אשכול סרטים

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
Plaschkes
פלשקס
יצירת קשר:

Re: אשכול סרטים

שליחה על ידי Plaschkes »

Adar Nahari כתב:גם אני ראיתי שליחות קטלנית (רק בגלל שהיו לי כרטיסים של חבר לקולנוע)... סרט אקשן חמוד. למען האמת חוץ מאת 2 לא ראיתי אף סרט בסדרה הזו, אבל זה לא היה משנה.
מה שאותי הכי שיעשע בסרט, וזה לא ספויילר, שב-2018 עדיין מתשמשים ב- disk on key של sandisk cruzer :haha: :haha:
ספוילר! :
אל תשכחי שעקב המלחמה כל מה שבני האדם עושים זה להילחם במכונות... אז משום מה להמציא דרכי זיכרון נייד חדשות זה לא בראש מעייניהם. אז בסה"כ זה דווקא מתאים. ;)
תמונה

תמונות וקליפים של הגיטרות שלי.

תמונה
liordavidlior
דרימיסט-על

שליחה על ידי liordavidlior »

bents כתב:ראיתי לפני כמה ימים, סרט פשוט מעולה..
אמנם ביזארי, לא מצונזר בעליל משום היבט, אבל גאוני ברמות אדירות :party:
Pathology [2008]..מומלץ למי שלא מחפש סרט קל :?
דיברת עם עוזרי?
:D
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
סמל אישי של משתמש
Ozerivarium
דרימיסט-על

שליחה על ידי Ozerivarium »

המממ מעניין באמת :D
סמל אישי של משתמש
RemedyLane
דרימיסטית שרופה
יצירת קשר:

שליחה על ידי RemedyLane »

עד שהיה לי זמן לשבת לראות סרט, נפלתי על אחד לא משהו.

הנבואה. סרט עם פוטנציאל להיות אדיר, אך כיאה לכל סרט אמריקאי גם אותו הצליחו לדפוק.

:shrug:
תמונה
He pours his soul into the water"
reflecting the mystery
She carries him away
"and the winds die slowly
סמל אישי של משתמש
Hell's Chicken
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי Hell's Chicken »

ראיתי אתמול את הסרט The Horsemen.
אחלה סרט, אבל משום מה ידעתי מה יהיה הסוף... אבל בכל זאת סרט טוב. מומלץ... (לא לבעלי קיבה חלשה, נראה לי :P)
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי Mars Volter »

Transformers: Revenge Of The Fallen

אממממממ... חיכיתי שישה ימים כדי שהסרט הזה ישקע אצלי, והוא עדיין לא שקע. עדיין לא החלטתי איך אני מרגיש לגביו, אז ניתן עובדות.
1. אקשן מעולה, אך מבלבל. נורא קשה לעקוב אחרי הקרבות של הרובוטריקים, אבל זה היה לנו גם בסרט הראשון.
2. העלילה קצת מופרכת, אבל לא יודע מי הולך ל"רובוטריקים" ומחפש תסריט של אלמודובר.
3. הפלוס הכי גדול בעיניי (כמעריץ מושבע של הסדרה) זה שחזרו קצת למקורות. הסרט הראשון היה עם רבע שניה של סטארסקרים וכל השאר זה השילוש הקדוש: באמבלבי, אופטימוס ומגאטרון. פה הוסיפו הרבה דמויות משנה, חלקן מומצאות לחלוטין וחלקם עושות קאמבק אדיר מהסדרה
ספוילר! :
Soundwave!!!
תמונה
לסיכום: מי שחולה על הסדרה ואהב את הראשון, יילך לראות את השני לא משנה מה הייתי כותב פה. מי שאהב את הסרט הראשון רק כי יש בו אקשן טוב - שיילך. כל מי ששונא את הרובוטריקים - שימות. :knight:
תמונה
"The bigger the lie, the more they believe"
Plaschkes
פלשקס
יצירת קשר:

שליחה על ידי Plaschkes »

בסופו של דבר זה לדעתי בדיוק אותה חוויה כמו הסרט הראשון... פשוט שיחזרו את הנוסחה, רק שבהתאם לדרך החיים האמריקאית, עשו להכל Super-Size... עוד רובוטים, עוד אקשן, יותר גדול, יותר מהיר, יותר חזק (שם של סרט דוקומנטרי, אגב)... אם נהניתם מהראשון, תהנו גם מזה, אבל בסופו של דבר זאת אותה גברת בשינוי אדרת.
תמונה

תמונה
סמל אישי של משתמש
Greenburger
דרימיסט-על

שליחה על ידי Greenburger »

