אשכול פוליטיקה ואקטואליה
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
Re: אשכול פוליטיקה
נו, כנראה שלונדון באמת עושה לך טוב...
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
האופציה של האום הוא אופציה של מה יקרה ונושפע מהלחץ העולמי ולא ניצא לפעולת כנגד עזה..
ד"א, אהבתי את עצתך בנוגע למשאית
. זה יכול לעזור. אולי זה לא אתי, אבל אני אוהב את זה בכל מקרה. 
ד"א, אהבתי את עצתך בנוגע למשאית

- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- avrahamshuk
- דרימיסט-על

לא הבנתי מה כל כך משעשע אותך ניר... סוף סוף יותר ויותר דתיים מבינים שהדרך להשפיע לא עוברת במפלגות שוליים. מבחינה אידאולוגית אח"י מתאימה לליכוד יותר מהרבה מהחברים הנוכחיים. מה שכן הם ייצטרכו לוותר על הדגל הדתי שהם נשאו והם יצטרכו להתפשר על המכנה המשותף הרחב יותר - האידאולוגי.
והציבור הדתי לאומי יכול להכריע סוף סוף את הבחירות הנוכחיות. אם הרוב המוחלט של הציבור יצביע לליכוד אנחנו מדברים על תוספת של 10-12 מנדטים שזה אומר נצחון גורף ואפילו פייגלין יזכה להכנס לכנסת....
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
נשמע כמו נאום של השתלטות על העולם... מסוכנים אתם, אהה?
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
נשמע כמו אזרח טוב שאכפת לו ממה שקורה, מעורה בעניינים ורוצה להשפיע על קבלת ההחלטות במדינה שלו. זה דמוקרטיה לא?
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
לא, הכיוון שאתם מובילים אליו הוא לא דמוקרטיה.
הדבר האחרון שמעניין את חבורת המטורפים פייגלין-איתם-מרזל-גביר-גולדשטיין זה דמוקרטיה.
הדבר האחרון שמעניין את חבורת המטורפים פייגלין-איתם-מרזל-גביר-גולדשטיין זה דמוקרטיה.
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
מעבודתי במשרד החוץ אני יכול להגיד לך שהעמדה הרשמית של מדינת ישראל היא נגד מעורבות בינ"ל פעילה כל עוד אין הסדר קבע. לכן, אין סיכוי למעורבות או"ם, וזאת גם על אחת כמה וכמה נוכח אוזלת היד של יוניפי"ל בדרום לבנון.yyzboy1928 כתב:האופציה של האום הוא אופציה של מה יקרה ונושפע מהלחץ העולמי ולא ניצא לפעולת כנגד עזה..
הדעה האישית שלי היא שצריך להכניס כוחות נאט"ו ולא או"ם, אבל גם נאט"ו לא מעוניין וגם ישראל לא מעוניינת. זה מתקשר לתיזה שכתבתי על יחסי ישראל-נאט"ו.
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
ניר, אין לי שמץ של מושג איך שמת את רשימת האישים הזאת על אותה השורה.
פשוט מחליאה אותי ההתנשאות הזאת של "אנחנו אבירי הדמוקטיה" שלך. מי בכלל שמך להחליט מה "מידת הדמוקרטיות" של אדם כזה או אחר. מעניין, אדם שרץ לכנסת עושה את זה בדרך כלל כדי לשנות דברים במדינה. אפילו הייתה מפלגה שקראו לה שינוי. זה בדיוק המטרה של הכנסת ובחירות. לשנות דברים. אבל אם דתי מנסה להבחר אז הוא "מנסה להשתלט על המדינה". כאילו שלציבור הדתי שהוא בערך 30 אחוז מהמדינה אין זכות להביע דעה על איך שיזוזו העניינים. הגיע הזמן שתבין שאנשים כמו פייגלין בכנסת הם מציאות קיימת ואם לא אז עניין של זמן מהסיבה הפשוטה שיש ציבור גדול מאחוריהם שדוחף אותם כדי לקדם אג'נדה. תרצה או לא תרצה - זו דמוקרטיה.
פשוט מחליאה אותי ההתנשאות הזאת של "אנחנו אבירי הדמוקטיה" שלך. מי בכלל שמך להחליט מה "מידת הדמוקרטיות" של אדם כזה או אחר. מעניין, אדם שרץ לכנסת עושה את זה בדרך כלל כדי לשנות דברים במדינה. אפילו הייתה מפלגה שקראו לה שינוי. זה בדיוק המטרה של הכנסת ובחירות. לשנות דברים. אבל אם דתי מנסה להבחר אז הוא "מנסה להשתלט על המדינה". כאילו שלציבור הדתי שהוא בערך 30 אחוז מהמדינה אין זכות להביע דעה על איך שיזוזו העניינים. הגיע הזמן שתבין שאנשים כמו פייגלין בכנסת הם מציאות קיימת ואם לא אז עניין של זמן מהסיבה הפשוטה שיש ציבור גדול מאחוריהם שדוחף אותם כדי לקדם אג'נדה. תרצה או לא תרצה - זו דמוקרטיה.
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:

הרבה מהמנהיגים היותר גרועים, שנואים ודיקטטוריים בהיסטוריה של העולם עלו לשלטון בעזרת הדמוקרטיה. גם היטלר ב33 השתמש בדמוקרטיה כדי לעלות לשלטון. העובדה שיש בחירות עממיות זה לא אומר שהעם לא טיפש.
פייגלין בעצמו השווה את הסכמי אוסלו הדמוקרטיים לבחירה הדמוקרטית של היטלר לשלטון. נו כן עכשיו הבין את הפטנט. אני ממש לא חושב שיש פה היטלר בפוטנציה, ממש לא. פייגלין לפי מה שהבנתי הוא ליברל כמעט בכל דעותיו, אבל השקפתו הפאשיסטית כלפי הלא יהודים במדינה הזאת הופכת אותו למסוכן.
ואגב היוצא דופן היחיד ברשימה שלי למעלה זה גולדשטיין, שלא רק שהתעוור מבחינת הדת, אלא גם היה פסיכופת. אבל לאומנות השנאה והעיוורון המוחלט לכל מה שלא יהודי, טבוע בכל החבורה ההיא.
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
אין לפייגלין שום אינטרס שבעולם לבטל את בית המשפט העליון. פשוט אין לו אמון באנשים שנמצאים שם כרגע.כי בינינו אתה יודע מה תהיה תוצאה של עתירה שלו לבית המשפט העליון. אל תשכח שאתה בעצמך לא האמנת שביבי יצליח ככה לדחוק אותו. אפילו למפגן הבגרות והיושר הבאמת יוצא דופן שלו בכך שהוא החליט לא לרדת לרמה של ביבי ולא לערער (ברור שבוסופו של דבר הוא מרויח מזה, אבל בכל זאת) אתה בטח קורא ספין.
שוב אני חוזר ועומד על דעתי שאין לך מושג מה דעותיו של פייגלין בתחום המדיני. וחוץ מזה, גם אם היית יודע את דעותיו ובכל זאת חושב ככה זה עדיין לא אומר שאתה יותר מוסרי או צודק ממנו. לדעות המדיניות שלו יש מקום בלב הרבה מהעם והם לא סותרות שום ערך בינלאומי. פשוט אתה בוחר להתייחס לעמדה השונה ממך כ"מסוכנת".
שוב אני חוזר ועומד על דעתי שאין לך מושג מה דעותיו של פייגלין בתחום המדיני. וחוץ מזה, גם אם היית יודע את דעותיו ובכל זאת חושב ככה זה עדיין לא אומר שאתה יותר מוסרי או צודק ממנו. לדעות המדיניות שלו יש מקום בלב הרבה מהעם והם לא סותרות שום ערך בינלאומי. פשוט אתה בוחר להתייחס לעמדה השונה ממך כ"מסוכנת".
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
כמו שיש פייגלין ומרזל, יש גם צרצור ובשארה.
שני קיצוניים, שלא ירצו לראות אחד את השני באדמה הזאתי.
דמוקרטיה כבר אמרנו?
שני קיצוניים, שלא ירצו לראות אחד את השני באדמה הזאתי.
דמוקרטיה כבר אמרנו?

- avrahamshuk
- דרימיסט-על
נו בואו נשמע את הליכודניק שלנו מספר לנו מה העמדה המדינית והתוכנית לטווח הארוך של פייגלין....
פטתי.
פטתי.
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
אם אפשר שנייה לחזור לנושא עזה, כתבה מעניינת שקראתי באקונומיסט החדש:
http://www.economist.com/opinion/displa ... d=12817717
http://www.economist.com/opinion/displa ... d=12817717
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
אם אתה כל כך יודע עליה כמו שאתה אומר, למה את לא מספר עליה? בנאדם שקורה להקים בית כנסת בהר הבית על עף שיש איסור על יהודים לדרוך בהר הבית עד שיגיע המשיח, מה אפשר להגיד עליו?avrahamshuk כתב:נו בואו נשמע את הליכודניק שלנו מספר לנו מה העמדה המדינית והתוכנית לטווח הארוך של פייגלין....
פטתי.
וגם ככה וזה כבר הוכח בעבר.. הפייגלינים אינם תומכי ליכוד. ילכו לכנסי מרכז הליכוד ינסו לעשות פרובקציות שלא מול המצלמות, ואני ראיתי את הפרובוקציות של הפייגלינים במרכזי ליכוד בעבר, פשוט משומה זה עף מעייני התקשורת.
נוח לתקשורת לצייר את פייגלין כעוד קורבן של ביבי.
ובסופו של דבר, הם אינם מצביעי ליכוד.
אני יכול לפתח איתך שיחה שלמה בנוגע לפייגליניזציה בליכוד, למה צריך למגר את זה.
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
תראה, אתה יכול להכנס לאתר של מנהיגות יהודית ולקרוא שם, יש המון מאמרי עמדה. זה די ארוך, אבל פייגלין יודע שאין פתרונות קסם כאן. אחד הצעדים הוא חבילות תמריצים לערבים שירצו לעזוב למדינות כמו דובאי שמאוד מחפשות תושבים חדשים. ערבים שירצו להשאר יהיו חייבים להכיר במדינת ישראל ולהפגין נאמנות. יש עוד המון וזה ארוך מכדי לפרט, אבל הוא אדם חושב וריאלי.yyzboy1928 כתב:אם אתה כל כך יודע עליה כמו שאתה אומר, למה את לא מספר עליה? בנאדם שקורה להקים בית כנסת בהר הבית על עף שיש איסור על יהודים לדרוך בהר הבית עד שיגיע המשיח, מה אפשר להגיד עליו?avrahamshuk כתב:נו בואו נשמע את הליכודניק שלנו מספר לנו מה העמדה המדינית והתוכנית לטווח הארוך של פייגלין....
פטתי.
וגם ככה וזה כבר הוכח בעבר.. הפייגלינים אינם תומכי ליכוד. ילכו לכנסי מרכז הליכוד ינסו לעשות פרובקציות שלא מול המצלמות, ואני ראיתי את הפרובוקציות של הפייגלינים במרכזי ליכוד בעבר, פשוט משומה זה עף מעייני התקשורת.
נוח לתקשורת לצייר את פייגלין כעוד קורבן של ביבי.
ובסופו של דבר, הם אינם מצביעי ליכוד.
אני יכול לפתח איתך שיחה שלמה בנוגע לפייגליניזציה בליכוד, למה צריך למגר את זה.
מאיפה שאבת את השטות הזאת על הר הבית? (אני אישית מתפלל 3 פעמים ביום שייבנה שם בית כנסת גדול במיוחד) אם זה היה כמו שאתה מצייר את זה למה שאדם דתי כלשהוא היה מצביע לו?? לבעיה עם העליה להר הבית אין שמץ של קשר למשיח.... יש מקומות מוגדרים שבוודאי מותר לעלות ולמקומות האחרים יש מחלוקות רבות, אבל זה עניין של טומאה וטהרה וכ'ו.
מה שבאמת לא ברור, זה מדוע השליטה על הר הבית היא של הוואקף וליהודים אסור להתפלל שם! אל תשכח שהמצב יכל להיות היום שונה בהרבה אם אחרי שעלו להר הבית בששת הימים היו פשוט בונים שם בית כנסת.
זה מקום מקודש ליהודים הרבה יותר מאשר לערבים (לא נתון לויכוח, למרות שאני צופה כמה שבכל זאת יפקפקו).
תן לי לשאול אותך משהו, למה אתה חושב שאתה יותר "מצביע ליכוד" מאשר פייגלין? הרי תשאל כל אדם ברחוב היום והוא יגיד לך שפייגלין הרבה יותר נצמד לעקרונות הליכוד מאשר ביבי שבמוצהר מנסה למשוך "מרכזה" בניגוד למצע הליכוד. הגיע הזמן לשנות תפיסה ולהבין שהמורדים בליכוד זה לא החבורה של פייגלין אלא ביבי וחבורתו.
- MrReD
- שגריר האופת'
בסופו של דבר, אחרי הוויכוח הארוך שלכם (שאני גם מתאר לעצמי עומד להמשיך), אם הייתה לי את האפשרות, הייתי מוציא את כל האנשים שנמצאים בעיר העתיקה ומוריד שמה איזה Nuke אחד ולהתראות. שכל מה שישאר מהמקום זה מכתש.
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
בשעה טובה ישראל הפסיקה עם ההבלגה והתחילה עם ההפצצה בעזה.
בצבא מצאו שם יצירתי ומשעשע למבצע: "עופרת יצוקה" , כולם יודעים מאיזה שיר חנוכה זה לקוח.
http://news.walla.co.il/?w=//1405718
בצבא מצאו שם יצירתי ומשעשע למבצע: "עופרת יצוקה" , כולם יודעים מאיזה שיר חנוכה זה לקוח.
http://news.walla.co.il/?w=//1405718
- Lord Of The Strings
- תמרי!
- יצירת קשר:
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
מאות הרוגים בהפצצות חה"א..
מה לא עושים חמאס בשביל להשיג את תשומת הלב העולמית אליהם כאילו הם המסכנים. שמים את כל מצבורי הנשק שלהם בבינייני מגורים ואומרים לתושבי הבניין שהם ימותו שהידים. זה פשוט ככה. שימוש ציני בחיי אדם. זה ערך שממש לא חשוב להם.
מה לא עושים חמאס בשביל להשיג את תשומת הלב העולמית אליהם כאילו הם המסכנים. שמים את כל מצבורי הנשק שלהם בבינייני מגורים ואומרים לתושבי הבניין שהם ימותו שהידים. זה פשוט ככה. שימוש ציני בחיי אדם. זה ערך שממש לא חשוב להם.