אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

Re: אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel

שליחה על ידי MrReD »

meity כתב:לשימחתי היתה לי ההזדמנות להיות נוכחת בדרבי בבואנוס איריס של בוקה ג'וניור נגר ריבר
והיה ממש מדהים וכייפי זו הפעם הראשונה שלי במחשק כדורגל ופשוט היה ממש כיפ ואקסטזה מטורפת שעה וחצי האוהדים רק צועקים שרים קופצים בלי הפסקה והיתה תפאורה מדהימה חילקו לכל הקהל בלונים וסרטים והיה ממש מדהים לזוכתם של אוהדי ריבר יאמר שלמרות שהקבוצה שלהם הפסידה 0:1 ועוד בבית הם המשיכו לעודד ולשיר את הקבוצה שלהם כאילו הם ניצחו
בכלל במגרש היה מאוד מסודר ומאורגן בכניסו וביציאה ;לא דוחפים ורומסים אפ אחד -
ובכלל כשהגענו לאצטדיון אחד השוטרים היה מאוד נחמד ובגלל שאנחנו תיירם הוא חסך מאיתנו את התורהמטורפ והכניס אותנו מאיזו כניסה צדדית ישר לאצטדיון בקיצור לישראלים יש מה ללמוד
מה שכן בגלל שהיה חשש להתעמתות בין ריבר לבוקה אוהדי בוקה יצאו ראשונים ורק אחרי 40 דקות בערך שיחררו את אוהדי ריבר מהמגרש ועד כמה שידוע לי הכל עבר בשלום
אני פשוט שונא אותך עכשיו :cry: :cry: :cry:
תמונה
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

מראדונה מאמן ארגנטינה :o
וטל אם אתה מתחיל ללכלך עליו אני דוקר אותך במפגש (אם תחליט לבוא).
תמונה
סמל אישי של משתמש
mentalstamina
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי mentalstamina »

אני חולה ארגנטינה מגיל מאוד צעיר, אבל נראה לי שזה הולך להיות פלופ היסטרי מארץ הפלופים.
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

אף אחד לא יתפלא אם זה מה שיקרה, אבל האנחנו סוגדים לבן אדם ולא יפתיע אותי גם אם בגלל הסטטוס שלו פתאום השחקנים יתחילו לשחק ברמה באמת חח. שרק ישאר צנוע ולא יעשה צרות ואני צופה עתיד טוב.
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

MrReD כתב:מראדונה מאמן ארגנטינה :o
וטל אם אתה מתחיל ללכלך עליו אני דוקר אותך במפגש (אם תחליט לבוא).
שחקן הכדורגל שאני הכי מתעב מאז ומעולם, גדול הרמאים והמסוממים . אני משוכנע שהוא ייכשל בתור מאמן!

אני מגיע למפגש :knight:
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

תבדוק שהצוואה שלך מעודכנת, כי מהמפגש אתה לא חוזר :lol:
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

MrReD כתב:תבדוק שהצוואה שלך מעודכנת, כי מהמפגש אתה לא חוזר :lol:
אמאל'ה :cry:

ובחזרה לעניינים חשובים באמת, הערב יתקיים הדרבי המרתק של צפון לונדון בין ארסנל לטוטנהאם. ארסנל מגיעה במומנטום נהדר ורוצה לשמור על יציבות מול טוטנהאם שרק ביום ראשון השיגה נצחון ליגה ראשון העונה אחרי שמינתה את הארי רדנאפ (ע"ח חואנדה ראמוס שפוטר). יהיה חם!
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

שליחה על ידי avrahamshuk »

יופי אני צריך עוד מישהו לצידי נגד טל וניר... :knight:
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

טל רודס כתב:
MrReD כתב:תבדוק שהצוואה שלך מעודכנת, כי מהמפגש אתה לא חוזר :lol:
אמאל'ה :cry:

ובחזרה לעניינים חשובים באמת, הערב יתקיים הדרבי המרתק של צפון לונדון בין ארסנל לטוטנהאם. ארסנל מגיעה במומנטום נהדר ורוצה לשמור על יציבות מול טוטנהאם שרק ביום ראשון השיגה נצחון ליגה ראשון העונה אחרי שמינתה את הארי רדנאפ (ע"ח חואנדה ראמוס שפוטר). יהיה חם!
קשה לי מאוד לראות את ארסנל מפסידה, כי למרות שטוטנהאם ניצחו את המשחק האחרון שלהם, הם עדיין קבוצה שברירית בטירוף שאם ארסנל לכבוש איזה גול מהיר או צמד גולים ישר תתפרק.
לדעתי ארסנל הולך לפרק להם ת'צורה :haha:
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

הלוואי, כל אוהדי ארסנל מייחלים לנצחון משכנע על היריבה המושבעת וברור שאנחנו לא צריכים להתחשב במצב שלהם בטבלה.

