אשכול דיוני הכדורסל של YtseJammers Israel

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
ufomatan
בריל!

Re: אשכול דיוני הכדורסל של YtseJammers Israel

שליחה על ידי ufomatan »

kawkaz כתב:אל תמהרו לחרוץ פה גורלות.. העונה, מה שנקרא, עוד בחיתוליה.. :haha:
מכבי בכלל לא ראשונה בליגה, וכרגע לכל קבוצה יש סיכוי להיות בפיינל פור..
באירופה זה כבר סיפור אחר כמובן :(
אני אף פעם לא חורץ כלום, אבל הציפיות שעשו לנו בתחילת השנה בשיחה שהיינו עם קליין ושמיר, היו מטורפות! דן שמיר דיבר על קבוצה שתרוץ גבוה ותילחם על כל תואר- עד עכשיו המילה "מלחמה" נראית פאטתית ליד הקבוצה שהוא בנה- אז איפה כל הדיבורים?
אני תמיד אתמוך בקבוצה (חוץ מאולי אם ארקדי יקנה אותה לגמרי) לא משנה התוצאות, אבל אני רוצה לראות את השחקנים נשכבים על הפרקט כדי לא לסיים בתבוסות כמו שהיו בשבועיים האחרונים!
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
kawkaz
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

שליחה על ידי kawkaz »

האמת, שלא ראיתי את המשחקים האחרונים של הקבוצה, אבל הבנתי שזה באמת היה מביך :oops: :shock:
אם הפועל תמצא את הכוחות להתעשת ולעלות שלב ביול"ב קאפ, היא תהיה במרדף אחר כל התארים וכמובן שסידרו לה מקום בגמר גביע המדינה נגד מכבי.. :haha:
מה זאת "ההגרלה" הזאת שהייתה? :haha: עושים צחוק?!?!
תמונה תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

תפנה לדן שמיר , יש לו יוזר ב-FACEBOOK :-)
DwAs
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי DwAs »

בואו נגיד את זה ככה: אם שמיר חושב שעל פי הנוסחה של העונה הקודמת - ככל שגרועים יותר בתחילת העונה, מסיימים טוב יותר את העונה - אז אולי אנחנו בדרך הנכונה! חחח תשמעו המצב של הקבוצה שלנו מחריד להפליא, בעוד שמכבי מתחילה להתרומם ממצבה העגום... שמיר צריך לקחת טיימ-אווט מכל ההתחייבויות השונות, ולא לחפש הצלחות. להפסיד פה, להפסיד שם, לא כל כך משנה, הוא חייב להרים את הקבוצה. עזבו בכדורסל, מבחינה מורלית ומנטאלית, להכניס בשחקנים הבנה שאי אפשר לבזות את הסמל של המועדון ככה בפני אירופה ובליגה בכלל. הקבוצה צריכה לעבור זיעזוע מוח מהיר... 20 נק' של פליקס? זאת התחלה, לפחות הבחור מתחיל לצבור ביטחון ואני מקווה גם התחברות לקבוצה. משם והלאה, צריך לאט לאט לחבר את הפאזל הזה מחדש, כי התמונה המלאה יכולה להיות יפה מאוד =]

אז כמו שאמרתי, בתור אוהד הקבוצה, אני מקווה שהנוסחה המוזרה ששמיר מנסה (כמה שיותר גרוע בהתחלה טוב יותר בהמשך) ושהעונה תיגמר בסל ניצחון של ארנולד, אבל כרגע, הציפייה זה רק לראות קבוצה, קבוצה גאה. קבוצה שמסתכלת על הסמל של המועדון ואומרת לעצמה שאני אעשה הכל רק כדי לא לחטוף 50 הפרש ברוסיה. זה לפחות בהתחלה, אחרי זה נדבר על כדורסל ורק אז!!! לדבר על הצלחות, אם אפשר בכלל העונה.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

