסמים' דוגמת פורטנוי ומפרסמים אותם ואז כולם מזילים ריר, הרי אם פורטנוי המליץ זה חייב להיות מעולה. אם הסרט הוא סופר אלים וגם זר, אז בכלל ישר סרט קאלט. כל כך מעורר רחמים...
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- Idan_Floyd
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
Re: אשכול Bitchlist
רלוונטי גם לסרטים של טרנטינו, שכל סרט שהוא מוציא חייב להיות "להיט" ו-"קאלט".נמאס לי שכל מני סרטים שכל מה שיש בהם זה אלימות מוגזמת חסרת פואנטה הופכים להיות להיט. אם הסרט הוא סופר אלים וגם זר, אז בכלל ישר סרט קאלט.
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
נכון, ורוב הסרטים שלו ממש לא.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
Re: אשכול סרטים
A Dangerous Man , סרט חדש של סטיבן סיגל, עם הרבה דם,אלימות והרוגים. אני מתגעגע לתקופה שהוא עשה סרטים כמו "מצור ימי".
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
אתה במקרה מדבר על "עיר האלוהים" ו"יחידת עילית"?DivineComedy כתב:נמאס לי שכל מני סרטים שכל מה שיש בהם זה אלימות מוגזמת חסרת פואנטה הופכים להיות להיט. במיוחד שבאים פלצנים 'מפורסמים' דוגמת פורטנוי ומפרסמים אותם ואז כולם מזילים ריר, הרי אם פורטנוי המליץ זה חייב להיות מעולה. אם הסרט הוא סופר אלים וגם זר, אז בכלל ישר סרט קאלט. כל כך מעורר רחמים...
ולביצ': שהורדתי את שני הסרטים האלה והם בפאקינג פורטוגזית, ובדיוק עכשיו QSUBS החליטו להתעלל בטורק.נט והם הפילו להם את האתר, ובאתר סרטים אין תרגום לגרסה שלי!

Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
- Mars Volter
- דרימיסט שרוף
שוקרון, אני ממליץ לך פשוט להשכיר את הסרט, כיוון שכל התרגומים שיש באיטרנט ל"עיר האלוהים" מפספסים לחלוטין את הסלנג והשמות של הדמויות.
ואני מסכים עם ניר בביצ' שלו, אבל לצערי יש פשוט סרטים שמתעלים על ההכללה הזו.
ואני מסכים עם ניר בביצ' שלו, אבל לצערי יש פשוט סרטים שמתעלים על ההכללה הזו.

"The bigger the lie, the more they believe"
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
אז תוריד כתוביות באנגלית מאיזה אתר בינ"ל, זה מה שאני עשיתי כשראיתי את הסרטים האלה.ולביצ': שהורדתי את שני הסרטים האלה והם בפאקינג פורטוגזית, ובדיוק עכשיו QSUBS החליטו להתעלל בטורק.נט והם הפילו להם את האתר, ובאתר סרטים אין תרגום לגרסה שלי!
- AlucarDT
- דרימיסט-על
ראיתי אתמול את last stop 174, מבוסס על סיפור אמיתי שהתרחש בריו דה ז'נרו בשנת 2000..סרט טוב מאוד!

- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
דווקא לא על אלה ספציפית.avrahamshuk כתב:אתה במקרה מדבר על "עיר האלוהים" ו"יחידת עילית"?DivineComedy כתב:נמאס לי שכל מני סרטים שכל מה שיש בהם זה אלימות מוגזמת חסרת פואנטה הופכים להיות להיט. במיוחד שבאים פלצנים 'מפורסמים' דוגמת פורטנוי ומפרסמים אותם ואז כולם מזילים ריר, הרי אם פורטנוי המליץ זה חייב להיות מעולה. אם הסרט הוא סופר אלים וגם זר, אז בכלל ישר סרט קאלט. כל כך מעורר רחמים...
ולביצ': שהורדתי את שני הסרטים האלה והם בפאקינג פורטוגזית, ובדיוק עכשיו QSUBS החליטו להתעלל בטורק.נט והם הפילו להם את האתר, ובאתר סרטים אין תרגום לגרסה שלי!![]()
![]()
City of God סרט נחמד לא עד כדי כך אלים עם סינמטוגרפיה ומשחק מדהימים. אגב חובה, (פשוט חובה!!) לראות אותו עם תרגום לאנגלית ולא עיברית. אחרת אתה עושה עוול לסרט. אני יכול לשלוח לך את התרגומים שיש לי.
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
סרט משעשע ביותר.Mars Volter כתב:ראיתי זומבילנד, סרט מעולה. pure fun. וג'סי אייזנברג אדיר, קצת מחקה את מייקל סרה, אבל חמוד בכל זאת.
ראיתי את Dorian Gray , ככה-ככה של סרט.
- Dead
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
הספר "תמונתו של דוריאן גריי" דווקא לא רע.טל רודס כתב: ראיתי את Dorian Gray , ככה-ככה של סרט.
אני מקווה לראות את הסרט בקרוב. מסקרן אותי לראות איך יצא הסרט בהשוואה לספר.

-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
The Blind Side , דרמה על צעיר שחור שמאומץ ע"י משפחה לבנה עשירה בממפיס, ועובר שינויים בחייו מבחינה אישית, מבחינת הלימודים ומבחינת הספורט (הופך לשחקן פוטבול מקצועי). סנדרה בולוק בתפקיד ראשי ויש גם הופעת אורח של קתי בייטס (מיזרי). סרט טוב!
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
ואם כבר מדברים על סרטים מוזרים שיהפכו לקאלט, אז קבלו את הלהיט הבא:
Enter the Void
http://www.imdb.com/title/tt1191111
Enter the Void
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
DivineComedy כתב:ואם כבר מדברים על סרטים מוזרים שיהפכו לקאלט, אז קבלו את הלהיט הבא:
Enter the Void

- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
לא ראיתי אותו ורק אחר כך גיליתי מי הבמאי, אבל מספיק לקרוא ביקורת אחת או שניים מimdb כדי להבין את הכיוון.
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
The Hurt Locker
מישהו ראה? איך הוא?
מישהו ראה? איך הוא?
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
לא ראיתי עדיין, סורי.
- Mars Volter
- דרימיסט שרוף
ראיתי חלקים נכבדים, ז'אנר מלחמתי שלדעתי הולך להיות דומיננטי בשנים הקרובות - מאוד ריאליסטי, מאוד אינטימי ועם השקעה גדולה בתסריט.
אני מוכן להתערב שהבמאי של "לבנון" ראה את הסרט הזה בשלב מסויים של העבודה על הסרט.
לצערי הייתי עייף מדי וזה היה אצל חבר, אצל לא ראיתי את הסוף וכאלה, אבל הרשים אותי.
אני מוכן להתערב שהבמאי של "לבנון" ראה את הסרט הזה בשלב מסויים של העבודה על הסרט.
לצערי הייתי עייף מדי וזה היה אצל חבר, אצל לא ראיתי את הסוף וכאלה, אבל הרשים אותי.

"The bigger the lie, the more they believe"