אשכול Peacelist
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
Re: אשכול Peacelist
יאללה עוד שבוע ויום.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
- Sentient 6
- דרימיסט-על
אני אוהב את החברה שלי. כמה שהיא גנובה לגמרי היא עדיין האישה הכי אדיבה, הגיונית ואוהבת שפגשתי בחיים שלי.
נראה לי שאני די כבר מכור לקעקועים בנקודה הזאת כי מחר יש לי תור לחמש שעות בפסיכו ואחריהן אני אהיה כנראה רשמית הבן אדם עם הכי הרבה קעקועי היילו בגלקסיה. המיון האנושי pawned! היום יש לי שניים, מחר עוד אחד, החלק השני של מה שאני עושה מחר יהיה בינואר יחד עם עוד אחד. אחרי זה רק עוד אחד ויהיו לי שבע כמו שאני מתכנן.
ד"א אני לא היחיד שכזה דפוק במוח כי ראיתי כמה דברים מרשימים שאנשים עשו אבל אין לזה כלום על מה שיש לי ובתכנון. haza!
נראה לי שאני די כבר מכור לקעקועים בנקודה הזאת כי מחר יש לי תור לחמש שעות בפסיכו ואחריהן אני אהיה כנראה רשמית הבן אדם עם הכי הרבה קעקועי היילו בגלקסיה. המיון האנושי pawned! היום יש לי שניים, מחר עוד אחד, החלק השני של מה שאני עושה מחר יהיה בינואר יחד עם עוד אחד. אחרי זה רק עוד אחד ויהיו לי שבע כמו שאני מתכנן.
ד"א אני לא היחיד שכזה דפוק במוח כי ראיתי כמה דברים מרשימים שאנשים עשו אבל אין לזה כלום על מה שיש לי ובתכנון. haza!
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
^

טיסה one way לקליפורניה.avrahamshuk כתב:למה?
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- avrahamshuk
- דרימיסט-על

חשבתי שזה משהו כזה...
לא היה לך תוכניות על אוסטרליה? משומה זכור לי משהו כזה....
Anyway,
שיהיה לך מלא הצלחה במקום החדש שאתה הולך אליו, ושאתה ודנה תעצבו את החיים שתמיד רציתם וחלמתם, ותעשו מלא כיף!
אני מקווה שעדיין נראה אותך פעיל בפורום, אתה אחד מאנשי השיחה המעניינים ביותר שפגשתי.
יהיה נחמד לראות אותך באיזה ביקור... אולי ההופעה הבאה של דרים?
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:

אני תמיד אשאר פה בפורום כל עוד יהיו פה אנשים מעניינים, לא משנה איפה אני אהיה.
הכל בתכניות, אוסטרליה, אירופה... אני לא מתכנן לחיות בארה"ב כל החיים, פשוט זה הזדמנות מהעבודה.
- Mars Volter
- דרימיסט שרוף
טוב מה נסגר עם הפורום הזה שאין בו אשכול חו"ל כמו שצריך?
בכל מקרה, עכשיו שהכל סגור וחתום אפשר להודיע - אנגליה!
8 ימים של טירוף במרץ. כרגע כוללים: Box Seats באנפילד - הסקואזרים הולכים לאכול מרורים מפרגי ואני הולך להיות שם.
, גומלין שמינית גמר ליגת האלופות (תלויים במי יעפיל ומתי), הופעה - כרגע לא מצאתי הופעות שוות אבל יש עוד זמן ומן הסתם כל מה שיש ללונדון וליברפול להציע (אני יודע שבמקרה של ליברפול חוץ מאנפילד ומיטה לישון בה אין יותר מדי מה לעשות, אבל נחפש).
אז חברים שהיו או מכירים - אני יותר מאשמח להמלצות (טל, חסר לך שאתה לא עושה לי To Do List של החיים). מבחינתי אני סומך בעיניים עצומות על כל המלצה של מסעדה, טיול, מלון ואתר לראות. אז תהיו נחמדים.

בכל מקרה, עכשיו שהכל סגור וחתום אפשר להודיע - אנגליה!
8 ימים של טירוף במרץ. כרגע כוללים: Box Seats באנפילד - הסקואזרים הולכים לאכול מרורים מפרגי ואני הולך להיות שם.

אז חברים שהיו או מכירים - אני יותר מאשמח להמלצות (טל, חסר לך שאתה לא עושה לי To Do List של החיים). מבחינתי אני סומך בעיניים עצומות על כל המלצה של מסעדה, טיול, מלון ואתר לראות. אז תהיו נחמדים.

