היי היי חבר'ה,
שמי טל רובינשטיין וזוהי הודעתי הראשונה בקהילה הנהדרת הזאת למרות שאני עוקב בקביעות אחרי הנעשה. כמוכם גם אני מחובבי דרים (AWAKE הוא הפייבוריט שלי) ויאללה שיבואו כבר לארץ, אני לא מבין מה הקטע, אפשר לסגור 3 הופעות בקיסריה בקלות.
כמו כן אני גם מתופף בדבשות (מופע מחווה לקאמל) וראיתי שחלקכם היה כבר בהופעה (היה כיף לראות אנשים עם חולצות של דרים) ואף מתכננים להגיע שוב. ראיתי גם שהנושא עלה בפורום מספר פעמים והייתי מעוניין להגיב:
טל רודס כתב:
מה זאת אומרת מה קרה? דעתי לגבי להקות הקאברים ידועה. זה נחמד בשביל פעם-פעמיים אבל לא בשביל הופעה קבועה פעם בחודשיים. אותם השירים יבוצעו פחות או יותר, מה זה תורם לפיתוח סצינת הרוק המתקדם? נראה את אותה להקת קאברים יושבת וכותבת אלבום כמו Systema Teleion ועולה איתו על במה. אולי אבוא, כי לא יצא לי להיות ב- 2 ההופעות הקודמות אבל בגדול אני מעדיף שקהל הפרוג בארץ יגיע להופעות של חומר מקורי מאשר להופעות קאברים. ראינו את להקת אגרול הדגולה שחרשה את הקאברים של ג'נסיס וקרימזון עד דק ,ואז כשבאה לכתוב חומר מקורי הוא נשמע על הפנים.
בתכלס אתה צודק ב100%. באמת עדיף שקהל רב יגיע להופעות של חומר מקורי. בהתחלה חשבנו על מופע חד פעמי סתם בשביל לספק את החרמנות שבלנגן קאמל לייב. לא ציפינו שיגיעו כל כך הרבה אנשים. אחרי ההופעה הראשונה קיבלנו תגובות חמות מאוד ובקשות רבות מאנשים לעשות זאת שוב עם טיעונים כמו "מה רע בלשתות בירה ולשמוע קאמל לייב" ולכן החלטנו להמשיך. אין לנו יומרות בלכבוש את העולם עם זה. אנחנו עושים את זה רק מאהבה וללא שום מטרות רווח. חלקנו גם מנגנים בלהקות עם חומר מקורי כמו דני שמנגן ב"פולחן ערוך" ויואב שמנגן ב"ארנב הלבן", אני לצערי מנגן כרגע רק חומר מקורי של קאמל
מפאת חוסר זמן ואנרגיה.
"מה זה תורם לסצינת הפרוג בארץ"? לא יודע מה זה תורם... אני מקווה שזה תורם הנאה לחובבי קאמל.
בכל אופן נשמח מאוד לראותך, תבוא להגיד שלום אחרי ההופעה והמון המון מזל טוב!
לגבי המחיר והסדר להנחה:
כמו שאמרתי לפני אין לנו כוונות להרוויח מהפרוייקט, כולנו מתפרנסים מדברים אחרים לגמרי. הציעו לנו להעלות את מחיר הכרטיס וסרבנו, יש להקות קאברים שלוקחות 80 ש"ח לכרטיס ואילו אנחנו גובים כ 40 ש"ח גם בגלל שאנחנו יודעים שמדובר בקהל חוזר. אני מוכן להשבע לכם שזה לא מכסה את ההוצאות של חזרות מקלות ועור לסנר לפני ההופעה. מה גם שאנחנו מעסיקים סאונדמן. במידה ותהיה אופציה להנחה אני מבטיח לכם שאתם תהיו הראשונים לדעת.
שיהיה שבוע נפלא,
טל