איתם לא צריך לשאול את ביבי אם להצטרף לליכוד או לא. הוא יביא איתו פעילים ומצביעים מהימין הקיצוני (בדיוק כמו פייגלין), ויעניק את צביון הימין הקיצוני לליכוד. תיאורטית הוא בהחלט יכול לקבל מקום ריאלי בפריימריז, כי הוא פוליטיקאי כבר לא מעט שנים ויש לו תומכים.yyzboy1928 כתב:נראה לכם שביבי יקח את אפי איתם הקיצוני לליכוד??
ואם כן. נראה לכם שהוא יקבל מקום ריאלי בפריימריז? אל תשכחו. 120 אלף מתפקדי ליכוד הולכים להצביע לרשימה, ולא 3000 חברי המרכז כמו שהיה פעם. אם איתם יתמודד הוא יימחק בדיוק כמו פייגלין. בפריימריז אולי הוא יראה את המקום ה70 ומטה.
ולהסתכל על בני בגין כקיצוני זה כלי לא יעיל. הוא בנאדם מאוד חכם ואני תופס ממנו כסוג של גנדי. בנאדם שיש לו שכל בדיוק כמו של אביו. בנאדם חכם מאוד כמו שאמרתי, נהור, ישר, שמרן. בזמן שהוא היה חבר כנסת, הוא היה נוסע באוטובוסים לכנסת.
המדינה צריכה שר כזה בממשלה.
ועוד בנאדם שעדיין לא התחילו לדבר עליו. בנאדם משכמו ומעלה ומעלה ומעלה. אלי מויאל. מי שהיה ראש העיר של שדרות. מעבר לזה שהוא חבר קרוב של אבא שלי, ומתוקף העיניין, יצא לי להתרשם ממנו בפאן האישי ומדובר בבנאדם שגם צריך אחד כמוהו בממשלה.
טל, המנדטים שניבאת לליכוד אולי זה יותר החלום הרטוב שלך מאשר הערכה
בני בגין פוליטיקאי מהישרים ביותר שידענו בארץ, דווקא בגלל זה, אני לא מבין את ההחלטה ההזויה שלו לחזור פתאום לפוליטיקה. לגבי אלי מויאל, אני מעדיף לא לכתוב מה שיש לי להגיד.
יכול להיות שזה חלום רטוב, יכול להיות שאני טועה, בכל מקרה זאת ההערכה שלי. אני את שלי אעשה ביום הבחירות, אצביע לציפי לבני וקדימה, העיקר שחס וחלילה לא יהיה לנו שוב ראש ממשלה בשם ביבי.