איש מכירות עסקי! סה"כ זה חברה גלובאלית וטובה, ואם אצליח שם ,אני מאמין שאוכל להתפתח גם באחד המשרדים שלהם באירופה (אם כמובן לא יילך לי בעתיד הקטע הפוליטי ).
חחח תודה מותק!!! התכוונתי בקשר לעבודה בפוליטיקה של האיחוד האירופי (הגשתי בקשה להתמחות הדו-שנתית שיש בבריסל, המחזור הבא נפתח באוקטובר 2008, אם אתקבל לזה אלך כמובן).
טל שיהיה בהצלחה!
אין כמו הסיפוק בלהתחיל משהו חדש, וכאשר זו עבודה שמתגמלת היטב
אז פי כמה וכמה
אז אתה מתכנן להתעופף מכאן שוב באוקטובר? בהצלחה גם עם זה
I sometimes wonder what happens to us
When we fade like a flame
In the night
Answer the question
Then wait for the answer
You're here and will be
For all of time
טל רודס כתב:חחח תודה מותק!!! התכוונתי בקשר לעבודה בפוליטיקה של האיחוד האירופי (הגשתי בקשה להתמחות הדו-שנתית שיש בבריסל, המחזור הבא נפתח באוקטובר 2008, אם אתקבל לזה אלך כמובן).
מה תנאי הקבלה לזה? כלומר על סמך מה הם קובעים את מי לקבל ואת מי לא?
יש כ-4000-5000 אנשים שנרשמים בכל מחזור, ולוקחים רק 500 איש בכל פעם. תנאי הקבלה הם תואר ראשון לפחות בתחומים של מדע המדינה,פוליטיקה,יחסים בינלאומיים (לי כמובן יש יתרון כי יש לי תואר שני שהוא כולו בפוליטיקה של האיחוד האירופי), מכתבי המלצה טובים ממרצים, קורות חיים מרשימים, ידיעת שפות. כמובן שהם בודקים ועושים השוואות בין מועמדים דומים מבחינת יכולות. יש שני שלבי סינון, השלב הראשון שנקרא PRE SELECTION, שהוא בעיקר סינון על פי קורות חיים, אם עוברים אותו אז נכנסים ל- BLUE BOOK שזה ספר המועמדים, ואז כל אחת מועדות הנציבות האירופית אליה אתה רוצה להתקבל בודקת ספציפית את המועמדים (צריך לבחור 2 עדיפויות אז אני בחרתי ENLARGEMENT שזה הרחבת האיחוד - הועדה שמתעסקת בכל המשא ומתן עם המדינות המועמדות, ו- EXTERNAL RELATIONS שזה יחסי החוץ של האיחוד עם מדינות מבחוץ , שתיהן ועדות מאד פופולאריות). אני מקווה שבאפריל-מאי אדע לגבי ה- PRE SELECTION אם עברתי וביולי, תשובה סופית לגבי האם מוצע לי מקום בהתמחות הזאת. נקווה לטוב.
יש כ-4000-5000 אנשים שנרשמים בכל מחזור, ולוקחים רק 500 איש בכל פעם. תנאי הקבלה הם תואר ראשון לפחות בתחומים של מדע המדינה,פוליטיקה,יחסים בינלאומיים (לי כמובן יש יתרון כי יש לי תואר שני שהוא כולו בפוליטיקה של האיחוד האירופי), מכתבי המלצה טובים ממרצים, קורות חיים מרשימים, ידיעת שפות. כמובן שהם בודקים ועושים השוואות בין מועמדים דומים מבחינת יכולות. יש שני שלבי סינון, השלב הראשון שנקרא PRE SELECTION, שהוא בעיקר סינון על פי קורות חיים, אם עוברים אותו אז נכנסים ל- BLUE BOOK שזה ספר המועמדים, ואז כל אחת מועדות הנציבות האירופית אליה אתה רוצה להתקבל בודקת ספציפית את המועמדים (צריך לבחור 2 עדיפויות אז אני בחרתי ENLARGEMENT שזה הרחבת האיחוד - הועדה שמתעסקת בכל המשא ומתן עם המדינות המועמדות, ו- EXTERNAL RELATIONS שזה יחסי החוץ של האיחוד עם מדינות מבחוץ , שתיהן ועדות מאד פופולאריות). אני מקווה שבאפריל-מאי אדע לגבי ה- PRE SELECTION אם עברתי וביולי, תשובה סופית לגבי האם מוצע לי מקום בהתמחות הזאת. נקווה לטוב.
טל מזל טוב!!! אולי נקמבן דרכך איזה דיל למריוט בסיני?
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!