למה אתה מסתכל רק על בארסה? עדיין במשחקי ריאל נכבשו יותר שערים... (רק חבל שלשני הצדדים

מה אתה מאשים את סנדרלנד? הם קבוצה במשבר, המאמן שלהם התפטר, והם באים לשחק באחד המגרשים הכי ביתיים באירופה. מה ציפית שהם יבואו ויתנו למנצ'סטר חמישייה ? לגיטימי מצידם לבוא ולשחק על תיקו. להבדיל מהליגה הספרדית ששם אין הגנות, אבל גם אין שם קהל כמו שהראיתי לפני כמה הודעות. ליגה בלי קהל לא יכולה להיות הליגה הכי טובה בעולם, חוץ מזה שבליגה הספרדית אין את המתח והעניין כמו בליגה האנגלית, הקצב נמוך בהרבה. היא עדיין ליגה מעניינת אבל מבחינתי הליגה האנגלית במקום הראשון, וגם הליגה הגרמנית היא ליגה מצוינת ולא פחות מעניינת מהספרדית.ilai fields #7 כתב:בכל זאת, לא מגיע לקבוצה כזאת לשחק בליגה כמו הליגה האנגלית...
יאללה טל, בוא ניתן להם בראש!!
בכל הליגה הספרדית נכבשים יותר שערים מכל ליגה אחרת! אני לא מסתכל רק על בארסה בכלל, כתבתי כמה תוצאות של אתלטיקו ושל עוד משחקים עם הרבה מאוד שערים, שלא נדבר על ה-4:3 שריאל קיבלה בראש בבית אתמול מסביליה.DivineComedy כתב:אהמ אהמ, קבוצה אחת לא עושה ליגה לאטרקטיבית.
למה אתה מסתכל רק על בארסה? עדיין במשחקי ריאל נכבשו יותר שערים... (רק חבל שלשני הצדדים)
מצטער טל אתה לא באמת מצפה ממני להגיב לטענה מגוכחת כזאת! בולטון או סטוק? זה שקבוצות גדולות בליגה האנגלית לא מסתדרות עם קבוצות שמשחקות הגנה חזקה זה לא אומר שברצלונה לא תפרק גם אותם. אתה לא רציני בכלל...טל רודס כתב:זה כי אין הגנות בספרד. שים את ברצלונה למשחק בבריטניה סטדיום מול סטוק או בריבוק סטדיום מול בולטון, ותראה איך מפרקים את הצורה לברצלונה.
ראיתי את המשחק של ריאל אמש עד הסוף ואני כמובן לא מאוכזב שהם הפסידו, כי הם מספיק פעמים העונה ניצלו מהפסדי בית אחרי שחטפו 2-3 שערים בכל משחק בית כמעט, אז הפוקסים נגמרו לריאל. כמו שריאל נראית, בארסה לא תתקשה להשחיל לה שלישייה ביום שבת, ההגנה של ריאל פשוט לא קיימת. ריאל תצטרך התעלות מיוחדת כדי להוציא משהו בקאמפ-נואו.
ליגת האלופות היא לא פקטור, כי מדובר בטורניר קצר, שקבוצה יכולה להתעלות ולזכות למרות שהיא לא הכי טובה (עיין ערך: פורטו, מילאן, ליברפול).יש לנו את ליגת האלופות, נראה איך בארסה תשחק שם נגד הקבוצות האנגליות ואז נשפוט.
מגוחכת? נראה את מסי מנסה להתחכם בדריבל אחרי שאיזה סוס כמו קווין דיוויס ייכנס בו פעם אחת. בספרד אין הגנות ואני בטוח שאם ברצלונה הייתה משחקת בליגה האנגלית היא הייתה אוכלת הרבה חצץ.מצטער טל אתה לא באמת מצפה ממני להגיב לטענה מגוכחת כזאת! בולטון או סטוק? זה שקבוצות גדולות בליגה האנגלית לא מסתדרות עם קבוצות שמשחקות הגנה חזקה זה לא אומר שברצלונה לא תפרק גם אותם. אתה לא רציני בכלל...
כל הכבוד לברצלונה שהיא מצליחה פעם בעונה למלא את האצטדיון (התכולה שלו אגב היא יותר מ-82 אלף), כאשר רוב הקבוצות באנגליה ממלאות את המגרשים כל העונה. המשאית עם המדליות בדיוק עצרה בחניה של הקאמפ-נואו.ד"א על בתגובה לאחת ההודעות הקודמות של טל.
"למעלה מ-82 אלף צופים מילאו אמש את קאמפ נואו, שיא העונה, ובקבוצה מצפים שבמשחק מול ריאל כבר לא יישאר כיסא ריק באיצטדיוןם: "אני קורא לקהל שלנו למלא את קאמפ נואו ולא להפסיק לעודד אותנו. אנחנו קבוצה הרבה יותר טובה כשהקהל מאחורינו"."
