אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
AlucarDT
דרימיסט-על

Re: אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel

שליחה על ידי AlucarDT »

יאללה שאיטליה יקחו
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

רק לא איטליה בבקשה :puke:
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

^
85485486544236629350864854453
תמונה
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

+100000000000000000000000000000

יכול להיות גמר הולנד פורטוגל?
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

ilai fields #15 כתב:
יכול להיות גמר הולנד פורטוגל?

בחצי הגמר, המנצחת בין גרמניה-פורטוגל תפגוש את המנצחת בין קרואטיה לטורקיה. המנצחת בין ספרד-איטליה תפגוש את המנצחת בין הולנד-רוסיה. משמע פורטוגל והולנד יכולות להיפגש רק בגמר!
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

רק חבל שההולנדים נפגשים גם עם הרוסים ואולי עם הספרדים או האיטלקית בשלבים הבאים, זה מקטין להם את הסיכוי להגיע לגמר :haha:
סעמק הפוטינים אתמול, איזה משחק מפלצתי הם נתנו (למרות שהשוודים יותר נגרים מנגרים עדיין...)
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

יששששששששששששששששששששששששששששששששששששש
יששששששששששששששששששששששששששששששש
יששששששששששששששששששששששששש
בייי בייי פורטוגל ורונאלנו המגעיל הזה... איכס....
גווווווווו גרמניה, איזה משחק אדיר!!! יופי של נבחרת.
אני חושב שהאנשים הכי מאושרים היום חוץ מהעם הגרמני אלה אני ודנה!!
המון זמן לא הייתי במתח כמו בדקות האחרונות היום...פאק זה היה מטורף!
ענק!
:cheers: :cheers: :yes: :yes:
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

גם אני מאושר כשהנבחרת שלי מאז 1986, גרמניה, מנצחת את פורטוגל ועולה בצדק רב הערב לחצי הגמר. כיף לראות עכשיו את התקשורת בארץ ובעולם שכרגיל מלכלכת על גרמניה ומשבחת את נבחרת הצוללנים והרמאים של פורטוגל. בדיוק כמו בסדרת גמר ה- NBA של הלייקרס-סלטיקס, הבלוף התגלה והקבוצה הטובה יותר ניצחה.
איזה כיף שלא נצטרך לראות את ליידי בוי (רונאלדו) עד העונה הבאה לפחות (נקווה שיעבור לריאל ואז באמת לא נצטרך לסבול אותו באנגליה), עם הפוזה המסריחה שלו לפני כל בעיטה חופשית, עם הרגליים המפוסקות, נשיפות האוויר כמו סוס הרבעה, איכס!

גם אם גרמניה לא תזכה בטורניר, אני לפחות שמח שהיא סתמה את הפה לכל הפרשנים המהוללים הערב.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

טל אתה תמיד מצליח להעלות חיוך אצלי :haha:
רונאלדו כמה שאני לא אוהב את הפוזות שלו, הוא הסיבה שיש טיפת עניין בליגה האנגלית השנה. כי שחקנים אנגלים כבר לא מעניינים אף אחד, והוא היחיד שהביא קצת צבע לליגה הזאת.
אני לא עצוב שפורטוגל עפו, הם באו לטעמי עם ביטחון עצמי מופרז ולא הבינו שגרמניה היא נבחרת מדהימה שרק צריכה להתחבר. חלוץ כמו קלוזה לא ימשיך לפספס עד סוף הטורניר, וחולייתצ קישור שבלאק מנהיג לא תמשיך לדשדש כמו בשלב הבתים. אתמול גרמניה הראתה איפה הכוח שלה, ולמה כל קבוצה צריכה לקחת אותה בחשבון
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

קלוזה היה מצוין גם בשלב הבתים הוא פשוט לא כבש שם אלא בישל, וזה נבע כי שמו לידו את גומז . ברגע שיוגי החזיר את פודולסקי ליד קלוזה ראינו תצוגת בדיוק כמו מונדיאל 2006, ברגע ששוייני פתח בהרכב ובאלאק קיבל חופש פעולה לעלות למעלה ולא לשחק כקשר אחורי, אז ראינו תצוגה התקפית קטלנית של הגרמנים.
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

טל רודס כתב:גם אני מאושר כשהנבחרת שלי מאז 1986, גרמניה, מנצחת את פורטוגל ועולה בצדק רב הערב לחצי הגמר. כיף לראות עכשיו את התקשורת בארץ ובעולם שכרגיל מלכלכת על גרמניה ומשבחת את נבחרת הצוללנים והרמאים של פורטוגל. בדיוק כמו בסדרת גמר ה- NBA של הלייקרס-סלטיקס, הבלוף התגלה והקבוצה הטובה יותר ניצחה.
איזה כיף שלא נצטרך לראות את ליידי בוי (רונאלדו) עד העונה הבאה לפחות (נקווה שיעבור לריאל ואז באמת לא נצטרך לסבול אותו באנגליה), עם הפוזה המסריחה שלו לפני כל בעיטה חופשית, עם הרגליים המפוסקות, נשיפות האוויר כמו סוס הרבעה, איכס!

גם אם גרמניה לא תזכה בטורניר, אני לפחות שמח שהיא סתמה את הפה לכל הפרשנים המהוללים הערב.
טל אני עדיין לא סלחתי לגרמניה על מונדיאל 1990 ומה שהם עשו לנבחרת שלי. אם הגמר לא היה נגנב לנו אולי הייתי אוהד את גרמניה ביורו.
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

:haha:
טל אני עדיין לא סלחתי לגרמניה על מונדיאל 1990 ומה שהם עשו לנבחרת שלי. אם הגמר לא היה נגנב לנו אולי הייתי אוהד את גרמניה ביורו.
אתה נולדת כשזה קרה?
אני זוכר היטב את מונדיאל 90, גרמניה הרשימה שם לכל האורך, מתצוגות של 4:1 ו-5:1 בשלב הבתים, נגד נבחרת כמו יוגוסלביה שהייתה חזקה מאד, דרך נצחון על הולנד 2:1 במשחק שפלר ורייקארד הורחקו אחרי שההולנדי ירק על הגרמני. אחרי זה נצחון בחצי הגמר על אנגליה ובגמר 1:0 נגד המסניפים מארגנטינה, שבפעם הראשונה בהסטוריה הורחק שחקן בגמר המונדיאל (כן זה היה מארגנטינה הלא ספורטיבית כמובן). רק לראות את מראדונה בוכה ,היה שווה את כל הטורניר הזה.
מה שמצחיק אותי הוא שפיתחו בארץ אנטי נגד גרמניה, כאשר היא הייתה ללא ספק הנבחרת הכי טובה ואטרקטיבית באותו מונדיאל ,בעוד ארגנטינה המגעילה רק גנבה עליות לגמר דרך שני נצחונות עלובים בפנדלים על איטליה ונדמה לי על יוגוסלביה גם. גם בגמר היא לא עברה יותר מ-3 פעמים את החצי, ככה היה הכדורגל הארגנטינאי מבוסס על לגנוב גול משום דבר ,אני שמח שהגרמנים עשו לזה סוף בגמר ונקמו בארגנטינאים על מונדיאל 86 (שגם אותו ראיתי ואותו אני גם זוכר). הגמר ממש לא נגנב לארגנטינה ב-90, היא צריכה בכלל להודות שהיא הגיעה לגמר כי לא הגיע לה בכלל להיות שם.
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

הייתי בבטן של אמא שלי באותה תקופה :haha:
אבל בכל מקרה, בבית שלי זה כבר הפך למיתוס ההפסד של ארגנטינה לגרמניה עם הניצחון הגנוב :haha:
תמיד יש לי תקוות למונדיאל הבא..
תמונה
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

איככככס איטליה 90 :puke:
הטורניר הכי מכוער שראיתי, חוץ אולי מהמונדיאל והיורו האחרונים. טוב לראות שדברים השתנו ביורו האחרון...
בקשר לשוויני - 100% מסכים איתך. לא הבנתי למה הוא לא פתח בהרכב מההתחלה.
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

