אשכול פוליטיקה ואקטואליה

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
liordavidlior
דרימיסט-על

Re: אשכול פוליטיקה ואקטואליה

שליחה על ידי liordavidlior »

^ חכם וחמדן
"כי הכסף יעוור עיני חכמים". בול.
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

יכול להיות, אני עדיין מאמין שמנסים להלביש על אולמרט יותר מדי תיקים ובכל מקרה פשוט מגוחך איך שהמשטרה מנהלת את החקירות דרך התקשורת ומדליפה (לא רק במקרה אולמרט כמובן).
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

טל רודס כתב:יכול להיות, אני עדיין מאמין שמנסים להלביש על אולמרט יותר מדי תיקים ובכל מקרה פשוט מגוחך איך שהמשטרה מנהלת את החקירות דרך התקשורת ומדליפה (לא רק במקרה אולמרט כמובן).
טל- זה כל כך ברור שהאיש נגוע בשחיתות שלטונית אדירה. זה שהוא הצליח להפיל את האשמה על אחרים ולא על עצמו רק מוכיח כמה האיש נחש. אני דווקא מצדיע למשטרה על החשיפה הזאת ועל זה שהם לא מוותרים וחוקרים כל קשר אפשרי.
כל עיריית ירושלים ב 12 שנים האחרונות נחשפת במלוא כיעורה!
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

בריל כל דבר שנעשה במשטרה הזאת הוא אינטרסנטי, אל תתפלא אם לשחיתות יש קשר גם למשטרה איכשהו. הרי משטרת ישראל ביתנו כמו שאתה נהנה לקרוא לה, לא שולטת על הפשע בארץ ומפחדת להתעסק עם עבריינים, מדי פעם היא מפרסמת כל מיני מעצרים מוצלחים אבל זאת משטרה שיש לה יותר פדיחות מאשר הצלחות.

אם אולמרט אכן סרח אז שישלם את המחיר.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

טל רודס כתב:בריל כל דבר שנעשה במשטרה הזאת הוא אינטרסנטי, אל תתפלא אם לשחיתות יש קשר גם למשטרה איכשהו. הרי משטרת ישראל ביתנו כמו שאתה נהנה לקרוא לה, לא שולטת על הפשע בארץ ומפחדת להתעסק עם עבריינים, מדי פעם היא מפרסמת כל מיני מעצרים מוצלחים אבל זאת משטרה שיש לה יותר פדיחות מאשר הצלחות.

אם אולמרט אכן סרח אז שישלם את המחיר.
תאמין לי שלא הייתי לוקח את הצד של המשטרה בקלות ראש. אני חי בירושלים כל החיים שלי, ראיתי את כל הכותרות בעיתונים המקומיים אז, את כל הצעקות של תושבי השכונות מסביב שיש משהו מסריח בעניין. כולם דיברו על שוחד גדול ששולם לרבים בעירייה כדי שיאשרו את התכנית המפלצתית הזאת. לא המשטרה שכנעה אותי שיש כאן קייס, את זה רוב תושבי ירושלים ידעו מראש.
אני שמח שגם אחרי כל כך הרבה שנים אפשר להעמיד לדין את האשמים- זה נותן קצת ביטחון שלשלטון החוק יש עתיד במדינה.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
סמל אישי של משתמש
Rysher
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי Rysher »

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3876975,00.html

מה בשם שמיים יכול להצדיק את הטימטום הטהור הזה??? אין לי מילים לתאר את רמת העליבות המשטרתית שבסיפור.
חקירה? תנאים מגבילים???? בגלל בלון מים שהיא זרקה על תלמיד אחר?
הוא בן של שוטר?!

WTF??!?!?!?!?!?!?!?!?!?!
I am responsible when anyone, anywhere, reaches out for help. I want my hand to be there
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

שליחה על ידי avrahamshuk »

Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1164357.html
אח"כ לא מבינים איך מתגבשת שנאה כל כך חזקה לציבור המתנחל בישראל. אתה משרת בצה"ל, בעל כורחך אתה מגן על ישוב על גבעה חשוכה באיזה חור תחת בשומרון והציבור שאתה מגן עליו יורק לך בפנים, זורק עליך אבנים, מקלל אותך בלי סוף, ותוקף אותך במהלך תרגילים. פשוט אין מילים לתאר את העצבים שלי על החלאות האלה! אלה נבלות שצריך לזרוק לג'נין ולתת לפלסטינים לטפל בהם!
מבחינתי הישיבה הזאת ביצהר מגדלת בוגדים למדינה, מגדלת דור של שונאים ופוגרומיסטים שלא נראה בישראל עשרות שנים. אנשים שהיהדות שלהם היא כלי לאלימות שלהם, ש"אהבת הארץ" היא כיסוי לשנאת ערבים וגזענות נטו.
המעשים של אותם מתנחבלים הרבה יותר מסוכנים מכל מימון של הקרן החדשה או מסמך שמודלף לעיתונאים. אבל הצביעות במדינה היא כל כך מכוערת שאף אחד מחברי הכנסת הפופוליסטים מה"ימין" לא קם ומבקש לסגור את הישיבה הזאת- הרדיפה של השמאל במדינה היא לא קונסנפירציה ולא המצאה כדי לעורר רחמים- זו רדיפה פוליטית לשמה כדי להשתיק באלימות צד פוליטי מסוים.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

מה שצריך לעשות הוא להוציא משם את הצבא שלא יגן עליהם, לנתק להם את אספקת המים והחשמל ושידאגו לעצמם לבד, ואז נראה אותם "גיבורים" גדולים.
סמל אישי של משתמש
Rysher
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי Rysher »

אתם (במיוחד טל) מפספסים חצי מהתמונה.
הצבא ומג"ב נמצאים שם לא רק כדי להגן עליהם אלא גם כדי למנוע מהם לפגוע בכפרים הפלסטינים.
או בניסוח יותר נייטרלי - לשמור על החוק והסדר.
ומכיוון שהשטחים לא סופחו רשמית לישראל כמו רמת הגולן והחוק הישראלי לא חל עליהם, כח האכיפה הוא למעשה כוחות צה"ל ומג"ב שהפכו ל"צבא שיטור". החוק שחל על השטחים הוא החוק הצבאי
ואלוף הפיקוד (לאו דווקא האלוף עצמו, אלא הפיקוד בתור גוף) המרחבי הוא ה"מחוקק" וגם האוכף. הצבא יושב שם כגורם שמגן על המתנחלים אבל גם כגורם שמרסן אותם ומונע מהם, או לפחות מנסה למנוע פגיעה
מצד המתנחלים בפלסטינים - אם אתה מוציא את הצבא משם ו"מתנתק" מהמתנחלים אתה אומנם מפקיר אותם אבל גם מפקיר את הפלסטינים
I am responsible when anyone, anywhere, reaches out for help. I want my hand to be there
liordavidlior
דרימיסט-על

שליחה על ידי liordavidlior »

לא פוליטי אבל אקטואלי:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3878315,00.html

השיחה של הילדות בהתחלה זו אחת השיחות הכי fucked-up ששמעתי.
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

Rysher כתב:אתם (במיוחד טל) מפספסים חצי מהתמונה.
הצבא ומג"ב נמצאים שם לא רק כדי להגן עליהם אלא גם כדי למנוע מהם לפגוע בכפרים הפלסטינים.
או בניסוח יותר נייטרלי - לשמור על החוק והסדר.
ומכיוון שהשטחים לא סופחו רשמית לישראל כמו רמת הגולן והחוק הישראלי לא חל עליהם, כח האכיפה הוא למעשה כוחות צה"ל ומג"ב שהפכו ל"צבא שיטור". החוק שחל על השטחים הוא החוק הצבאי
ואלוף הפיקוד (לאו דווקא האלוף עצמו, אלא הפיקוד בתור גוף) המרחבי הוא ה"מחוקק" וגם האוכף. הצבא יושב שם כגורם שמגן על המתנחלים אבל גם כגורם שמרסן אותם ומונע מהם, או לפחות מנסה למנוע פגיעה
מצד המתנחלים בפלסטינים - אם אתה מוציא את הצבא משם ו"מתנתק" מהמתנחלים אתה אומנם מפקיר אותם אבל גם מפקיר את הפלסטינים
הצבא שם כדי להגן על הפלסטינים? :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: עזוב אחי זו בדיחה אמיתית.
הצבא שם כי המדינה מחייבת אותו להיות שם כדי להגן על המתנחלים! הצבא מגן מדי פעם על פלסטינים, אבל זה רק כשמישהו שם לב שיש מצלמה בשטח או שמאלני בשטח, וגם אז החיילים בד"כ מעיפים את הפלסטינים בצורה מועררת בחילה ואת המתנחלים בצחוקים- עזוב אחי אל תנסה להוציא משהו שאין.
החוק על השטחים הוא חוק צבאי חלקי מכיוון שהחזרנו הרבה מהשטחים לרשות ולכן החוק שלהם גם תופס בחלק מהאיזור- תאמין לי אני מכיר טוב טוב את עבודת המנהל האזרחי והצבא בשטחים.

