^תתחדש! חולצות מגניבות. גם אני צריך להזמין לי איזה אחת של BTBAM באמת.
הייתי בתל-אביב היום וחזרתי עם שלל:
tool - 10000 days
tool - lateralus
dodheimsgard - supervillain outcast - הגירסת רימסטר החדשה שהיא אלבום כפול, כלומר ה supervillain outcast המקורי שהוא דיסק אחד ועוד דיסק אחד עם שירי בונוס. וזה רק ב 60 ש"ח. אחת הרכישות!
mastodon - the hunter
ובימים הקרובים אני אזמין את in this life של thinking plague, אם בכלל עדיין ניתן לקנות אותו... אשמח אם מישהו שיש לו את האלבום יגיד לי מאיפה הוא קנה או הזמין.
בנתיים אני מתכנן על להזמין ישר מ RER.
".I'll show you light now. It burns bright forever. No more blue tomorrows. You on high now, love"
רכישות טריות מקוסטה בראבה:
עוד חולצת דרים
מלודיקה
ובלי קשר למוזיקה -
חולצת סטואי גריפין
קקי מגומי (ילדותי, אבל הרכישה הכי מוצלחת של הטיול!) כבר שמנו אותו על הרצפה בלובי של המלון
אמא שלך כל כך טיפשה... היא מנסה לנגן The Dance Of Eternity עם מטרונום
כן אה ? אגב סתם אמרתי מכונות דרון , כשאני אקנה באמת אדאג לעדכן כיאה וכיעה . לגבי ה THinking Plague , סחתיין ! צריך לשמוע אותו גם סופסוף ... יגיע יגיע , ואם לא - נטחן גם לדואר תצורה .
תודה!
חחחח כן המזל שלי בדברים האלה לא משהו... מסתבר בסוף שזה טעות באתר שממנו הזמנתי (שזה האתר של הלייבל) ובכלל לא מייצרים את האלבום יותר. אז בטלתי את ההזמנה דרך פייפאל והכל בסדר עם הכסף.
גם לפני כמה זמן הזמנתי מרייבן מטאל את symbolic של death ו terria של דווין טאונסנד והסתבר שבכלל אין לו אותם במלאי אחרי חודשיים שחיכיתי...
".I'll show you light now. It burns bright forever. No more blue tomorrows. You on high now, love"