אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

Re: אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel

שליחה על ידי טל רודס »

לא צריכה להיות סבלנות כשונגר מתנהג בצורה יהירה ועושה כל טעות אפשרית במהלך החצי שנה האחרונה. גם אחרוני האוהדים שהלכו בצורה עיוורת אחרי ונגר מתחילים להתפכח, בסוף גם ההנהלה תגיד לו שהקרדיט נגמר.

ברצלונה נראית מדהים בכמה משחקים האחרונים, אבל זה יכול להיות עבורה בעייתי אם היא תגיע לשיא מוקדם מדי. בכל מקרה בספרד, אני בעד ויאריאל (הגיע הזמן שקבוצה אחרת חוץ מבערסה או ריאל ייקחו אליפות).
סמל אישי של משתמש
Ashleadt
דרימיסטית שרופה
יצירת קשר:

שליחה על ידי Ashleadt »

אני כל כך שונאת את שכטר העקום הזה!!!!!!!! :irked: :evil: אין לי מושג למה נתנו לו לבעוט את הפנדל!!!
עוד שבועיים נגד בית"ר... לזה אני הולכת עם חברה.
Just Because You're Paranoid Doesn't Mean They're Not Out to Get You!!!!
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

:haha: :haha:
שבת של חיפה מנצחת ומכבי ת"א מפסידה לא יכולה להיות שבת גרועה. :haha:

ואני שמח שליברפול סוף סוף התפכחה.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

Ashleadt כתב:אני כל כך שונאת את שכטר העקום הזה!!!!!!!! :irked: :evil: אין לי מושג למה נתנו לו לבעוט את הפנדל!!!
עוד שבועיים נגד בית"ר... לזה אני הולכת עם חברה.
כזאת חובבנות לתת לשכטר לבעוט פנדל. הוא הרס לנו את המשחק נגד בית"ר בגביע בחצי הגמר שנה שעברה, במשחק בו שלטנו לחלוטין והיינו צריכים לנצח, בעט כמו אידיוט פנדל למרכז השער, וגם היום בעיטה גרועה. למה גזל לא בעט כמו שבוע שעבר? מה זאת השכונה הזאת ששחקן רץ לבעוט פנדל ואין פנדליסט קבוע? חבל מאד, כי יכולנו להגיע למשחק מול חיפה עם שוויון נקודות.

באנגליה, עוד הפסד לארסנל, כבר 3 הפסדי ליגה העונה (כמו כל מה שהיה לנו עונה שעברה), אליפות כפי שאמרתי מזמן, אנחנו לא ניקח. התצוגה היום הייתה פאתטית ועלובה והסתיימה בהפסד 2:1 לסטוק.
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

שליחה על ידי yyzboy1928 »

ג'ון גרגורי מאמן את אחי נצרת? ככה שמעתי היום! מה זה? מה הקשר? :shock:

וחיפה מקום ראשון, שבוע הבא נתניה, תבסס את המקום הראשון בעוז ובגבורה :cheers:
קוראים לי אליעד, אבל אני רוצה שתקראו לי ג'יימי :)
|פינת הכותרות של ג'יימי. מצחיק אם לא תיכנסו| :)
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

תגידו לי אתם עדיין רואים את ליגת העאלק? אין לכם חיים? הרי כדורגל לא ממש משחקים שם!
שוב הליגה הספרדית מראה שגם כשיורד גשם ומציף מגרשים זה לא תירוץ לכדורגל רע. ברצלונה במשחק קשה מאוד מול מלאגה במגרש פשוט בלתי אפשרי נותנת הצגה ועוד רביעייה. ולנסיה שוב מפסידה בבית לראסינג במשחק מטורף 4:2 ומפנה את המקום הראשון לקטלונים. היום ריאל משחקים נקווה להפסד גם שלהם.
ויאריאל מוכיחה שוב שהיא כח חזק השנה בליגה עם רביעייה.
פשוט כיף לראות את הליגה הזאת.
מה לעשות עם ארסנל טל? הם כנראה לא נהנים לשחק יחד, אין סיבה אחרת. אולי בחלון ההעברות הבא יביאו שחקנים שכם רוצים לשחק.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

