אין בעיה... מישהו פשוט הציע לפתוח אשכול חדש למצלמות!
מקבל את הצעתך!
אז ככה:
המצלמה שלי NIKON D90
עדשות:
SIGMA 10-20 mm
SIGMA 18-200mm
NIKON 50 mm F1.4
תמונות...
בקרוב צריך למזער את ה 10 מגה של כל תמונה. וצריך גם לצאת קצת לצלם...
אולי אכניס תמונות שצולמו עם המצלמה הקודמת CANON 400D מצלמה מעולה גם כן אבל אין על NIKON (זאת הייתה כמובן יריית הפתיחה לוויכוח הגדול מכולם CANON או NIKON)
זה הייתי אני... אבל לא התכוונתי ברצינות, therefore ה-
אבא שלי הוא צלם, אנחנו כל איזה חודש משדרגים למצלמה חדשה וטובה יותר.
לחובבי הצילום, אולי שמעתם על דני פילדס? זה אבא שלי (יש לי הרגשה שאף אחד לא מכיר אותו...)
לא שאני יודע הרבה או משהו פשוט בשנה האחרונה אני רק נכנס יותר ויותר לתחום הצילום ועכשיו סוף סוף נכנסתי גם לקורס... ואני מתכוון להכנס לעוד הרבה קורסים עד שאני ארגיש שיש לי את כל הידע שאני צריך, ואם יהיה צורך אולי אני גם אלך ללמוד במסע אחר רק שזה ממש יקר!!! לפחות ממה שאני זוכר שראיתי באינטרנט. (ומה שגם אחי ממש רוצה ללמוד שם)
בכל מקרה מתמונות שאני זוכר שראיתי פה ושם. יש לו עבודות ממש טובות!!!
אבל אני חייב לשאול... למה?!!?!? למה להחליף כל הזמן מצלמה... אתה יודע כמו שגיטריסט ממש אוהב את הגיטרה האחת שלו וכמו שגבר אוהב את האשה אחרת שלו ... (טוב אולי אני טועה... )
אז איזה מצלמה יש לו היום? ובמי הוא היה בוחר ניקון או קנון?
dreams of theaters כתב:
אבל אני חייב לשאול... למה?!!?!? למה להחליף כל הזמן מצלמה... אתה יודע כמו שגיטריסט ממש אוהב את הגיטרה האחת שלו וכמו שגבר אוהב את האשה אחרת שלו ... (טוב אולי אני טועה... )
ואתה?
מה שאות אחת קטנה יכולה לעשות...
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
dreams of theaters כתב: