אשכול הופעות
- Greenburger
- דרימיסט-על
Re: אשכול הופעות
זה ממש עצוב.
זה שהם עדיין מופיעים לא אומר שהם עדיין קיימים בתור להקה.
באתר של מרמלייד למשל, אין דיסקוגרפיה, ובחלק של In Store רק מצויים פריטים בסגנון "אוסף להיטים" ומשהו עם "שנות ה- 60" בשם שלו.
אפילו בכותרת של האתר למעלה רשום "The definitive 60's Scottish rock band"
כלומר- הם לא חושבים בכלל על להמשיך וליצור מוזיקה, כל מה שהם נאחזים בו זה שהם היו גדולים בשנות השישים.
הם לא יכולים לקבל את זה שעבר זמנם וזה מעורר רחמים.
כמו הלהקות האלה שסתם נמצאות שם,לא ממש מתקדמות ומתפתחות, וכבר לא רלוונטיות.
זה שהם עדיין מופיעים לא אומר שהם עדיין קיימים בתור להקה.
באתר של מרמלייד למשל, אין דיסקוגרפיה, ובחלק של In Store רק מצויים פריטים בסגנון "אוסף להיטים" ומשהו עם "שנות ה- 60" בשם שלו.
אפילו בכותרת של האתר למעלה רשום "The definitive 60's Scottish rock band"
כלומר- הם לא חושבים בכלל על להמשיך וליצור מוזיקה, כל מה שהם נאחזים בו זה שהם היו גדולים בשנות השישים.
הם לא יכולים לקבל את זה שעבר זמנם וזה מעורר רחמים.
כמו הלהקות האלה שסתם נמצאות שם,לא ממש מתקדמות ומתפתחות, וכבר לא רלוונטיות.
Life is what happens while you make other plans
(]/|\[)
Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
- B-Boy
- דרימיסט מתקדם
כמו הרולינג סטונז?
- Greenburger
- דרימיסט-על
לא יודע, אבל נדמה לי דווקא שהסטונס הוציאו דיסק חדש לאחרונה.
ואתה יודע מה, בכל מקרה יש הבדל מהותי בין הלהקות האלה לרולינג סטונס. הרולינג סטונס היו הרבה הרבה יותר גדולים מהם, השפיעו המון על המוזיקה, והרבה יותר אנשים אוהבים אותם ומוכנים לבוא להופעה שלהם.
כל שאר הלהקות האלה היו גדולות רק בשנות ה- 60....
ואתה יודע מה, בכל מקרה יש הבדל מהותי בין הלהקות האלה לרולינג סטונס. הרולינג סטונס היו הרבה הרבה יותר גדולים מהם, השפיעו המון על המוזיקה, והרבה יותר אנשים אוהבים אותם ומוכנים לבוא להופעה שלהם.
כל שאר הלהקות האלה היו גדולות רק בשנות ה- 60....
Life is what happens while you make other plans
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
-
- בריל!
אז כמה פרטים על הופעות שפורסמו השבוע:
כריס קורנל- 17/06/08 250 שקלים בגני התערוכה
ביורק- 31/07/08 350 שקלים בפארק הירקון
ברנפורד מרסלס- 17/07/08 200-320 שקלים באופרה בתל אביב
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
- MrReD
- שגריר האופת'
-
- דרימיסט שרוף
ברנפורד מרסלס מגיע?!ufomatan כתב:אז כמה פרטים על הופעות שפורסמו השבוע:
נראה לי שאני שם!!
-
- בריל!
עדיין לא. אני צריך לקבל כרטיסים לחנות אז אני אודיע ברגע שההפקה תוציא כרטיסים למכירה.MrReD כתב:תגיד, יש לך מושג מתי יהיו כרטיסים לAnthem Festival?
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
- MrReD
- שגריר האופת'
אני מתכוון לקנות על היום הראשון שיהיו כרטיסים, במקרה יש לכם בחנות גם חולצות של אופת' שאני יקנה בהזדמנות?ufomatan כתב:עדיין לא. אני צריך לקבל כרטיסים לחנות אז אני אודיע ברגע שההפקה תוציא כרטיסים למכירה.MrReD כתב:תגיד, יש לך מושג מתי יהיו כרטיסים לAnthem Festival?
-
- בריל!
תמיד יש לי בחנות חולצות של אופת'MrReD כתב:אני מתכוון לקנות על היום הראשון שיהיו כרטיסים, במקרה יש לכם בחנות גם חולצות של אופת' שאני יקנה בהזדמנות?ufomatan כתב:עדיין לא. אני צריך לקבל כרטיסים לחנות אז אני אודיע ברגע שההפקה תוציא כרטיסים למכירה.MrReD כתב:תגיד, יש לך מושג מתי יהיו כרטיסים לAnthem Festival?

- MrReD
- שגריר האופת'
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
מוריסי, הזמר לשעבר של להקת סמית'ס, מגיע לישראל. לא רע, לא רע בכלל.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3531133,00.html
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3531133,00.html
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
למה זה לא מפתיע אותי... 

- Ozerivarium
- דרימיסט-על
לגביי ? או לגבי כל דרימיסט / מטלאיסט / פרוגר ?
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
-
- דרימיסטית מתקדמת
מישהו מתכנן/שוקל להגיע לzombie rocking rampage?
-
- דרימיסט מתקדם
^
הייתי אתמול ופשוט היה מצויין. זאמאבר הפציצו עם הסגנון הייחודי להם והיו נהדרים. אלת'אריה יודעים מה הם עושים, אבל אני פשוט לא נהנה מזה. מאוד בנאלים ומשעממים לטעמי, והשואו שלהם די דורש שיפור. בכל מקהר, אני הגעתי במיוחד לאקרופוליס - הסימפוני אקס של ישראל. במקרה בהופעה הם גם עשו קאבר לסימפוני אקס, את EVOLUTION, ועשו אותו בצורה יוצאת מן הכלל. החבר'ה האלה מקצוענים ונגנים יוצאים מן הכלל... הם אחת הלהקות של המחר במדינה, ללא צל של ספק. נהניתי מאוד.
בסוף גם הספקתי לתפוס חלק מההופעה של אוקווד אלי שהיו לא רעים בכלל. את עזאזל כבר לא ראיתי כי החבר'ה שלי רצו לחזור, ובתכלס גם לא ממש מעניין אותי בלאק מטאל, בלשון המעטה, אז אני לא מרגיש רע שפיספסתי אותם. בכל מקרה, הערב היה מצויין, נהניתי מאוד. חבל שאקרופוליס מופיעים לעיתים רחוקות כל-כך.
הייתי אתמול ופשוט היה מצויין. זאמאבר הפציצו עם הסגנון הייחודי להם והיו נהדרים. אלת'אריה יודעים מה הם עושים, אבל אני פשוט לא נהנה מזה. מאוד בנאלים ומשעממים לטעמי, והשואו שלהם די דורש שיפור. בכל מקהר, אני הגעתי במיוחד לאקרופוליס - הסימפוני אקס של ישראל. במקרה בהופעה הם גם עשו קאבר לסימפוני אקס, את EVOLUTION, ועשו אותו בצורה יוצאת מן הכלל. החבר'ה האלה מקצוענים ונגנים יוצאים מן הכלל... הם אחת הלהקות של המחר במדינה, ללא צל של ספק. נהניתי מאוד.
בסוף גם הספקתי לתפוס חלק מההופעה של אוקווד אלי שהיו לא רעים בכלל. את עזאזל כבר לא ראיתי כי החבר'ה שלי רצו לחזור, ובתכלס גם לא ממש מעניין אותי בלאק מטאל, בלשון המעטה, אז אני לא מרגיש רע שפיספסתי אותם. בכל מקרה, הערב היה מצויין, נהניתי מאוד. חבל שאקרופוליס מופיעים לעיתים רחוקות כל-כך.
-
- דרימיסטית מתקדמת
אכן היה ערב חזק ביותרDwAs כתב:^
זמאבר היו פשוט מדהימים. השילוב של הכלים, היכולת הטכנית של הנגנים והזמרת (חבל כ"כ שהיא עוזבת...) הופעה מפציצה שלא השאירה אף אחד אדיש.. הכימיה והכישרון שלהם פשוט נזלו מהבמה... היה כ"כ חזק...
אלת'ריה אכן הופיעו בצורה אנמית למדיי, זה היה משעמם בהחלט וחבל, כי כן יש להם חומרים מוצלחים. חוץ מזה, עדיין לא הבנתי למה אדיר קולונה לא הופיע איתם, כנראה שזה קשור לפירוק של הלהקה. היו מאוד חסרים קטעי השירה הגברית... אני מנסה מאתמול כבר לברר מה הסיפור עם הפירוק/נגנים מחליפים, לא הצלחתי למצוא שומדבר.
אקרופוליס פשוט מלכים. אין לי שום ספק שבקרוב תבוא פריצה בינ"ל... בכלל, הם יודעים לתת הופעה, הזמר אחד התותחים, גם מבחינת הקול וגם מבחינת נוכחות על הבמה. פשוט נהניתי מכל רגע.
האמת שנשארתי רק למשהו כמו 2 שירים של אוקווד אלי, האמת שלא התלהבתי... הכוונה, יכול מאוד להיות שהנגנים מעולים, אבל הסולנית פשוט לא הייתה מוצלחת. היא דפקה לא מעט זיופים והיא לא הופיעה בצורה יוצאת דופן שעוד איכשהו תפצה על זה.
גם אני לא סובלת בלאק, ממש שמחתי כשהחליפו את הסדר של הלהקות... אפילו לא נשארתי לעזאזל...
ואקרופוליס בקרוב מוציאים EP ככה שנראה לי שהם יתחילו להיכנס להילוך גבוה יותר מבחינת הופעות...
בכל מקרה, נראה לי שיש משפט אחד שמסכם הכל... הסאונד בבארבי פשוט חרא!!!
-
- דרימיסט מתקדם
הזמנתי כרטיס להופעה של פינק פלויד האוסטרלים, הם אמורים להיות מעולים...