קודם כל טל- כבר שלחתי כמה הודעות לשמיר, בפייסבוק הוא לא ממש מגיב, אבל בפורום של צ'ה הוא מגיב בד"כ.
בקשר למה הוא צריך לעשות- זו בעייה מכיוון ששמיר אמר כבר הרבה פעמים שהוא לא מאמין שמה שנקרא "מאמן של שחקנים" אלא הוא מאמין שהשחקנים שמקבלים כסף טוב מאוד יודעים את האחריות שלהם ואת העבודה שלהם ובאים לעשות הכל כדי להצדיק את המשכורת הגבוהה שלהם.
אישית אני לא מסכים איתו, והעובדות מכות בו בפנים כרגע. אני מקווה שבלאט יכניס לו קצת שכל כי הוא כנראה הבנאדם היחיד בעולם הזה ששמיר באמת מקשיב לו.
אני מאמין שאם פליקס באמת משתפר וזה לא היה חד פעמי, השילוב שלו ושל ארנולד יתן לנו הגנה יציבה יותר, והתקפה הרבה יותר מגוונת וחכמה. אבל נחכה ונראה... שוב באירופה כנראה הסיפור גמור, אבל הליגה רק התחילה!
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

חברים יקרים אוהבי הכדורסל בפורום ( יש לפחות איזה 4 כאלה לא?)
יש לי כרגע 2 כרטיסים מיותרים לחצי גמר הגביע (כרטיס לשני המשחקים כמובן) - מי שמעוניין יכול ליצור איתי קשר המחיר הוא רק 30 שקלים וזה ביציעים למעלה!!
יכול להיות שיהיו לי עוד כרטיסים פנויים, אבל עוד חזון למועד.
DwAs
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי DwAs »

נו, שיהיה במזל טוב! לא רק ניצחון ב-2008, הוא היה עוד מחוץ למלחה! אומנם יכולת לא מרשימה במיוחד, אבל במצבה של ירושלים גם זה משהו... זה ניצחון, קודם כל, להפסיק את ההידרדרות, זה גם שבר מחסום מנטאלי מבחינת החבר'ה של שמיר - אפשר לנצח מחוץ למלחה, זה לא סתם תיאוריה. אני מקווה שמכאן הקבוצה תתחיל לעלות.

בתחתית ניצחון חשוב לראשון נגד אשקלון שאחרי פתיחה טבוה מדרדרת למקום שבו היא אמורה להיות - בתחתית. חולון גם לא ממש התקשתה מול הגליל, ובני השרון חזרו לנצח - הפעם את ר"ג המפתיעה.

היום מכבי נגד נהריה, נקווה למשחק מעניין =]
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

בני השרון לא יציבים ואם רמת גן הייתה קצת יותר מרוכזת הם יכלו גם לנצח.
חולון מראה שיש להם את הקבוצה הכי מרתקת בליגה, והכי מעניינת לעין. כיף לראות אותם גם אם הבעלים\ מאמן שלהם אדיוט.
באמת מגיע מזל טוב להפועל למרות שהעצבים שלי חגגו במשחק אתמול, בעיקר באנטי הגנה שלנו. כל חסימה מפרקת את ההגנה שלנו. אין סוויצ'ים טובים מתחילת העונה, ופליקס שאמור לתת מטרייה מתחת לסל לא ממש מתפקד ושמיר לא נותן לו את הזמן להיכנס לעניינים.
מכבי לדעתי תפרק את נהריה היום, יש להם קבוצה לא יציבה מנטאלית ורוב הסיכויים שלא נראה את נהריה בפיינל פור השנה אם הם לא ישנו משהו בקבוצה.
וקצת NBA לסיום- מיאמי :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:
סמל אישי של משתמש
Sunny
דרימיסט-על

שליחה על ידי Sunny »

ריילי הפתיע כשהוא לא עשה שינויים בסגל. חוץ מלהביא את דיוויס לא היה שינוי משמעותי.
וכשכריס קווין הוא הרכז הפותח שלך.......המצב על הפנים.
בכלל הפציעה של אלונזו הורידה אותם לתחתית גם כששאק לא במיטבו (כבר שנתיים אחרי האליפות אבל לא משנה...)
יאללה עונת לוטורי ושוויד יעזוב.

אפילו לפוזי הם נתנו ללכת!!!
'I have space torte! yes. cunt cunt cunt starship! Haaaa... I hate your balls!'
Ziltoid the Omniscient.
DwAs
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי DwAs »

אפילו טיול לילי מסביב ליד אליהו היה מעייף את מכבי יותר מהטיולון שהם עשו בהיכל נגד נהריה היום. זה נגמר 104:70 מול החניכים האומללים של בית הלחמי שלא מראה שום שיפור מרהיב מהעונה שעברה. על הדרך מכבי גם אספה שני חברים ותיקים, שארפ ואליהו, והחזירו אותם לעניינים. אם הכל יעבוד כמו שצריך, מכבי תוביל 25 כבר בהפסקה מול מילאנו והמחצית השנייה תהווה את חזרתו של הניקולה - אירופה BEWARE! ובקשר להפועל "אנטי הגנה" פניני? מה נגיד, מזל שיש גלבוע... מעניין מה המשחק בשלישי יעשה להמשך הדרך.
סמל אישי של משתמש
RoEm
דרימיסט מתחיל
יצירת קשר:

שליחה על ידי RoEm »

וואי היה לי עכשיו את אחד המשחקים המגעילים שהיו לי בחיים
אני בנוער לאומית צפון (מוצקין) הליגה הבכירה כביכול עד כיתות י"ב..
אם מישהו באמת קורא את הכל אני מאד מאד מעריך אותו, אבל אני משועמם, עצבני מבואס מהחיים...

קיצר, נתחיל מהסוף, אנחנו נגד רעננה, תוצאת סיום 87-86 להם.

קיצר אני מעין גארד קלעי 1.92-1.93 ככה (גם חודר וזה) אבל מפאת חוסר בגבוהים בקבוצה משחק בעמדת פורוורד
כביכול משחק של 4 גארדים... שתבינו ה'סנטר' שלנו זה 1.94 רזה כמו ספגטי, שיכול מדי פעם לדפוק איזה משחק נחמד אבל לא ממש יעיל..
אז המשחק נפתח די מגעיל מבחינתי.. אני מחטיא שני ג'מאפ סטופים ושתי שלשות במהלך החצי הראשון
וחוץ מסל אחד קל במתפרצת וחדירה אחת שסיימתי בפעול-סל, לא עשיתי כלום, קיצר 5 נק'... והרגשתי כאילו זה הולך להיות כמו כל משחק
שאני לפי הנתונים שלי והיכולות שלי [למרות הזלזול העצמי המאד נרחב] בוא נגיד צריך לקלוע כ-15 נק' למשחק
קולע פחות מ-10 ולמרות שאני כ-35 דקות על המגרש, כי אין מישהו אחר (ובכל זאת, לפחות אני לא מאבד כדורים ועושה הגנה וריבאונד)
אני מרגיש לא משותף בכלל...
עכשיו, זה נובע מכמה סיבות, אבל בקצרה, השחקן אולי הכי טוב בארץ לגיל שלי איתי לקבוצה, כמובן שהמאמן משחק עליו
ואין לי בעיה עם זה.. אבל גם הוא בן אדם, ואם 40 דקות הולכים עליו, והוא אבל קולע ת-35 נק' שלו מתוך כמות זריקות שמספיקה לבוא נגיד 60 נק'
אז הקבוצה מתפרקת.. כי את ה35 נק' שלו הוא משיג אבל בשאר הזמן הקבוצה לא מתפקדת, והנק' שלו באות על חשבון אחרים..
*כמובן, נק' זה לא הכל אבל אם אני רוצה לשחק בוגרים שנה הבאה איכשהו, אני חייב להראות תפוקה, כי בסופו של דבר, על נק' מסתכלים, מה לעשות..*

קייייצר, (אני חפרן אני יודע)
לאחר חצי ראשון זוועתי, עליתי לחצי שני מבואס אבל אמרתי לעצמי THE HACK WITH IT ועליתי למגרש...
רבע שלישי נהיה טוב מרגע לרגע, אם פתאום זו שלשה שנכנסה מהפינה, ופתאום עוד חדירה ופעול-סל, במשך הרבע דפקתי פתאום איזה עוד 4 שלשות..
הם קבוצה טובה אז נשארנו צמודים אליהם כל הזמן (הם הובילו במחצית 42-40 אם אני לא טועה)

