הינה תמונה. שימו לב לצד ימין למעלה שלה. זה איזור ה-VIP

תמונה נוספת:

עכשיו שכל אחד יחליט...
אוקיי אז נסגור על timmy and the lords of the underworld.Ozerivarium כתב:עזוב את Whorcore . מספיק לי שחיידק-מיקרוב , או ליטרשפיך או אפילו אסתפק באיזו הופעה של קטיושה-קיד ומלך הסלים 3 ואני מבסוט . אני לא בטוח שהורקור יכולים לעזור לי בזמנים קשים יותר מדייב פיליפס . השם ילגום דמו . השאלה היא אם הקהל לא יחשוב שזה רכרוכי מדי בשבילם . ויפה שעה אחת קודם .Sentient 6 כתב:system devide ו-whorcore!
עכשיו לפני שהראש שלכם מתפוצץ מרוב בלבול, הנה למה.
כולם כאן מתלוננים שהפוגו הורס להם אז בבקשה, קחו קודם שתי להקות מופרעות ועצבניות לגמרי שיעיפו את המקום לגמרי וכל הקהל ירוקן בעזרתן את כל האגרסיות ועד שדרים ת'יאטר יעלו כולם יהיו יותר רגועים מחבורה של מכורים לריטלין בהופעה של פיל קולינס (ע"ע סאות' פארק, הפרק של טימי ואדוני האופל, שגם יכולים להיות אחלה חימום לדרים)
חוץ מזה שבואו נהיה אמיתיים אם זה יקרה אז זה יכנס להיסטוריה בתור מופע החימום הכי מופרע שהיה לדרים אי פעם וזה בדיוק מה שהמדינה הזאת צריכה בזמנים כל כך קשים.
קרעת אותי מצחוקliordavidlior כתב:מצידי שיביאו את דודו אהרון רק לא את אפרת.
אני בחלק האמצעי של ה-VIP ויש מימני 3 מקומות פנוייםjesters_tear82 כתב:עילי יא קורא מחשבות בדיוק הצעתי למיכל שנשב איתך בשורה הרביעית!!
איפה בדיוק אתה באמצע? נראה לי ששם כבר מלא..
אם לא השאלה אם עדיף לימין או לשמאל?
אם רציתם הוכחה שמטאל זה סיפורים מהחיים אז זו ההוכחה.NamelessATM כתב:תכלס עכשיו בשיא הרצינות, אם הם מביאים את דודו אהרון זה יהיה ענק. תחשבו, קהל שלם צועק, עושה פוגואים ללהיטים הגדולים שלו, מבזבז אנרגיה בלנסות לזרוק עליו דברים... יותר חימום מכל להקה אחרת שיביאו.
רק תחשבו על פוגואים של אלפי אנשים לשירים שלו, זה אדיר!
זה יהיה סוג-של-גרסה ישראלית לזה:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=g1Zmkevry5g[/youtube]
אני לא מבין מה ההגיון בVIP הזה,Greenburger כתב:יש מישהו בפורום הזה שלא הולך ל- VIP?
ועוז, מאיפה אתה מכיר את ליטרשפיך?
סטייל אירופה סטיילDan-Style כתב:אני לא מבין מה ההגיון בVIP הזה,Greenburger כתב:יש מישהו בפורום הזה שלא הולך ל- VIP?
ועוז, מאיפה אתה מכיר את ליטרשפיך?
משלמים 200 שקל יותר בשביל לשבת, שהמיקום של הVIP בכלל לא באיזור כזה מרהיב.
מילא אם זה היה VIP מושקע כמו באירופה