אוי ויי איזמיר. הלילה שחששתי לו מזה כמה חודשים היה אתמול.
המפקד שלי(קשה לי להגיד את זה, אגיד בשביל הסיפור) התחתן אתמול באירוע שדיברו עליו הרבה בחודשים האחרונים. הבעייתיות בעניין היא שמישהו היה צריך להשאר כוננות במתקן. השכל הישר אומר שזה נורמלי שהמפקד פשוט יכנס את כל תורני הלילה ויסגור את העסק. מי מתנדב לסגור את הלילה.
אסביר לכם איך זה הולך. יש טכנאי ואחמש בלילה(קידום שאליו זוכה הטכנאי במידה והוא מתאים). אז פשוט, במקום שאנשים יתנדבו הוא עשה את זה בצורה הכי מגעילה שיש. הוא נידב בעצמו בסדר עדיפות שלו. הנני אחמש במתקן. ובצורה מאוד שקופה לעין, הוא פשוט החליט לזרוק אותי ללילה, מבלי לשאול אותי, מבלי לשאול אף אחד.. אני ממש לא ששתי להיות בחתונה שלו. מבחינתי מדובר בחתונה דתית עם 95% מזרחית מהסוג השפל ועוד 2.5% חסידית ו2.5% שירים בפרסית, שוב, מהסוג השפל. ואני לא מת על חתונות שהם ברמה כזאת לדעתי.
זה לא העניין, העניין הוא עניין הנידוב. מלחתחילה, הוא הזמין את החיילים שמשרתים במתקן, ואלו ששירתו במתקן. רק אני, לא הופעתי. הוא ידע מלחתחילה שהוא לא רוצה אותי בחתונה. ואני הרגשתי קצת בבסע. לא בגלל הרצון של להיות שמה אלא בגלל שהופלתי כאן בצורה מאוד ברורה. ואסור שמפקד יפלה בין חייליו. אסור לו לאהוב חייל אחד על פני חייל אחר. והוא עשה את זה בצורה הפוגעת ביותר והחסרת טקאט. ואני עוד נחשב תחת פיקודו.
אחרי שהוא ראה אותי שפוף קצת בגלל עניין החתונה, הוא החליט להביא מילואימניק לחתונה במקומי. יענו לצאת איתי גבר. יענו עשה לי טובה.
ואני כזה, לא היה לי ממש בא ללכת לחתונה מהסיבות שפירטתי למעלה.
עכשיו. יש טיול לאילת ב22-23 ליולי. קובי החליט שהוא מעביר את היממ של החתונה לזה של אילת. מה שמראה את הצביעות שבעניין. הוא עושה הכל בכדי לא אבוא לחתונה שלו. הוא אמר זה או זה או זה. ויש לו ימי מילואים בשנה שהוא מחלק איך שהוא רוצה. אז אמרתי לו בפנים שהוא עשה מהלך כאילו אמרתי לו ,ברור שעדיף אילת על החתונה שלך. אני בנאדם אמיתי ומה שיש לי אני אגיד לבנאדם בפנים לרוב.
הופלתי כאן לצערי. לא הוזמנתי לחתונה רק בגלל שהמפקד שלי לא ממש מחבב אותי על גבול השונא. וזה הדדי. מאוד הדדי הייתי אומר. אני מקווה לאירוע הבא שקשור אליו אני כן יגיע, ואני מאוד מקווה שיהיה מדובר בהלוויה

.
וכל החרא של החתונה שעשיתי לילה נפל עליי. אנשים שגרים רחוק חזרו למתקן, שיכורים, עפוסים וכו'. לא נתנו לי לישון רגע. השיכורים חברים טובים שלי. אבל. לא יודע. חוסר אחריות לחזור ככה למתקן.
איום ונורא מה שהולך בצה"ל. כן חברים, אני מקרה אחד מתוך עשרות אלפים שיש בצבא. אלו דברים ששוברים חייל. אותי לא, יש לי אופי חזק שיכול להתמודד עם הדברים האלה. החתונה שלו לא מעניינת אותי בכלל. וחבר שלי אמר שהוא מוכן להחליף אותי. אמרתי לו שלא מתוך הבנה, שקובי לא רוצה לראות אותי בחתונה שלו. אני סתם ממורמר על זה קצת עכשיו. סתם קשה לי לראות את המצב ככה סביבי.
אני מאחל חיים טובים וקצרים

.