אשכול פוליטיקה ואקטואליה
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
Re: אשכול פוליטיקה
אתה נותן ל"ציבור" יותר מדי קרדיט.
הציבור מטומטם. הרבה השפויים כבר לא פה. מגיע ל"ציבור" אפס כמו ביבי.
אישית לא ממש מעניין אותי הבחירות האלה. בגלל שאנחנו מדינה של ארה"ב, ה4.11 מעניין הרבה יותר. גם ככה מי שיהיה פה ר"מ יהיה כלבלב של ארה"ב בדיוק כמו ביבי וברק היו בקדנציות שלהם.
הציבור מטומטם. הרבה השפויים כבר לא פה. מגיע ל"ציבור" אפס כמו ביבי.
אישית לא ממש מעניין אותי הבחירות האלה. בגלל שאנחנו מדינה של ארה"ב, ה4.11 מעניין הרבה יותר. גם ככה מי שיהיה פה ר"מ יהיה כלבלב של ארה"ב בדיוק כמו ביבי וברק היו בקדנציות שלהם.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
ברור שהציבור מטומטם ובד"כ לכן הציבור גם משלם ומגיע לו אפס כמו ביבי. ברור גם שהבחירות של ארה"ב יותר מעניינות כי הן משפיעות על כל העולם וכמובן עלינו.
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
ככה בדיוק אני חושב (אחד הפעמים היחידות שאני מסכים עם מר שומפלבי)
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3612951,00.html
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3612951,00.html
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
בדיוק קראתי את הכתבה הזאת...
אני די מסכים לניתוח שלו לגבי ההתנהלות של ש"ס ואני בהחלט מקווה (ויודע שאני אתאכזב) שאכן, יהיה איזהשהו שינוי בבחירות האלו.
אני די מסכים לניתוח שלו לגבי ההתנהלות של ש"ס ואני בהחלט מקווה (ויודע שאני אתאכזב) שאכן, יהיה איזהשהו שינוי בבחירות האלו.
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
עזבו את זה שהיה פינוי והתפרעויות, וקריאה לפיגוע נקם בחיילים, זה כבר רגיל, אבל תקלטו את זה:
ח"כ אריאל על פינוי המאחז: "המשטרה פורעת חוק"
http://news.walla.co.il/?w=/1/1365935
זה חבר פרלמנט במדינה, ועוד של מפלגה שהיא בד"כ לא פאשיסטית.
ואנחנו הולכים לבחור אותם עוד מחדש. וחובשי כיפה מסורתיים במדינה שלא בהכרח קיצוניים הולכים להצביע למפלגה הזאת.
הדמוקרטיה לא מתה בנובמבר 95, היא גוססת לאט לאט מאז.
ח"כ אריאל על פינוי המאחז: "המשטרה פורעת חוק"
http://news.walla.co.il/?w=/1/1365935
זה חבר פרלמנט במדינה, ועוד של מפלגה שהיא בד"כ לא פאשיסטית.
ואנחנו הולכים לבחור אותם עוד מחדש. וחובשי כיפה מסורתיים במדינה שלא בהכרח קיצוניים הולכים להצביע למפלגה הזאת.
הדמוקרטיה לא מתה בנובמבר 95, היא גוססת לאט לאט מאז.
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
ומה אם יש משהו בדבריו?! מה אם באמת הפינוי הזה לא היה מוצדק? הרי אין לך מושג באמת איפה זה "חוות פדרמן" ועל איזה אדמות היא יושבת.
לא הוגן לקחת ציטוטים משני אנשים תמהוניים ומטורפים (שאכן מייצגים ציבור, אבל נורא קטן) ולצאת בסיסמאות נגד ציבור גדול ושומר חוק.
אפשר לחשוב שאם המשטרה עשתה משהו הוא בהכרח הדבר הנכון. אך תשכח שהמשטרה היא לא החוק אלא אמורה לבצע ולאכוף את החוק. אחרי כל הפגנה של פעילי שמאל אנארכיסטים ופלסטינים נגד החומה אנחנו שומעים התבטאויות הרבה יותר גרועות מאשר "המשטרה היא פורעת החוק". אז פליז, מספיק להרוג את הדמוקרטיה כל פעם מחדש.
לא הוגן לקחת ציטוטים משני אנשים תמהוניים ומטורפים (שאכן מייצגים ציבור, אבל נורא קטן) ולצאת בסיסמאות נגד ציבור גדול ושומר חוק.
אפשר לחשוב שאם המשטרה עשתה משהו הוא בהכרח הדבר הנכון. אך תשכח שהמשטרה היא לא החוק אלא אמורה לבצע ולאכוף את החוק. אחרי כל הפגנה של פעילי שמאל אנארכיסטים ופלסטינים נגד החומה אנחנו שומעים התבטאויות הרבה יותר גרועות מאשר "המשטרה היא פורעת החוק". אז פליז, מספיק להרוג את הדמוקרטיה כל פעם מחדש.
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
שוקרון , אי אפשר להרוג את הדמוקרטיה , היא נרצחה כבר ב-4.11.95.
האם שלטון החוק מבצבץ?
http://news.walla.co.il/?w=/1/1366771
האם שלטון החוק מבצבץ?
http://news.walla.co.il/?w=/1/1366771
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
ואני מציע לך טל לא להיות כזה אופטימי כי הכתבה מצביעה על חוסר הבנה בסיסי בציבור הדתי ביו"ש. אין שום קשר לישיבות. (אלא אם כן הם מתכוונים לישיבות התיכוניות וגם אז זה לא מדוייק) בישיבות לומדים אנשים בוגרים, מגיל 18 ומעלה, ואילו רוב המתפרעים הם נערים צעירים וטיפשים שאפשר בקלות לרתום. הם לא תלמידי ישיבות.avrahamshuk כתב: אז פליז, מספיק להרוג את הדמוקרטיהכל פעם מחדש .
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
מהיכרותך הקצרה איתי, אתה כבר אמור להבין מראש שאני לא אופטימי בכל מה שקשור למדינה הזאת
שמעתי אגב ברדיו עכשיו את אלי ישי מתבכיין ואומר שקדימה "גזענית" בגלל שהיא כינתה את מפלגתו סחטנית. ישי כנראה בפאניקה בגלל שיש בחירות כרגע והוא יודע שש"ס הולכת להיחלש, אז מה יותר נוח מבחינתו מאשר להוציא את "השד העדתי" מהבקבוק. לא משנה שאין שום קשר עדתי להחלטה של לבני , זה לא מפתיע שהמזרחים תמיד מוציאים את השד העדתי, ואחרי זה מתפלאים שהשד יוצא מהבקבוק כאשר הם טורחים להנציח אותו מאשר לקבור אותו. נמאס!

שמעתי אגב ברדיו עכשיו את אלי ישי מתבכיין ואומר שקדימה "גזענית" בגלל שהיא כינתה את מפלגתו סחטנית. ישי כנראה בפאניקה בגלל שיש בחירות כרגע והוא יודע שש"ס הולכת להיחלש, אז מה יותר נוח מבחינתו מאשר להוציא את "השד העדתי" מהבקבוק. לא משנה שאין שום קשר עדתי להחלטה של לבני , זה לא מפתיע שהמזרחים תמיד מוציאים את השד העדתי, ואחרי זה מתפלאים שהשד יוצא מהבקבוק כאשר הם טורחים להנציח אותו מאשר לקבור אותו. נמאס!
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
אני יודע טל, אני יודע...
יא אשכנזי גזען
יא אשכנזי גזען

-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
מחירי הנפט בשפל של 18 חודשים:
http://finance.walla.co.il/?w=/2/1366943
שמעתי היום במקביל ברדיו שהמחיר החדש של הדלק יירד רק ל-5.60 ש"ח. איך זה יכול להיות שכאשר מחיר חבית נפט היה 147 דולר לליטר, הדלק היה קרוב ל-7 שקלים, ועכשיו כאשר הוא ירד ביותר מ-50 אחוז, המחיר רק בשקל ומשהו ירד? מדינה של גנבים! הבעיה שיש כל כך הרבה אנשים במדינה עם ליסינג על חשבון העבודה, ולא ממש איכפת להם ממחיר הדלק והם מבזבזים דלק ללא הכרה, אחרת אולי היה אפשר באופן תיאורטי לעשות חרם צרכנים ומחאה להורדת מחירי הדלק אל סביבות מחיר של 3 שקל לליטר.
