דווקא את ההצעה השניה שלך אהבתי חתוליס,
on with the Death Medley!!

נ.ב. היכן ניתן להשיג תחתונים כאלה..?

LOL איזה ישנים אתם!yyzboy1928 כתב:זה משופר יותר!!! התקדמנו לחוטיניטל רודס כתב:יש את התחתוני דרים תיאטר.. שנעמה מאוד אהבה בזמנו![]()
![]()
אוי אני זוכר איך שיגענו אותה עם זה. יופי שזכרת את זה!!!
זה היה משהו בסגנון הזה
ניסיתי למצוא את התמונה מימי היידפארק אבל לא מצאתי.
אבל אתה לא באמת משנה נושאyyzboy1928 כתב:אני יכול לשנות את הנושא מאוקטבריום לחברת ניירות טואלט לניגוב תחת אם אתה רוצה
אפילו לא את שיר הנושא?!yyzboy1928 כתב:אני בעד שלא יהיה כלום מאוקטבריום.. כמו בהופעה של הפסטיבל
NamelessATM כתב:לדעתי אתה סתם שונא את האלבום הזה ברמה קיצונית כזאת, אולי כי כשהוא יצא היו לך ציפיות גבוהות מימנו... לא יודע.
בשבועות האחרונים דווקא הדעה שלי עליו השתנתה והשתפרה. These Walls שיר שתמיד אהבתי, אבל אני מבין שאתה שונא אותו, אוקי.
ומה עם TRoaE? שיר טוב+ לדעתי , במיוחד הפיזמון והקטע בסוף עם הקלידים.
PA שיר נחמד, לא מדהים - אבל גם לא שפל או משהו.
Never Enough שיר טוב , במיוחד הקטע האינסטרומנטלי של הדקה וחצי שאני חושב שהוא לעניין ולא נמרח יותר מידי כמו בחלק שירים אחרים של דרים בעשור האחרון.
Sacrificed Sons למרות מה שאמרתי באיזה נושא פעם על הקטע האינסטרומנטלי בו דווקא עכשיו אני אוהב אותו ואני חושב שהשיר ממש טוב.
וכמובן, יש את יצירת הנושא המדהימה.
אני גם חושב שכל המעברים האלה בין השירים, הצלילים האלה בסוף/תחילת חלק מהשירים באלבום מוסיפים לאלבום אם שומעים אותו כמכלול, ובכלל אם מדברים על 4 האלבומים של דרים מעשור האחרון (בלי BCSL כי עוד לא שמעתי אותו) אז הוא היחיד בלי קטעים אינסטרומנטלים שהם ארוכים או מעיקים יתר על המידה, בסך הכל האלבום בנוי טוב.
אני לא אומר שהאלבום מושלם או קרוב למושלם, ברור שיש בו כמה שירים או קטעים לא משהו , אבל לדעתי אין סיבה לשנאה הזאת כלפיו ם:
אני לא מבין בכלל מה אתה רוצה מהאלבום הזה? אני כבר שלושה חודשים שממש ניכנסתי אליו.. והוא אלבום ממש טוב...!yyzboy1928 כתב:אני בעד שלא יהיה כלום מאוקטבריום.. כמו בהופעה של הפסטיבל
לא אחי.. היו לי ציפיות כאלו ואחרות.. בכל זאת.. דרים..NamelessATM כתב:לדעתי אתה סתם שונא את האלבום הזה ברמה קיצונית כזאת, אולי כי כשהוא יצא היו לך ציפיות גבוהות מימנו... לא יודע.
בשבועות האחרונים דווקא הדעה שלי עליו השתנתה והשתפרה. These Walls שיר שתמיד אהבתי, אבל אני מבין שאתה שונא אותו, אוקי.
ומה עם TRoaE? שיר טוב+ לדעתי , במיוחד הפיזמון והקטע בסוף עם הקלידים.
PA שיר נחמד, לא מדהים - אבל גם לא שפל או משהו.
Never Enough שיר טוב , במיוחד הקטע האינסטרומנטלי של הדקה וחצי שאני חושב שהוא לעניין ולא נמרח יותר מידי כמו בחלק שירים אחרים של דרים בעשור האחרון.
Sacrificed Sons למרות מה שאמרתי באיזה נושא פעם על הקטע האינסטרומנטלי בו דווקא עכשיו אני אוהב אותו ואני חושב שהשיר ממש טוב.
וכמובן, יש את יצירת הנושא המדהימה.
אני גם חושב שכל המעברים האלה בין השירים, הצלילים האלה בסוף/תחילת חלק מהשירים באלבום מוסיפים לאלבום אם שומעים אותו כמכלול, ובכלל אם מדברים על 4 האלבומים של דרים מעשור האחרון (בלי BCSL כי עוד לא שמעתי אותו) אז הוא היחיד בלי קטעים אינסטרומנטלים שהם ארוכים או מעיקים יתר על המידה, בסך הכל האלבום בנוי טוב.
אני לא אומר שהאלבום מושלם או קרוב למושלם, ברור שיש בו כמה שירים או קטעים לא משהו , אבל לדעתי אין סיבה לשנאה הזאת כלפיו ם:
טוב, נראה לי שדשנו על זה מספיק.. NEXT!Crimson Epitaph כתב:אני היחיד שחושב שאוקטבריום לא כזה שיר טוב?![]()
ז"א, אולי לא שמעתי אותו מספיק, אבל לטעמי הוא האפיק הכי חלש שלהם, וגם בכללי הוא לא היה נכנס לטופ 20 שלי.
אה-האYtseJam כתב:בעיקר בפורום של פורטנוי ומביאים אותם לפה.