תודה רבה הסקירה הקצרצרה איקו!progmental כתב:שלום חברים.
אחרי ציפיה ארוכה ומיוסרת ושרות נהדר של laser 's edge הגיע סוף סוף הרגע שחיכיתי לו והדיוידי הזה נחת לו אצלי בבית.
נשמתי עמוקות סגרתי תריסים עמעמתי אורות לחצתי play התחברתי לאוזניות והתמסרתי לצלילים.
אחרי כשעה וחצי כשנגמרה החוויה היה ברור לי שיש בידי מסמך שכולו הנאה צרופה והלהקה הזו פשוט מדהימה ומפתיעה אותי מחדש.
מדובר בהופעה חיה מ2005 לאחר יציאת האלבום scarsick אלבום שהיה קשה לעיכול להרבה מעריצים.
השירים מגוונים מכל התקופות כשהדובדבנים בקצפת מבחינתי היו שירים מתקופות עבר ( forward ,new years eve ,handful of nothing וגם ביצוע יפיפה ל undertow.)
ההופעה מוקלטת בסטריאו בלבד והסאונד נהדר.
הלהקה מנגנת כיחידה אחת כשמעל כולם בולט כמובן דניאל שעושה פשוט הכל....שירה סולואים הרמוניות קטעי המחזה וכל מה שהוא יודע לתת.
מדהים לראות אותו שולט בצורה מוחלטת במוזיקה מנגן סולו מורכב ותוך כדי שר בוירטואוזיות.(כמו ב forward)
האיש הוא כל יכול והאוקטבות שאליהם הוא מגיע פשוט נהדרות.לא מפספס אף תו !!!
המוזיקה מטלטלת אותך בין פרוג לרוק למטאל לדיסקו לשקט לרעש ואין ספור שינוי קצבים והשד יודע מה....
בולט לצידו ג'ון לנגל המתופף שעושה עבודה מטורפת וכל כך חבל שעזב את הלהקה לאחר הסיבוב הנ''ל.
ההרמוניות הקוליות מעלות את המוזיקה ברמה נוספת וזה עוד משהו שמאוד יחודי להרכב הזה.
בסופו של הערב ישנה תחושת התעלות אבל גם צער על כך שכל כך הרבה שירים טובים אחרים לא היו בסט ליסט.
בשורה תחתונה לטעמי זהו דיוידי חובה לכל מעריץ pos באשר הוא.
מצפה ומחכה לאלבום הקרוב.
בשמחות
איקו.
בהופעה וב-DVD יש מספר בעיות, קודם כל זאת הופעה קצרה מאד (אני הייתי בהופעה של POS שהייתה ארוכה יותר), שנית בחירת השירים באמת לא מספיק טובה, ברור שאין עוררין על היכולות והביצועים של גילדנלאו. אני גם מחכה לשמוע את האלבום החדש ומקווה שהלהקה תצליח להתעשת אחרי 2 אלבומים לא טובים בלשון המעטה, כמובן שאם יהיה לי את הצ'אנס לראות אותם שוב, אני לא מפספס