באמת התפנה קצת מקום בדיור מוגן של נורדיה....
האמת שלצערנו דיפ פרפל כבר לא מה שהיו פעם. ההופעות שלהם יבשות וחבל....
עם כל האהבה והערצה למורס הוא ממש לא בלקמור. גילן כבר בקושי שר. ג'ון לורד איננו... אז חוץ מהשם מה נשאר??
אבל ברור שהלך להופעה!:)
מי שזוכר הם היום פה ב1991!! עם ההרכב האגדי MK II! איפה היינו אז....
ilai fields #15 כתב:טוב, חבל שלא כתבתי על זה קודם אבל אני והלהקה שלי מופיעים ביום חמישי בין 9-10 בבוקר בהפנינג פורים של הבית ספר, אנחנו עולים סכ"ה עם 2 שירים כי עוד הרכבים עולים...
כנראה שאנחנו מצלמים ומעלים ל- YouTube, אז יהיה לכם איך לראות את זה.
ההופעה הייתה סבבה +, הסאונד היה סביר אבל הביצועים שלנו פחות למרות שאמרו שהכי אהבו אותנו מכל שאר הלהקות
הוידאו יבוא עוד כמה ימים
ilai fields #15 כתב:טוב, חבל שלא כתבתי על זה קודם אבל אני והלהקה שלי מופיעים ביום חמישי בין 9-10 בבוקר בהפנינג פורים של הבית ספר, אנחנו עולים סכ"ה עם 2 שירים כי עוד הרכבים עולים...
כנראה שאנחנו מצלמים ומעלים ל- YouTube, אז יהיה לכם איך לראות את זה.
ההופעה הייתה סבבה +, הסאונד היה סביר אבל הביצועים שלנו פחות למרות שאמרו שהכי אהבו אותנו מכל שאר הלהקות
הוידאו יבוא עוד כמה ימים
טוב חבר'ה, הנה ההופעה בבית ספר בפורים
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wq96vA64Ga0[/youtube]
אל תשימו לב כ"כ הרבה למה שאתם רואים כי יש דיליי לא קטן אז יותר תקשיבו.
כל תגובה מתקבלת בברכה ולתשומת ליבי אז אתם יכולים לרדת קצת.
נ.ב
מכיוון שההופעה הייתה בבית ספר הסאונד היה מחורבן.
כמו שאמרתי, מערכת סאונד של בית הספר...
עלה בראשי הרעיון לצלם חזרה אחת שלנו ואז נראה לי שזה יבהיר לכם יותר טוב מה אנחנו עושים כי ההופעה לא כ"כ הראתה את זה (כמובן שאני מדבר רק על לצלם את השירים ולא את כל הדיבורים).
החזרות מתקיימות במקלט כך שיש אקוסטיקה הרבה יותר טובה.
Next up was the satanic flight through the sh*thole airport of Amman, Jordan, where passport control officers and security alike must certainly suck cock on the side for extra cash. We eventually made it through to Israel and checked out the beach a bit before getting to the club. Show was sold out in advance and having never played in Tel Aviv, we didn't really know what to expect. Playing in a country that has been ravaged by war for the last 60 years, staying in a city that is less than 50 miles away from the Gaza Strip definitely adds a bit of an edge to any show, but man... what a f**kin' incredible experience. Quite literally one of the greatest shows and audiences we have ever played to, it was a near-religious experience. f**k! People were feeling it so hard, sing-a-longs were unreal, "Descend" made a very real connection with the audience, heavy energy... you could practically see it, it was so real. We basically played until we dropped, sweating every f**king thing we had out. We seriously felt more alive after this show than I think we ever have. From the bottom of our hearts, thank you Israel!
לא יודע אם זה נכתב כבר, אבל לא ראיתי. פורסם שניל יאנג וביורק יגיעו לארץ הקיץ! אז אני מחזיק אצבעות
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
זה משו שאני די בהלם ממנו.. הייתי בטוח שהלהקות האלה לא קיימות.. מסתבר שכן..
עפולה.. לא הייתי מרחיק לכת עד לעפולה בשביל HOUSE OF THE RISING SUN, אבל לבוחשנים שבינכם שאוהבים סיקטיז, בהצלחה..
לי זה נשמע הזוי, האנשים האלה יותר מתפוררים מהרולינג סטונס..