עכשיו למשהו באמת מעצבן-
http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/097/ ... r_maavaron

דבר כזה נאמר ותשימו לב כמה מהתקשורת דיוחו על זה ובאיזה צורה הסתירו את זה. לטעמי יש כאן הסתרה מכוונת של דברי עובדיה יוסף כי זה לא מסתדר עם האג'נדה הפוליטית של הממשלה שלנו.
ולא, לא הפכתי לחובב עובדיה יוסף, והוא הסכים לזה גם באוסלו אבל זה רק מראה שאפילו אחד מ"גאוני הדור" בישראל יודע מה התוצאות של המהלכים של הממשלה הזאת ומתנגד אליהם. חבל שהחלאה אלי ישי לא באמת מקשיב לרב שלו, מראה על האדם יותר מהכל!
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

לא רוצים הומואים בכנסת
http://news.walla.co.il/?w=/1/1666112

ההתבטאות שייכת ליו"ר הטירוף הלאומי.
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

טל רודס כתב:לא רוצים הומואים בכנסת
http://news.walla.co.il/?w=/1/1666112

ההתבטאות שייכת ליו"ר הטירוף הלאומי.
בהחלט מסכים שכצלה הוא צר מוח באופן מחריד.
אבל אני חושב שהכנס לא אמור להיות בכנסת מאותה הסיבה שכנס דתי לא אמור להיערך בכנסת.
liordavidlior כתב:לא פוליטי אבל אקטואלי:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3878315,00.html

השיחה של הילדות בהתחלה זו אחת השיחות הכי fucked-up ששמעתי.
וזאת בדיוק הסיבה שאני לא אכניס טלוויזיה לבית שלי. מה שאני רוצה לראות אני מוריד, או רואה בסטרימינג.
אין מצב שתהיה אפשרות לפתוח את הטלוויזיה מתוך שעמום נטו.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

כל התחום הזה של אירועים בכנסת בארץ הוא בכלל לא מפותח כמו למשל בפרלמנט באנגליה, שם יש All Parliamentary Group לכל נושא אפשרי, מחולי סכרת ועד ארגון יצרני הסיידר. כנס דתי לא אמור להיערך בכנסת, עם זה אני מסכים, אבל אני לא רואה שום סיבה שכנס בנושא הומואים ולסביות לא יתקיים.
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

ואתה לא רואה את היחס ה-"כצלה"- י (יוד התיאור...) שלך?
הרי זה בדיוק כמוהו רק לצד החילוני! 
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

זה ממש לא אנטי כנגד הדת. אם זה אירוע שנועד לקדם דו-קיום בין דתות אז אין לי התנגדות, לאירועים דתיים אחרים יש את המרכזים הדתיים (כנסייה, מסגד, בית כנסת) ומקומות חיצוניים. אני בעד כמה שפחות התערבות של הדת בפוליטיקה.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