לא לגמרי מסכים, הוא יותר טוב מהראשון. ולא בקצת.
יש בו קצת פאשלות, אבל זה משני לחלוטין
ספוילר! :
כמו שכל השקרניקים שמתו בסרט הקודם חיים עכשיו.... ושבסרט הזה נתנו את השם Devestator לדמות הנכונה, רק שהם נתנו אותו כבר לשקרניק הטנק מהסרט הקודם. שנמצא גם בסרט הזה. ושפתאום מגטרון משנה צורה לטנק ו-מטוס. אגב שמתם לב שהפרצוף של ה- fallen הוא הסמל של השקרניקים?
הקרבות של הרובוטים באמת קצת לא ברורים... לא מבין למה ביי לא יכל לעשות את המצלמה בסצנות האלה יותר קבועה, פחות זזה... שייראו יותר בבירור מה הולך. או לעשות יותר הילוכים איטיים. אבל בגדול הצלחתי להבין מה קרה שם, אבל זה בזכות זה שזה היה על מסך ענק של קולנוע. נראה לי שאם אראה את הסרט בבית אני לא אבין כלום.
והעלילה דווקא הפתיעה אותי לטובה! קודם כל היה יותר ממה שציפיתי שיהיה, דווקא השקיעו בה. היו הרבה רגעים ארוכים ללא אקשן.... והכי אהבתי שהיא ממש היתה ברוח הסדרה.
ההומור היה מטופש ובעיקר לא מצחיק (גם לא ממש הורס) 90% מהזמן.
ספוילר! :
את אופטימוס עשו ממש רוצח פסיכופת!! הוא שחט שם רובוטים על ימין ועל שמאל, ובאיזו שנאה הוא קילל אותם! זה היה ממש מפחיד! כבר חשבתי שהוא יתחיל לשחוט את ה- Autobots מרוב טירוף! הוא גם דמות שחיים בשבילו הם הדבר הקדוש ביותר בעולם, אז איך שהוא כל כך שש לרצוח שקרניקים (גם אם הם האויבים) היה פשוט.. מפחיד :shock: אבל בהחלט היה מגניב איך שהוא כיסח. ביחוד את הבוס הגדול.
בסרט הבא אני רוצה לראות את Omega Supreme!
Life is what happens while you make other plans

(]/|\[)

Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
NobbyTheLion
דרימיסט מתחיל

שליחה על ידי NobbyTheLion »

ראיתי בסופ"ש הזה שלושה סרטים

Pride & Glory - אחלה דרמת שוטרים. יותר מקורית ומעניינת ממה שחשבתי, משוחקת מצויין עם כמה קטעים מאוד עוצמתיים. לא סרט שיעיף אתכם מהכיסא, אבל לא רע בכלל.

Defiance - יותר טוב ממה ששמעתי עליו. הוא לא מרגיש מאולץ או זול ברגש שלו, ויש לו את הכנות הלא מתפשרת בנוגע למציאות שהוא מבוסס עליה שהייתה בסרט מצויין אחר של זווייק, Blood Diamond. שחקנים אדירים, במיוחד דניאל קרייג.

Marley & Me - זה סתם סרט שכיף לראות עם המשפחה או חברה. מחמם את הלב וג'ניפר אניסטון היא אחד הדברים הכי יפים ביקום.
סמל אישי של משתמש
Ozerivarium
דרימיסט-על

שליחה על ידי Ozerivarium »

מאשכול ליטרטורה :
DivineComedy כתב:
Adar Nahari כתב: "שם הורד" שוב כשל... אולי עוד שנתיים ננסה שוב.
אחרי שטחנתי את האלבום של דרים, חזרתי עכשיו לשמוע את הaudiobook של שם הורד כל יום לעבודה וחזרה.
אני יכול להבין למה אנשים מפסיקים באמצע. אני בספק אם הייתי קורא את הגירסה הכתובה אם היה לי attention span לדיאלוגים הארוכים וקטעי הלטינית שמשום מה לא מתורגמים. מה שכן כל התקופה שבה הספר מתרחש, חיי המנזר וההיסטוריה ממש מרתק אותי.
אני מאוד אוהב את התקופה ואת האווירה שמוצגת בסרט . חבל לי שלא ראיתי את הסרט שוב , הפעם הראשונה והיחדיה בה ראיתי את הסרט הייתה איפשהוא בימי הבחרות שלי בתקופת התיכון (כיתה ח') . ראינו אותו במסגרת שיעורי ההיסטוריה . אמנם פיסות הזיכרון שלי על הסרט שואפות לאפס אבל אני משתוקק בלהט לקרוא את הספר או לראות שוב .
הכנסיה הייתה מוצגת באור שלילי , מה גם שלאורך כל הסרט זכור לי שהאווירה הייתה די קודרת בהתאם לרוח התקופה שבהם המתח בכניסה היה כה אינטנסיבי .

מישהו מהמשכילים יכול לתת לי תרחיש מקוצרר של הסרט ?
Plaschkes
פלשקס
יצירת קשר:

שליחה על ידי Plaschkes »

Plaschkes כתב:חזרתי עכשיו מWatchman... סרט מוזר, לא ברור לי אם אהבתי אותו או לא. אני חושב שאני אסתפק בלהגדיר אותו כסרט חמוד.
^

הודעה מאמצע מרץ.

