אשכול פוליטיקה ואקטואליה
-
- בריל!
Re: אשכול פוליטיקה
לטעמי היום מבחינה אידיאולוגית יש פשיטת רגל של כל המפלגות הגדולות, בראשן מפלגת העבודה שאיבדה כל קשר עם האידיאולוגיה שהיא ייצגה בעבר.
בוודאי שהליכוד איבד את האידיאולוגיה הרוויזיוניסטית שהוא ייצג לפני הרבה שנים. הליכוד היום מנסה לשדר חזרה לאנשי העקרונות הישנים בהחזרה של בני בגין ומרידור שעדיין קשה לי להבין איך ביבי הצליח להחזיר אותם למפלגה כשהוא עומד בראש שלה. הוא אחד מהאסונות הכי גדולים של מדינת ישראל- הוא זה שהביא את הכלכלה שלנו למצב הרעוע שלך כרגע, הוא זה שיחזיר אותנו למצב השחור שמנסים לתקן עכשיו- האו מייצג בשבילי את הכלכלה הקפיטליסטית הרפובליקאית שפשטה את הרגל השנה בצורה מוחלטת, אז בוודאי שלבחור בליכוד פירושו למוטט את המדינה כלכלית!!
קדימה היא לא מפלגה בכלל, לא הייתה לה אידיאולוגיה, אין לה כרגע ולא תהיה לה בעתיד- היא מפלגה של שטיק, מפלגה של טרנד ולכן היא גם תיעלם עם הזמן, או תיבלע עם מפלגת העבודה כי תכלס היום שתיהן מייצגות את אותו מצע מחורטט.
אני מקווה שהשמאל ירים מפלגה חזקה מחוץ למפלגת העבודה כדי לייצב את גוש השמאל מבינה אידיאולוגית ומנדטורית בכנסת הבאה. ככה לא משנה עם ביבי או לבני יבחרו השמאל יהווה כוח רציני שחייבים להתחשב בו בבנייה של הממשלה הבאה.
ברור לי שאם ביבי יבחר אין סיכוי למפלגת שמאל להיכנס לקואליציה, אבל לפחות תהיה אופוזיציה אמיתית שתילחם בנגע הזה. אם לבני תיבחר אז יש סיכוי טוב יותר שהיא כן תיכנס למשא ומתן עם השמאל המתון יותר, אבל שוב הפרטנרים הרצויים מבחינתה אלו לא מפלגות השמאל.
לכן אין שום סיבה לבחור לבני ובטח ובטח לא לביבי- צריך להצביע לפי האידיאולוגיה ולא להיגרר אחרי טרנדים ואחרי תיאוריות כלכליות שפשטו את הרגל במדינות יותר חזקות מאיתנו.
בוודאי שהליכוד איבד את האידיאולוגיה הרוויזיוניסטית שהוא ייצג לפני הרבה שנים. הליכוד היום מנסה לשדר חזרה לאנשי העקרונות הישנים בהחזרה של בני בגין ומרידור שעדיין קשה לי להבין איך ביבי הצליח להחזיר אותם למפלגה כשהוא עומד בראש שלה. הוא אחד מהאסונות הכי גדולים של מדינת ישראל- הוא זה שהביא את הכלכלה שלנו למצב הרעוע שלך כרגע, הוא זה שיחזיר אותנו למצב השחור שמנסים לתקן עכשיו- האו מייצג בשבילי את הכלכלה הקפיטליסטית הרפובליקאית שפשטה את הרגל השנה בצורה מוחלטת, אז בוודאי שלבחור בליכוד פירושו למוטט את המדינה כלכלית!!
קדימה היא לא מפלגה בכלל, לא הייתה לה אידיאולוגיה, אין לה כרגע ולא תהיה לה בעתיד- היא מפלגה של שטיק, מפלגה של טרנד ולכן היא גם תיעלם עם הזמן, או תיבלע עם מפלגת העבודה כי תכלס היום שתיהן מייצגות את אותו מצע מחורטט.
אני מקווה שהשמאל ירים מפלגה חזקה מחוץ למפלגת העבודה כדי לייצב את גוש השמאל מבינה אידיאולוגית ומנדטורית בכנסת הבאה. ככה לא משנה עם ביבי או לבני יבחרו השמאל יהווה כוח רציני שחייבים להתחשב בו בבנייה של הממשלה הבאה.
ברור לי שאם ביבי יבחר אין סיכוי למפלגת שמאל להיכנס לקואליציה, אבל לפחות תהיה אופוזיציה אמיתית שתילחם בנגע הזה. אם לבני תיבחר אז יש סיכוי טוב יותר שהיא כן תיכנס למשא ומתן עם השמאל המתון יותר, אבל שוב הפרטנרים הרצויים מבחינתה אלו לא מפלגות השמאל.
לכן אין שום סיבה לבחור לבני ובטח ובטח לא לביבי- צריך להצביע לפי האידיאולוגיה ולא להיגרר אחרי טרנדים ואחרי תיאוריות כלכליות שפשטו את הרגל במדינות יותר חזקות מאיתנו.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
אני חולק עליך, צריך להצביע לבני, כי להצביע למפלגות קטנות זה בזבוז קול ואחרי זה יפגום בהקמת ממשלה וקואליציה. עדיף שיהיו כמה מפלגות גדולות מאשר 20 מפלגות קטנות, זה רק ימנע את הסחטנות.
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
ואני חולק על שניכם....
אבל על מתן רק מבחינה כלכלית. אני לא מבין גדול, אבל אני חושב שאני קפיטליסט ואני חושב שביבי מבין יותר ממני וממכם בכלכלה ואני די מעריך את מה שהוא ניסה לעשות כשר אוצר. אני דוקא מאלה שחושבים שביבי הציל בזמנו את המשק.

אבל על מתן רק מבחינה כלכלית. אני לא מבין גדול, אבל אני חושב שאני קפיטליסט ואני חושב שביבי מבין יותר ממני וממכם בכלכלה ואני די מעריך את מה שהוא ניסה לעשות כשר אוצר. אני דוקא מאלה שחושבים שביבי הציל בזמנו את המשק.
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
-
- בריל!
ביבי מאמין בתיאוריות הכלכליות שבוש וחבריו הביאו לארה"ב. זו כלכלה שלמראית עיין עושה רושם של כלכלה יציבה וחזקה, אבל בסופו של דבר היא מובילה למפלות גדולות מאוד ומשברים גדולים שפוגעים בעיקר בשכבות החלשות במדינה. הרי לעשירים זה לא משנה מליון פחות או יותר, אבל לעניים ומעמד הביניים כל שקל חשוב!avrahamshuk כתב:ואני חולק על שניכם....![]()
אני למדתי באוניברסיטה אצל מי שהיה הממונה על השכר באוצר בתקופתו של ביבי, יובל רכלבסקי, ואחרי שני שיעורים ברחתי כי הוא קשקש כל כך הרבה שלא יכולתי לסבול את זה שבאקדמיה מנסים לקדם רעיונות פוליטים של שר אוצר שהוביל אותנו לאסונות גדולים.
טל- מרצ והמפלגה החדשה שהולכת להיות מוקמת היא לא מפלגה קטנה, ולכן לא מקובל עלי הטיעון שלך. אני לא הולך להצביע לשני אסונות מהלכים כמו לבני או ביבי, ובטח לא ברק שכבר בזבזתי עליו קול בעבר.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
- mentalstamina
- דרימיסט מתקדם
לידיעתכם היו למדינת ישראל חסכונות עצומים אחרי תקופת ביבי שנעלמו והוכחדו בתקופת בר-און.
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
נחיה ונראה, אני לא חושב שלאור התקופה הנוכחית והקרובה יש סיכוי לאיזה מפלגת שמאל גדולה, אבל אולי אני אופתע. בכל מקרה, אני לא מגדיר את לבני כאסון, כי מגיע לה צ'אנס והיא מנהיגה ראויה לדעתי. גם אני לא אצביע לברק (הצבעתי לו ולמרץ בבחירות של 99), ולביביטו נהנתניהו אין סיכוי בחיים שאצביע.טל- מרצ והמפלגה החדשה שהולכת להיות מוקמת היא לא מפלגה קטנה, ולכן לא מקובל עלי הטיעון שלך. אני לא הולך להצביע לשני אסונות מהלכים כמו לבני או ביבי, ובטח לא ברק שכבר בזבזתי עליו קול בעבר.
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
מתי הבחירות אגב ?
