למרות השעה הכל כך לא נוחה של מארגני האולימפיאדה, היה משחק לא רע ואפילו היו בו רגעים יפים מאוד של כדורגל. כמובן שלא היה אפשר לצפות ליותר כי החום שם גרם לשחקנים לאבד כוחות מהר מאוד.
מגיע לארגנטינה לקחת את הזהב, הם בהחלט היו הקבוצה הכי יפה ומעניינת.
לפחות השנה הם לא יקחו את הדאבל עם הכדורסל
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
מה מוות בדיוק בבית ד'? זה הולך להיות בית משעמם ביותר מבחינת איכות הכדורגל, כשיש לך שתי קבוצות עלובות ומרדימות כמו איינדהובן וליברפול המגעילים. אפרופו ליברפול, כל כך קיוויתי שהם לא יהיו בליגת האלופות, כי הכדורגל השלילי שלהם מצליח כל פעם להביא אותם לחצי הגמר, והנצחונות שלהם מאז תחילת העונה (ובכלל מאז שבניטז שם) הכל זה פוקס של הרגע האחרון. כך ב-2 מחזורי הליגה האנגלית העונה, וכך מול סטנדרד ליאז' בגומלין, דקה 118 דחיקה מגעילה של קאוט (שחקן עוד יותר מגעיל מהדחיקה עצמה).
אני מקווה שארסנל לא תעפיל מהבית שלה, למרות שהיא צריכה לעלות - דרוש זעזוע במועדון כדי להעיף את ארסן ונגר שרק הורס את הקבוצה מיום ליום בחודשים האחרונים .
אני מקווה להתבדות מכל התרחישים הפסימיים שלכם. נכון שיש הרבה קבוצות קטנות ולא מוכרות, אבל גם זניט היה מועדון כזה וכולנו ראינו איזה כדוגל אדיר הם שיחקו שנה שעברה.
בואו נראה איך יתחיל הטורניר ואז נספיד אותו. בכל מקרה אני מקווה שבארסה תבוא חזקה ולא שאננית בגלל הבית היחסית קל שהיא קיבלה.
טל- אני חושב שאתה צריך לתת קצת יותר קרדיט לונגר, כי למרות שאין הרבה תארים הוא כל שנה בונה קבוצה מאוד אטרקטיבית לעין עם הרבה צעירים מעניינים ומפתיעים.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
אני נותן המון קרדיט וכבוד לונגר אבל נגמרה לי הסבלנות אליו. אני להבדיל מאוהדים אחרים של ארסנל לא אוכל יותר את הלוקשים והשקרים שונגר מנסה למכור לאוהדים.
כסף יש לו, אבל הוא עקשן ומתוך עקרונות מטופשים הוא לא רוכש שחקנים כדי לחזק את הקבוצה, ומכריז כל שני וחמישי כי הסגל שלו מספיק טוב. העובדה היא שהסגל שלו לא מספיק טוב וחלש בהרבה משנה שעברה. דיארה,פלאמיני,חלב,להמן וג'ילברטו סילבה הלכו, ומי בא במקומם? סמיר "קונטאר" נאסרי, אמאורי בישוף (שלא שיחק 3 שנים), ואארון רמזי ילדון ב-17. לאחרונה הוא גם הביא את סילבסטרה העגלה "שיחזק" את הההגנה, והשאיל את סנדרוס לשנה למילאן.
ונגר עשה את כל הטעויות האפשריות בחודשים האחרונים והוא לא רוצה להודות בכך שטעה, הוא לא סוטה מעקרונותיו, וממשיך בדרכו השחצנית להבטיח הבטחות ריקות מתוכן בקשר לחיזוק הקבוצה ובקשר לכך שהקבוצה מספיק טובה.
אנחנו ארסנל, לא צ'לסי, לא טוטנהאם, אלא ארסנל, אחד מ-3 מועדוני הפאר של הכדורגל האנגלי (יחד עם ליברפול ומרשנדייז יונייטד). 3 עונות ללא שום תואר, והעונה הקרובה תהיה הרביעית - ונגר מיצה את עצמו וצריך ללכת!
אני לא חושבת שונגר צריך ללכת, אבל כן לעשות משהו לגבי המצב הנוכחי.
הוא הוכיח את עצמו שהוא כן מאמן טוב, ברגע שיש איתו גם קבוצה טובה ושחקנים טובים.
מה שונגר אוהב לעשות זה לקנות שחקנים צעירים ולאמן אותם, אז מן הסתם על ההתחלה הם לא יהיו תותחים, אלא לוקח זמן. אבל בכל זאת, קצת יותר מידי זמן, אז הוא צריך לעשות משהו.
