איך ג'ורדן רודס אמר פעם? הרבה מהמלודיות שהוא כתב לדרים ת'יאטר היו מלודיות שהוא חלם עליהן מתוך שינה וכך נוצרו דברים מופלאים. אני לא כותב מנגינות לדרים, אבל אני יכול לנתח אותן כשאני ישן.
לילהטוב

אני מקווה שהבנתי את השאלה שלך נכון . אתה שואל אם המומנטום של האלבום לא נהרס בגלל ששמועים את השירים שלו לפני כן , במקום לחכות שיצא ?Mars Volter כתב:לא שמעתי את השירים, חוץ מ-AROP (יש כבר קליפ, אפשר להפסיק להילחם בזה מבחינתי), אבל מאוד מעניין אותי מה אנשים אומרים כאן. גם כי אני אף-פעם לא זוכר מה חשבתי על שיר פעם ראשונה ששמעתי אותו (הלוואי והייתי יכול לחזור לחוויה של לשמוע את סינס לדוגמא, בפעם הראשונה) וגם כי אם אני זוכר נכון מהאשכול בפורום הקודם על SC הרבה אנשים הכתירו את Forsaken כאיזושהי בלדת-רוק מטורפת, ואני מגלה שיותר ויותר אנשים מתרסקים על השיר הזה בדיעבד.
בכל מקרה, שאלה פתוחה, ואני מקווה שמי שרוצה להגיב יגיב ברצינות ולא בכל מיני עקיצות:
האם באמת היצר הזה של "לדעת ראשון" חזק יותר מהידיעה (שדי קשה לערער אותה) שלשמוע אלבום בפעם הראשונה זה חוויה אחרת לגמרי. מה היה קורה אם גם בדליפה הזו הייתם מגלים את מה שקרה עם אוקטבריום? (למי שלא מכיר - האלבום סולו של לאברי דלף כאוקטבריום) זה לא הורס קצת מכל החוויה?
אני צריך להבהיר שהעניין פה הוא לא להעביר ביקורת, אלא באמת מעניין אותי לדעת איך אנשים מרגישים עם כל הנושא הזה.
תודה!!! שברתי את הראש שעות מאיפה מוכר לי הקטע!Smit_The_Sheaperd כתב:חחח יש לי שאלה... ברוזן מטוסקנה , דרים עשו איזושהי מחווה לראש ב3:19?
חחחח
popo כתב:תודה!!! שברתי את הראש שעות מאיפה מוכר לי הקטע!Smit_The_Sheaperd כתב:חחח יש לי שאלה... ברוזן מטוסקנה , דרים עשו איזושהי מחווה לראש ב3:19?
חחחח
http://www.youtube.com/watch?v=YSOoy4VFzMs
6:52