נערך לאחרונה על ידי Ozerivarium ב ד' נובמבר 19, 2008 6:31 pm, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
טל רודס כתב: ולביביטו נהנתניהו אין סיכוי בחיים שאצביע.

- yyzboy1928
- דרימיסט-על
בריל, גם בשבילי מפלגות שמאל כמו מרצ וחדש, הם סוג של נגע. ביבי הוביל את ישראל למדיניות צמיחה שקדימה משמידים.
ובריל, הנך סוציאליסט רדיקלי. ברור שכל מה שיגידו לך/יזכירו לך על מדינות כלכלית קפיטליסטית(שלפי דעתי נכונה גם במשבר הנוכחי ועדיפה מפני המדיניות הסוציאליסטית) תשלול כי זה נוגד את השקפת העולם. אני מאמין בכלכלה חופשית. שאולי טיפה מאבדת גובה לאחרונה, אבל עדיין עדיפה מסוציאליזם. אני מאמין בלהשקיע בחזקים, ומכאן יצוצו המקומות עבודה. אם מישהו זוכר את הסדרה "הישראלים" ו"חווה, את חותמת?", בנאדם שמציעים לו עבודות בכל מקום, רק לקום ב6 בבוקר, ואז הוא ישר מתחיל להתלהם "מה שש בבוקר, מי שש בבוקר" ככה נראת תרבות האבטלה בישראל. וצריך לעקור אותה מיסוד. אנשים יתחילו לעבוד. עידוד קנייה ישראלי כמו"קונים רק כחול לבן" גם תעזור.
אבל חברה, הסקרים לא משקרים, ואני מתחיל לשמוע קולות של אנשים שיצביעו ליכוד אחרי שהצביעו קדימה ב2006. הימור שלי, הליכוד יעבור את ה30 מנדטים ויקח את הבחירות. כי אין אלטרנטיבה. לבני לא מנהיגה, ברק הוא בדיחה. ביבי להרבה מן האנשים בישראל, הוא "הרע במיעוטו". ואני רואה ברשימה החדשה של הליכוד, כרשימה איכותית עם אנשים שצרכים להיות בפוליטיקה הישראלית. ואני לא מדבר על לימור לבנת שתאבד את עצמה בפריימריז. עוזי דיין, דן מרידור,בני בגין,בוגי יעלון, גדעון סהר, גלעד ארדן,יובל שטייניץ, דני דנון אילו חלק מהאנשים שבאמת אני באופן אישי תופס מהם כאנשים משכילים שצרכים להנהיג את המדינה שלנו. צפו להפתעות ברשימה לליכוד
ובריל, הנך סוציאליסט רדיקלי. ברור שכל מה שיגידו לך/יזכירו לך על מדינות כלכלית קפיטליסטית(שלפי דעתי נכונה גם במשבר הנוכחי ועדיפה מפני המדיניות הסוציאליסטית) תשלול כי זה נוגד את השקפת העולם. אני מאמין בכלכלה חופשית. שאולי טיפה מאבדת גובה לאחרונה, אבל עדיין עדיפה מסוציאליזם. אני מאמין בלהשקיע בחזקים, ומכאן יצוצו המקומות עבודה. אם מישהו זוכר את הסדרה "הישראלים" ו"חווה, את חותמת?", בנאדם שמציעים לו עבודות בכל מקום, רק לקום ב6 בבוקר, ואז הוא ישר מתחיל להתלהם "מה שש בבוקר, מי שש בבוקר" ככה נראת תרבות האבטלה בישראל. וצריך לעקור אותה מיסוד. אנשים יתחילו לעבוד. עידוד קנייה ישראלי כמו"קונים רק כחול לבן" גם תעזור.