טל רודס כתב::haha:
אתה נולדת כשזה קרה?
אני זוכר היטב את מונדיאל 90, גרמניה הרשימה שם לכל האורך, מתצוגות של 4:1 ו-5:1 בשלב הבתים, נגד נבחרת כמו יוגוסלביה שהייתה חזקה מאד, דרך נצחון על הולנד 2:1 במשחק שפלר ורייקארד הורחקו אחרי שההולנדי ירק על הגרמני. אחרי זה נצחון בחצי הגמר על אנגליה ובגמר 1:0 נגד המסניפים מארגנטינה, שבפעם הראשונה בהסטוריה הורחק שחקן בגמר המונדיאל (כן זה היה מארגנטינה הלא ספורטיבית כמובן). רק לראות את מראדונה בוכה ,היה שווה את כל הטורניר הזה.
מה שמצחיק אותי הוא שפיתחו בארץ אנטי נגד גרמניה, כאשר היא הייתה ללא ספק הנבחרת הכי טובה ואטרקטיבית באותו מונדיאל ,בעוד ארגנטינה המגעילה רק גנבה עליות לגמר דרך שני נצחונות עלובים בפנדלים על איטליה ונדמה לי על יוגוסלביה גם. גם בגמר היא לא עברה יותר מ-3 פעמים את החצי, ככה היה הכדורגל הארגנטינאי מבוסס על לגנוב גול משום דבר ,אני שמח שהגרמנים עשו לזה סוף בגמר ונקמו בארגנטינאים על מונדיאל 86 (שגם אותו ראיתי ואותו אני גם זוכר). הגמר ממש לא נגנב לארגנטינה ב-90, היא צריכה בכלל להודות שהיא הגיעה לגמר כי לא הגיע לה בכלל להיות שם.
כל כך נכון!!
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

בוא נראה רגע אם באמת הייתה "גניבה" במונדיאל 90:

מאזן ארגנטינה בטורניר:
שלב הבתים:
נצחון 1, תיקו 1, הפסד 1. יחס שערים: 3-2
הם סיימו במקום השלישי (!) בבית ועלו רק בזכות עדיפות בליגה הפנימית בין מסיימי המקום השלישי.
מאזן ב16 האחרונים:
4 משחקים: 3 נצחונות (2 בפנדלים) והפסד 1. יחס שערים: 2-2

מאזן גרמניה בטורניר:
שלב הבתים:
2 נצחונות, תיקו 1, 0 הפסדים. יחס שערים: 10-3
סיימו במקום הראשון.
מאזן ב16 האחרונים:
4 משחקים: 4 נצחונות (1 בפנדלים). יחס שערים: 5-2

אז מי פה באמת ניסה לעשות גניבה, ומי שיחק יותר טוב???
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

די כבר עם הטורקים האלה. איזה משחק בושה וחרפה של שתי הקבוצות, ועד שמשהו קורה באים הטורקים ומושכים אותנו לפנדלים. דייייייי :evil:
הם היוון של הטורניר הזה...
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

DivineComedy כתב:בוא נראה רגע אם באמת הייתה "גניבה" במונדיאל 90:

מאזן ארגנטינה בטורניר:
שלב הבתים:
נצחון 1, תיקו 1, הפסד 1. יחס שערים: 3-2
הם סיימו במקום השלישי (!) בבית ועלו רק בזכות עדיפות בליגה הפנימית בין מסיימי המקום השלישי.
מאזן ב16 האחרונים:
4 משחקים: 3 נצחונות (2 בפנדלים) והפסד 1. יחס שערים: 2-2

מאזן גרמניה בטורניר:
שלב הבתים:
2 נצחונות, תיקו 1, 0 הפסדים. יחס שערים: 10-3
סיימו במקום הראשון.
מאזן ב16 האחרונים:
4 משחקים: 4 נצחונות (1 בפנדלים). יחס שערים: 5-2

אז מי פה באמת ניסה לעשות גניבה, ומי שיחק יותר טוב???
אז כנראה שהזכרון שלי עדיין בסדר :-)

לגבי טורקיה, גועל נפש, אני מקווה ומאמין שגרמניה תגאל אותנו מהם בחצי הגמר.
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

כל כך צחקתי בסיום המשחק, הייתי זרוק למשך 119 דקות ואז תוך דקה אחת, שתי גולים :haha:
בפנדלים בכלל היה ברור שקרואטיה שבאה למשחק נבחרת מפורקת תפסיד.
תמונה
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

ראיתי את המשחק עם חברים וכל המשחק היינו משועממים וקיווינו שזה ייגמר כמה שיותר מהר....
שהקרואטים הבקיעו התעצבנו כי רצינו לראות פנדלים ואז הטורקים הבקיעו.
איך אפשר להחטיא את המסגרת בפנדל?!?!
תמונה
שלח תגובה