אני חשבתי שכל אחד זכאי לטעם האישי שלוMrReD כתב:טוב שלא הגזמת

אני חשבתי שכל אחד זכאי לטעם האישי שלוMrReD כתב:טוב שלא הגזמת
(אני כותב בציניות גמורה) פה בפורום, אין טעם אישי כשזה נוגע ל-4 האלבומים הטובים שציינת - SFAM, 6DOIT, Awake ו- I&W.Crimson Epitaph כתב:אני חשבתי שכל אחד זכאי לטעם האישי שלוMrReD כתב:טוב שלא הגזמת
All singing parts of Portnoy. They are not needed.מי מהמר על איזה חלקים הולכים להיות גרועים לייב (מבחינת שירה...)?
מה זה משנה ?ilai fields #7 כתב:גם TBOT? וואו!
אני מניח שתיהיה דליפה יותר "רצינית" של כל האלבום, ולא רק שירים נכון?!
הם בהחלט ארבעת האלבומים הטובים ביותר שלהם עד עכשיו, לטעמי BC&SL גם הוא ברמה מאוד גבוהה (יכול להיות שציפיתי לאכזבה כמו שלושת האחרונים).pugi כתב:(אני כותב בציניות גמורה) פה בפורום, אין טעם אישי כשזה נוגע ל-4 האלבומים הטובים שציינת - SFAM, 6DOIT, Awake ו- I&W.Crimson Epitaph כתב:אני חשבתי שכל אחד זכאי לטעם האישי שלוMrReD כתב:טוב שלא הגזמת
יש פה מיעוט שמחזיק מ-TOT כאחד שעומד בשורה אחת עם האלבומים האלה, אבל באמת שהם מיעוט...
נראה לי שאתה מבלבל את המוח. באלבום הקודם לברי מעולה, והקול שלו רק משתבח עם האנשים (להבדיל מכל הזמרים האחרים שרק מידרדרים ונחנקים). הכל תלוי באיזה תפקידי שירה יש ללברי, ברגע שנותנים ללברי לשיר כל מיני תפקידי שירה נמוכים שלא מתאימים לקול שלו, אז הוא לא נשמע מרשים, אבל כשנותנים לו לשיר תפקידי שירה גבוהים (ויש מספיק כאלה באלבום הזה ,אם כי הייתי מצפה ליותר), הוא מרשים מאד. נדמה לי שגם בר(DARK5675) כתב זאת באחד העמודים הקודמים.DanielK כתב:למה לאברי של סקור כל כך הרבה יותר מלאברי של BC&SL ?
נראה לי שמאז שהוא גידל זקן, הלך לו הקול
טל, אתה לוקח את זה קשה מדי, ויותר מדי בתקיפות.טל רודס כתב:נראה לי שאתה מבלבל את המוח. באלבום הקודם לברי מעולה, והקול שלו רק משתבח עם האנשים (להבדיל מכל הזמרים האחרים שרק מידרדרים ונחנקים). הכל תלוי באיזה תפקידי שירה יש ללברי, ברגע שנותנים ללברי לשיר כל מיני תפקידי שירה נמוכים שלא מתאימים לקול שלו, אז הוא לא נשמע מרשים, אבל כשנותנים לו לשיר תפקידי שירה גבוהים (ויש מספיק כאלה באלבום הזה ,אם כי הייתי מצפה ליותר), הוא מרשים מאד. נדמה לי שגם בר(DARK5675) כתב זאת באחד העמודים הקודמים.DanielK כתב:למה לאברי של סקור כל כך הרבה יותר מלאברי של BC&SL ?
נראה לי שמאז שהוא גידל זקן, הלך לו הקול
אני די מסכים, אבל תגידו מה שתגידו, ב-TCOT פורטנוי בא בדיוק במקום, בקטע שלפני הפזמון ובפזמון עצמו זה מעולה עם פורטנוי.DanielK כתב:בלי שום קשר ללאברי, עם זה אני מסכים.
הוא נדחף לכל חור בכל שיר, במקומות שהוא לא מתאים בכלל.
YtseJam כתב:תרגום (לא שלי...) של מה שמופיע בתמונה עם הקיט החדש של פורטנוי בהודעה קודמת שלי:
"IAW. What do you think?
You sing a lot on your albums for some years now. Do you like it or do you feel compelled to do so?
I think my voice is more convincing than that of James on our aggressive passages. He has tried to being heavy but it was not convincing. I find that this functions well. I do not pretend to have a great voice..."
האומנם ?YtseJam כתב:אני לא רואה בזה "ירידה", זו האמת ואני חושב שכל הצדדים יודעים זאת...
פורטנוי משלים את לאברי באופן מעולה!