אשכול הסטליסט של ההופעה בישראל!
-
- נעם
Re: אשכול הסטליסט של ההופעה בישראל!
קודם כל, אני מצטער לנפץ לכם את הבועה אבל 3 שעות לא יהיו פה. אל תפתחו ציפיות לשירים שלא ינוגנו, ותהיו בטוחים שהאפיקים ה"ישנים" לא ינוגנו מ2 סיבות:
א. פורטנוי חיכה בערך כל חייו בשביל לנגן את הסאגה במלואה, וסביר להניח שזה מה שיקרה בסיבוב הנוכחי.
ב . האלבום החדש גדוש בשירים ארוכים מאד, וקשה לי להאמין שהלהקה תעדיף לנגן, למשל, את acos על חשבון tcot...
עוד משהו - שירים כמו sdv, overture 1928, surrounded, ttt וכדומה, סביר להניח שלא ינוגנו, מהסיבה הפשוטה שהם פשוט נחרשו בסיבוב הקודם.
הסטליסט לו אני מצפה, כשאני מתאם את ציפיותיי למה שכתבתי עד כה הוא:
some intro
a rite of passage
never enough
fatal tragedy
the mirror
the glass prison
this dying soul
the root of all evil
repentance
the shattered fortess
voices
wither
endless sacrifice
trial of tears
prophets of war
Encore:
learning to live
א. פורטנוי חיכה בערך כל חייו בשביל לנגן את הסאגה במלואה, וסביר להניח שזה מה שיקרה בסיבוב הנוכחי.
ב . האלבום החדש גדוש בשירים ארוכים מאד, וקשה לי להאמין שהלהקה תעדיף לנגן, למשל, את acos על חשבון tcot...
עוד משהו - שירים כמו sdv, overture 1928, surrounded, ttt וכדומה, סביר להניח שלא ינוגנו, מהסיבה הפשוטה שהם פשוט נחרשו בסיבוב הקודם.
some intro
a rite of passage
never enough
fatal tragedy
the mirror
the glass prison
this dying soul
the root of all evil
repentance
the shattered fortess
voices
wither
endless sacrifice
trial of tears
prophets of war
Encore:
learning to live
. .- - + -- -.-- + .- ... ... + .- -. -.. + -... .- .-.. .-.. ...
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
כבר תיקנתי את חתוליס, אבל נאמר זאת גם כאן - פורטנוי כבר אמר בראיון וידאו עדכני איתו שמכיוון והאלבום עוד לא שוחרר, בתחילת סבב ההופעות (שזה כולל גם אותנו), הם לא ינגנו שירים מהאלבום החדש - משמע - יהיה לנו את AROP ואולי את הסינגל השני, Wither, במידה וישוחרר בחודש הקרוב...
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
^
מה???
זה הזוי לגמרי!! אבל לגמרי!!
לא שאיכפת לי האמת, אבל that would be a first.
מה???
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- NamelessATM
- דרימיסט-על
כשהתחלתי לשמוע את FII אני הושפעתי קצת מדעות ברחבי האינטרנט עליו , אבל אחרי ששמעתי אותו יותר (אם כי עדיין לא מספיקarik100 כתב:איזה סטליסטים מזעזעים אני רואה פה
לא ייאמן
הכי חשוב שיהיה הרבה מהאלבום TOT
שלא יהיה בהחלט מWDADU, ו FII,
אה וACOS לא מתקרב ל OCTAVARIUM , לא יודע למה אנשים חושבים ההפך..

נכון, You Not Me, Burning My Soul ו-Just Let Me Breathe הם שירים לא משהו בלשון המעטה, אבל חוץ משלושת אלה כל אחד ואחד משאר השירים באלבום טוב/טוב מאוד , ו-Trial of Tears הוא שיר מדהים לדעתי וללא ספק במקום גבוה ב-TOP 10 SONGS של דרים אצלי.
אם כבר נתת את TOT כדוגמא לאלבום שאתה רוצה שיהיו מימנו הרבה שירים, באלבום הזה יש 2-3 שירים שאני לא כל כך אוהב ולא שומע כמעט (As I am , Honor thy father ו-Vacant בסימן שאלה) ככה שבאופן יחסי זה חלק יותר גדול מהאלבום שאני לא כל כך אוהב מאשר FII, וגם לדעתי ב-FII יש אווירה מיוחדת וקצת קסומה (לא מצאתי מילה אחרת) שנותנת הרגשה טובה.
אלבום עם אווירה רגועה לאו דווקא אומר אלבום לא טוב, בצד השני של המטבע חוץ מ-3 דקות ב-TOT כל שאר האלבום הוא כבד -יחסית- שזה לדעתי אפילו פחות טוב ופחות מחמיא לדרים.
בקשר ל-Octavarium VS ACOS, שלא תבין לא נכון - שניהם מככבים אצלי גבוה בשירים הכי טובים של DT, אבל לדעתי ACOS פשוט שיר יותר טוב

- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
למה? ככה בדיוק היה גם בסבב של SC. הם נגנו רק את מה ששוחרר טרום יציאת האלבום.DivineComedy כתב:^
מה???
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
אל תשכחו שזאת גם הופעה ראשונה שלהם אי פעם בארץ ואני בטוח שהם ירצו לתת לאנשים פה הכי טוב שאפשר, כך שאולי יהיה סטליסט לא דומה להופעות האחרות ביוני.
מה שבטוח, יהיה ענק
מה שבטוח, יהיה ענק

- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
לדעתי אנשים מייחסים יותר מדי חשיבות להגעה לישראל...
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
YtseJam כתב:לדעתי אנשים מייחסים יותר מדי חשיבות להגעה לישראל...

-
- דרימיסט מתקדם
אני אישית לא מאד אוהב את AS I AM (חוץ מהשינוי בריף רקע לקראת סיום סולו הגיטרה - קטע אדיר), אבל בהופעה השיר הזה הוא אחד הגדולים.NamelessATM כתב: אם כבר נתת את TOT כדוגמא לאלבום שאתה רוצה שיהיו מימנו הרבה שירים, באלבום הזה יש 2-3 שירים שאני לא כל כך אוהב ולא שומע כמעט (As I am , Honor thy father ו-Vacant בסימן שאלה) ככה שבאופן יחסי זה חלק יותר גדול מהאלבום שאני לא כל כך אוהב מאשר FII:)
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
הייתה להם רק הופעת פסטיבל אחת לפני SC.YtseJam כתב:למה? ככה בדיוק היה גם בסבב של SC. הם נגנו רק את מה ששוחרר טרום יציאת האלבום.DivineComedy כתב:^
מה???
לעומת זאת עם 6DOIT הם כן היגנו לפני יציאת האלבום...
חוץ מזה כל הקטע של הופעות זה קידום האלבום וברור שלכולם יהיה אותו עד אז, מה הם חיים בבעוה??
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- B-Boy
- דרימיסט מתקדם
פורטנוי אמר שהסיבוב הקרוב הוא כביכול "לחמם מנועים" ופשוט להתחיל לנגן שוב ביחד עד לפרוגרסיב ניישן, שם הם כבר יתעמקו יותר באלבום.
- Mars Volter
- דרימיסט שרוף
ידידי, יש לך כמה סתירות פה. בעיקרון לא הייתי מגיב לאיזשהו סט-ליסט "חלומי" כמו שכבר ראינו כאן, אבל הגדרת את הסט שלך כמשהו ריאלי והגיוני, אז הרשה לי לענות.חתוליס כתב:קודם כל, אני מצטער לנפץ לכם את הבועה אבל 3 שעות לא יהיו פה. אל תפתחו ציפיות לשירים שלא ינוגנו, ותהיו בטוחים שהאפיקים ה"ישנים" לא ינוגנו מ2 סיבות:
some intro
a rite of passage
never enough
fatal tragedy
the mirror
the glass prison
this dying soul
the root of all evil
repentance
the shattered fortess
voices
wither
endless sacrifice
trial of tears
prophets of war
Encore:
learning to live
קודם כל, וזה אני קצת מתפלא שלא ידעת - SDV מעולם לא נוגן בלייב.
מעבר לכך, ES זה שיר שנטחן בשני הסיבובים האחרונים עד מוות, הוא האחרון שהייתי רושם בסט-ליסטים פה. חוץ מזה, TOTears נוגן (אומנם לא במלואו) בכל הופעה בסיבוב האחרון, כנ"ל LTL. אז קצת מפליא אותי שהשארת אותם בפנים. אני גם בספק אם הם יפתחו עם שיר מהאלבום החדש - בדר"כ שיר שיוצא כמקדם מכירות לא מנגנים בהתחלה, החלק שבו הקהל אמור להתעלף, כיוון שהקהל כביכול לא מכיר אותו.
אני כן מסכים איתך על-כך שהסיכוי לשמוע את ACOS (בטח לא את 8V) הוא קלוש.

"The bigger the lie, the more they believe"
-
- דרימיסט מתקדם
אחי, הוא התכוון ל-Strange Deja Vu = SDV. כולם יודעים שSpace Dye Vest מעולם לא נוגן (ואני אישית מחזיק אצבעות שהם יעשו אותו בסיבוב הזה כשהם ינגנו את כל Awake לכבוד 15 שנה בדיוק כמו שעשו עם WDADU ו-I&W)
- DanielK
- דרימיסט מתקדם
אני אגיד את אשר על ליבי , וזה הכל :
Intro
Constant Motion
Forsaken
Fatal Tragedy/ Beyond this life
Wither
A Rite of Passage
In the Presence of Enemies
I walk beside you
אחד משירי הסאגה
*Some kind of Solo*
The Spirit Carries On
Learning To Live
The Ministry of Lost souls
In The Name of God
Encore: Metropolis Part 1
אני לא מאמין שיהיה סט ליסט ללא התותחים של סיסטמטיק.
אה.. וסט ליסט בלי דה ספיריט קריס און יהיה אכזבה גדולה ..
וחברס תפסיקו לחשוב שבגלל שהם פה פעם ראשונה הם יעשו לנו משהו יותר מדי מיוחד.. תראו מה קרה עם דפש מוד,
בכל הזאת השמש לא זורחת לנו מהטוסיק..
Intro
Constant Motion
Forsaken
Fatal Tragedy/ Beyond this life
Wither
A Rite of Passage
In the Presence of Enemies
I walk beside you
אחד משירי הסאגה
*Some kind of Solo*
The Spirit Carries On
Learning To Live
The Ministry of Lost souls
In The Name of God
Encore: Metropolis Part 1

וחברס תפסיקו לחשוב שבגלל שהם פה פעם ראשונה הם יעשו לנו משהו יותר מדי מיוחד.. תראו מה קרה עם דפש מוד,

-
- דרימיסט מתקדם
^אפילו לא שיר אחד מאווייק בטור של 15 שנה לאלבום? כמעט כל סיסטמטיק?
- DanielK
- דרימיסט מתקדם
כן .Ne_Plus_Ultra כתב:^אפילו לא שיר אחד מאווייק בטור של 15 שנה לאלבום? כמעט כל סיסטמטיק?

-
- דרימיסט מתקדם
כשהחלק העיקרי בהופעה זה הוידאו ארט, ולא המוזיקה, אז זה מה שקורה.DanielK כתב:
אני אישית לא מאמין שיעשו לנו משהו מיוחד, בכל זאת, אנחנו לא אוסטרליה, אבל יש לי תחושה שהסטליסטים יהיו יותר מגוונים בטור הזה מהטור הקודם, ובכל זאת יש להם עכשיו יותר מקום להכניס דברים מיוחדים - 15 שנה ל-Awake, הסאגה בשלמותה, שירים קצת פחות "כבדים" באלבום החדש (לפי הביקורות על 4 השירים שעוד לא הודלפו לקהל הרחב).
זה לא שלא היתה להם הזדמנות בטורים קודמים לעשות משהו מיוחד, אבל הסטליסטים בטור האחרון היו סוג של מסטיק שנלעס מדי, ואני לא חושב שלפורטנוי יש סבלנות לזה שוב.
ואולי אני סתם מפנטז...
-
- דרימיסט מתקדם
ההבדל העיקרי בין דרים לדפש הוא שדרים יוצרים סט ליסט נפרד לכל הופעה, ובד"כ כשהם מופיעים במקום כלשהו בפעם הראשונה הם מנסים לעשות סט ליסט עם כמה שיותר שירים ישנים ואהובים + שירים חדשים יחסית.
וחוץ מזה, ההופעה בישראל הולכת להיות אחת ההופעוות הגדולות ביותר של דרים מבחינת מספר אנשים (אם באמת נמכרו יותר מ10,000 כרטיסים כששחררו את ההודעה ההיא), אז הם ירצו לצ'פר את הקהל.
וחוץ מזה, ההופעה בישראל הולכת להיות אחת ההופעוות הגדולות ביותר של דרים מבחינת מספר אנשים (אם באמת נמכרו יותר מ10,000 כרטיסים כששחררו את ההודעה ההיא), אז הם ירצו לצ'פר את הקהל.
- DanielK
- דרימיסט מתקדם
ממש לא
האמת שבטור האחרון הסטליסט היה די קבוע ושגרתי
הם כבר לא ממש מכינים סט ליסטים לכל הופעה בנפרד
האמת שבטור האחרון הסטליסט היה די קבוע ושגרתי
הם כבר לא ממש מכינים סט ליסטים לכל הופעה בנפרד

- Mars Volter
- דרימיסט שרוף
צודק, עמו הסליחה.pugi כתב:אחי, הוא התכוון ל-Strange Deja Vu = SDV. כולם יודעים שSpace Dye Vest מעולם לא נוגן (ואני אישית מחזיק אצבעות שהם יעשו אותו בסיבוב הזה כשהם ינגנו את כל Awake לכבוד 15 שנה בדיוק כמו שעשו עם WDADU ו-I&W)
ורק בגלל שיר אחד לא יהיה בחיים 15,20,25,100 שנים לאווייק. אפשר להבין את ההחלטה הזו, ואפשר גם לכעוס. אני מעדיף לכעוס

אם יש סיכוי למשהו "מיוחד" בהופעה בישראל זה אם כבר 10 שנים לסינס (מי אמר Wishful Thinking?).
דעתי באופן כללי היא שההופעה בישראל היא חימום בשבילם, אם ההופעה הייתה בטור שלאחר יציאת האלבום - היה על מה לדבר מבחינת "מיוחד".

"The bigger the lie, the more they believe"