יאללה בחזרה לחפירות על האלבום!
שמתם לב ב- TBOT בתזמון של 2:29-2:33 למלודיה שהגיטרה מנגנת? בדיוק כמו ב- Hollow Years .
לי זה נותן את ההרגשה כאילו אני מפספס את הסוף... את כל הקטע שהוא מנגן בווליום הולך ומונמך אני רוצה לשמוע בווליום מלא!!avrahamshuk כתב:למה לא??! אני חושב שזה בסדר גמור! נותן טעם של עוד.DivineComedy כתב:אבל למה לסיים בFADEOUT???? למה?????? אוף!!!!!!!!!! הרס לי הכל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
כרגע ההרגשה שלי היא שLTL הבא שלי יהיה TBOT...![]()
זה ממש לא באותו סולם.הפזמון של WOC מתחיל עם אקורד C ואז G , בעוד WITHER (ממה שהצלחתי לפענח) מתחיל בפזמון עם אקורד D ואז A.DivineComedy כתב:מצאתי!
Scorpinos - Wind Of Change
איך שהוא של את Take Me ככה בדיוק לאברי שר את Wiii-ther
Chorus:
Take me to the magic of the moment
On a glory night
מעבר מC לG הוא בדיוק אותו הדבר כמו המעבר מD לA, ככה שזה אפילו מחזק את דבריו.טל רודס כתב:זה ממש לא באותו סולם.הפזמון של WOC מתחיל עם אקורד C ואז G , בעוד WITHER (ממה שהצלחתי לפענח) מתחיל בפזמון עם אקורד D ואז A.DivineComedy כתב:מצאתי!
Scorpinos - Wind Of Change
איך שהוא של את Take Me ככה בדיוק לאברי שר את Wiii-ther
Chorus:
Take me to the magic of the moment
On a glory night
הקטע של One זה ממש באותו סולם וכמעט אותם תווים (שינוי בתו אחד).
אני חושב שזה בכוונה, זה ממש אותו דברCrimson Epitaph כתב:שמתי לב שההתחלה של The Best of Times די מזכירה לי את Hallowed Years.
avrahamshuk כתב:אני דוקא מאוד מורצה מרודס ב99 אחוז מהזמן. אני מאוכזב מפורטנוי 100 אחוז מהזמן כשהוא מתבלבל בין מקל תיפוף למיקרופון