אחרי התכנית השתולים אתמול בערוץ 2 (אני מקוה שאנשים או אותה) שהראתה בצורה שלא מתפרשת בשום דרך אחרת, את ציבור המתנחלים ונערי הגבעות מפירים את החוק במודע, תוך עשיית פוגרומים בשכנים הערבים שלהם בצורה סיסטמית, התנהגות של שריפים של הרבשצ"ים כשהרבה פעמים חיילי צה"ל שומרים עליהם בזמן המעשים ומגבים ומחפים עליהם.
אחרי כל זה, אחרי כצהל'ה, דניאלה וייס, אימר בן גביר, מיכאל בן ארי, ברוך מרזל, אברי רן ועוד ועוד חלאות גזענים כאלה אין לי יותר מילים להביע את שאת הנפש שלי מהציבור הזה. גם מזה שלא מתנהג בצורה כזאת אבל בשתיקתו נותן יד למעשים כי זה משרת את מטרותיו הפוליטיות!
יהודים עושים פוגרומים בערבים? נשמע למישהו הגיוני? נשמע למישהו כמו משהו שצריך להזדהות איתו? להעריך את המחויבות שלו למדינה? איכס. שלא יתגייסו ולא יכניסו את הערכים הרקובים שלהם לצבא במדינה!
אחרי זה אומרים לי מלח הארץ, מקריבים את החיים שלהם- איזה קשקוש! מול הפנים הם צועקים לי מה המטרה שלהם, אתמול במצלמה נסתרת התגלה כל הכיעור של "אוהבי הארץ" הזאת בשפל מוסרי חסר תקדים!
הם נלחמים נגד המדינה ואנחנו נותנים להם נשק ומצרפים אותם לצה"ל למקומות הכי רגישים, הכי בכירים כדי לתת לאג'נדה המעוותת שלהם לשלוט על המוסר של צה"ל.
השמאל מסוכן לישראל? הצחקתם אותי. מי שמאמין לזה רק מוכיח בורות ועיוורון לסכנה האמיתית למדינה וזה מדינת יהודה שנוצרת לנו בשטחים! אנשים שפלים ופנאטים שמובלים על ידי אנשים נחשים ומתוחכמים מאין כמותם שמרעילים את הציבור בישראל כנגד הפתרון היחיד שכל העולם תומך בו. שרוצה שישראל תעמוד לבדה מול העולם הערבי והלא ערבי, שמאמינה שהשמיח יבוא לגאול אותנו- אלו האנשים שאני צריך לתת להם יד וכסף לבנות?

אתמול ראיתי תכנית על נפילת בית המקדש השני בידי הרומאים- לאחר שהמנהיגות היהודית בירושלים ניסתה לקיים משא ומתן עם הרומאים כדי לשמור על בית המקדש ועל החיים של היהודים בירושלים- קבוצה קטנה ואלימה שסירבה להיכנע לרומאים רצחה את המנהיגות היהודית ובמעשה זה גרמה לרומאים להחריב את בית המקדש, לרצוח בצורה מחרידה כמויות רבות של יהודים ובעצם לגרום לירושלים להיחרב כליל- הפנאטיות היהודית תמיד הובילה אותנו להרס וחורבן, זה מדהים כמה הפרטים של המרד היהודי של אז מתאימים לדברים שקורים היום.

סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

שליחה על ידי Sentient 6 »

כן אני יודע זה לא בדיוק איזה מקור סופר מהימן אבל תראו סתם סקשן קטן מכתבה לגבי המסיבה המפגרת הזאת עם החכי"ם שאם תרצו ארגנו ומה הכתב של וואלה שמע שם...

"המסיבה של "אם תרצו" מסתיימת והרחבה מתמלאת בצעירים הנוהגים להגיע למועדון "הגאנה" בלילות חמישי, בלי קשר למסיבת קונספט בעד צה"ל או נגדו. מחוץ למועדון, בפיצה "עגבנייה" הנמצאת מעבר לכביש, אני פוגש שוב את חברת הכנסת שמאלוב-ברקוביץ.

הפעם היא מנסה לתחקר אותי ולגלות מה דעותיי על העמדה לדין של קצינים ישראלים החשודים בפשעי מלחמה. אני אומר לה שבלי קשר לדעה זו או אחרת, ישראל צריכה להחליט אם היא מקבלת עליה את החוק הבינלאומי או פועלת כאוטונומיה מבודדת עם חוקים משלה ומסתכנת בבידוד ובחרם בינלאומי. שמאלוב-ברקוביץ מחייכת: "אני לא מפחדת מחרם של העולם", היא אומרת

למה?

"ראית את האפר עכשיו מעל אירופה?"

כן, אבל מה זה קשור?

"זה עונש מאלוהים. כל מה שצריך זה שנאמין. ברגע שכולנו נאמין לא נצטרך לפחד מהעולם. הבעיה היא שהמון אנשים בארץ לא מאמינים, במיוחד השמאלניים, וזו בעצם הבעיה האמיתית".

אז כן אלו החכי"ם שלכם, פחדנים רפי שכל ששונאים את כל מה שזר ולא עומד בקריטריונים שלהם.
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
סמל אישי של משתמש
Rysher
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי Rysher »

(אני ממשיך את מתן)
...ולח"כים האלה גם יש ראייה סלקטיבית, כי לא נדבר על הישראלים שנתקעו בחו"ל בגלל ענן האפר הזה. אבל זה בסדר...כי הם בטח לא מאמינים, גם הם סמולנים. (סמול בכוונה).
שלח תגובה