שמעתי היום במקביל ברדיו שהמחיר החדש של הדלק יירד רק ל-5.60 ש"ח. איך זה יכול להיות שכאשר מחיר חבית נפט היה 147 דולר לליטר, הדלק היה קרוב ל-7 שקלים, ועכשיו כאשר הוא ירד ביותר מ-50 אחוז, המחיר רק בשקל ומשהו ירד? מדינה של גנבים! הבעיה שיש כל כך הרבה אנשים במדינה עם ליסינג על חשבון העבודה, ולא ממש איכפת להם ממחיר הדלק והם מבזבזים דלק ללא הכרה, אחרת אולי היה אפשר באופן תיאורטי לעשות חרם צרכנים ומחאה להורדת מחירי הדלק אל סביבות מחיר של 3 שקל לליטר.
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
טל, אני יודע טוב מאוד את פירוש המילה.טל רודס כתב:אתה כנראה לא יודע מה פירוש המילה פלורליזם. פלורליזם הינו ריבוי דעות, דהינו דעות לכאן ולכאן, וזה בדיוק מה שיש פה.yyzboy1928 כתב:לא יודע. זה מרגיש לי כזה כאן..
או שזה רק אני..
הגדרה נכונה. רק ששכחת להוסיף את צמד המילים החשוב בפירוש הזה.
מתן לגיטימציה.
-
- דרימיסט-על
לא נראה לי כ"כ מעשי לארגן חרם שבו אנשים לא יסעו ברכבים שלהם. זו גזירה שהציבור לא יכול לעמוד בה.טל רודס כתב:מחירי הנפט בשפל של 18 חודשים:
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
צודק, כי אף ממשלה פה לא דאגה שתהיה תחבורה ציבורית נאותה כולל רכבות תחתיות, לכן אנשים נאלצים להיות תלויים ברכב.
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
כנראה שאתה לא יודע, כי לא בדקת במילון , אלא ניסית "לעקוץ", אבל.... יצאת טונה!yyzboy1928 כתב:טל, אני יודע טוב מאוד את פירוש המילה.טל רודס כתב:אתה כנראה לא יודע מה פירוש המילה פלורליזם. פלורליזם הינו ריבוי דעות, דהינו דעות לכאן ולכאן, וזה בדיוק מה שיש פה.yyzboy1928 כתב:לא יודע. זה מרגיש לי כזה כאן..
או שזה רק אני..
הגדרה נכונה. רק ששכחת להוסיף את צמד המילים החשוב בפירוש הזה.
מתן לגיטימציה.

- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
טל רודס כתב:מחירי הנפט בשפל של 18 חודשים:
בול
שיט
קודם כל הסיבה שהמחיר הוא רק 5.6 הוא שהדולר הוא כבר לא 3.2.
מה שהציל אותנו אז מהלגיע ל8 ש"ח לליטר היה הדולר הנמוך.
אנחנו צריכים דלק זול ודולר גבוהה!
רכבי הליסינג והעובדים שמשתוללים להם על הדלק זו אגדה אורבנית מפגרת.
ההתלהבות של קבלת רכב הליסינג ודלק חינם עוברת בדיוק אחרי חודש!
כמעט כל נסיעה שאני עושה בליסינג שלא לצורך עבודה היא על חשבון לנסוע ברכב של דנה, שהוא יותר ישן, יותר זולל דלק, ופחות בטיחותי. תגידו תודה לליסינג שממוצע גיל המכוניות בכבישי הארץ הונמך מאוד ב10 השנים האחרונות. אין נסיעות סתם כי יש דלק חינם, אם הרכבים היו פרארי או אסטון מרטין, יכולת לטעון את זה.
ועוד משהו, זה ממש לא מחליף לי את התחבורה הציבורית, לפני חמש שנים כשסגרו את החברה שעבדתי בה, קניתי אוטו ישן יותר ופחות טוב מרכב הליסינג שהחזרתי, ממש לא עברתי לתחבורה ציבורית.
והנה אני מנפץ עוד אגדה אורבנית: רכב ליסינג עולה לי מלא כסף!!! מלא!!!
אם היה לי תחבורה ציבורית ריאלית כמו רכבת מהבית לעבודה ורכבות תחתית בערים הגדולות, הייתי הראשון שמחזיר את הליסינג, ומרוויח עוד כמה ג'ובות בחודש.
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
בקשר לשער הדולר זה בולשיט, תירוץ שמתאים לנערי האוצר. האם כשהדולר ירד, מישהו הוריד לנו את מחיר הדלק (בלי קשר למחיר החבית) , ברור שלא. כי פה בארץ רק יודעים להעלות מחיר כאשר יש שער דולר שעולה, כמו למשל מחירי חשמל, מחירי טיסות וכו'. מעניין שכאשר הדולר יורד, אף פעם המחירים לא יורדים, אבל כשהדולר עולה, תמיד המחירים עולים.
רכבי הליסינג זה ממש לא אגדה אורבנית, יש אנשים שעושים מלא נסיעות לאילת וכו', ומבזבזים דלק בסיטונאות. מה שאמרתי לגבי תחבורה ציבורית זה שלאנשים אין ברירה, כי לרוב מקומות העבודה צריך אוטו בשביל להגיע בצורה נוחה והתחבורה הציבורית בארץ היא פרימיטיבית. לכן, אני מסכים עם המשפט האחרון שלך , אם הייתה תחבורה ציבורית ריאלית , גם אני לא הייתי צריך אוטו בשביל להגיע לעבודה.
רכבי הליסינג זה ממש לא אגדה אורבנית, יש אנשים שעושים מלא נסיעות לאילת וכו', ומבזבזים דלק בסיטונאות. מה שאמרתי לגבי תחבורה ציבורית זה שלאנשים אין ברירה, כי לרוב מקומות העבודה צריך אוטו בשביל להגיע בצורה נוחה והתחבורה הציבורית בארץ היא פרימיטיבית. לכן, אני מסכים עם המשפט האחרון שלך , אם הייתה תחבורה ציבורית ריאלית , גם אני לא הייתי צריך אוטו בשביל להגיע לעבודה.
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
http://news.il.msn.com/article.aspx?cp- ... d=10431501
כל כך חבל... לדעתי זוהי סולידריות לא במקום בכלל.
אני לא רוצה לשפוט ישר את האב ולומר שהוא רוצח ילדים פסיכופט, אבל בסופו של דבר הוא כן הרג את הבן שלו ואני בטוח שהוא לא התכוון להרוג אבל הוא בכל זאת הרג והאשמה כולה שלו ללא כפרה.
זה אדם שלא היה ראוי שיהיו לו ילדים. כנראה שאין לו שמץ של מושג מהי הורות.
כל כך חבל... לדעתי זוהי סולידריות לא במקום בכלל.
אני לא רוצה לשפוט ישר את האב ולומר שהוא רוצח ילדים פסיכופט, אבל בסופו של דבר הוא כן הרג את הבן שלו ואני בטוח שהוא לא התכוון להרוג אבל הוא בכל זאת הרג והאשמה כולה שלו ללא כפרה.
זה אדם שלא היה ראוי שיהיו לו ילדים. כנראה שאין לו שמץ של מושג מהי הורות.
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
אני יכול להבין עדות אופי, אבל לא ברור לי הקשר בין מצטיין בתורה לבין צדיק תמים. יש הרבה סוגי מצטיינים בהרבה דברים שהם חרא של אנשים.
- avrahamshuk
- דרימיסט-על