Hevy Devy!
- Axxon N
- דרימיסט-על
Re: Hevy Devy!
חחחח ללא ספק הבן אדם הכי גאון אי פעם!
".I'll show you light now. It burns bright forever. No more blue tomorrows. You on high now, love"
- DT_Tal
- דרימיסט שרוף
בוא'נה הוא טוב.
http://rateyourmusic.com/~talazy
http://www.last.fm/user/talamorgoth
*יש לציין, אני "עצלן מוזיקה".
רשימת הסרטים האהובים עליי
(לא כל כך מסודר אז לא כל כך משקף, אבל בערך..)
http://www.last.fm/user/talamorgoth
*יש לציין, אני "עצלן מוזיקה".
רשימת הסרטים האהובים עליי
(לא כל כך מסודר אז לא כל כך משקף, אבל בערך..)
- Sentient 6
- דרימיסט-על
חדשות טובות? הרטינל סירקס שיהיה בנובמבר יצולם לdvd ו bluray שזה מעולה.
חדשות רעות? סנצ'ורי מדיה לא יפיקו יותר עותקים של by a thread מכיוון שהרווח מהם ההוא אפסי לחלוטין. יש חתיכות אחרונות באתר הגרמני אם מישהו רוצה....
חדשות רעות? סנצ'ורי מדיה לא יפיקו יותר עותקים של by a thread מכיוון שהרווח מהם ההוא אפסי לחלוטין. יש חתיכות אחרונות באתר הגרמני אם מישהו רוצה....
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
- Sentient 6
- דרימיסט-על
חדשות טובות? הרטינל סירקס שיהיה בנובמבר יצולם לdvd ו bluray שזה מעולה.
- AlucarDT
- דרימיסט-על
- ofri17
- דרימיסט שרוף
אז מה דעתכם בינתיים על אפיקלאוד?
אני בסך הכל בשמיעה שלישית של האלבום ואני יכול להגיד שאני נהנה ממנו אבל הוא לא מבריק ולא מהבולטים של דווין.
אני בסך הכל בשמיעה שלישית של האלבום ואני יכול להגיד שאני נהנה ממנו אבל הוא לא מבריק ולא מהבולטים של דווין.
אמא שלך כל כך טיפשה... היא מנסה לנגן The Dance Of Eternity עם מטרונום
- Axxon N
- דרימיסט-על
מאשכול מה אתה שומע עכשיו:
ואל תבינו אותי לא נכון, אני מת על דווין, הוא בין המוזיקאים האהובים עליי אי פעם (בטופ 10 שלי אפילו)... אבל אני יודע שהוא יכול לעשות ועשה הרבה יותר טוב מזה.
אני מרגיש שהאלבום הזה בא לשחזר את מה ש addicted עשה, והוא נכשל לעשות את זה... לחלוטין חסרות בו העוצמות שהיו ב addicted. מה שמבדיל את האלבום הזה משאר האלבומים הגאוניים אחד אחד של דווין הוא שאין בו את הלב והנשמה שדווין בדרך כלל מכניס באלבומים, בדיוק מהסיבה שהזכרתי מקודם (הציטוט של דווין על עשיית האלבום).Axxon N כתב:devin townsend - epicloud
אחרי ארבעת האלבומים הראשונים של ה devin townsend project האלבום הזה מאכזב ביותר...
אולי זה מסביר למה:רוב הפעמים שאלבומים נעשים בצורה כזו הם יוצאים ירודים..."Over the past couple of years, I thought, 'OK, I've gotta write this next 'Ziltoid' thing; I'm inspired to make this epic space opera and, like, really overdo it, and [make it] really dark. And so I sat down to write, but every time I went to write, I'd write some poppy hard rock thing. And I was like, 'OK, we'll get that one out of the way and then I'll write 'Ziltoid'.' And I got it out of the way and I'd go write 'Ziltoid'. And I'd write another one. So I'm thinking, 'OK, it's pretty obvious to me that I've got this that wants to come out before that.'"
