That you are designing an automation process for some system, and then you discover that the underlying system works differently than you were told in the beginning.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
That you are designing an automation process for some system, and then you discover that the underlying system works differently than you were told in the beginning.
כלומר שהתוכנה שאתה בנית בכלל לא תואמת למערכת שאתה עובד עליה?
וואי צריך לעשות English Thread
חח מצטערת להיות נקבה טיפוסית אבל אני פשוט שונאת את האשכולות של הכדורגל וכדורסל!
ואני גם שונאת את זה שאנלא נכנסת איזה כמה ימים לפורום כי אין לי זמן להיות על המחשב ויש מלא כתומים חח
ואז אני רוצה לקרוא הכל אבל אני צריכה להתכונן למבחן!
I Pack life in a suit case
I'm a lost case
You're just my illusion
Made of my wet dreams
It's all a confusion
A Diffusion
Why do I have to beg for your heart?
DivineComedy כתב:אוי תפסיקו להיות נקבות...(רגע אם זה נאמר לאישה, זו גם ירידה?)
ובעניין האשכול
שאוז חושפת ומראה את כל החרא והצביעות בעולם, אבל לא יכולה לעשות כלום בלשנות את המצב...
אני שונא את זה שאוז משודרת ב11 בלילה ואין לי כוח לראות אותה מרוב שאני עייף. הספקתי לראות באופן פחות או יותר סדיר עד העונה השלישית ומאז אני מספיק לראות איזה פרק או שניים מעונה.
אנשים שמצטטים הודעות על שמאל ועל ימין כאילו הם נמצאים עכשיו בעמוד 10 וההודעה שהם מצוטטים נמצאת בעמוד הראשון.
ראבק, אתם כותבים אחד אחרי השני - לא צריך לצטט! אתם גורמים לעמודים להיות באורך הגלות ומעלימים את התוכן!
YtseJam כתב:אנשים שמצטטים הודעות על שמאל ועל ימין כאילו הם נמצאים עכשיו בעמוד 10 וההודעה שהם מצוטטים נמצאת בעמוד הראשון.
ראבק, אתם כותבים אחד אחרי השני - לא צריך לצטט! אתם גורמים לעמודים להיות באורך הגלות ומעלימים את התוכן!
i am going to have a fucking meltdown if someone doesn't get my brother off my back!!!
it's bad enough that my friday's are pathetic, now i can't get my little peace and quiet with the computer, i'm beeing stared at for the last 2 hours.
and why doesn't he fucking write! one email just to let me know he's alive! is that too much to ask?!?
i'm fucking pathetic.
"glitter is like the herpes of arts and crafts"
demitri martin