טל רודס כתב:Surrogates , ממש ממש נהניתי מהסרט הנהדר הזה, גם לא ארוך (84 דקות ) , גם כתוב ועשוי היטב וגם מעורר תהיות לגבי החיים העתידיים בעולם. אני לא חובב מושבע של סרטי מדע-בדיוני, אבל מהסרט הזה מאד נהניתי!
הלכתי לזה עם חברים ליפני כמה זמן, וזה סרט פסדר כזה, לא יותר.
ההתחלה שלו ממש טובה, אבל אחר כך הוא נהפך לסרט רק 'בסדר' ששוכחים מימנו מהר.
זה באמת איך שהבנתי שהסרט, כי לפי הטריילר, הוא נראה בעל פוטנציאל גדול בגלל התסריט, אבל אחרי שחברים שלי אמרו לי שהסרט לא היה משהו הבנתי שהפוטנציאל לא מומש.
עריכה- ההודעה שלי נכתבה בתגובה לדברי פלשקס...
איך לעזאזל הספיקו 2 אנשים לשלוח הודעה לפני??
Life is what happens while you make other plans
(]/|\[)
Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
קיצר, District 9... לא רע. לא בדיוק מה שציפיתי לו, כי סוף סוף הצלחתי להגיע לסרט באמת בלי לדעת עליו שום דבר חוץ מהצצה בפוסטר שבגללה ידעתי שמדובר על חייזרים ועל פיטר ג'קסון איכשהו, אבל מעבר לזה לא ידעתי כלום...
הסרט עשוי בצורה דיי מגניבה, אבל ההתחלה קצת מרוחה מדי לדעתי... ובאופן כללי מרגע שמבינים את כיוון העלילה היא נהיית דיי צפויה. אבל אין ספק שבסה"כ סרט מהנה וחוויתי.
חח נראה לי אף אחד שהלך לסרט לא ידע על מה הוא בדיוק...
אני ידעתי רק את סיפור הרקע ומה המציאות האלטרנטיבית שיש בסרט, וזהו. את העלילה העיקרית לא (אבל ידעתי שיש משהו מעבר לסיפור הרקע).
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
טל רודס כתב:The Keeper - סרט אופייני של סטיבן סיגל. הפעם הוא שוטר שיוצא לפנסיה ונוסע לעזור לחבר ותיק שבתו נחטפת.
חחח אני הייתי בשוק שגיליתי בסוכות בספיישל סרטי מכות בייס שהוא עוד עושה סרטים, ועוד 2 במכה (נראה לי ששידרו 2 סרטים שלו מ- 2009)!
כאילו, הם כ"כ גרועים, שהוא חייב להוציא 2 בשנה בשביל להתפרנס...
כנ"ל לגבי ואן דאם. גם הוא ממשיך לעשות את אותם סרטים גם היום. רק שהם דלי תקציב ונראים כמו סרטים משנות ה- 80'. לסטאלון ושווארצנגר היה את השכל להתקדם לסרטים אחרים (וגם לפחות להעלות את הרמה של סרטי הפעולה שלהם), ורק הוא לא הבין שתקופת הסרטים האלו נגמרה ושצריך להתקדם הלאה. פשוט עצוב.
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
סטיבן סיגל לא עושה רק סרטים, יש לו להקת רוק גם והוא מופיע בכל מיני מקומות בעולם. אני זוכר שהוא הופיע פעם בלונדון אבל הייתי בדיוק בארץ אז.
ראיתי הערב את Imagine That. אדי מרפי על תקן אנליסט בחברה פיננסית, וורקוהוליק שלא ממש מצליח לתקשר עם בתו היחידה, אבל דווקא כשיש לו צרות בעבודה, הוא מוצא את הפתרון בעולם הדמיון של בתו.
טל רודס כתב:The Keeper - סרט אופייני של סטיבן סיגל. הפעם הוא שוטר שיוצא לפנסיה ונוסע לעזור לחבר ותיק שבתו נחטפת.
כנ"ל לגבי ואן דאם. גם הוא ממשיך לעשות את אותם סרטים גם היום. רק שהם דלי תקציב ונראים כמו סרטים משנות ה- 80'. לסטאלון ושווארצנגר היה את השכל להתקדם לסרטים אחרים (וגם לפחות להעלות את הרמה של סרטי הפעולה שלהם), ורק הוא לא הבין שתקופת הסרטים האלו נגמרה ושצריך להתקדם הלאה. פשוט עצוב.
לשוורצאנגר גם יש סרט חמוד מאוד עם דני דויטו..לא זוכר את שמו.
הייתי אתמול כל היום בבית חולה, ויצא לי לראות:
west side story, סרט גדול..והמוסיקה של ברנשטיין עוד יותר גדולה! פשוט גאונות...איש גדול.
chorus line, היה נחמד לראות את זה סוף סוף, קטעים משעשעים וסיפור נחמד.
chicago, סרט שתמיד כיף לראות שוב, מוסיקה מעולה..
ראיתי את The Answer Man עם ג'ף דניאלס (נראה לי לא ראיתי סרט שלו מאז "טפשים ללא הפסקה"). דניאלס משחק את הסופר ארלן פייבר, שכותב ספרים רוחניים על השאלות המהותיות בחיים. הוא מנסה לשמור בקנאות על פרטיותו אבל הכל משתנה כשהוא פוגש בבעל חנות ספרים ובאם חד-הורית, וזה מאלץ אותו להכיר בעבר ובמציאות שבאמת אין לו שום מושג לגבי העצות שהוא נותן בספרים שלו.
אחלה סרט!
מישהו פה ראה את הסרט אימה של הבמאי הישראלי ההוא ששבר קופות?
שכחתי את השם שלו...
אני ראיתי אתמול ספרות זולה (חח כן רק אתמול) אחרי ששנים אנשים אומרים לי "סרט חובה" ובלה בלה החלטתי סוף סוף לשבת כמו שצריך ולראות אותו. את האמת, לא הכי נהנתי ממנו, טרנטינו הזה אוהב דם בסרטים שלו, (גם ב"ממזרים חסרי כבוד" נתקלתי בתחביב הזה שלו להראות דם, והרבה, בסרט), יותר מפעם אחת נאלצתי לסובב את המבט מהטלויזיה בגועל, מה הקטע שלו? חח מה גם שאין לסרט הזה יותר מידי פאנץ'... לא הבנתי למה זה סרט חובה