וגם ה rerecording ל kingdom מ physicist בכלל לא מתקרב לגירסא המקורית.
בקיצור, אכזבה, לפחות בשבילי... מקווה מאוד ששני האלבומים הבאים לא יהיו דומים לזה.
ואל תבינו אותי לא נכון, אני מת על דווין, הוא בין המוזיקאים האהובים עליי אי פעם (בטופ 10 שלי אפילו)... אבל אני יודע שהוא יכול לעשות ועשה הרבה יותר טוב מזה.
".I'll show you light now. It burns bright forever. No more blue tomorrows. You on high now, love"
- Sentient 6
- דרימיסט-על
אתם רואים את זה לגמרי הפוך לדעתי
הוא אמר טוב אני יושב כותב את זילטויד אני מוציא את זה אבל זה לא בא, במקום זה יצא לו אפיקלאוד, הוא הרגיש שמה שיוצא לו צריך ללכת למקום אחר כדי שהוא יהיה אמיתי והוא עשה את זה, בלי פשרות.
האלבום הזה הוא כיפי בטירוף ופשוט ופופי בצורה מסוכנת לבריאות ואני מת עליו, אני מת על כל פלוץ שהוא עושה נשבע לכם סורי בלי בושה, באמת שהבן אדם הזה הוא לא מהכוכב הזה. האלבום הזה בא לי ממש טוב מכל הכיוונים ואני מבין אתכם, הוא איזה 4 מיליון שכבות של גיטרות ונויז ומה לא ומה לא ובסוף זה אלבום פופי לגמרי כן בסדר זה מה שזה, הוא לא אמר שזה יהיה משהו אחר, הוא ידע שלא כולם יאהבו, בסדר, אבל אני חושב שצריך להסתכל עליו בתור מה שהוא, אלבום רוק ישיר בלי כדורים מסובבים ומה לא... מה שכן אני מתעקש על זה שאין לו שום קשר לאדיקטד, שניהם באים ממקום אחר לגמרי, אדיקטד היה פרוגי לגמרי והרבה יותר כבד, אפיקלאוד הוא פשוט אלבום קליל ודי רך של מציתות באוויר ומה לא... אני אוהב אותו ואם אתם לא אוהבים אותו זילטויד אז אתם צריכים להצטרף לאסדת החלל של זילטויד ולשמוע venga boys!!!
you bold canadian fruit cake!!!
ד"א היו כנראה שורת הפסדים קשים בהתערבויות בלהקה שלו כי בריאן הבאסיסט ודייב הגיטריסט גילחו את השיער והם גם קירחים וזה הולך די משעשע עם הזקנים העצומים שלהם... כולם בלהקה שלו קנדים וקירחים.
הוא אמר טוב אני יושב כותב את זילטויד אני מוציא את זה אבל זה לא בא, במקום זה יצא לו אפיקלאוד, הוא הרגיש שמה שיוצא לו צריך ללכת למקום אחר כדי שהוא יהיה אמיתי והוא עשה את זה, בלי פשרות.
האלבום הזה הוא כיפי בטירוף ופשוט ופופי בצורה מסוכנת לבריאות ואני מת עליו, אני מת על כל פלוץ שהוא עושה נשבע לכם סורי בלי בושה, באמת שהבן אדם הזה הוא לא מהכוכב הזה. האלבום הזה בא לי ממש טוב מכל הכיוונים ואני מבין אתכם, הוא איזה 4 מיליון שכבות של גיטרות ונויז ומה לא ומה לא ובסוף זה אלבום פופי לגמרי כן בסדר זה מה שזה, הוא לא אמר שזה יהיה משהו אחר, הוא ידע שלא כולם יאהבו, בסדר, אבל אני חושב שצריך להסתכל עליו בתור מה שהוא, אלבום רוק ישיר בלי כדורים מסובבים ומה לא... מה שכן אני מתעקש על זה שאין לו שום קשר לאדיקטד, שניהם באים ממקום אחר לגמרי, אדיקטד היה פרוגי לגמרי והרבה יותר כבד, אפיקלאוד הוא פשוט אלבום קליל ודי רך של מציתות באוויר ומה לא... אני אוהב אותו ואם אתם לא אוהבים אותו זילטויד אז אתם צריכים להצטרף לאסדת החלל של זילטויד ולשמוע venga boys!!!
you bold canadian fruit cake!!!
ד"א היו כנראה שורת הפסדים קשים בהתערבויות בלהקה שלו כי בריאן הבאסיסט ודייב הגיטריסט גילחו את השיער והם גם קירחים וזה הולך די משעשע עם הזקנים העצומים שלהם... כולם בלהקה שלו קנדים וקירחים.
- Axxon N
- דרימיסט-על
תשים לב למילים שהוא בחר אפילו: "I got it out of the way"... רק מזה אפשר להבין שהוא לא היה מרוצה ממה שיצא לו כשהוא כתב את זילטויד והיה לו כמות די מכובדת של קטעים כאלה והוא פשוט אסף אותם ועשה מזה אלבום.הוא אמר טוב אני יושב כותב את זילטויד אני מוציא את זה אבל זה לא בא, במקום זה יצא לו אפיקלאוד, הוא הרגיש שמה שיוצא לו צריך ללכת למקום אחר כדי שהוא יהיה אמיתי והוא עשה את זה, בלי פשרות.
בדיוק! בגלל זה התאכזבתי...אלבום רוק ישיר בלי כדורים מסובבים ומה לא...
ובקשר לאדיקטד, אדיקטד הוא האלבום הכי פחות פרוגי שדווין עשה חוץ מיוצאי הדופן כמובן (ghost, the hummer ו devlab)... הוא דווקא האלבום שהכי פונה לאלטרנטיב מטאל ואפילו לפופ/רוק. דמיון עצום בינו לבין אפיקלאוד. שים לב גם שבשניהם יש re-recording של שיר ישן יותר. באדיקטד יש את hyperdrive (עם anneke שהביאה לו גוון אחר לגמרי וזה היה מעולה), ובאפיקלאוד יש את kingdom שכמו שאמרתי מקודם לא מתקרב לגירסה המקורית.
אגב, זה שהתאכזבתי זה לא אומר ששנאתי

פשוט לא קיבלתי מה שרציתי.... בסך הכל אלבום נחמד. ובגלל זה אני מקווה ששני האלבומים הבאים לא יהיו קרובים לזה.
ועוד אגב שלא קשור לכלום... מעניין אותי לשמוע מה דעתך על המאסטר

- Sentient 6
- דרימיסט-על
אני חושב שהוא עשה מה שהוא ראה לנכון ומה שהוא הרגיש, אלבום קליל בטירוף כתגובה לארבע אלבומים עם קונספציה חולנית ומה לא, כל אלבום שלו ת'כלס הוא תגובה לקודם וזה די תגובה להכל. עכשיו הוא יכול להתפנות לפתח את הזיכיון הבין גלקטי שהוא זילטויד בשקט. יהיה מעניין לראות איך יצא לו משהו שהוא מרגיש שהוא חייב לעשות ומשהו שהקהל מצפה לו... אבל הוא דווין יהיה סבבה, הוא כמה ג'אבה דה האט סקסי.
במילותיו של ג'ון סטיוארט, תפגוש אותי במצלמה שלוש! או אשכול סרטים מה שבא לך.
במילותיו של ג'ון סטיוארט, תפגוש אותי במצלמה שלוש! או אשכול סרטים מה שבא לך.
- Sunny
- דרימיסט-על
מקשיב לקינגדום החדש. לדעתי זו הגרסה האולטימיטיבית. כ"כ אהבתי שהוא עשה בהופעות את השירה הנקיה ולא בסקרים שהתפללתי לגרסת אלבום, והיא הגיעה. הבנאדם מדהים. לא הספקתי לשמוע את כל האלבום עדין. אני בחיסרון רציני 

'I have space torte! yes. cunt cunt cunt starship! Haaaa... I hate your balls!'
Ziltoid the Omniscient.
Ziltoid the Omniscient.
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
כתבה ארוכה ומפורטת על Devin וההיסטוריה המוזיקאלית שלו:
http://www.invisibleoranges.com/2012/10/22983/
http://www.invisibleoranges.com/2012/10/22983/
- Sentient 6
- דרימיסט-על
פופ לאנשים ששונאים פופ, אהבתי. חומר טוב לקריאה.
דוו הוא באמת אחד החיות המעוררות השתאות של הדור שלנו, טווס קירח ומלא קפלים אם תרצו. זה בן אדם חריף ומוכשר וחרוץ והוא הפרנק זאפה האישי שלי.
דוו הוא באמת אחד החיות המעוררות השתאות של הדור שלנו, טווס קירח ומלא קפלים אם תרצו. זה בן אדם חריף ומוכשר וחרוץ והוא הפרנק זאפה האישי שלי.
- Sentient 6
- דרימיסט-על
ראינו את הרטינל סירקס עכשיו בסרטימינג
היה די עצום, אניקה, זילטויד, סטיב ואי קריין, ג'ד סיימון עלה והם עשו שני שירים של סטרפינג, שחקנים, אש, גיצים, קופים, חתולים, גמדים שלבושים כמו חייזרים אפורים... לזילטויד נולד בן!!! ערב עמוס. אם הם לא היו יוצאים מחר לטור חדש הייתם חושבים שזו הופעת פרידה.
היה די עצום, אניקה, זילטויד, סטיב ואי קריין, ג'ד סיימון עלה והם עשו שני שירים של סטרפינג, שחקנים, אש, גיצים, קופים, חתולים, גמדים שלבושים כמו חייזרים אפורים... לזילטויד נולד בן!!! ערב עמוס. אם הם לא היו יוצאים מחר לטור חדש הייתם חושבים שזו הופעת פרידה.
- r0cken
- דרימיסט מתחיל
הרטינל סירקס היה עצום.
הקהל היה באקסטזה כשג'ד עלה ל-Detox. השיא של המופע. אין מצב שדוו ראה את תגובת הקהל ולא רצה לרגע לזנוח את כל הפרוייקטים שלו להחזיר את SYL.
הקהל היה באקסטזה כשג'ד עלה ל-Detox. השיא של המופע. אין מצב שדוו ראה את תגובת הקהל ולא רצה לרגע לזנוח את כל הפרוייקטים שלו להחזיר את SYL.
- Sentient 6
- דרימיסט-על
בטח שיש מצב. סטרפינג זה מצב נפשי שאפשר לתדלק אותו רק בעזרת סמים ופרנויה והוא לא צריך את זה כדי להביע את עצמו. הוא הרבה יותר טוב מאשר שהוא היה אי פעם ולהחזיר את סטרפינג תהיה טעות. לראות את ג'ד יחד איתו היה מדהים זה כן, גם הבנדר הסופר כבד היה אדיר למרות שלא הבנתי למה כולם היו צריכים לרקוד כמו חבורה של חרמנים על אקסטזי מסביבם.
ערב ענק בכלל.
ערב ענק בכלל.
- r0cken
- דרימיסט מתחיל
כן כן, אני יודעת שהוא לא יחזיר את SYL לעולם.
הכוונה היא, שספק אם הוא יכול היה להישאר אדיש ולא להרגיש טיפה נוסטלגיה, למראה מה שזה עושה למעריצים שלו. אולי זה לפחות ייתן לו השראה לכתוב חומרים יותר כבדים.
הכוונה היא, שספק אם הוא יכול היה להישאר אדיש ולא להרגיש טיפה נוסטלגיה, למראה מה שזה עושה למעריצים שלו. אולי זה לפחות ייתן לו השראה לכתוב חומרים יותר כבדים.