יש להם של מטאליקה וכאלה... אין סיבה שהם לא יכולו להביא גם דרים.
נועהOzerivarium כתב:תתחדשי (מה השם ?BOX 5 כתב:Opeth-Ghost Reveries
Evergrey- Monday Morning Apocalypse
והזמנתי את Ghost opera של קאמלוט, בתקווה שהתו יצליחו להשיג לי אותו..). דא"ג הייתי בתו בקניון מלחה ( אני גם י-מי ) והיה להם דיסקים של סימפוני אקס , ויש מצב שאקנה את V הענק !.
בחירה טובה שלך לגבי אופת' , זה הדיסק שאני הכי אוהב אבל אין לי במקורי (וגם ה-DELIVERANCE).
למרות זאת יש לי את still life ו- blackwater park במקורי.
( נעים מאוד נועהBOX 5 כתב:נועהOzerivarium כתב:תתחדשי (מה השם ?BOX 5 כתב:Opeth-Ghost Reveries
Evergrey- Monday Morning Apocalypse
והזמנתי את Ghost opera של קאמלוט, בתקווה שהתו יצליחו להשיג לי אותו..). דא"ג הייתי בתו בקניון מלחה ( אני גם י-מי ) והיה להם דיסקים של סימפוני אקס , ויש מצב שאקנה את V הענק !.
בחירה טובה שלך לגבי אופת' , זה הדיסק שאני הכי אוהב אבל אין לי במקורי (וגם ה-DELIVERANCE).
למרות זאת יש לי את still life ו- blackwater park במקורי.
האמת שסימפוני X עוד לא כ"כ יצא לי לשמוע.. מוצלח?
ובלאקוואטר פארק השאיפה הבאה שלי אחרי קאמלוט
זה לא יאומן, פשוט אי אפשר להשיג דיסקים של קאמלוט בארץ הזאת!!!
איך הוא?Different Freak כתב:הולכים לסקול אותי פה אבל קניתי את הדיסק האחרון של שירי מימון
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
הייתי סוקל את עצמי אם הייתי קונה את הדיסק שלה..Different Freak כתב:הולכים לסקול אותי פה אבל קניתי את הדיסק האחרון של שירי מימון
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
not my tasteMrReD כתב:הייתי סוקל את עצמי אם הייתי קונה את הדיסק שלה..Different Freak כתב:הולכים לסקול אותי פה אבל קניתי את הדיסק האחרון של שירי מימון
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
לפחות היא ממש כוסית.
Sunny כתב:man. shes everybody taste...![]()
קניתי עכשיו את אוקטבריום אחרי שהורדתי אותו אבל התחרבשו לי השמות ובכלל מספר השירים![]()
וFII
Yes כתב:איך הוא?Different Freak כתב:הולכים לסקול אותי פה אבל קניתי את הדיסק האחרון של שירי מימון
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
את FII לא הספקתי לשמוע אבל אני באמת לא יודע מה הבעיה של כולם עם אוקטבריום.DivineComedy כתב:Sunny כתב:man. shes everybody taste...![]()
קניתי עכשיו את אוקטבריום אחרי שהורדתי אותו אבל התחרבשו לי השמות ובכלל מספר השירים![]()
וFII![]()
הוא די רע.. לדעתי האלבום הכי גרוע שלהם אחרי WDaDU.Sunny כתב:את FII לא הספקתי לשמוע אבל אני באמת לא יודע מה הבעיה של כולם עם אוקטבריום.DivineComedy כתב:Sunny כתב:man. shes everybody taste...![]()
וFII![]()
הוא בכלל לא רע |:
חכה. תשמע אותו עוד כמה פעמים.Sunny כתב:את FII לא הספקתי לשמוע אבל אני באמת לא יודע מה הבעיה של כולם עם אוקטבריום.DivineComedy כתב:Sunny כתב:man. shes everybody taste...![]()
וFII![]()
הוא בכלל לא רע |:
נכון . אני גם אהבתי את הדיסק הזה . אבל השיר שהכי אהבתי זה the once who help to set the sun , שיר ענק עם סולו ענק .Yes כתב:חכה. תשמע אותו עוד כמה פעמים.Sunny כתב:את FII לא הספקתי לשמוע אבל אני באמת לא יודע מה הבעיה של כולם עם אוקטבריום.DivineComedy כתב:Sunny כתב:man. shes everybody taste...![]()
וFII![]()
הוא בכלל לא רע |:
בקשר ל-WDaDU, אחלה בחלה של אלבום, לדעתי. פשוט השירה של דומניצ'י ממש מציקה. הוא לא הכי מלוטש, אבל אפשר כבר לראות את הפוטנציאל.
השירה שלו לא משגעת כל כך את השכל.. הוא ממש לא כזה נוראי כמו שאומרים לדעתי.Yes כתב:חכה. תשמע אותו עוד כמה פעמים.Sunny כתב:את FII לא הספקתי לשמוע אבל אני באמת לא יודע מה הבעיה של כולם עם אוקטבריום.DivineComedy כתב:Sunny כתב:man. shes everybody taste...![]()
וFII![]()
הוא בכלל לא רע |:
בקשר ל-WDaDU, אחלה בחלה של אלבום, לדעתי. פשוט השירה של דומניצ'י ממש מציקה. הוא לא הכי מלוטש, אבל אפשר כבר לראות את הפוטנציאל.
Sunny כתב:את FII לא הספקתי לשמוע אבל אני באמת לא יודע מה הבעיה של כולם עם אוקטבריום.DivineComedy כתב:Sunny כתב:man. shes everybody taste...![]()
וFII![]()
הוא בכלל לא רע |: