אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
ufomatan
בריל!

Re: אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel

שליחה על ידי ufomatan »

טל רודס כתב:אין קשר, אם בארסה לא מסוגלת למלא אצטדיון, אז שתעבור לאצטדיון אחר. חוץ מזה, רק לריאל,בארסה וולנסיה יש אצטדיונים באמת גדולים, כל שאר האצטדיונים הם בערך עם תפוסה פחות או יותר כמו באנגליה, ועדיין בקושי ממלאים אותם בספרד.
זה לא משנה את העובדה שבארסה וארסנל מביאים את אותה כמות קהל למשחק. אבל אם זה עושה לך טוב :cheers:
לבארסה יש את האצטדיון הזה כבר מ 1954, אז לא ישנו אותו רק בגלל שלא יכולים להביא 100,000 איש כל משחק, תהיה רציני! אני לא מכיר קבוצה היום בעולם שתביא כמות בממוצע למשחק. אבל חכה שבוע הבא בארסה תמלא את הקאמפ!!
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

אם ברצלונה מסוגלים למלא רק נגד ריאל את הקאמפ-נואו, אז שיעברו לאצטדיון קטן, אני בטוח שגם לשחקנים זה לא כיף לשחק באצטדיון חצי ריק. ארסנל שנים שיחקה בקופסא של 38,500, וכשהיא עברה לאצטדיון החדש אז פרגוסון אמר שהיא בחיים לא תמלא אותו, והפלא ופלא כל משחק בכל מסגרת הוא מלא. אני חושב שארסנל יכלה בקלות למלא גם 80,000 כל משחק כי הביקוש עצום ויש עשרות אלפי אנשים ברשימת ההמתנה למנויים. אני מחכה לשבוע הבא לסופר-קלאסיקו, אם כי משחק העונה בגרמניה יותר מעניין אותי הערב :-)
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

טל רודס כתב:אם ברצלונה מסוגלים למלא רק נגד ריאל את הקאמפ-נואו, אז שיעברו לאצטדיון קטן, אני בטוח שגם לשחקנים זה לא כיף לשחק באצטדיון חצי ריק. ארסנל שנים שיחקה בקופסא של 38,500, וכשהיא עברה לאצטדיון החדש אז פרגוסון אמר שהיא בחיים לא תמלא אותו, והפלא ופלא כל משחק בכל מסגרת הוא מלא. אני חושב שארסנל יכלה בקלות למלא גם 80,000 כל משחק כי הביקוש עצום ויש עשרות אלפי אנשים ברשימת ההמתנה למנויים. אני מחכה לשבוע הבא לסופר-קלאסיקו, אם כי משחק העונה בגרמניה יותר מעניין אותי הערב :-)
המשחק הערב יהיה מרתק אני מקווה עם כמה שיותר שערים! אתה יודע איפה משדרים את זה באינטרנט ולא ב-5+++++++ LIVE הזבל הזה
הקאמפ נואו לא מרגיש ריק אף פעם. אם תבקר שם פעם תראה שהיציעים העליונים שבד"כ ריקים רוב המשחקים לא משפיעים בכלל על האווירה במגרש כי הם רחוקים מאוד מאוד מהדשא.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

ufomatan כתב:
טל רודס כתב:אם ברצלונה מסוגלים למלא רק נגד ריאל את הקאמפ-נואו, אז שיעברו לאצטדיון קטן, אני בטוח שגם לשחקנים זה לא כיף לשחק באצטדיון חצי ריק. ארסנל שנים שיחקה בקופסא של 38,500, וכשהיא עברה לאצטדיון החדש אז פרגוסון אמר שהיא בחיים לא תמלא אותו, והפלא ופלא כל משחק בכל מסגרת הוא מלא. אני חושב שארסנל יכלה בקלות למלא גם 80,000 כל משחק כי הביקוש עצום ויש עשרות אלפי אנשים ברשימת ההמתנה למנויים. אני מחכה לשבוע הבא לסופר-קלאסיקו, אם כי משחק העונה בגרמניה יותר מעניין אותי הערב :-)
המשחק הערב יהיה מרתק אני מקווה עם כמה שיותר שערים! אתה יודע איפה משדרים את זה באינטרנט ולא ב-5+++++++ LIVE הזבל הזה
הקאמפ נואו לא מרגיש ריק אף פעם. אם תבקר שם פעם תראה שהיציעים העליונים שבד"כ ריקים רוב המשחקים לא משפיעים בכלל על האווירה במגרש כי הם רחוקים מאוד מאוד מהדשא.
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sports

