אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
Re: אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel
היום בצפון לונדון היה ללא ספק משחק העונה עד כה באירופה, ארסנל-מנצ'סטר יונייטד, ולא רק בגלל התוצאה הסופית , 2:1 לארסנל, זה היה משחק העונה, אלא בגלל שטף ההזדמנויות והיכולת והקצב המדהימים - כרגיל בליגה הטובה בעולם, הליגה האנגלית.
זה משחק שמוכיח עד כמה מתסכל להיות אוהד של קבוצה כל כך לא יציבה כמו ארסנל, מצד אחד הפסדים ויכולת עלובה מול האל,פולהאם וסטוק, ומצד שני נצחון ענק על יונייטד. אני לא חושב שבלי יציבות נזכה במשהו העונה, אבל חשוב לשחק כמו היום ולהילחם למען סמל התותח שעל החולצה!
זה משחק שמוכיח עד כמה מתסכל להיות אוהד של קבוצה כל כך לא יציבה כמו ארסנל, מצד אחד הפסדים ויכולת עלובה מול האל,פולהאם וסטוק, ומצד שני נצחון ענק על יונייטד. אני לא חושב שבלי יציבות נזכה במשהו העונה, אבל חשוב לשחק כמו היום ולהילחם למען סמל התותח שעל החולצה!
- Ashleadt
- דרימיסטית שרופה
- יצירת קשר:
יש!
לא היתה לי אפשרות לראות את המשחק, אני אראה ב11 וחצי.
הרסתי לאח שלי את התוצאה...לא ידעתי שהוא הולך לראות את זה, חשבתי שהוא גם רק יבדוק את התוצאה ... אופס. אבל עמוק בפנים הוא גם מבסוט שאמרתי לו.

לא היתה לי אפשרות לראות את המשחק, אני אראה ב11 וחצי.
הרסתי לאח שלי את התוצאה...לא ידעתי שהוא הולך לראות את זה, חשבתי שהוא גם רק יבדוק את התוצאה ... אופס. אבל עמוק בפנים הוא גם מבסוט שאמרתי לו.

Just Because You're Paranoid Doesn't Mean They're Not Out to Get You!!!!
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא חבורה של לוזרים מפגרים!!!!!!!!!!!!
הזדמנות לסגור את הפער מליברפול וצ'לסי והם מפסידים לקבוצה כ"כ לא יציבה העונה כמו ארסנל?!?!?!
לא מאמין!!!

הזדמנות לסגור את הפער מליברפול וצ'לסי והם מפסידים לקבוצה כ"כ לא יציבה העונה כמו ארסנל?!?!?!
לא מאמין!!!

- MrReD
- שגריר האופת'
איזה כיף לראות את מנצ' מפסידה
לכל קבוצה, לא משנה איזו.

-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
ובמיוחד שהשדר של צ'רלטון, לירן שכנר, הוא אוהד מנצ'סטר ידוע ולא מסוגל לשדר באובייקטיביות את המשחקMrReD כתב:איזה כיף לראות את מנצ' מפסידהלכל קבוצה, לא משנה איזו.

- ilai fields #7
- דרימיסט-על
- MrReD
- שגריר האופת'
-
- בריל!
הו ברצלונה ברצלונה, איזה כדורגל נפלא. עוד שישייה לאוסף הניצחונות הגדול של הקבוצה הכי יפה בכדורגל היום.
שאפו גדול לארסנל על הניצחון החשוב, ושאפו לריאל על ניצחון ב-10 שחקנים, אבל ברצלונה עולה על כולם היום בלי ספק!! ועוד בלי אינייסטה שלצערינו יעדר לעוד הרבה זמן.
לא יכול לחכות למשחק במחזור הבא....
שאפו גדול לארסנל על הניצחון החשוב, ושאפו לריאל על ניצחון ב-10 שחקנים, אבל ברצלונה עולה על כולם היום בלי ספק!! ועוד בלי אינייסטה שלצערינו יעדר לעוד הרבה זמן.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
Rise up and take the power back!!!
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
תסבירו לי בבקשה איך אפשר להיפצע בחימום ועוד לחודש וחצי?!?!?!
מה קורה לבנאדם הזה? הוא פשוט כ"כ אוהב להיפצע!

- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
It was a great game!
It seems the Cambodian like European football, ESPN is on here with the English league and the Champions League all the time, so it seems.
It's always joy to see Man U lose, this game definitely brings back Arsenal to the race but they are still missing a leader in the midfield.
It seems the Cambodian like European football, ESPN is on here with the English league and the Champions League all the time, so it seems.
It's always joy to see Man U lose, this game definitely brings back Arsenal to the race but they are still missing a leader in the midfield.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
מספיק למתוח את שריר ה-HAMSTRING וזאת יכולה באמת להיות היעדרות לכמה שבועות.ilai fields #7 כתב:תסבירו לי בבקשה איך אפשר להיפצע בחימום ועוד לחודש וחצי?!?!?!
- MrReD
- שגריר האופת'
מה אינייסטה נפצע במשחק נגד באזל או משהו?!ufomatan כתב:הו ברצלונה ברצלונה, איזה כדורגל נפלא. עוד שישייה לאוסף הניצחונות הגדול של הקבוצה הכי יפה בכדורגל היום.
- Ashleadt
- דרימיסטית שרופה
- יצירת קשר:
אללללה נתניהההה!!!!!!!!!!!!
3-2 על חיפה, ועולים למקום הראשון.
מחצית ראשונה מעולה, עם שלושה שערים, ומחצית שניה מאוד חכמה של בעיקר (רק) הגנה!!
יש!!! איזה שבוע טוב עם ניצחון של ארסנל על man u ונתניה על חיפה!

-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
בהחלט שבוע מצוין, שלא ייגמר לעולם. אין עוד אף קבוצה בארץ שהייתה מגיעה לקריית אליעזר מול חיפה שנמצאת בכזה כושר, ותוקעת לחיפה 3 שערים במחצית ראשונה, בית ספר של מתיאוס (העיקר שהתשקורת שקיוותה לגרום לפיטוריו עוד לפני תחילת העונה, תמשיך להתפוצץ מההצלחה של מתיאוס). כבר כל כך הרבה שנים שהתשקורת מקפחת את נתניה, ולא מפרגנת לה למרות שתי עונות רצופות במקום השני, עכשיו אחרי הנצחון של היום זאת הצהרת כוונות רצינית ,ואם נשמור על הגנה יציבה , אליפות היא בהחלט ברת-הישג השנה, ומגיע לנוAshleadt כתב:אללללה נתניהההה!!!!!!!!!!!!

- Ashleadt
- דרימיסטית שרופה
- יצירת קשר:
מסכן עטר...
אבל בכל זאת, 2-0 לנו

אבל בכל זאת, 2-0 לנו

-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
נצחון נהדר בהרכב חסר ,עם שער ענק של פיראס מוגרבי בן ה-17.Ashleadt כתב:מסכן עטר...
אבל בכל זאת, 2-0 לנו![]()
מה שחשוב אבל הוא לנצח את הבבונים האלה בליגה ביום שבת, כי בשני משחקי הבית האחרונים שלנו עשינו תיקו 0:0 עם הפועל ת"א ועוד 2:2 עם בני יהודה.
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
But Tal! This is ligat haalek!!
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
נכון והגיע הזמן שמי שבאמת מגיע לו , מכבי נתניה, ייקח אליפות, ושכל התשקורת וכל הברברים בארץ ילמדו דבר או שניים מהמקצועיות של מתיאוס, זה רק יוכל לקדם פה את הכדורגל.DivineComedy כתב:But Tal! This is ligat haalek!!
אגב בענייני ריאל מדריד (אהובתך), ואן ניסטלרוי יעבור ניתוח בברך ובעצם בזאת גמר את העונה, מכה קשה מאד לריאל.
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
כן, קראתי על זה...
הם עכשיו רוצים את טבס כמחליפו.
מאוד מקווה שפרגוסון לא מפגר מספיק בשביל למכור אותו.
אם יכולתי לבחור בין טבס וברבטוב שיעברו לריאל אני בוחר בברבטוב, הוא פשוט לא מספק את הסחורה ואני חושב שפרגוסון עושה טעות שהוא לא נותן לטבס מספיק דקות משחק.
הם עכשיו רוצים את טבס כמחליפו.
מאוד מקווה שפרגוסון לא מפגר מספיק בשביל למכור אותו.
אם יכולתי לבחור בין טבס וברבטוב שיעברו לריאל אני בוחר בברבטוב, הוא פשוט לא מספק את הסחורה ואני חושב שפרגוסון עושה טעות שהוא לא נותן לטבס מספיק דקות משחק.

-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
פרגוסון לא ישחרר אף אחד מהם, הוא צריך אותם כי הליגה האנגלית ארוכה ויונייטד נאבקת בעוד מפעלים. חוץ מזה ברבאטוב מספק מאד את הסחורה, 4 שערים ב-2 משחקים בליגת האלופות. ברור שברבאטוב לא יבקיע 2 שערים כל משחק, אבל את הגולים והבישולים הוא יספק, מדובר בגאון כדורגל שכל קבוצה הייתה רוצה.