YtseJam כתב:ANTR אוכל בלי מלח את TSF. לא להאמין.
now that's a big קשקוש!
כבר עכשיו אני יכול להגיד שהוא הרבה יותר מעניין מוזיקלית, אפילו שכבר שמעתי את רוב השיר בדיסקים קודמים.
YtseJam כתב:ANTR אוכל בלי מלח את TSF. לא להאמין.
שמת לב לתחילת השיר, הריף לא מזכיר את One של מטאליקה?yyzboy1928 כתב:חברים, נימצא שיר אירוויזיוני חדש..
WITHER!!!!
העיקר שאתה מסכים איתנו ולא עם פוגיIdan_Floyd כתב:בלי הרבה לבלבל את המוח, כמו 95 אחוז מהעמודים האחרונים, אני רק אגיד:
שאני בהחלט מסכים עם טל, שילוב מעניין לטובה של כל הסאגה, אבל מתיימר גם להסכים עם עידן ללא ספק, ANTR בהחלט השיר הכי טוב עד כה....
צדיק בסדום...Idan_Floyd כתב:בלי הרבה לבלבל את המוח, כמו 95 אחוז מהעמודים האחרונים, אני רק אגיד:
שאני בהחלט מסכים עם טל, שילוב מעניין לטובה של כל הסאגה, אבל מתיימר גם להסכים עם עידן ללא ספק, ANTR בהחלט השיר הכי טוב עד כה....
וואן עם פייד טו בלאק..טל רודס כתב:שמת לב לתחילת השיר, הריף לא מזכיר את One של מטאליקה?yyzboy1928 כתב:חברים, נימצא שיר אירוויזיוני חדש..
WITHER!!!!
הוא קצת כבד לאירו-ויזיון, אבל אם רמזת שהוא קיטשי, אז כן בהחלט כמו Forsaken , וכיף שיש גם כאלה באלבומים של דרים.
אני חושב ששיר כזה ארוך ומורכב, אני אצטרך לשמוע כמה פעמים לפני שאוכל להגיד עליו משהו בכלל.yyzboy1928 כתב:טל, אני מחכה לסקירה שלך על TCOT..
חבל שסיכוייו שהוא ינוגן בארץ, נמוכים.. הייתי מאוד מאוד מאוד רוצה לשמוע אותו בלייב..
יש לי סוללה של מסכימים איתי, החל ממוזקאים דגולים מרימון ועד לפשוטי העםטל רודס כתב:העיקר שאתה מסכים איתנו ולא עם פוגיIdan_Floyd כתב:בלי הרבה לבלבל את המוח, כמו 95 אחוז מהעמודים האחרונים, אני רק אגיד:
ברור שלא נגמר להםGive Then one more chance.. עדיין לא נגמר להם הסוס.
יאללה מכות? (אני איתך לגבי השניים הראשונים לפחותpugi כתב:יש לי סוללה של מסכימים איתי, החל ממוזקאים דגולים מרימון ועד לפשוטי העםטל רודס כתב:העיקר שאתה מסכים איתנו ולא עם פוגיIdan_Floyd כתב:בלי הרבה לבלבל את המוח, כמו 95 אחוז מהעמודים האחרונים, אני רק אגיד:
חלילה לי מללכת מכות עם נציגים דיפלומטיים, קנאת סופרים תרבה חוכמהGurke כתב:יאללה מכות? (אני איתך לגבי השניים הראשונים לפחותpugi כתב:יש לי סוללה של מסכימים איתי, החל ממוזקאים דגולים מרימון ועד לפשוטי העםטל רודס כתב:העיקר שאתה מסכים איתנו ולא עם פוגיIdan_Floyd כתב:בלי הרבה לבלבל את המוח, כמו 95 אחוז מהעמודים האחרונים, אני רק אגיד:
שאני בהחלט מסכים עם טל, שילוב מעניין לטובה של כל הסאגה, אבל מתיימר גם להסכים עם עידן ללא ספק, ANTR בהחלט השיר הכי טוב עד כה....)