אגב, פטרוצ'י לדעתי מחזיק את המוזיקה של הלהקה. בהופעה אני לא שמעתי בכלל את רודס, אבל עדיין נהנתי, אני אפילו לא רוצה לדמיין איך זה היה אם לא הייתי שומע בכלל את פטרוצ'י.
עוד פעם הסיפור הזה שלך? כמה פעמים עוד תספר את זה?טל רודס כתב:Gurke , פטרוצ'י הוא פשוט תזמורת שלמה עם הגיטרה ואני אדגים את זה עם מקרה שהיה לנו בהופעה בנובמבר 2002 בטורקיה.
באמצע Strange Deja Vu , הייתה לג'ורדן הפסקת חשמל והקלידים הפסיקו לפעול, כמובן שהלהקה המשיך באופן מקצועי לנגן את השיר , ופטרוצ'י חיפה על רודס בצורה פשוט מדהימה שהשאירה אותי עם פה פעור. אחרי השיר כמובן ג'ורדן הקלידים חזרו לפעול וההופעה המשיכה כסדרה
וואלהSunny כתב:השערות ביד שלו נשרו והתחילו לצמוח לו על הפנים
לא קראתי את כל ההודעות בדיון הזה, אבל ממה שקראתי, שמתי לב שכולם מצביעים רק על יתרונות.yakim כתב:בבקשה עוזרי,Ozerivarium כתב:+1yakim כתב:כל הדברים שנאמרו מעליי אני מסכים איתם,אבל בעיקר ב...
טון המיוחד והכביר שלו
הצניעות שלו
האישיות הילדותית שלו
הוא הגיטריסט שבשבילי מראה שעבודה קשה ואימון רב מביאים תוצאות
העובדה שפה ושם רואים בהופעות איזה פאשלה קטנה שהוא עושה מביאה אותי למחשבה שהוא באמת גיטריסט אמיתי ולא איזה רובוט מכני מבית היוצר של "מייקל אנגל'ו ובניו"
אני גם מאלה שמתגעגעים לתקופה הפיוז'ניסטית שלו,אבל אני עדיין מת עליו מכל הסיבות שכתבתי ושאתם כתבתם לפניי.
יש לו כ"כ הרבה יצירות מדהימות,אבל בשבילי,מה שמוכיח שהוא כזה ענק זהwhen the water breaks
פשוט גנבת לי את המילים מהפה . באמת - כשאנישומע את השיר הזה ובכלל את LTE אני קולט עד כמה הגיטריסט הזה הוא נחשב כממש עילוי /פלא בעולם המוזיקה והגיטרות .
אבל אני לא מסכים איתך בעניין שהוא עושה פאשלות קטנות , בהתחשב בעובדה שלא שמעתי מכל ההופפות הרבות ששמעתי . אני אשמח לשמוע טעות קטנה אפילו ! אבל אין!
שים לב איך הוא יוצא מהקצב של שאר הלהקה בשנייה 55(זה גם סוג של פאשלונת). אבל שוב, שלא תבואו אליי ותאמרו איך אני מחפש אותו בקטנות-
כמו שאמרתי,אני מת על פטרוצ'י וזה אחת הסיבות שאני אוהב אותו![]()
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=G5Fg_G9Flh0[/youtube]