בת כמה את תגידי?TheLight כתב:אולי תפסיקו עם שמות מוזרים של בירות מוזרות?
סטלה, גינס וטובורג פור אבר

בת כמה את תגידי?TheLight כתב:אולי תפסיקו עם שמות מוזרים של בירות מוזרות?
Open Your Eyes, Nicholas!TheLight כתב:אולי תפסיקו עם שמות מוזרים של בירות מוזרות?
אין לי ספק, אבל בכל זאת אשמח לשמות וחוות דעת על בירות מהאיזורתאמין לי שכל פעם שאני הולך בסופר בשורה של הבירות, אני חושב קודם כל עליך. אתה צריך לבוא לפה עם מזוודה ריקה ולמלא לך בכל סוגי הבירות שאין סיכוי שיגיעו לארץ
Alexander's Steakhouse in San JoseCarpe Diem כתב:ניר - איפה שתית את האקר פשור הזאת?
פשש, הייתה לי הרגשה שזה לא בארץ...DivineComedy כתב:Alexander's Steakhouse in San JoseCarpe Diem כתב:ניר - איפה שתית את האקר פשור הזאת?
Some upscale restaurant with good steak and beer
בקרוב, בקרוב אהיה חוקית...liordavidlior כתב:בת כמה את תגידי?TheLight כתב:אולי תפסיקו עם שמות מוזרים של בירות מוזרות?
כן, היא בהחלט שונה. לא יודע בכמה שונה הטעם - אני לא זוכר אם טעמתי את זאת בגרמניה או לו, אבל זאת היא או מסוננת, או שעושים אותה קריסטל כליר בעזרת ייריש מוס או משהו כזה.טל רודס כתב:ולאד, קניתי היום בסופר את הויינשטפן הזאת
האם היא שונה מהויינשטפן שיש בפאבים בארץ?
פתאום נפל לי האסימון. הווינשטפן הזאת היא א בירת חיטה. זה או לאגר, או פייל אייל, אבל נראה לי שזה לאגר. הרי weissbeir זה בירה לבנה (בהירה), והחיטה היא Weizenטל רודס כתב:יש מצב אולי שהויינשטפן הזאת היא פשוט בלי שמרים?
זה כבוד שמייצרים סטלה ארטואה בארץ, חבל שלא ייצא לי להנות מזה, אם כי אני שותה מספיק סטלה גם פה, אז אין לי חסך סטלה
מזל טוב על הפרסים בתחרות
Carpe Diem כתב:יותר מזה - נכנסתי לאתר של ווינשטפאן - ופשוט הבנתי שאני מה זה רוצה לבקר את המבשלה - יש להם כל כך הרבה בירות מעניינות שלא מביאים לארץ!!! ולחשוב שאנחנו עם ערן היינו בעיירה של המפעל ולא יכולנו לבוא לשם כי הם היו סגורים וקיבלו רק קבוצות גדולות לסיור שם...
סגור. מה לגבי ביקור בבלגיה בסוף שבוע הראשון של ספטמבר?טל רודס כתב:Carpe Diem כתב:יותר מזה - נכנסתי לאתר של ווינשטפאן - ופשוט הבנתי שאני מה זה רוצה לבקר את המבשלה - יש להם כל כך הרבה בירות מעניינות שלא מביאים לארץ!!! ולחשוב שאנחנו עם ערן היינו בעיירה של המפעל ולא יכולנו לבוא לשם כי הם היו סגורים וקיבלו רק קבוצות גדולות לסיור שם...
בפעם הבאה, אני מצטרף אליך לביקור!
Carpe Diem כתב:כן, היא בהחלט שונה. לא יודע בכמה שונה הטעם - אני לא זוכר אם טעמתי את זאת בגרמניה או לו, אבל זאת היא או מסוננת, או שעושים אותה קריסטל כליר בעזרת ייריש מוס או משהו כזה.טל רודס כתב:ולאד, קניתי היום בסופר את הויינשטפן הזאת
האם היא שונה מהויינשטפן שיש בפאבים בארץ?
אגב תודה על ההקפצה של האשכול
רציתי לספר משהו שמעניין אותי התגובה שלך - אני ביקרתי במפעל של קרסלברג באשקלון, הייתי שם בסדנת טעימות מיוחדת, ושם הטכנולוג הראשי אמר שהמפעל עמד במבחן קשה והצליח לייצר סטלה ארטואה שעומדת בכל הקריטריונים של מבשלת האם שלהם - והם קיבלו רישיון לייצר את סטלה בארץ! כך שבחודשיים האחרונים כבר הסטלה מיוצרת כאן באשקלון!גם יש להם רישיון / אופציה לייצר את גינס כאן, אבל בינתיים לא עושים זאת
אה והייתה תחרות אתגר הסטאוט ששם זכינו במקומות ראשון, שני, שלישי (בסה"כ) ב-3 קטגוריות שונות
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hhsfyg-rug8[/youtube]