ואז הגיע הרבע הרביעי שחזר "למוטב", אני לא קולט איך המאמן שלי מספיק מטומטם בשביל לא לראות ששחקן שחם במשחק
צריך לקבל יותר כדורים (ואני לא מדבר רק עליי, זה רק מקרה ספציפי מה שהיה היום) אבל ברביע הרביעי, לא רק שלא בנו שום תרגיל עליי,
שלא קיבלתי שום חסימה, שלא הוציאו החוצה שם כדור לוויק-סייד, אלא שאפילו במהלך תרגיל מסודר לא נגעתי בכדור גם כשאני אמור לגעת, על פי התרגיל.
התחלתי להשתגע כבר אבל מילא נו אני כבר רגיל... אז זרמתי.. המשכתי לשמור וזה... הגענו 8 שניות לסוף
כשחבר שלי לקבוצה זורק 2 זריקות עונשין והתוצאה לפני 85-84 להם..
עלינו מספק זמן לזריקות עונשין ואני מספיק לשמוע את השופט (היו שניים, אחד מבוגר ואחד צעיר, המבוגר=אוהב לעשות דרמות והצגות ועושה דווקא, הצעיר=עוקב אחרי המבוגר)
המבוגר אומר לצעיר, יש להם פעול לתת (היה לנו 3 פעולים קבוצתיים, זה היה ברור שנעשה פעול אחרי העונשינים)
הם עכשיו יעשו כ"כ הרבה פעולים אבל אני לא מתייחס...
וכמובן שחבר שלי קלע את שתיהן והגענו להובלה של נקודה
שחקן שלהם קיבל את הכדור, שני שחקנים נותנים לו לרוץ 4 שניות ואז מוריד עליו 2 פעולים ברורים
השופט, כמובן לא שורק, וההוא מגיע לזריקה משוגעת עם הלוח שנכנסת שנייה וחצי לסוף...
מה שמשגע אותי, זה שהשופט החליט מראש לא לשרוק, ואם היה פעול קצת יותר חזקף שהיה מעיף אותו לרצפה, במאת האחוזים, הוא היה שורק בלתי ספורטיבי,
רק בשביל הפרנציפ...

זו כבר פנומנה ידועה אצלנו, לא רק שאנחנו הקבוצה היחידה שאין לה שיפוט ביתי כמו שצריך, אלא שהשופטים שלנו - נגדנו.
מילא תגידו הם פיירים לכל צד, אבל לא, הם אשכרה נגדנו....

וגולת הכותרת חח, המאמן שלי שלח לי מייל ש"היה לי אחלה משחק, ושאני אמשיך ככה", אבל עם כמות הביטחון שהוא נותן לי ומה שמתנהל בקבוצה מתחילת העונה,
הוא כבר מעבר ללקפוץ לי בצורה מוחלטת.
^^אם מישהו הגיע לפה, אני מאד מאד מעריך אותו על עוגמת הנפש שהוא גרם לעצמו^^

יאלה המשכתי לנגן.
תמונה
תמונה
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

אחי אני משתתף בצערך, אבל תסתכל על ליגת העל שלנו ותראה שהשופטים באים עם שריקות מהבית גם אם הם בינלאומיים. השופטים בכדורסל בארץ הם פשוט חובבנים, בטח בליגת תיכונים. הם מושפעים מהאהדה שלהם לקבוצות מסויימות או מהסביבה שלהם, הם לא יודעים את החוקה בכלל, הם ממציאים חוקים תוך כדי משחק ושורקים ב"פנקסנות" כל המשחק.
אז לא נורא תמשיך הלאה... לפחות לא לקחו לכם אליפות :)
בקשר לנהריה- קבוצה גמורה מנטאלית- הם איבוד את האמון לפני שהמשחק התחיל וככה נראית כל העונה שלהם!