זה ממש לא קשור להנאה בריל, זה קשור לטעויות שונגר עשה כשהחליש את הקבוצה, ולכך שהוא לא פתר את הבעיות המנטאליות ואת בעיית הנאיביות שיש לקבוצה. כמובן שיש כמה שחקנים שחייבים להעיף אותם מההרכב בדחיפות: דנילסון, גאלאס, סילבסטרה, אלמוניה. הבעיה שפרט לסונג (שיכול להיות מצוין כקשר אחורי), אין לנו ממש עומק בסגל ומחליפים ראויים ולא נראה לי שבינואר פתאום ונגר הקמצן יתחיל לבזבז סכומים. אני מקווה שזאת העונה האחרונה של ונגר כמנג'ר ארסנל, הוא עשה המון עבור המועדון וכולם מוקירים אותו , אבל 5 עונות בלי אליפות זה יותר מדי עבור מועדון פאר כמו ארסנל.
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

ufomatan כתב:תגידו לי אתם עדיין רואים את ליגת העאלק? אין לכם חיים? הרי כדורגל לא ממש משחקים שם!
:shock:

תזכיר לי באיזה ליגה משחקת הקבוצה שעל הסמלון שלך?
אהה נכון, שתי ליגות מתחת לליגת העאלק.... :haha:
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

DivineComedy כתב:
ufomatan כתב:תגידו לי אתם עדיין רואים את ליגת העאלק? אין לכם חיים? הרי כדורגל לא ממש משחקים שם!
:shock:

תזכיר לי באיזה ליגה משחקת הקבוצה שעל הסמלון שלך?
אהה נכון, שתי ליגות מתחת לליגת העאלק.... :haha:
:haha: ..

בריל, למה לזלזל?

נכון, לא מדובר בליגה אנגלית או הספרדית. אבל עדיין מדובר בליגה שלנו, שגם לפעמים שם יש משחקים טובים עד מעניינים..

אם ראית(אולי ראית. אינני יודע) את המשחק של חיפה-תל אביב היית יודע על מה אני מדבר. יחסית לליגה שלנו, היה משחק מעולה! איך שהתחיל הגשם, המשחק רץ יותר מהסיבות הברורות..

כמובן, המשחק הכי טוב שראיתי בחיי שמור ל3-3 של ריאל מול ברצלונה. זכיתי לראות את זה איתך, בריל. ביוון אם אתה זוכר :haha:
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

הפסד נוסף לבית"ר, שלא ייגמר לעולם :cheers:
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

חברים תמשיכו לעבוד על עצמיכם. ליגת העאלק שלנו לא שווה יותר מהליגה הלאומית או הארצית או אפילו ליגה א' בארץ שלנו.
אני לא מנסה להשוות ואני לא חושב שליגה א' יותר טובה לצפות בה, ותאמינו לי שאחרי הרבה שנים בליגות נמוכות אני יודע מה זה כדורגל ברמה נמוכה, וליגת העאלק הזאת היא פשוט פאטתית!!
אם זה הכדורגל שכיף לכם לראות אז תהנו, אני לא יושב לראות משחקים מליגות נמוכות חוץ ממשחקים של קטמון שאני הולך כדי לעודד את הקבוצה שלי זה הכל.
ראיתי את המשחק של בית"ר היום מכיוון שאני מחכה בקוצר רוח להפסד הבא של בית"ר ולקריסה הכלכלית של המועדון הנאלח הזה, זה הכל.
למזלי גם הקהל בארץ הבין שהכדורגל כאן לא שווה כלום ואחוזי הצפייה במגרשים ובטלוויזיה ירדו.
וג'יימי אני לעולם לא ינסה להשוות את הרמה כאן לרמה בספרד, זה לא פייר, אבל יחסית לעובדה שהנבחרת שלנו ממקומת בין ה-20 בעולם, הליגה הגבוהה שלנו ממוקמת לדעתי הרבה יותר נמוך מזה, זה לא כדורגל זה "איך לא סופגים גול ועוברים עוד שבת בלי שיפטרו את המאמן"
אין כאן חזון, אין כאן עתיד ואין כאן בנייה וראייה קדימה, ולראייה הבזיון עם השינויים במטופשים בליגות שנה הבאה. איך משחקים בליגה לאומית כש 6 קבוצות עולות? ואיך אפשר לשחק בליגת העל כשכמעט בלתי אפשרי לרדת ליגה?
עזבו אותכם, בואו לכדורסל הרבה יותר מעניין שם גם בלי תחרות! לפחות יש רמה!
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
סמל אישי של משתמש
Ozerivarium
דרימיסט-על