זה הלינק לכל התחנות שתשדרנה באינטרנט את המשחק. כמובן שכדאי לך כבר עכשיו להוריד את התוכנות הרלוונטיות:
Sopcast, TVANTS, TVU

דבר איתי אם אתה נתקל בבעיות טכניות.
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

שליחה על ידי yyzboy1928 »

יום שני. הפועל תל אביב - מכבי חיפה..

יהיה מעניין וטוב. זה בטוח :cheers: ..
וכמובן, ניצחון ירוק :cheers:
קוראים לי אליעד, אבל אני רוצה שתקראו לי ג'יימי :)
|פינת הכותרות של ג'יימי. מצחיק אם לא תיכנסו| :)
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

לא בטוח שיהיה מעניין... אחרי הכל זאת ליגת ה"עלק" נכון טל? :haha:
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

ilai fields #7 כתב:לא בטוח שיהיה מעניין... אחרי הכל זאת ליגת ה"עלק" נכון טל? :haha:
בטוח שלא יהיה מעניין :haha:
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

שליחה על ידי yyzboy1928 »

אוי נו.. שוב התחלנו.. :roll:

אני מוצא עיניין במשחקים כאלה.. וגם ניר. אוהד חיפה ידוע בפורום. ועוד כמה ניצני אוהבי כדורגל ישראלי..
קוראים לי אליעד, אבל אני רוצה שתקראו לי ג'יימי :)
|פינת הכותרות של ג'יימי. מצחיק אם לא תיכנסו| :)
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

יורם ארבל שכבר היה צריך לפרוש לפני שנים טובות משידור משחקי כדורגל וכדורסל, נתן ראיון לעיתון והנה איזה ציטוט שלו:
תמונה

אתם מבינים, התאורה בטדי לא מספיק טובה, בשביל זה הוא לא מזהה שחקנים. מעניין שגם בליגת האלופות הוא לא מזהה שום שחקן, משדר את המשחקים בחוסר חשק מוחלט, ופשוט גורם לצופה לעבור לערוץ אחר.
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

חכה אליעד, כשנתניה יצליחו שוב להעביר פס כמו שצריך, הליגה תהיה שוב מעניינת :haha:

ולגבי ארבל... ישנם אנשים שפשוט צריכים לסתום ולעבור לגור בקאריביים.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

טל רודס כתב:
ufomatan כתב:
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sports

זה הלינק לכל התחנות שתשדרנה באינטרנט את המשחק. כמובן שכדאי לך כבר עכשיו להוריד את התוכנות הרלוונטיות:
Sopcast, TVANTS, TVU

דבר איתי אם אתה נתקל בבעיות טכניות.
יש לי את כל התוכנות הנדרשות אבל בכל מקרה ברוב המקרים רואים מפוקסל הרבה פעמים עם הרבה הפרעות. יש איזה לינק לשידור של 5+ live?
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

DivineComedy כתב:חכה אליעד, כשנתניה יצליחו שוב להעביר פס כמו שצריך, הליגה תהיה שוב מעניינת :haha:

ולגבי ארבל... ישנם אנשים שפשוט צריכים לסתום ולעבור לגור בקאריביים.
נתניה אידיוטים, היו צריכים להוביל את הטבלה בהפרש של 2 נק' על חיפה (אם לא היו מחטיאים את הפנדל מול פתח תקווה ומול בני יהודה בבית). אני מקווה שבסיבוב הבא הם יוציאו יותר נקודות בבית, כי בחוץ הם משיגים הרבה נקודות כראוי לקבוצה שרוצה להתמודד על האליפות.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

איזה משחק ענק היה באיירן-הופנהיים. הופנהיים באה למשחק חוץ באליאנץ ארינה ושיחקה ללא שום רגשי נחיתות, ואף טוב יותר מבאיירן ברוב שלבי המשחק. היא כבשה בדקה ה-49 גול נהדר של איביסביץ' (שער 18 שלו בליגה ב-16 מחזורים, מדהים!!!), באיירן השוותה מבעיטה יפה של לאהם , ואז בדקה ה-92 שכבר היה נראה שייגמר תיקו, טעות איומה של הופנהיים בהגנה, משאירה את טוני לגלגל את ה-2:1, ואת הנצחון הכל כך לא מוצדק של באיירן, ממש אכזרי עבור הופנהיים שהייתה הרבה יותר קרובה לשער השני וגם כשהובילה שיחקה על מנת להבקיע עוד ולא להתבצר.