ראיתי אותו עכשיו שוב בבית, והוא הרבה יותר טוב בצפייה שנייה, נהניתי ממש. בהחלט ממליץ. :cheers:
תמונה

תמונה
NobbyTheLion
דרימיסט מתחיל

באמת תהיתי בקשר לזה... אני מאוד אהבתי את הסרט בפעם הראשונה בקולנוע, אבל בסופו של דבר לא הייתי לגמרי סגור עליו. הייתה לי הרגשה שהוא יתעכל יותר טוב בפעם שנייה. קראתי גם את הקומיקס אחרי שראיתי אותו ומאוד התרשמתי ממנו, למרות שאהבתי את הסוף של הסרט יותר דווקא.
Plaschkes
פלשקס
יצירת קשר:

שליחה על ידי Plaschkes »

אחרי שתקנה את הLCD תחנוך אותה בגרסת HD של הסרט, תאמין לי, לא תתאכזב.
תמונה

תמונה
NobbyTheLion
דרימיסט מתחיל

נשמע טוב, תודה גבר :cheers:

זה באמת זכור לי כסרט שצריך לחוות בHD :D
YtsejAmir
דרימיסט מתקדם
יצירת קשר:

שליחה על ידי YtsejAmir »

Plaschkes כתב:בסופו של דבר זה לדעתי בדיוק אותה חוויה כמו הסרט הראשון... פשוט שיחזרו את הנוסחה, רק שבהתאם לדרך החיים האמריקאית, עשו להכל Super-Size... עוד רובוטים, עוד אקשן, יותר גדול, יותר מהיר, יותר חזק (שם של סרט דוקומנטרי, אגב)... אם נהניתם מהראשון, תהנו גם מזה, אבל בסופו של דבר זאת אותה גברת בשינוי אדרת.
מסכים, ראיתי אותו שבוע שעבר בקולנוע, אחלה אקשן, אבל בגדול כמו הראשון, והדמות של הבחור וחברה שלו די מעצבנים, עשו את חברה שלו כמו בובה מפלסטיק, ואותו כחנון לא מצחיק (אמור להצחיק כנראה), והדיאלוג שלהם לאורך הסרט מגוחך... ברור שלא באנו לסרט של סקורסזה, אבל עדיין, יש גבול.
music4ever prog4life
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

Watchmen

אני בד"כ לא אוהב סרטי קומיקס, אבל זה היה ממש טוב!!
שעתיים ארבעים של סרט עשוי בסטייל, עם שחקנים טובים, סאונדטרק מעולה, סיפור שלפעמים לא קוהרנטי, אבל בסופו של דבר לא מאכזב.
מומלץ ביותר!

אגב מי שסיים לראות את הסרט שיעביר להתחלה ל5 דקות של The Times They Are a-Changin של בוב דילן, יש שם קטעים שמבינים יותר טוב אחרי שמכירים את הדמויות. בכלל זאת אחת הפתיחות החזקות שראיתי.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי Mars Volter »

אין על רורשך! אחד הדמויות שהכי אהבתי בשנים האחרונות.
ספוילר! :
ובכל-זאת ניר, לא הרגשת שהקטעים עם מנהטן לפעמים קצת מעצבנים? כל ה"אני טס למאדים להתבודד" וכאלה?
נערך לאחרונה על ידי Mars Volter ב ש' יולי 11, 2009 7:52 am, נערך פעם 1 בסך הכל.
תמונה
"The bigger the lie, the more they believe"
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

רורשך היה אדיר!!
ספוילר! :
לגבי מנהטן, לא יודע אם הם היו מעצבנים אבל בהחלט נמרחים מדי, בעיקר כשהם על מאדים. הייתי חותך שם כמה דקות טובות.
השחקן אגב ששיחק את רורשך הולך לשחק את פרדי קרוגר שנה הבאה ברימייק של סיוט ברחוב אלם. השאלה היא למה לעזאזל לעשות רימייק לסרט הזה? הוא היה מצויין, אבל בשביל מה לעשות reboot לסדרה הזאת. נגמרו הרעיונות החדשים? אותו הדבר לגבי רובוקופ.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
Greenburger
דרימיסט-על

שליחה על ידי Greenburger »

על השומרים...
ספוילר! :
חח לחתוך עוד מהקטעים שלו על מאדים?
גם ככה חתכו ה-מון מהסצנה הזאת, את כל הקטע העיקרי שלה בעצם חתכו (מהקומיקס), ואולי בגלל זה הרגשתם שהיא חסרת פואנטה ונמרחת... אז אם היו חותכים עוד לא היה נשאר כלום.
גם רורשאך אגב, יותר מגניב בקומיקס. גם חתכו מהדמות שלו כמה דברים אבל לא הרבה. הדברים שחתכו אבל רק מגבירים את הרגעים בסרט שהופכים אותו לכזה אדיר :)
Life is what happens while you make other plans

(]/|\[)

Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
NobbyTheLion
דרימיסט מתחיל

בסרט ניסו להפוך אותו ליותר סימפטי. יש המון דברים שחתכו מהדמות שלו שהם די שנויים במחלוקת, נטיות פוליטיות ודברים כאלה...
שלח תגובה