אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

Re: אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel

שליחה על ידי DivineComedy »

אהמ אהמ, קבוצה אחת לא עושה ליגה לאטרקטיבית.
למה אתה מסתכל רק על בארסה? עדיין במשחקי ריאל נכבשו יותר שערים... (רק חבל שלשני הצדדים :haha: )
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

ilai fields #7 כתב:בכל זאת, לא מגיע לקבוצה כזאת לשחק בליגה כמו הליגה האנגלית...
יאללה טל, בוא ניתן להם בראש!! :knight:
מה אתה מאשים את סנדרלנד? הם קבוצה במשבר, המאמן שלהם התפטר, והם באים לשחק באחד המגרשים הכי ביתיים באירופה. מה ציפית שהם יבואו ויתנו למנצ'סטר חמישייה ? לגיטימי מצידם לבוא ולשחק על תיקו. להבדיל מהליגה הספרדית ששם אין הגנות, אבל גם אין שם קהל כמו שהראיתי לפני כמה הודעות. ליגה בלי קהל לא יכולה להיות הליגה הכי טובה בעולם, חוץ מזה שבליגה הספרדית אין את המתח והעניין כמו בליגה האנגלית, הקצב נמוך בהרבה. היא עדיין ליגה מעניינת אבל מבחינתי הליגה האנגלית במקום הראשון, וגם הליגה הגרמנית היא ליגה מצוינת ולא פחות מעניינת מהספרדית.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

DivineComedy כתב:אהמ אהמ, קבוצה אחת לא עושה ליגה לאטרקטיבית.
למה אתה מסתכל רק על בארסה? עדיין במשחקי ריאל נכבשו יותר שערים... (רק חבל שלשני הצדדים :haha: )
בכל הליגה הספרדית נכבשים יותר שערים מכל ליגה אחרת! אני לא מסתכל רק על בארסה בכלל, כתבתי כמה תוצאות של אתלטיקו ושל עוד משחקים עם הרבה מאוד שערים, שלא נדבר על ה-4:3 שריאל קיבלה בראש בבית אתמול מסביליה.
בלי ספק הליגה הכי טובה ומעניינת בעולם היום וכמעט בכל שנה!
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

זה כי אין הגנות בספרד. שים את ברצלונה למשחק בבריטניה סטדיום מול סטוק או בריבוק סטדיום מול בולטון, ותראה איך מפרקים את הצורה לברצלונה.

ראיתי את המשחק של ריאל אמש עד הסוף ואני כמובן לא מאוכזב שהם הפסידו, כי הם מספיק פעמים העונה ניצלו מהפסדי בית אחרי שחטפו 2-3 שערים בכל משחק בית כמעט, אז הפוקסים נגמרו לריאל. כמו שריאל נראית, בארסה לא תתקשה להשחיל לה שלישייה ביום שבת, ההגנה של ריאל פשוט לא קיימת. ריאל תצטרך התעלות מיוחדת כדי להוציא משהו בקאמפ-נואו.
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

יש לנו את ליגת האלופות, נראה איך בארסה תשחק שם נגד הקבוצות האנגליות ואז נשפוט.
תמונה
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

טל רודס כתב:זה כי אין הגנות בספרד. שים את ברצלונה למשחק בבריטניה סטדיום מול סטוק או בריבוק סטדיום מול בולטון, ותראה איך מפרקים את הצורה לברצלונה.

ראיתי את המשחק של ריאל אמש עד הסוף ואני כמובן לא מאוכזב שהם הפסידו, כי הם מספיק פעמים העונה ניצלו מהפסדי בית אחרי שחטפו 2-3 שערים בכל משחק בית כמעט, אז הפוקסים נגמרו לריאל. כמו שריאל נראית, בארסה לא תתקשה להשחיל לה שלישייה ביום שבת, ההגנה של ריאל פשוט לא קיימת. ריאל תצטרך התעלות מיוחדת כדי להוציא משהו בקאמפ-נואו.
מצטער טל אתה לא באמת מצפה ממני להגיב לטענה מגוכחת כזאת! בולטון או סטוק? זה שקבוצות גדולות בליגה האנגלית לא מסתדרות עם קבוצות שמשחקות הגנה חזקה זה לא אומר שברצלונה לא תפרק גם אותם. אתה לא רציני בכלל...
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

ד"א על בתגובה לאחת ההודעות הקודמות של טל.
"למעלה מ-82 אלף צופים מילאו אמש את קאמפ נואו, שיא העונה, ובקבוצה מצפים שבמשחק מול ריאל כבר לא יישאר כיסא ריק באיצטדיוןם: "אני קורא לקהל שלנו למלא את קאמפ נואו ולא להפסיק לעודד אותנו. אנחנו קבוצה הרבה יותר טובה כשהקהל מאחורינו"."
:yes:
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

יש לנו את ליגת האלופות, נראה איך בארסה תשחק שם נגד הקבוצות האנגליות ואז נשפוט.
ליגת האלופות היא לא פקטור, כי מדובר בטורניר קצר, שקבוצה יכולה להתעלות ולזכות למרות שהיא לא הכי טובה (עיין ערך: פורטו, מילאן, ליברפול).
מצטער טל אתה לא באמת מצפה ממני להגיב לטענה מגוכחת כזאת! בולטון או סטוק? זה שקבוצות גדולות בליגה האנגלית לא מסתדרות עם קבוצות שמשחקות הגנה חזקה זה לא אומר שברצלונה לא תפרק גם אותם. אתה לא רציני בכלל...
מגוחכת? נראה את מסי מנסה להתחכם בדריבל אחרי שאיזה סוס כמו קווין דיוויס ייכנס בו פעם אחת. בספרד אין הגנות ואני בטוח שאם ברצלונה הייתה משחקת בליגה האנגלית היא הייתה אוכלת הרבה חצץ.
ד"א על בתגובה לאחת ההודעות הקודמות של טל.
"למעלה מ-82 אלף צופים מילאו אמש את קאמפ נואו, שיא העונה, ובקבוצה מצפים שבמשחק מול ריאל כבר לא יישאר כיסא ריק באיצטדיוןם: "אני קורא לקהל שלנו למלא את קאמפ נואו ולא להפסיק לעודד אותנו. אנחנו קבוצה הרבה יותר טובה כשהקהל מאחורינו"."
כל הכבוד לברצלונה שהיא מצליחה פעם בעונה למלא את האצטדיון (התכולה שלו אגב היא יותר מ-82 אלף), כאשר רוב הקבוצות באנגליה ממלאות את המגרשים כל העונה. המשאית עם המדליות בדיוק עצרה בחניה של הקאמפ-נואו.
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 50988.html
ביי ביי שוסטר. לדעתי ראמוס הולך להיות זבל של מאמן, אפילו אם פעם הוא היה שווה משהו, בטוטנהאם הוא בטח איבד את כל הביטחון שלו. הוא לא בנוי לקבוצה כמו ריאל.
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

ראמוס מאמן פנטסטי, הוא פיתח בסביליה כל כך הרבה כשרונות כמו רייס, דייגו קאפל, סרחיו ראמוס (פני-סוס) ועוד רבים וטובים. אני לא יודע אם יצליח בריאל, אבל אני אוהב אותו כמאמן (ולא בגלל שהכשיל את טוטנהאם העונה).

מישהו פה ראה יציע העיתונות אמש? רון קופמן השווה את מתיאוס לנאצים ואמר שמתיאוס הוא ההוכחה שאין גרמניה אחרת. אני חושב שקופמן עבר כל גבול וזאת פשוט הסתה פרועה והוצאת דיבה. אני מתכונן להתלונן לערוץ הספורט ואני גם איידע את הנהלת מכבי נתניה (במידה ולא ראו את התוכנית) בדברים שנאמרו. אני גם שוקל להתנתק מערוצי הספורט.
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

בתגובה למה בדיוק הוא אמר את זה?
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

DivineComedy כתב:בתגובה למה בדיוק הוא אמר את זה?
זה היה כשדיברו על מתיאוס בתוכנית באופן כללי, וקופמן הרי רגיל לצעוק ולזרוק עלבונות על כל מי שרק אפשר, הוא רק שכח שזילות שואה זה לא משהו שעוברים עליו בישראל לסדר היום.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

זה שאתה מתייסח לקופמן וזה שכל המדינה מתייחסת למה שהערימת רפש הצהובה הזאת מוציאה מהפה גורמת לאיש להמשיך בלי סוף.
הרי כמו שמקרה פנחס גרשון ובובליל מוכיח (ולא ראיתי את האדם מעולם רק שמעתי מהתקשורת) העם כאן אוהב אנשים מכוערים, לא אינטיליגנטים עם פה מלוכלך שנגוע בשנאת נשים וגזענות. אז על מה הפלא?

טל- האהבה שלך לליגה האנגלית לא יודעת סוף. לטמעי היא ליגה אפורה ומשעממת וככה לא צריך להיראות כדורגל! כדורגל שכולו הגנה הוא אנטי כדורגל, ואם אתה אוהב את הכדורגל שלך ככה- תהנה ותשאיר לנו לראות את הכדורגל היפה בלי ההגנות :cheers:

ברן שוסטר פשוט עשה הכל כדי שיפטרו אותו, מדהים שגם ברמות האלה של הכדורגל מאמן יכול לבוא ולבטל אימפריה כמו ריאל מדריד- תענוג! חבל שלא נשאר יותר זמן שם... מאוד מזכיר את מיקי דרוסמן שגם הראה במשחק האחרון כמה אפסי הוא וכמה הוא לא מתאים לאמן קבוצה שהוא לא מממן.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

ufomatan כתב:זה שאתה מתייסח לקופמן וזה שכל המדינה מתייחסת למה שהערימת רפש הצהובה הזאת מוציאה מהפה גורמת לאיש להמשיך בלי סוף.
הרי כמו שמקרה פנחס גרשון ובובליל מוכיח (ולא ראיתי את האדם מעולם רק שמעתי מהתקשורת) העם כאן אוהב אנשים מכוערים, לא אינטיליגנטים עם פה מלוכלך שנגוע בשנאת נשים וגזענות. אז על מה הפלא?
אין לי בעיה שקופמן יבלבל את השכל וילכלך על אנשים , אבל כשמערבים בזה משהו כל כך רגיש כמו שואה, זה שיא הגועל נפש.
טל- האהבה שלך לליגה האנגלית לא יודעת סוף. לטמעי היא ליגה אפורה ומשעממת וככה לא צריך להיראות כדורגל! כדורגל שכולו הגנה הוא אנטי כדורגל, ואם אתה אוהב את הכדורגל שלך ככה- תהנה ותשאיר לנו לראות את הכדורגל היפה בלי ההגנות :cheers:
נכון, אין כמוה, הליגה המרתקת ביותר בעולם. רק מי שלא היה במשחק בליגה האנגלית יגיד שהיא אפורה ומשעממת, הקצב הוא היסטרי, הפיזיות, הדרמה שמתפתחת במשחק. אנטי-כדורגל והגנה? נראה לי שהתבלבלת עם הליגה האיטלקית.
סמל אישי של משתמש
Ashleadt
דרימיסטית שרופה
יצירת קשר:

שליחה על ידי Ashleadt »

you tell him :haha:
Just Because You're Paranoid Doesn't Mean They're Not Out to Get You!!!!
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

כתבה מצוינת של אוריאל דסקל על הבונדסליגה (מיועד לכל חובבי הכדורגל בפורום ובמיוחד לבריל):
http://www.calcalist.co.il/sport/articl ... 23,00.html
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