אני מקווה שהופנהיים תמשיך ביכולת הזאת עד סוף העונה ושאולי אפילו נראה סנסציה והיא תהיה השנייה בתולדות הבונדסליגה לקחת אליפות בעונה הראשונה שלה (אחרי קייזרסלאוטרן).
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

אוי האכזבה! אוי העצב! :cry:
כ"כ הייתי בעד הופנהיים! שיחקה כ"כ טוב היום, ועדיין יצאה עם הפסד...
משחק עם הרבה התלהבות, הרבה אש, ואני לא מבין איך השופט לא הוציא כרטיס אדום במשחק הזה.. ריברי היה כ"כ מעוצבן כל המשחק והוא אפילו עבר את הגבול עם דחיפה לא ספורטיבית בכלל!
חבל לי מאוד על הופנהיים וזאת תיהיה השנה הראשונה שהבונדס ליגה באמת תעניין אותי.
תמונה
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

באמת היה משחק מדהים של הופנהיים, הם לחצו כל כך הרבה על באיירן והגיע להם לנצח.
אני מת לראות אותם שנה הבאה באלופות.
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

נתניה מאכזבת עם 0:0 באורווה, חבל שלא ניצלנו את היעדרותו של אבוחצירה. לפחות ארסנל עם נצחון דחוק 1:0 בשיניים מול וויגאן, רבע שעה האחרונה במשחק פשוט נראינו בפאניקה.
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

מנצ'סטר שיחקה משחק מדהים! כל המשחק, אפילו לא ל-5 דקות סנדרלנד הגועל נפש האלה לא יצאו מהבונקר הדוחה שלהם, 8 שחקנים בתוך הרחבה שלהם כל המשחק!
משחק שהיה אמור להיגמר 5-0 לפחות למנצ'סטר נגמר בצורה מאוד מעצבנת רק 1-0 מגול של וידיץ' בדקה ה-90.
הסטטיסטיקה הייתה בערך (אני לא מגזים) 25 בעיטות ששל מנצ'סטר לעומת 2 של סנדרלנד ומתוך ה-25 האלה 18 למסגרת שרק 1 של סנדרלנד הלכה למסגרת!
יותר מ-80% החזקה בכדור של מנצ'סטר... פשוט בושה איך קבוצה כמו סנדרלנד משחקת בליגה הטובה בעולם!
תמונה
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

רק חבל שזאת לא הליגה הטובה בעולם..
מתן Back me up, אנחנו נגד טל ועילי במערכה הזאת :knight:
תמונה
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

בכל זאת, לא מגיע לקבוצה כזאת לשחק בליגה כמו הליגה האנגלית...
יאללה טל, בוא ניתן להם בראש!! :knight:
תמונה
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

MrReD כתב:רק חבל שזאת לא הליגה הטובה בעולם..
מתן Back me up, אנחנו נגד טל ועילי במערכה הזאת :knight:
עזוב אחי, הם יכולים לחיות באשליות מתוקות, כי כל מחזור הליגה הספרדית וברצלונה בראשה, מראה כמה היא אטרקטיבית ומעניינת.
עם תוצאות כמו 3:3, 5:2 וכמובן ה-4:0 הענק של בארסה על ולנסיה שפשוט התבטלה מול היכולת האדירה של ברצלונה בלי אטו ועם משחק חלש של מסי.

ומי שעדיין חושב שליגת העאלק שלנו שווה משהו אתמול ראינו בדיוק את עוגמת הנפש והכדורגל הרע והמכוער של הליגה שלנו שנכבשו רק 6 שערים במשחקים משעממים.
מקום 15 בדירוג :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: אולי מהסוף...
שלח תגובה