שליחה על ידי Ozerivarium »

:haha: :haha:
ליגת העלק ! אני נשפך כאן ..

ואתה צודק בכל מילה ומילה שלך , אני אישית לא מתלהב מכדורגל אבל אם כבר כדורגל זה ליגה אנגלית , איטלקית וכאלה , בשופ פנים ואופן לא ישראלית .

אגב אני מאוד שמח שבית"ר הפסידו , אין לי כל קשר אליה למרות שאני ירושלמי . אתמול חזרתי מקניון מלחה והאוטבוס היה מפוצץ בצהוב , בכלל רוב האוהדים שמה ערסים (היו גם כמה דתיים לאומיים שעשו רושם טוב חח) , התחילו לצעוק באוטובוס כאילו אין מחר , גועל נפש ..
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

לבריל יש את זה לפעמים.. :haha:

ליאת העלאק :haha: חח

הכדורסל בארץ. מהליגות המשופחות באירופה :love: .. סופסוף מכבי קבוצה שבירה שאפשר לנצח
כנ"ל גם כדורסל נשים :cheers:
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

זכויות היוצרים על "ליגת העלק" ו"הליגה המוסלמית" שמורות לי :knight:
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

טל, אל תגרום לי לחשוב שארסנל לוזרים!

כמה החמצות????? :wow: שיהיה בריא ואן פרסי.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

לצערי אנחנו לוזרים, חסרי אופי ועמוד שדרה, הכל בגלל שונגר החליש מאד את הקבוצה בקיץ. שיחקנו היום רע מאד במיוחד במחצית השנייה בלי שום מחץ, פבריגאס העונה חלש במיוחד כי אין לנו את פלאמיני וחלב לצידו, ולכן כל עול החזקת הכדור נופל עליו והוא לא יכול לנצח לבד. עם כזאת יכולת רעה ובטחון ברצפה להגיע בשבת למשחק בית מול מנצ'סטר יונייטד, זה ממש לא מעודד.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

איי דל פיירו דל פיירו מושיע העם הקטלוני :haha:
פשוט תענוג לראות את השחקן הזה מתעלה שוב ושוב וכובש שוב ושוב בטח כשזה מול ריאל. פשוט משחק מצויין שלו והגנה טובה של יובנטוס. כרגיל קבוצות איטלקיות באות לסגור משחקים ואם זה לא היה מול ריאל הייתי רוצה לראות אותם מפסידים אחרי בונקר כזה ארוך.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

בהחלט תענוג לראות את הגולים הפנטסטיים של דל פיירו ששוב פורח על סף גיל 34, וכשזה בא על חשבון ריאל אז זה עוד יותר כיף!
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

באמת שזה כיף לראות את דל פיירו כל כך משוקם. ושהוא קורע את ריאל, זה הדובדבן שבקצפת שהיא על מיילשייק שעשוי מגלידה איטלקית משובחת :haha:
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

יופי של כתבה, בקשר לאיציק זוהר וערוץ הקיבוץ:

http://sports.walla.co.il/?w=//1373450
שלח תגובה