בכל מקרה, XAMAVAR היו ממש מעולים

חבל שעד שמארגנים משהו גדול ומגניב, זה נופל על משהו אחר

אה! סופסוף החלטת לכתוב משהו ןלשבור את השתיקהClementine כתב:ממפ. די מעודד לשמוע שלא היה משהו (כי לא הייתי שם, ואז אני לא מרגישה שהפסדתי יותר מדיזה הופך אותי לבנאדם רע?)
בכל מקרה, XAMAVAR היו ממש מעולים![]()
![]()
יענו ב 02.06.08 - למה אתה לא מפרסם את זה כמו שצריך? מקווה לבוא, אם אספיק לחזור מתחרות הבירה הביתית השנתית מחר...Different Freak כתב:סביבות שעה 22:00 אני אגיע למייקס פלייס מחר, ובתקווה אעלה לבמה פתוחה, עם 2 קטעים, אחד מהם זה guitar beatbox והשני זה מחרוזת שירים שמכילה את: אורפנד לנד, דרים ת'יאטר (טייק דה טיים), סינרגיה (צועקים על אהבה), פטרוצ'י (גלזגו קיס), פנטרה (קאובויז פרום הל) ועוד קצת... מי שרוצה שיגיע
אני גרוע בלפרסם את עצמי חחCarpe Diem כתב:יענו ב 02.06.08 - למה אתה לא מפרסם את זה כמו שצריך? מקווה לבוא, אם אספיק לחזור מתחרות הבירה הביתית השנתית מחר...Different Freak כתב:סביבות שעה 22:00 אני אגיע למייקס פלייס מחר, ובתקווה אעלה לבמה פתוחה, עם 2 קטעים, אחד מהם זה guitar beatbox והשני זה מחרוזת שירים שמכילה את: אורפנד לנד, דרים ת'יאטר (טייק דה טיים), סינרגיה (צועקים על אהבה), פטרוצ'י (גלזגו קיס), פנטרה (קאובויז פרום הל) ועוד קצת... מי שרוצה שיגיע
תודה. זה מאוד שיעשע אותי להיות שםCarpe Diem כתב:אה! סופסוף החלטת לכתוב משהו ןלשבור את השתיקהClementine כתב:ממפ. די מעודד לשמוע שלא היה משהו (כי לא הייתי שם, ואז אני לא מרגישה שהפסדתי יותר מדיזה הופך אותי לבנאדם רע?)
בכל מקרה, XAMAVAR היו ממש מעולים![]()
![]()
היית חמודה על הבמה
תעלה!!Different Freak כתב:חזרתי מההופעה במייקס פלייס, עליתי לאיזה 10 דקות אבל היה נחמד מאוד, שמתי לב שאנשים אהבו
בקרוב אני אעלה סרטון
עילי, זה האירוע שהיום? קצת מאוחר מדי..ilai fields #15 כתב:אני מופיע עם ה-יב'ניקים בהופעת סיום שנה שלהם.
אני מתופף כמובן....
אנחנו מנגנים את Rock You Like A Horricane של הסקורפיונס, את בצהרי היום של פורטיסחרוף ועוד איזה שני קטעים אינסטרומנטלים להעביר את הזמן......