לא ידעתי שהם מבצעים חלקים מ-ITPOE..
בכל מקרה הסטליסט בפסטיבל מצוין! כמה שיותר אווייק יותר טוב, השיר החלש היחידי הוא CM (חוץ מ-AROP שגם ככה יהיה בכל הופעה) אבל נראה לי שהוא סבבה בלייב.
רק שלא יהיו שירים מאוקטבריום (אלא אם כן זהו שיר הנושא), או כל שיר קצר מסיסטמטיק (יש לי הרגשה שיהיה את Prophets of War ).
IN THE PRESENCE OF ENEMIES PT.1.
BEYOND THIS LIFE
TAKE THE TIME
A RITE OF PASSAGE
HOLLOW YEARS
PANIC ATTACK
EROTOMANIA
VOICES
SOLITARY SHELL
CONSTANT MOTION
THE SPIRIT CARRIES ON
AS I AM
PULL ME UNDER
--------------------
METROPOLIS (w/LEARNING TO LIVE & THE CRIMSON SUNSET)
לא רשמי...
הופעת להיטים בקטע אחר. אני מאמין שזה יהיה הסט-ליסט בארץ, אחד לאחד.
נערך לאחרונה על ידי Mars Volter ב ד' יוני 10, 2009 9:23 pm, נערך פעם 1 בסך הכל.
חיברתי את הזמן של כל השירים האלה, ואפילו אם אני מכליל את LTL וACOS המלאים זה עדיין יוצא פחות משעתיים וחצי.
TTT, HY, SS ונראה לי גם BTL ו-PMU מתארכים בצורה משמעותית בגלל ג'אמים, סולואים ארוכים יותר וכו'.
ומעבר לכך, הופעה של דרים זה שעתיים ורבע ברוטו, לא נטו. קח בחשבון Intermission.
חיברתי את הזמן של כל השירים האלה, ואפילו אם אני מכליל את LTL וACOS המלאים זה עדיין יוצא פחות משעתיים וחצי.
לפי דיווח של דרימיסט רוסי בפורום של פורטנוי, ההופעה הייתה שעתיים ורבע שזה סביר בהחלט ויותר מכל הלהקות שקיימות כיום. אצל דרים יש תמורה בעד האגרה.
אמנם עברו הזמנים שדרים היו מנגנים כל ערב 3 שעות, אבל גם שעתיים ורבע זה מנה גדושה של פרוג איכותי!
אני מוכן לחתום על סטליסט כזה. יש כאן מלא שירים טובים. כמובן שהוא לא אידיאלי, אבל בסה"כ סטליסט לא רע בכלל בכלל.
גם אני לא מרוצה מהשילוב של Metropolis עם ACOS ו-LTL. אני מעדיף את שלושת אלה בנפרד על כל אחד מהשירים האחרים שהם מופיעים איתם, ובאופן כללי אני לא אוהב כל כך מדליס למיניהם.
אבל שוב, סה"כ סבבה
אז אני מקווה שיורידו את השירים שציינתי קודם וישימו במקומם משהו שבאמת מעניין.
מה לא מעניין ב-BTL? הייתי מעדיף שיורידו את As I Am נוסף לשירים שציינת.
חוץ מזה אחלה סטליסט, אם יהיה משהו דומה בארץ בהחלט אצא שמח (לא שיש אפשרות שאצא אחרת..), חבל באמת שהם לא מנגנים את השירים במדליי במלואם.
לגביי הסטליסט From Russia
לדעתי זה פשוט רשימה חלומית, לא יודע מה המהומות פה.
אנשים מה נסגר איתכם?? EROTOMANIA, VOICES, THE SPIRIT CARRIES ON, מה אתם רוצים עוד?!