היום משחק קשה וכמעט בלתי אפשרי לירושלים מול טורוב, היום נראה אם להפועל השנה יש גם קצת מזל טוב שישחק לטובתנו.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

איזה כיף של משחק היה אתמול!! מי אמר נס ולא קיבל? :haha: :haha:
אני קורא לזה "נס פח הפליקס" שנתן הצגה של הגנה ברבע השני ותכלס בזכותו הצלחנו לפתוח את הפער ששמר אותנו רחוק רחוק מהפולנים וקרוב לעלייה. שלא נדבר אעל מרקוביץ' שהוכיח לכל העיתונאים והמגעילונים בארץ שלנו שכל מה שכתבו והספידו לא היה נכון!
כל התוצאות האחרות שיחקו לידיים שלנו ועלינו ממקום רביעי.
כמובן שהההגרלה תהיה קשה מאוד כי אנחנו נקבל קבוצה מרמת הדירוג הראשונה, אבל בתקווה שיגיע חיזוק רציני לקבוצה, אין לנו חשש ופחד מאף קבוצה!
עכשיו מתחיל המבחן האמיתי- חולון בחצי גמר, בני השרון בבית, חולון בחוץ, רצף משחקים קשה ומרתק.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

העונה שלכם גמורה, אליפות לא תקחו, יול"ב קאפ גם לא , הדבר היחידי שתוכלו לזכות בו זה גביע המדינה ובשביל זה תצטרכו לעבור את חולון ואוהדיה (יש לך שכפ"צ בהישג יד? :D ) ואת מכבי.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

טל- תזכורת לעוד אחד עם זכרון קצר:
שנה שעברה אמרו אותו דבר באותו תאריך, וכולנו זוכרים איך זה נגמר!
בעונה שלקחנו את היול"ב עלינו במשחק האחרון אחרי שאף אחד לא נתן לנו סיכוי לכלום.
אז בואו נפעיל קצת את הזיכרון, ולא נאמר דברים שנאלץ לאכול את הכובע עליהם אח"כ.
מספיק כל ה"פרשנים וה"עיתונאים" בארץ כבר הודיעו שהפועל לא תעלה ואוכלים היום את השטויות שלהם בכל מיני תירוצים והגיגים מבית היוצר של שמעון מזרחי.
המחלה הצהובה הרימה ראש ואיתה כל החולים בעיתונות הספורט בארץ- אני לא מספיד כלום עד שזה לא נגמר!
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

בעונה שעברה הייתה לכם קבוצה טובה יותר, היה לכם את מוריס ואת אוסטין ואת מאיר טפירו. אני מבין את האופטימיות שלך כאוהד וזה דבר חשוב, אך גם ריאליות. למכבי יש סגל יותר טוב משנה שעברה, לירושלים יש סגל פחות טוב, ולכן התואר היחיד שריאלי עבור ירושלים העונה זה גביע המדינה, אני מאחל לכם שתזכו בו.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

לומר לך את האמת, התואר לא משנה לי לכאן או לכאן, אני רוצה לראות כדורסל טוב ומלחמה.
בקשר לאוסטין- אל תתפלא אם הוא יחזור עוד העונה.
בקשר לטפירו- אפס היה ואפס ישאר, טוב שהלך!
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

לצערי הרב לא נראה כנראה את אוסטין במלחה השנה.
הפועל החתימה את ג'ייסון וולס ששיחק העונה בדן בוס. לא השחקן הכי מרשים, אני מקווה שהוא יתן עוד קצת עומק לספסל שלנו.
בטח לא ההחתמה שכולנו ציפינו לה, אבל נקבל אותו בשימחה- אנחנו זוכרים אותו בהפועל בעונה אחרי היול"ב, היה שחקן מאוד אהוב.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

ג'ייסון וולס שחקן לא רע, שיחק בעבר גם בנהריה.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

טל רודס כתב:ג'ייסון וולס שחקן לא רע, שיחק בעבר גם בנהריה.
לא רע זה לא מה שאנחנו צריכים. לצערי אין כנראה אופציות יותר טובות. נקווה שארנולד יחזור לעצמו מהר, כי וולס הוא לא המציל הלאומי שלנו, הוא רק עוד אופציה בינונית.
שלח תגובה