טל רודס כתב:כתבה מצוינת של אוריאל דסקל על הבונדסליגה (מיועד לכל חובבי הכדורגל בפורום ובמיוחד לבריל):
http://www.calcalist.co.il/sport/articl ... 23,00.html
כל הכבוד להם! באמת סוף כל סוף ליגה שמבינה מה המטרה של הכדורגל. הרי באנגליה וברוב מדינות אירופה קורה בדיוק הפוך, כל מיני עשירים מזדמנים משתלטים על הכדורגל והופכים אותו לכלי פוליטי או כלי לעשיית רווח על חשבון הכדורגל והקהל.
הגיע הזמן שכולם ילמדו מההתאחדות שם ויתחילו ליישם את זה.
אבל בקשה קטנה שיש לי מההתאחדות הגרמנית- קחו מכאן את מתיאוס הוא עושה לכולנו חור בראש ועושה לעצמו בושות, חבל... היה שחקן ענק!
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

אחלה כתבה, אם כל הקבוצות בכל העולם היו עובדות ככה אז לדעתי גם עולם הכדורגל היה הרבה יותר מאוזן גם בסופו של דבר.
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

אבל בקשה קטנה שיש לי מההתאחדות הגרמנית- קחו מכאן את מתיאוס הוא עושה לכולנו חור בראש ועושה לעצמו בושות, חבל... היה שחקן ענק!
יאללה גם אתה נסחפת בכל שנאת הזרים של התקשורת? מתיאוס מאמן נהדר שכנראה לא צריך להיות פה, כי הכל פה חובבני. על כך שהעיר לשופט קיבל הרחקה משני משחקים בעוד שנמני שאיים פיזית ומילולית על השופט קיבל הרחקה רק ממשחק אחד. התשקורת דואגת לפטם אותנו בכל ידיעה אפשרית על מתיאוס, על כך שהוא מבקר את שחקניו השונים? SO WHAT? זה תפקידו של מאמן ותפסיקו כבר להציק. אני מקווה שנתניה יקחו אליפות רק בשביל לראות את הפרצוף של התשקורת בסוף העונה.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

טל רודס כתב:
יאללה גם אתה נסחפת בכל שנאת הזרים של התקשורת? מתיאוס מאמן נהדר שכנראה לא צריך להיות פה, כי הכל פה חובבני. על כך שהעיר לשופט קיבל הרחקה משני משחקים בעוד שנמני שאיים פיזית ומילולית על השופט קיבל הרחקה רק ממשחק אחד. התשקורת דואגת לפטם אותנו בכל ידיעה אפשרית על מתיאוס, על כך שהוא מבקר את שחקניו השונים? SO WHAT? זה תפקידו של מאמן ותפסיקו כבר להציק. אני מקווה שנתניה יקחו אליפות רק בשביל לראות את הפרצוף של התשקורת בסוף העונה.
מתיאוס מאמן קקאמייקה!! איזה מאמן טוב ואיזה נעלי בית של עטר...קבוצה שלא תוקפת כמעט, משחקים משעממים בלי מצבים. והשחצנות שלו היא בלתי נתפסת, עזוב אותך את הסיפור עם השופט, כל ההתנהלות שלו מאז שהוא הגיע היא גועלית.
הוא מאמן עלוב בגלל זה אף קבוצה באירופה לא נוגעת בו גם לא עם מקל של 8 מטר. מתעסק יותר בעסקים שלו וביחצנות שלו מאשר באימון.

היום סוף כל סוף קטמון נתנה משחק טוב וניצחה את מוליכת הטבלה, נתיבות, 2:0 . אחרי הניצחון הזה ולמרות המשחקים הרעים שהיו לנו אנחנו 3 נקודות ממקום ראשון שזה מצויין. רק נקווה שנצליח לשמור על מומנטום טוב גם אחרי הפגרה.
שלח תגובה