זה היה כשדיברו על מתיאוס בתוכנית באופן כללי, וקופמן הרי רגיל לצעוק ולזרוק עלבונות על כל מי שרק אפשר, הוא רק שכח שזילות שואה זה לא משהו שעוברים עליו בישראל לסדר היום.DivineComedy כתב:בתגובה למה בדיוק הוא אמר את זה?
נכון, אין כמוה, הליגה המרתקת ביותר בעולם. רק מי שלא היה במשחק בליגה האנגלית יגיד שהיא אפורה ומשעממת, הקצב הוא היסטרי, הפיזיות, הדרמה שמתפתחת במשחק. אנטי-כדורגל והגנה? נראה לי שהתבלבלת עם הליגה האיטלקית.ufomatan כתב:זה שאתה מתייסח לקופמן וזה שכל המדינה מתייחסת למה שהערימת רפש הצהובה הזאת מוציאה מהפה גורמת לאיש להמשיך בלי סוף.
הרי כמו שמקרה פנחס גרשון ובובליל מוכיח (ולא ראיתי את האדם מעולם רק שמעתי מהתקשורת) העם כאן אוהב אנשים מכוערים, לא אינטיליגנטים עם פה מלוכלך שנגוע בשנאת נשים וגזענות. אז על מה הפלא?אין לי בעיה שקופמן יבלבל את השכל וילכלך על אנשים , אבל כשמערבים בזה משהו כל כך רגיש כמו שואה, זה שיא הגועל נפש.
טל- האהבה שלך לליגה האנגלית לא יודעת סוף. לטמעי היא ליגה אפורה ומשעממת וככה לא צריך להיראות כדורגל! כדורגל שכולו הגנה הוא אנטי כדורגל, ואם אתה אוהב את הכדורגל שלך ככה- תהנה ותשאיר לנו לראות את הכדורגל היפה בלי ההגנות![]()
כל הכבוד להם! באמת סוף כל סוף ליגה שמבינה מה המטרה של הכדורגל. הרי באנגליה וברוב מדינות אירופה קורה בדיוק הפוך, כל מיני עשירים מזדמנים משתלטים על הכדורגל והופכים אותו לכלי פוליטי או כלי לעשיית רווח על חשבון הכדורגל והקהל.טל רודס כתב:כתבה מצוינת של אוריאל דסקל על הבונדסליגה (מיועד לכל חובבי הכדורגל בפורום ובמיוחד לבריל):
http://www.calcalist.co.il/sport/articl ... 23,00.html
יאללה גם אתה נסחפת בכל שנאת הזרים של התקשורת? מתיאוס מאמן נהדר שכנראה לא צריך להיות פה, כי הכל פה חובבני. על כך שהעיר לשופט קיבל הרחקה משני משחקים בעוד שנמני שאיים פיזית ומילולית על השופט קיבל הרחקה רק ממשחק אחד. התשקורת דואגת לפטם אותנו בכל ידיעה אפשרית על מתיאוס, על כך שהוא מבקר את שחקניו השונים? SO WHAT? זה תפקידו של מאמן ותפסיקו כבר להציק. אני מקווה שנתניה יקחו אליפות רק בשביל לראות את הפרצוף של התשקורת בסוף העונה.אבל בקשה קטנה שיש לי מההתאחדות הגרמנית- קחו מכאן את מתיאוס הוא עושה לכולנו חור בראש ועושה לעצמו בושות, חבל... היה שחקן ענק!
מתיאוס מאמן קקאמייקה!! איזה מאמן טוב ואיזה נעלי בית של עטר...קבוצה שלא תוקפת כמעט, משחקים משעממים בלי מצבים. והשחצנות שלו היא בלתי נתפסת, עזוב אותך את הסיפור עם השופט, כל ההתנהלות שלו מאז שהוא הגיע היא גועלית.טל רודס כתב:יאללה גם אתה נסחפת בכל שנאת הזרים של התקשורת? מתיאוס מאמן נהדר שכנראה לא צריך להיות פה, כי הכל פה חובבני. על כך שהעיר לשופט קיבל הרחקה משני משחקים בעוד שנמני שאיים פיזית ומילולית על השופט קיבל הרחקה רק ממשחק אחד. התשקורת דואגת לפטם אותנו בכל ידיעה אפשרית על מתיאוס, על כך שהוא מבקר את שחקניו השונים? SO WHAT? זה תפקידו של מאמן ותפסיקו כבר להציק. אני מקווה שנתניה יקחו אליפות רק בשביל לראות את הפרצוף של התשקורת בסוף העונה.אבל בקשה קטנה שיש לי מההתאחדות הגרמנית- קחו מכאן את מתיאוס הוא עושה לכולנו חור בראש ועושה לעצמו בושות, חבל... היה שחקן ענק!