אני הולך הערב לראות את המשחק יחד עם עשרות אוהדי ארסנל בפאב MASH בת"א, מי שגר בסביבה מוזמן לבוא.
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

מראדונה מאמן ארגנטינה :haha: :haha:
כמה צחוקים העברנו על זה היום בעבודה :D
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

DivineComedy כתב:מראדונה מאמן ארגנטינה :haha: :haha:
כמה צחוקים העברנו על זה היום בעבודה :D
כמה שהוא היה שחקן ענק הוא בנאדם כל כך עלוב. מי שמינה אותו למאמן לא מבין שהוא הולך להרוס את הנבחרת. אדם שנחשב כמעט לאל בארגנטינה לא יכול לאמן את הנבחרת, זה ייצור קונפליקטים וחיכוכים גדולים מאוד בנבחרת.
יותר סיכוי לספרד באליפות הבאה :cheers:
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

איזה ערב כדורגל היה אתמול...
ארסנל חוטפת שני שערים בדקות הסיום ומאבדת 2 נקודות.
ליברפול וגועל הנפש שלה מקבלת פנדל רבע שעה לסיום המשחק.
ומנמ'סטר עם משחק בינוני מינוס מצחילה להוציא 2-0 באולד טראפורד נגד ווסטהאם.
האל סיטי הבינה שהיא לא מתקראבת לרמה של מובילות הליגה חוטפת שלישיה נגד צ'לסי בבית.
תמונה
סמל אישי של משתמש
Ashleadt
דרימיסטית שרופה
יצירת קשר:

שליחה על ידי Ashleadt »

כל כך באסה שארסנל חטפו את שני הגולים האחרונים :irked: והיו להם כל כך הרבה הזדמנויות להכניס מעבר ל4. וגם מנצ'סטר ( :yuck: ) הייתי בטוחה שיכניסו עוד במהלך המחצית השניה.
הייתי כל כך עייפה, נראה לי שנרדמתי ממש אחרי ששמעתי את הגול האחרון לקראת הסוף, וקמתי ב01:30 :haha: .
Just Because You're Paranoid Doesn't Mean They're Not Out to Get You!!!!
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

אנחנו קבוצה של לוזרים חסרי אופי , נאיביים, מ-4 בעיטות לשער חטפנו 4 שערים, 2 מתוכם באשמה בלעדית של השוער שלנו, לא מסוגלים לשמור על יתרון . לא מגיע לנו לזכות השנה באליפות, אנחנו לא טובים ויציבים מספיק.
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

יום כזה רע של אלמוניה לא נראה כבר הרבה מאוד זמן, אם בכלל הוא ראה יום כזה גרוע.
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

עוד בסיום עונה שעברה כשלהמן עזב, התרעתי ואמרתי שאלמוניה בינוני ולא יציב ביכולתו ולא ראוי להיות שוער ראשון של ארסנל. הוא נתן לאחרונה 2 משחקים טובים מאד, אבל בכל השאר, היה בינוני ואתמול היה גרוע במיוחד. אי אפשר לקחת תארים בלי שוער, ואלמוניה הוא לא שוער שמביא תארים (להבדיל מלהמן שהביא לנו כמה תארים).
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

טל רק בתחילה הליגה וכבר אתה חורץ גורלות! מצחיק. שנה שעברה ארסנל נראתה מעולה בהתחלה ולאט לאט איבדה את ההתלהבות ואת התארים. אז חכה עוד קצת...
קטמון היום הראתה שיפור נוסף ביכולת ובלחימה ובמשחק גדול ניצחנו 2:0 במשחק שהיה צריך להיגמר 8:0.
אני מקווה שהשחקנים הבינו שהם רמה מעל הליגה הזאת ויתחילו לשחק בהתאם ולעלות ללאומית בסוף העונה. לא תהיה הזדמנות טובה מעכשיו.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

לא היה צריך להגיע גם לתחילת הליגה כדי להבין שארסנל נחלשה משמעותית השנה. עזבו פלאמיני, ג'ילברטו, דיארה, חלב ולהמן. במקומם הגיעו: ראמזי,נאסרי ובישוף (שחקן שלא שיחק 3 שנים כדורגל בגלל פציעות). אין מה לחכות, קבוצה שמובילה בבית על האל ומפסידה לה, לא מצליחה לשמור על יתרון של שני שערים במשחק בית אחר מול היריבה הכי מרה שלה במשחק שטוטנהאם בקושי עוברת בו את החצי, מראה שהיא לוזרית וחסרת אופי. בשביל אליפות לא מספיק לשחק את הכדורגל הכי יפה וסקסי, חבל שונגר לא מפנים את טעויות העבר שלו.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

טל רודס כתב:לא היה צריך להגיע גם לתחילת הליגה כדי להבין שארסנל נחלשה משמעותית השנה. עזבו פלאמיני, ג'ילברטו, דיארה, חלב ולהמן. במקומם הגיעו: ראמזי,נאסרי ובישוף (שחקן שלא שיחק 3 שנים כדורגל בגלל פציעות). אין מה לחכות, קבוצה שמובילה בבית על האל ומפסידה לה, לא מצליחה לשמור על יתרון של שני שערים במשחק בית אחר מול היריבה הכי מרה שלה במשחק שטוטנהאם בקושי עוברת בו את החצי, מראה שהיא לוזרית וחסרת אופי. בשביל אליפות לא מספיק לשחק את הכדורגל הכי יפה וסקסי, חבל שונגר לא מפנים את טעויות העבר שלו.
אייי אין סבלנות בכלל... אני חושש שברצלונה נותנת יותר מדי בתחילת העונה אבל כבר הרבה זמן לא יצא לי לחכות למחזור בליגה הספרדית בציפייה כזאת. פשוט תחילת עונה מדהימה לכל הליגה הזאת שאין ספק שהיא הכי מעניינת עם הכדורגל הכי טוב היום.
שלח תגובה