Mari כתב:הייתי היום בהדרן וקיבלתי 2 פוסטרים... וראיתי שיש להם עוד...
אולי הם מקבלים בנגלות?
אוייי נו !!!

אז למה כשהתקשרתי הפוסטמה אמרה לי שניגמרו ?!!
איך הפוסטר נראה? הוא גדול ?
כדאי ליסוע במיוחד בשביל זה ולקחת גם ???
(אני מהקריות).
Mari כתב:הייתי היום בהדרן וקיבלתי 2 פוסטרים... וראיתי שיש להם עוד...
אולי הם מקבלים בנגלות?
יש סיכוי טוב שיש לי קונה בשבילך.RectalWind כתב:שלום לכולם!
יש לי כרטיס מיותר ואני אשמח להפטר ממנו. הכרטיס הוא בעמידה וקניתי אותו במחיר התחלתי (289+15) וכך הוא גם ימכר
שי
054-2114373
טל, אם המועדון כן יתערב וייתעד את ההופעה והלהקה, אני כבר מתנדב לצלם (לא בצחוק, ברצינות).טל רודס כתב:אני מניח שההפקה ויחסי הציבור ידאגו למשהו כזה, אבל לנו אין שום מעורבות בזה כמובן.MrReD כתב:טל יש מצב לצילום מקצועי בהופעה? לא בשביל DVD, אבל בשביל החדשות או משהו כזה?
זו גם חולצת הופעה, ואתה הזמנת אחת (היא מחכה לך אצל בריל כבר), אז גם אתה יכול ללבוש אותה.pugi כתב:בתור אחד שאמנם לא רשום למועדון, אבל מרגיש שייך וגאה לקחת חלק ממנו, ברור שהייתי הולך על חולצת המועדון, הרי בדיוק בשביל זה הוציאו אותה!
אמנם זה נועד לכל אלה שנרשמו והכל, חולצה שנתית וכל זה, אבל ראבק, אנחנו המועדון הרשמי של DT בארץ! כדאי שיהיה לנו ייצוג כמה שיותר בולט בהופעה...
מאיזו קריה אתה אחי ?חח איש, גם אני מהקריות...
ויש מצב שאני אסע לת"א בקרוב. לא בשביל הפוסטר, אבל אני כבר אלך לקחת אחד אם אני שם. אני אביא לך גם, או שניסע ביחד אפילו
וואי היום נסעתי בקריות (לבנאדם וחצי שגרים שם חוץ ממני, זה היה באח"י אילת) וראיתי פוסטרים כתומים כאלה של ההופעה!!! איזה אדיר זה היה! ואח"כ, בדיוק איפה שחנינו היה את הפוסטר הגדול!!
איזה אושר!![]()
לראות את הפוסטרים האלה בקריות!!! כאילו, אף פעם לא שמים פה פוסטרים של להקות גדולות, לפחות לא בכמות כזו, והיום זה נראה ממש כמו בחו"ל ששמים שם הרבה פוסטרים... אני אלך לצלם את זה![]()
אז סתם כדי למנוע בלאגנים אח"כ עם ההסעות, כדאי לך שהוא יבוא. בעיקר אם הוא זורם בכל העניין של המוסיקה.puGs כתב:אני גר בצפון זתא בדיוק הבעיה חח
ד"א אני רואה שיש פה מישו עם כינוי כמו שלי(פוגי) חח
ביאליקDreamTheaterMan27 כתב:מאיזו קריה אתה אחי ?חח איש, גם אני מהקריות...
ויש מצב שאני אסע לת"א בקרוב. לא בשביל הפוסטר, אבל אני כבר אלך לקחת אחד אם אני שם. אני אביא לך גם, או שניסע ביחד אפילו
וואי היום נסעתי בקריות (לבנאדם וחצי שגרים שם חוץ ממני, זה היה באח"י אילת) וראיתי פוסטרים כתומים כאלה של ההופעה!!! איזה אדיר זה היה! ואח"כ, בדיוק איפה שחנינו היה את הפוסטר הגדול!!
איזה אושר!![]()
לראות את הפוסטרים האלה בקריות!!! כאילו, אף פעם לא שמים פה פוסטרים של להקות גדולות, לפחות לא בכמות כזו, והיום זה נראה ממש כמו בחו"ל ששמים שם הרבה פוסטרים... אני אלך לצלם את זה![]()
ו..איפה בדיוק ראית את הפוסטרים הכתומים האלו והפוסטר הגדול?
ברור שאני אלבש אותה בהופעה. זו בדיוק היתה הכוונה שלי.YtseJam כתב:זו גם חולצת הופעה, ואתה הזמנת אחת (היא מחכה לך אצל בריל כבר), אז גם אתה יכול ללבוש אותה.pugi כתב:בתור אחד שאמנם לא רשום למועדון, אבל מרגיש שייך וגאה לקחת חלק ממנו, ברור שהייתי הולך על חולצת המועדון, הרי בדיוק בשביל זה הוציאו אותה!
אמנם זה נועד לכל אלה שנרשמו והכל, חולצה שנתית וכל זה, אבל ראבק, אנחנו המועדון הרשמי של DT בארץ! כדאי שיהיה לנו ייצוג כמה שיותר בולט בהופעה...
pugi כתב:בתור אחד שאמנם לא רשום למועדון, אבל מרגיש שייך וגאה לקחת חלק ממנו, ברור שהייתי הולך על חולצת המועדון, הרי בדיוק בשביל זה הוציאו אותה!