אבל חברה, הסקרים לא משקרים, ואני מתחיל לשמוע קולות של אנשים שיצביעו ליכוד אחרי שהצביעו קדימה ב2006. הימור שלי, הליכוד יעבור את ה30 מנדטים ויקח את הבחירות. כי אין אלטרנטיבה. לבני לא מנהיגה, ברק הוא בדיחה. ביבי להרבה מן האנשים בישראל, הוא "הרע במיעוטו". ואני רואה ברשימה החדשה של הליכוד, כרשימה איכותית עם אנשים שצרכים להיות בפוליטיקה הישראלית. ואני לא מדבר על לימור לבנת שתאבד את עצמה בפריימריז. עוזי דיין, דן מרידור,בני בגין,בוגי יעלון, גדעון סהר, גלעד ארדן,יובל שטייניץ, דני דנון אילו חלק מהאנשים שבאמת אני באופן אישי תופס מהם כאנשים משכילים שצרכים להנהיג את המדינה שלנו. צפו להפתעות ברשימה לליכוד

-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
הסקרים שיקרו בכל מיני בחירות , כך שהם ממש לא פונקציה, מה שקובע הוא הבחירות עצמן, והגיע הזמן שאנשים יפסיקו להצביע לפי סקרים.אבל חברה, הסקרים לא משקרים, ואני מתחיל לשמוע קולות של אנשים שיצביעו ליכוד אחרי שהצביעו קדימה ב2006. הימור שלי, הליכוד יעבור את ה30 מנדטים ויקח את הבחירות. כי אין אלטרנטיבה. לבני לא מנהיגה, ברק הוא בדיחה. ביבי להרבה מן האנשים בישראל, הוא "הרע במיעוטו". ואני רואה ברשימה החדשה של הליכוד, כרשימה איכותית עם אנשים שצרכים להיות בפוליטיקה הישראלית. ואני לא מדבר על לימור לבנת שתאבד את עצמה בפריימריז. עוזי דיין, דן מרידור,בני בגין,בוגי יעלון, גדעון סהר, גלעד ארדן,יובל שטייניץ, דני דנון אילו חלק מהאנשים שבאמת אני באופן אישי תופס מהם כאנשים משכילים שצרכים להנהיג את המדינה שלנו. צפו להפתעות ברשימה לליכוד
משעשע שאתה אומר שאין אלטרנטיבה ושביבי הוא "הרע במיעוטו" - אוי לנו ולמדינה אם ביבי והליכוד הם האלטרנטיבה, אפשר לסגור סופית את המדינה.
רשימת הליכוד: מה בדיוק איכותי בסער וארדן? שני חכ"ים פופוליסטיים שעושים רק רעש. ד"ר שטייניץ הוא הלקקן של ביביטו , בוגי ודיין הם אנשי צבא (מה להם ולפוליטיקה? הרי המפלגה לשעבר של דיין לא עברה אפילו את אחוז החסימה בבחירות הקודמות, אז הוא מחפש כסא דרך הליכוד). את בני בגין ודן מרידור אני מעריך, אבל לשניהם תפיסות עולם שונות שלא נמצאות בדיוק עם מה שהליכוד מתיימר לייצג.
אני מתפלא שלא הזכרת את סילבן "אשתי אומרת לי מה להגיד" שלום. אני מחכה להפתעות ברשימת הליכוד ובמיוחד לכל התככים וחילופי ההאשמות שיהיו אחרי הפריימריז שם.
- mentalstamina
- דרימיסט מתקדם
דווקא על גדעון סער אני חולק עליך, הוא אחד הבודדים שדווקא כן מחזיקים בדעות ואג'נדות קונקרטיות והוא עקבי ולא זז לפי תנועת הגלים. העובדה שהוא עובד טוב עם התקשורת ואומר את מה שיש לו להגיד באופן קבוע ונחרץ לא עושה אותו פופוליסט. זו המדיה וזו המטרה שלה.
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
אתה יכול לחלוק על דעות טל אבל אתה לא יכול ללכלך סתם על אנשים טובים. ברשימת עשרת החכ"ים המובילים בחקיקה מופעים 9 חברי ליכוד והאיחוד לאומי/מפד"ל ורק ח"כ אם אני לא טועה מקדימה. מקום ראשון ברשימה עד כמה שזכור לי הוא גלעד ארדן. זה מראה שהוא אדם שאכפת לו. אתה יכול גם להסתכל על רשימת החוקים שהוא העביר.
לעומת זאת, בעשרת האחרונים אין ח"כ אחד מהימין. יש שם את הירשזון, כמעט כל החכ"ים הערביים, ועוד שאני לא זוכר.
לעומת זאת, בעשרת האחרונים אין ח"כ אחד מהימין. יש שם את הירשזון, כמעט כל החכ"ים הערביים, ועוד שאני לא זוכר.