Just Because You're Paranoid Doesn't Mean They're Not Out to Get You!!!!
עכשיו נגמרה המחצית הראשונה של הסופר קאפ האירופי ודבר אחד יש לי להגיד... גועל נפש!!!!!
מנצ'סטר משחקת כמו סבתא בת 87 על קלנועית!
לא זזים, לא עושים שום דבר... ברור שהם יספגו.
אני יודע שהמשחק הזה לא אומר הרבה אבל אם ככה הם מתכוונים לשחק בלי רונאלדו אני לא רואה אותם עושים משהו מוצלח בחצי הראשון של העונה...
מנצ'סטר התחילה לתקוף אחרי ה- 2:0 שפרגוסוון הכניס את פארק ואת אושה אבל too little too late.
דבר אחד שהצחיק אותי זה היה הניסיון של סקולס לעשות את יד האלוהים של מראדונה אבל הוא הגזים ממש וכל העולם ראה, והפעם גם השופט.
אומנם קיבל אדום אבל זה היה מצחיק.
יונייטד לא שווים שום דבר בלי רונאלדו, והם צריכים לקוות שצ'לסי לא יפתחו מהם פער גדול מדי עד שרונאלדו יחזור. מה גם שקשה להאמין שרונאלדו ישחזר את אותה יכולת בדיוק כמו של העונה החולפת.
אחה"צ ראיתי את אברטון-פורטסמות', משחק מעולה עם קצב אדיר, אינספור הזדמנויות ובסוף פורטסמות' מנצחים 3:0 אחרי ניצול מקסימלי של מצביהם. דווקא אברטון שיחקו טוב יותר ,הגיעו ליותר מצבים, החמיצו אפילו פנדל, והפסידו בתוצאה שלא ממש משקפת את הבדלי הכוחות והיכולות.
ריאל חוגגת (ראיתי עכשיו את תקציר השערים, חבל האמת שנומנסיה לא הוציאה נקודה), ברצלונה ממשיכה לפשל, מה חדש בליגה הספרדית העונה? מעניין כמה זמן גווארדיולה יחזיק מעמד. אם לא יתחיל לספק נצחונות במשחקים הקרובים, המעמד שלו בסכנה (וכשאני מדבר על נצחונות זה לא כאלה על קבוצות חלשות בצ'מפיונס ליג אלא בליגה הספרדית). אם לבארסה לא היו חסרות צרות אז חלב נפצע ויעדר לחודש הקרוב.
בליגה האנגלית אתמול, ליברפול עם נצחון מלא אופי (לא כל כך יופי) על היונייטד אחרי 7 שנים שלא ניצחה אותה באנפילד, ארסנל מביסה את בלקבורן בחוץ 4:0 וצ'לסי עם 3:1 קליל על רוביניו ומנצ'סטר סיטי. למרות הכל, אין מה לאוהדי ארסנל להסתנוור, כי הקבוצה לא נתקלה ביריבות ממש רציניות העונה בליגה וגם מול קבוצות כאלה ההגנה רעדה ובנס ארסנל לא ספגה יותר משער אחד עד כה. הבעיות של הקבוצה ממשיכות להיות בעמדת השוער, הבלם ליד טורה ובקשר האחורי (דנילסון הוא לא קשר אחורי). לפחות וולקוט הראה לונגר עם השלושער במדי נבחרת אנגליה, שהוא צריך גם לפתוח בהרכב של ארסנל על חשבון אבואה. מי שהכי מרשימה אותי בליגה האנגלית עד כה היא דווקא צ'לסי, רואים את טביעת האצבע של סקולארי בסגנון המשחק, שבלי יותר מדי רכש, עשה מצ'לסי קבוצה שמשחקת הרבה יותר יפה מתקופת מוריניו והתחת. נכון להיום, צ'לסי הם הפייבוריטים לאליפות הן בזכות היכולת והן בזכות העומק (יכולת אמנם זה לא רק מה שחשוב, כי ראינו שנה שעברה שארסנל הציגה את הכדורגל הכי יפה והגיעה בכושר שיא מוקדם מאד בעונה אך איבדה יותר מדי נקודות בשלבים המכריעים). ההבדל בין ארסנל לצ'לסי זה שלצ'לסי כמובן יש יותר כסף ויותר עומק בסגל, כך שגם אם אסיין עכשיו פצוע לחצי שנה, יש מי שימלא מקום. בארסנל אם חס וחלילה פבריגאס ייפצע, הלכה העונה.