"The bigger the lie, the more they believe"
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
בהצלחה בארה"ב, שמח בשבילכם!DivineComedy כתב:תודה
אני תמיד אשאר פה בפורום כל עוד יהיו פה אנשים מעניינים, לא משנה איפה אני אהיה.
הכל בתכניות, אוסטרליה, אירופה... אני לא מתכנן לחיות בארה"ב כל החיים, פשוט זה הזדמנות מהעבודה.
רן עוד מוקדם לגבי הופעות בתאריכים האלה, אבל תשים לך ב- Bookmarks את www.pollstar.com שאתה יכול לחפש שם לפי כל עיר בעולם איזה הופעות יש. לגבי לונדון, יש את האתרים של המועדונים o2 Academy Islington, Apollo Hammersmith, o2 Shepherd's Bush Empire, Camden Underworld, HMV Forum ואחרים.
לגבי ליברפול, הייתי רק פעם אחת ואין הרבה מה לראות, בעיקר האזור המשופץ של הנמל איפה שיש את המוזיאון של הביטלס (לא נכנסתי). לגבי לונדון, תדבר איתי לקראת הנסיעה שלך ואשמח לייעץ.
- Sunny
- דרימיסט-על
מחר בהופעת 'מאחורי הצלילים' של כספי וגרוניך עם אבא 

'I have space torte! yes. cunt cunt cunt starship! Haaaa... I hate your balls!'
Ziltoid the Omniscient.
Ziltoid the Omniscient.
- _Sapir_
- דרימיסטית שרופה
DivineComedy כתב:^
טיסה one way לקליפורניה.avrahamshuk כתב:למה?
וואוווו שיהיה מלא בהצלחה ניר! כמה זמן אתה מתכנן להיות שם? אוסטרליה ואירופה גם? חח אז זה אומר שלכאן אתה לא מתכנן לחזור..?
מצטרפת למה שנאמר מעליי, מקווה שתמשיך לכתוב פה באופן פעיל ולא תשכח אותנו

Love is the Dance of Eternity
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
תודה ספיר!
אין לי הגבלת זמן בעיקרון, נראה מה יהיה, אני זורם. אין לי תכניות לחזור אבל you can never say never.
אין לי הגבלת זמן בעיקרון, נראה מה יהיה, אני זורם. אין לי תכניות לחזור אבל you can never say never.
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
הכל ארוז, הכל מכור, יושב לי בשדה התעופה ולא קולט את העובדה שאני טס בלי כרטיס חזרה.
- Dead
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
שיהיה לך המון בהצלחה!!!DivineComedy כתב:הכל ארוז, הכל מכור, יושב לי בשדה התעופה ולא קולט את העובדה שאני טס בלי כרטיס חזרה.

-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
בהצלחה ,שמח בשבילך שאתה עובר למקום טוב יותר 

-
- דרימיסט שרוף
ואוו!! זו הופעה שאני חולם להיות בא כבר המון זמן! למה הם לא באים לאיזור ירושלים?Sunny כתב:מחר בהופעת 'מאחורי הצלילים' של כספי וגרוניך עם אבא

- _Sapir_
- דרימיסטית שרופה
הזוי! Have a nice flightDivineComedy כתב:הכל ארוז, הכל מכור, יושב לי בשדה התעופה ולא קולט את העובדה שאני טס בלי כרטיס חזרה.

Love is the Dance of Eternity
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
תודה חבר'ה!
- Sunny
- דרימיסט-על
gils77 כתב:ואוו!! זו הופעה שאני חולם להיות בא כבר המון זמן! למה הם לא באים לאיזור ירושלים?Sunny כתב:מחר בהופעת 'מאחורי הצלילים' של כספי וגרוניך עם אבא
אכן חבל שהם לא עושים יותר הופעות, כי הם היו מעולים כ"כ. מצחיקים,מדוייקים ועשו כ"כה רבה יותר ממאחורי הצלילים. שירים בספרדית,שיר מקורי,חלק מפנחס הקטן של ששי קשת ועוד כל הרבה..
מתי כספי פשוט גאון.
'I have space torte! yes. cunt cunt cunt starship! Haaaa... I hate your balls!'
Ziltoid the Omniscient.
Ziltoid the Omniscient.
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
ניר נסיעה טובה .. שמור על קשר אחי