אשכול דיוני הכדורסל של YtseJammers Israel

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

Re: אשכול דיוני הכדורסל של YtseJammers Israel

שליחה על ידי טל רודס »

53 הפרש, 45 נקודות במשחק שלם, 6 נקודות ברבע האחרון... שברתם את כל השיאים השליליים.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

שלא יגידו שהפועל לא שוברת שיאים!! :haha: :haha:
תכלס זו נקודת מפנה לטוב או לרע! אם רואים ששום דבר לא עובד בקבוצה השנה, אז צריך לשחרר שחקנים עם חוזים גדולים, ולתת את הצ'אנס לשחקנים אחרים. צריך להוריד את הציפיות מהעונה ולומר בפה מלא- נכשלנו השנה. אף אחד לא יכעס אם יבואו ויאמרו את האמת בפנים.
אני עדיין מאמין שיש אחלה קבוצה, ועם עוד שחקן פנים אחד יכולה להיות עונה מצויינת. לחטוף 53 או 30 או 20 זה לא משנה באמת, כרגע במאני טיים הקבוצה שיחקה אותה. אז נחכה ונראה...
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

תשמע כמו שאמרת ,אחרי תבוסה כזאת או שהקבוצה תיכנס למשבר, או שהיא תתחיל לנצח. בכל מקרה, העובדות הן ששמיר נכשל כמעט עם כל הזרים שהביא השנה.
סמל אישי של משתמש
Sunny
דרימיסט-על

שליחה על ידי Sunny »

הכדורסל הישראלי צריך טלטול רציני, ומצד שני אולי סופסוף אין לנו באמת מישהי שהיא פייבוריטית לאליפות???
פיינלי!
אללה מרחבים דרום ב'!!! :haha:
'I have space torte! yes. cunt cunt cunt starship! Haaaa... I hate your balls!'
Ziltoid the Omniscient.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

אני עדיין מאמין שמכבי פייבוריטית לאליפות מסיבה אחת- הפיינל פור מתקיים ביד נוקיהו.
אין הרבה קבוצות באירופה שמסוגלות לנצח את מכבי ביד נוקיהו, פשוט אפקט פסיכולוגי שאי אפשר להסביר אותו.
ברגע שאתה נותן לקבוצה אחת את הביתיות בפיינל פור, היא פייבוריטית! גם עם המשחקים היו במלחה הייתי אומר שהפועל פייבוריטית, כי ככה זה! בוא נעזוב את העובדה שלמכבי יש שחקנים מצויינים שפשוט לא אכפת להם ולא הולך להם יחד... אני מאמין שבני השרון וחולון משחקים עם הרכב קצר מדי ואחרי 3 סיבובים של ליגה, הם יהיו מותשים לגמרי.
אז נחכה ונראה מי יגיע לגמר, רק הקבוצות עם הסגל הארוך והיציב ביותר יוכלו לאיים על מכבי.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

דווקא לחולון יש סגל עמוק יותר מאשר לבני השרון, ואם האוהדים של חולון לא יעשו שטויות אני בהחלט רואה את חולון בפיינל פור השנה.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

http://sport.walla.co.il/?w=/7/1220322

אנחנו מול חולון בחצי גמר הגביע- מפגש מרתק ואותי מאוד מדאיג, אבל כמו שבמלחה כמעט וניצחנו אני מאמין שגם עד אז ג'יימי יחזור ונוכל לעבור אותם.
DwAs
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי DwAs »

הניצחון הענק במלחה פלוס העלייה לחצי גמר הגביע + הפציעה של ג'יימי זה לא אפילו שמינית תירוץ ליכולת המבישה ברוסיה.... אבל תשמעו, תכלס, כשזה מגיע להפרשים כאלה, כמו ששמיר אמר, זה בדרך כלל שהקבוצה מרימה דגל בחדר ההלבשה, אז המספר כמה שהוא מפחיד לא מהווה משוואה של כמה גדול ההפרש ככה גדולה ההשפעה אחר-כך. אני מסכים עם מתן, זה יוביל אותנו למשהו טוב או למשהו רע. ההרגשה שלי ששמיר שנה הבאה לא מאמן את הקבוצה... לא בגלל שהוא לא מאמן טוב, אבל ההימורים שלו והחילופים במהלך העונה לא יכולים להימשך. בנאדם שמביא שחקן כמו טרנס מוריס באמצע העונה בידיעה שזה מה שהוא צריך, ולא בתחילת העונה, לא ממש יודע לבנות קבוצה. שמיר הביא גבוה ראשון רציני כמה שבועות אחרי תחילת העונה (סלוטר) בעוד שהוא היה צריך להיות במלחה כבר באוגוסט. עכשיו אני לא יודע מה פליקס שווה, אבל זה לא פייר מבחינתו להיכנס ככה לתוך מערכת ולקבל כל כך הרבה ציפיות ואחראיות לפנים.

לגבי מכבי וביינום, לא ממש יודע מהי האמת בסיפור הזה, אבל שלא יעזו במכבי לעשות את מה שאנחנו עשינו עם סלוטר. שלא יתפסו את הסיפור הזה ויעיפו את ביינום. אם הם לא רוצים אותו שם, הם היו צריכים להעיף אותו ממזמן. אני מציע למכבי לחכות מספיק כדי שהאש תרד מהאירוע הזה, עד שיוכלו להעיף אותו, אם הם רוצים זאת בכלל... בכל מקרה היום מלאגה בהיכל, והתחושה שלי אומרת שמכבי תשחק לא רע בכלל, אבל העונה זה לא מתקרב למספיק ומלאגה תעזוב את הארץ עם ניצחון.

הבנות של רמה"ש הפסידו במשחק הראשון בשלב הנוקאווט, נאחל להן הצלחה בבית ועלייה לשלב הבא!

והיובל הרצליה הפסידו בחצי גמר התיכונים :( אחח לא נורא, שנה הבאה הם יקחו כמעט בוודאות.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

תשמע אתה צודק ב-100%. אני לא רוצה לראות את שמיר עוזב, אבל הוא חייב לשנות את דרכי הפועלה שלו, כי מה בחירת הזרים שלו פשוט לא פוגעת. אולי אם זה יהיה כמו שזה עובד אצל מכבי (כן כן ) שיושבים יחד ההנהלה והמאמן ועוד גורם מקצועי כלשהו, וביחד מחליטים, ככה שמיר הצליח להביא למכבי הרבה שחקנים טובים.
אני עדיין מאמין שהעונה אפשר לעשות הרבה, לצערי החששות שלי התאמתו אתמול ומכבי ביד נוקיהו היא קבוצה בלתי נתנת לעצירה. אתמול הם פשוט שיחקו הגנה מטורפת!!! בהתקפה יש להם עדיין בעיות, אבל בהגנה הם עשו עבודה מושלמת כמעט.
ביינום לא יעוף ממכבי, הם מחזיקים אותו בביצים עכשיו. הוא יקבל קנס מאוד גדול שלא יזיז לו לכלום, אבל החוב שלו למכבי הוא הרבה יותר גדול מכסף- וזה מה שהם הרוויחו- הוא כבר לא יכול לבוא בטענות על כלום, הוא צריך לעשות בדיוק מה שאומרים לו וזהו!
לצערי להפועל יש עוד הרבה דרך עד שנגיע לקבלת החלטות וניהול כזאת, אבל מכבי עושה את זה כבר 20 שנה, בדרך כלל על הגב של הליגה שלנו מה שמשתנה לאחרונה, אז אני עדיין אופטימי.
כרגע לטעמי הבעייה הכי גדולה בליגה שלנו זה רמת השיפוט. אין ספק שזה מה שהכי פוגע ברמת המשחק ובכיף של לראות משחקים בליגת העל שלנו. קבוצות טובות יש, תחרות יש, עניין יש, רק השיפוט מזעזע. מה לעשות שהרבה שופטים בארץ באים עם משקעים חזקים מאוד, ועם הרבה שריקות מהבית. צריך למצוא גוף שיהיה לו את הסמכות להעניש שופטים על טעויות קריטיות, ובכך למנוע את ההתנשאות האיומה של שופטי הכדורסל בארץ על כולם.
ראיתי את חצי הגמר השני של התיכונים- לא הייתה רמה גבוהה, אבל יש כמה שחקנים כמו מתן מרציאנו והסנטר של עירוני ט' כרמל בוכמן שצריך לעבוד בחדר כושר עוד הרבה והוא יהיה שחקן מדהים.
DwAs
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי DwAs »

אני מהרצליה ומכיר מקרוב כמה שחקנים שם ומרציאנו הוא באמת קלעי מדהים. גם שמואלי יהיה שחקן ענק, ויש עוד המון כישרון בקבוצה הזאת, שלטעמי בשנה הבאה תזכה באליפות התיכונים.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

טוב אז אתמול צעדנו צעד נוסף בהתפרקות הקבוצתית, והפציעה של שרון ששון רק מחמירה את מצב הקבוצה.
ברגעים כאלה האינסטינקט הוא להתעצבן, ולהאשים ולדרוש פיטורים ולצעוק ולשרוק בוז, אבל דברים כאלה רק יגרמו לקריסה טוטאלית מנטאלית של הקבוצה.
דן שמיר חייב לשבת עם ההנהלה ועם עצמו ולהבין שמשהו חייב להשתנות דבר ראשון בתפקוד של הקבוצה- בהגנה להפסיק את ההגנות ה"מתוחכמות" שדן שמיר חושב שהוא יודע ללמד את השחקנים, כי זה לא עובד! להתחיל לעבוד עם השחקנים עם דברים בסיסיים כמו סגירה לריבאונד, כמו פיק אנד רול בסיסי, סוויצ'ים בהגנה לא הכרחיים ומכבי מוכיחה את זה טוב מאוד.
דן שמיר חייב להודות שעשה טעויות (מה שהוא לא עושה אף פעם) הוא חייב לתת דקות משחק רציניות לפליקס, כי לא יכול להיות שהוא מביא זרים כדי שהם ישבו על הספסל, גם במחיר של הפסדים (שבכל מקרה באים) כדי שהוא יצבור עוד ביטחון להמשך.
יש לנו קו אחורי שעל הנייר הוא הכי טוב בליגה, אבל קלעי השלוש של הקבוצה לא פוגעים. אין תרגילים מסודרים לקליעה לשלוש, אין חסימות טובות של גבוהים לנמוכים. יש רק חדירה והוצאה החוצה, מה שהרבה קבוצות כבר למדו ומטרפדים מאוד מהר.
חייבים להתחזק בעוד סנטר ועוד מוביל כדור, רכז טבעי ולא קומבו גארד ששמיר כל כך אוהב!
הליגה עוד ארוכה מאוד, ויכול להיות שכבר ביום שלישי יגמר הסרט שלנו באירופה- חייבים להוציא את המקסימום מהעונה הזאת.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

לא צריך להעיף את שמיר אבל צריך לעשות בירושלים שיחת מוטיבציה רצינית עם השחקנים. הבנתי שגם את רוברסון אתם משחררים או שזה שמועה של התשקורת?
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

טל רודס כתב:לא צריך להעיף את שמיר אבל צריך לעשות בירושלים שיחת מוטיבציה רצינית עם השחקנים. הבנתי שגם את רוברסון אתם משחררים או שזה שמועה של התשקורת?
רוברסון והסוכן שלו לא אהבו שהפועל קנסה אותו על מה שקרה עם סלוטר, אז הוא החליט עצמאית לא להגיע למשחק אתמול, ולכן הוא שוחרר!!
מה שמצחיק זה שאתמול במשחק לא ראינו אותו על הפרקט וכל הזמן חיכינו שהוא יעלה והוא לא עלה. אז הכרוז בהצגת שחקנים אומר:
"נאחל החלמה מהירה לג'יימי ארנולד" אז הבחור שיושב לידי צועק (לפני שידענו על השחרור) "וטיסה נעימה לרוברסון" :haha: :haha: :haha:
אני חושב שזה היה שחרור מטופש כי הוא קלעי מוכח וטוב אם היו נותנים לו לשחק כקלעי ולא כרכז! בכלל ההחתמה שלו הייתה טעות כי יש 4 שחקנים על המשבצת הזאת!
אני ממש לא רוצה להספיד את העונה הזאת, אבל היא מתקדמת רע מאוד.
DwAs
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי DwAs »

