טל- אין לי כאן ברירה בכלל. קדימה זו לא מפלגה אפילו, זו איזו מוטציה שנוצרה מתוך הוואקום האידיאולוגי במדינה. מפלגה של טרנדים ולא של עקרונות או מדיניות ברורה ומובנת. אני לא צריך עוד שנים של מנהיגות עלובה וקפריזית שלא מצליחה למצוא תמיכה אפילו בתוך המפלגה שלה עצמה.טל רודס כתב:יפה אמרת, אנחנו באותה דעה לגבי הליכוד, ואחרי הפארסה של הפריירמריז, הסלוגן שלהם באמת מתאים: "רק הליכוד יכול"ובהקשר מהיר לפריימריז בליכוד- טוב מאוד שהליכוד חוזר לבסיס שלו, הנסיון של ביבי לשקר לקהל הבוחרים לא עבד שוב, וה"נבחרת" שלו מורכבת מאנשי ימין קיצונים מובהקים שמחזירים את הליכוד לאידיאולוגיה שתמיד הייתה לו ואשר גרמה לו למפלות הקשות ביותר בתקופה שעם ישראל רוהצ את השקט והשלום ואל את החרב והמלחמה.
הליכוד מעולם לא שכנע אותי שהוא מאמין בשלום של אמת, של ויתורים ושל הכרה באשמת הכיבוש. נתניהו חתם ביד אחת על הסכם Y ונתן את חברון לפלסטינים אבל ביד השנייה הוא פתח את מנהרת הכותל ביחד עם אולמרט ובניגוד לעצת השב"כ וגורמי הביטחון האחרים וגרם לשפיכות דמים איומה בירושלים.
האיש הוא לא יציב אידיאולוגית, הוא מזגזג בקצב מסחרר והוא משקר בקצב יותר מסחרר.. לגבי ביבי, כולם יודעים שביבי הוא אותו הביבי.
חבל בריל, צריך לבחור באלטרנטיבה הפחות גרועה שיש , קדימה, כי זה הסיכוי היחיד לשלום. ברגע שאתה מצביע למפלגה קטנה, היכולת שלך ושלה להשפיע היא מזערית וגם היכולת לנהל מדינה בצורה יציבה קטנה. אני כבר שנים טוען שצריך להעלות את אחוז החסימה ל-10 אחוזים ואז כל המפלגות הקטנות והסקטוריאליות יתאחדו או יתקבצו לתוך המפלגות הגדולות.שוב בבחירות הקרובות רוב הסיכויים שאני אצביע למפלגה קטנה ולא אתן את קולי לאנשים שקרנים, חסרי אידיאולוגיה וחסרי עמוד שדרה שבמקרה הטוב ישאירו אותנו במצב הנוכחי בלי שינוי לטובה, ובמקרה הרע יובילו אותנו לאבדון כלכלי ולמלחמות חסרות מטרה.
אגב, ראיתם שיורם רובין (מאבטחו לשעבר של רבין ז"ל) רוצה להתמודד על תפקיד מפקד הימ"מ?
http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/823/ ... 3&tmp=9813
כולם שם מפולגים, ברגע שאחד מועד השני בא להוריד לו את הראש, אין שום פרגון אין שום כיוון ויש שם את שאול מופז, אז איך אתה רוצה להצביע לדבר הזה?