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
שוקרון מה שמשנה הוא האיכות ולא הכמות בחוקים. גלעד ארדן קופץ וצועק על כל שטות, ויש לו לא מעט חוקים פופוליסטיים ממה שאני זוכר.
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
אוי נו איזה תירוץ.... בשבילך אני אתאמץ ואחפש את רשימת החוקים שהוא העביר.
- mentalstamina
- דרימיסט מתקדם
הכוונה הייתה אחד הבודדים מתוך הפוליטיקאים באשר הם, מעצם היותם פוליטיקאים ללא קשר לגזע, דת, מין או התפלגות פוליטית.avrahamshuk כתב:אתה יכול לחלוק על דעות טל אבל אתה לא יכול ללכלך סתם על אנשים טובים. ברשימת עשרת החכ"ים המובילים בחקיקה מופעים 9 חברי ליכוד והאיחוד לאומי/מפד"ל ורק ח"כ אם אני לא טועה מקדימה.
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
-
- בריל!
ג'יימי יקירי- סוציאליסט ראדיקלי אני לא. אני חושב ששכחת את הדיונים הרחבים מאוד שקיימנו בנושא בעבר בפורום הזה, אז אני אזכיר לך קצת את עמדתי הכלכלית: (זה קצת ארוך אז תסחוב איתי קצת...)
אני דוגל בשיטה של השוק החופשי, אבל עם הגבלות סוציאליות שמאפשרות לשוק החופשי להתקיים מבלי לדרוס את השכבות החלשות באוכלוסייה. הגבלות שנותנות למדינה אפשרות לשלוט בשירותים ומוצרי יסוד בסיסיים לקיום בסיסי של האזרחים בה בכבוד ולא כ"עבדים" של עשירי הארץ.
הכלכלה החופשית של בוש וביבי דוגלת בנתינה לחזקים כדי שישקיעו אותו וימנפו את עצמם וכך העושר יחלחל "למטה" לשכבות הנמוכות יותר וכולם ירוויחו.
מה הבעייה בזה? שעשירי העולם ועשירי ישראל בפרט, לוקחים את הכספים שמחלקים להם ואז הולכים ופוגעים בזכויות של העובדים שלהם, ומנצלים מדינות נחשלות על מנת לשעבד אותם בשכר רעב וללא תנאי עבודה מינימליים במדינות שאין בהן חוקים סוציאלים מינימאלים. העיקר לעשות יותר כסף לא משנה על חשבון מי.
התיאוריה הכלכלית של ביבי גרמה לנזקים עצומים לטווח הארוך. הרי במאקרו כלכלה בודקים את ההשפעות בטווח של 5 שנים ומעלה ולכן במבחן הזה ביבי כשל ובענק! הוא דאג לנתונים היבשים כדי להראות כאילו הצעדים שעשה משפיעים, אבל ההשפעה לטווח הקצר לא עוזרת למדינה בגלל.
הרי קרנות הפנסייה ספגו מכה קשה מאוד בחודשים האחרונים- ומי אשם בזה? הכלכלה של ביבי שנתנה יד חופשית לכל מיני אנליסטים לשחק עם הכסף שלנו בבורסה!
ותוכנית ויסקונסין הנהדרת שהייתה אמורה לפתור את בעיית האבטלה עזרה למישהו? בולשיט! היא רק הקשתה על הרבה אנשים שהיו זקוקים לעזרה על מנת להקשות על מעט אנשים שניצלו את השיטה. התוכנית הזאת כמו רוב ההפרטות שנעשו במשק רק פגעו בכלכלה כאן ובאזרח הפשוט.
העשירים כמובן ממשיכים לחיות טוב כי להם יש זכויות יתר על שאר האזרחים לא? הרי אנחנו אזרחים סוג ד שצריכים שהעשירים ייצרו עבורינו עבודה ו"יטפטפו" עלינו את העושר שלהם!
אז בוא לא נטיף על הגדולה של ביבי בתור שר אוצר, וחוסר האובייקטיביות שלי, כי למרות שעשירי הארץ ינסו להציג את המהלכים האלה כמהלכים שעוזרים לכלכלה, הם משוחדים במלוא מובן המילה כי הם היחידים שגוזרים קופון על חשבון כולנו.
אני דוגל בשיטה של השוק החופשי, אבל עם הגבלות סוציאליות שמאפשרות לשוק החופשי להתקיים מבלי לדרוס את השכבות החלשות באוכלוסייה. הגבלות שנותנות למדינה אפשרות לשלוט בשירותים ומוצרי יסוד בסיסיים לקיום בסיסי של האזרחים בה בכבוד ולא כ"עבדים" של עשירי הארץ.
הכלכלה החופשית של בוש וביבי דוגלת בנתינה לחזקים כדי שישקיעו אותו וימנפו את עצמם וכך העושר יחלחל "למטה" לשכבות הנמוכות יותר וכולם ירוויחו.
מה הבעייה בזה? שעשירי העולם ועשירי ישראל בפרט, לוקחים את הכספים שמחלקים להם ואז הולכים ופוגעים בזכויות של העובדים שלהם, ומנצלים מדינות נחשלות על מנת לשעבד אותם בשכר רעב וללא תנאי עבודה מינימליים במדינות שאין בהן חוקים סוציאלים מינימאלים. העיקר לעשות יותר כסף לא משנה על חשבון מי.
התיאוריה הכלכלית של ביבי גרמה לנזקים עצומים לטווח הארוך. הרי במאקרו כלכלה בודקים את ההשפעות בטווח של 5 שנים ומעלה ולכן במבחן הזה ביבי כשל ובענק! הוא דאג לנתונים היבשים כדי להראות כאילו הצעדים שעשה משפיעים, אבל ההשפעה לטווח הקצר לא עוזרת למדינה בגלל.
הרי קרנות הפנסייה ספגו מכה קשה מאוד בחודשים האחרונים- ומי אשם בזה? הכלכלה של ביבי שנתנה יד חופשית לכל מיני אנליסטים לשחק עם הכסף שלנו בבורסה!
ותוכנית ויסקונסין הנהדרת שהייתה אמורה לפתור את בעיית האבטלה עזרה למישהו? בולשיט! היא רק הקשתה על הרבה אנשים שהיו זקוקים לעזרה על מנת להקשות על מעט אנשים שניצלו את השיטה. התוכנית הזאת כמו רוב ההפרטות שנעשו במשק רק פגעו בכלכלה כאן ובאזרח הפשוט.
העשירים כמובן ממשיכים לחיות טוב כי להם יש זכויות יתר על שאר האזרחים לא? הרי אנחנו אזרחים סוג ד שצריכים שהעשירים ייצרו עבורינו עבודה ו"יטפטפו" עלינו את העושר שלהם!
אז בוא לא נטיף על הגדולה של ביבי בתור שר אוצר, וחוסר האובייקטיביות שלי, כי למרות שעשירי הארץ ינסו להציג את המהלכים האלה כמהלכים שעוזרים לכלכלה, הם משוחדים במלוא מובן המילה כי הם היחידים שגוזרים קופון על חשבון כולנו.
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
תזכורת למי ששכח מי זה ביבי
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0RyYcyuKfY0[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=C1riO2-wSUE[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UnauT2egSt8[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0RyYcyuKfY0[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=C1riO2-wSUE[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UnauT2egSt8[/youtube]
-
- בריל!
תמשיך ככה טל... 

- avrahamshuk
- דרימיסט-על
אז מטה הבחירות של ליבני התחיל להשתמש ביוטוב... אחרת קשה לי להאמין שמישהו היה קורא למשתמש שלו "רק לא ביבי".
זה אגב מאוד מתאים לפרסומים על הקמפיין של מפלגת קדימה שיעסוק בציפי ליבני כמובן. אה לא, התבלבלתי. הקמפיין יעסוק בביבי. (ע"פ פרסומים רשמיים!) למעשה כל הקמפיין נועד לשכנע אנשים למה "רק לא ביבי".
ככה זה כשאתה מאוד לחוץ ואין לך מה למכור.
זה אגב מאוד מתאים לפרסומים על הקמפיין של מפלגת קדימה שיעסוק בציפי ליבני כמובן. אה לא, התבלבלתי. הקמפיין יעסוק בביבי. (ע"פ פרסומים רשמיים!) למעשה כל הקמפיין נועד לשכנע אנשים למה "רק לא ביבי".
ככה זה כשאתה מאוד לחוץ ואין לך מה למכור.