דעתי האישית שאין טעם להביא מישהו אחר במקום שמיר... חוכמה גדולה להביא מאמן אחר עם סגנון אחר בראש וסגל אחר בראש ולהגיד לו להביא את ההישגים שציפו מהמאמן הראשון... זה לא עוזר, זה לא חכם. צריך לתת לשמיר להישאר כי הוא יודע לתקן את המצב יותר טוב מכולם, הוא מכיר ת'קבוצה מספיק טוב והביא אותה גם לנצחון 40 הפרש על קאזאן למי ששכח. דעתי אבל שכן, שמיר צריך לסיים את העונה ולהיפרד מירושלים.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

גם בני השרון הראו אתמול שמקום ראשון יכול להפסיד למקום אחרון בליגה. ואם כל המחמאות שנתנו להם מתחילת העונה, השרון לא הגיעו למשחק אתמול, ובפוקס הצליחו למשוך להארכה.
כל הכבוד לגליל שהראו לאקוניס הזבל מאיפה משתין המוסינזון, אני רק מקווה שהם לא יתחילו לבכות שההתאחדות לא רוצה לראות אותם במקום הראשון בגלל הפועל ירושלים, אז השופטים הפסידו להם את המשחק.
יו"ר אפס של קבוצה של בכיינים- אני שמח על כל הפסד שלהם (למרות שעצוב לי על אפי).
עכשיו איפה כל אוהדי הפועל החארות ששרקו בוז לקבוצה במוצ"ש? כולם מדברים שצריך להביא את אפי, ואז מה? נפסיד לגליל עליון? אנחנו משחקים עם רוטציה כל כך קצרה, בלי השחקן הכי טוב שלנו, ואנשים חושבים שאנחנו פיניקס? גם אני לא אהבתי את צורת המשחק, אבל בין זה לבין שריקות בוז יש עוד הרבה.
מכבי הוכיחה אתמול שמי שירצה לקחת תואר השנה יאלץ לעבד קשה מאוד ולהילחם בה בשיניים. קבוצה טובה וחכמה עם כישרונות ענקיים שרק חיכו להתממש.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

נראה שאפשר כבר להתחיל לתכננן את העונה הבאה.
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

שליחה על ידי yyzboy1928 »

אכן, מבחינת הפועל ירושלים, העונה די גרועה.. אני מציע להם להתחיל לדבר בימים אלו על העונה הבאה.. כדי שיספיקו לעשות קבוצה לעונה הבאה באמת.. הקיץ לא הספיק, אז אולי התקופה הנ"ל כן תספיק..
קוראים לי אליעד, אבל אני רוצה שתקראו לי ג'יימי :)
|פינת הכותרות של ג'יימי. מצחיק אם לא תיכנסו| :)
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

עוד תבוסה לאוסף בעונה העלובה המתמשכת של הפועל ירושלים ,והפעם 103:75 בחוץ לזאדאר ביול"ב קאפ. מילא להפסיד, אבל איפה הכבוד העצמי של השחקנים ? הם מבזים את המועדון שלהם.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

טל רודס כתב:עוד תבוסה לאוסף בעונה העלובה המתמשכת של הפועל ירושלים ,והפעם 103:75 בחוץ לזאדאר ביול"ב קאפ. מילא להפסיד, אבל איפה הכבוד העצמי של השחקנים ? הם מבזים את המועדון שלהם.
מה נוסיף ומה נאמר!! לי היה ברור שנפסיד מכיוון שעלינו עם 7 שחקנים לשחק, ו2 מהם היו חולים, אבל לחטוף 30 בראש זה ממש מעצבן.
שוב- העלו לנו האוהדים את רף הציפיות, ולכן אנחנו ממהרים להתאכזב, אני הגעתי למסקנה שאיך שמתקדמת העונה הזאת, אני מעדיף לא להרים ציפיות ולא והתאכזב. אני אמשיך לעודד ולדחוף ונקווה שנצליח לסיים את העונה בצורה מכובדת.
kawkaz
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

שליחה על ידי kawkaz »

אל תמהרו לחרוץ פה גורלות.. העונה, מה שנקרא, עוד בחיתוליה.. :haha:
מכבי בכלל לא ראשונה בליגה, וכרגע לכל קבוצה יש סיכוי להיות בפיינל פור..
באירופה זה כבר סיפור אחר כמובן :(
תמונה תמונה
שלח תגובה