האלבום יצא בתיאום עם הפסטיבלים של הקיץ כי ככה הם עובדים כבר כמעט עשור, זה יצא בין יוני-ספט' לכל המאוחר.
אם לצטט את הכתבה, " The band will soon begin recording a new album as part of the new agreement with Roadrunner Records.".
הם כותבים אלבום כי הם צריכים לכתוב אלבום, basicly. אני באמת לא מאמין שיש להם "אמירה" בימים אלה, או משהו שבוער בהם שהם חייבים להוציא החוצה לעולם. זה מפעל, והגיע הזמן פעם בשנתיים שהם צריכים לחזור לאולפן ולהקליט עוד אלבום של שעה - שעה ומשהו עם 2-3~ סינגלים קליטים וקיטצ'ים וכמה קלישאות נוספות של פרוג.
כן, אני יודע שאני נשמע ממורמר קצת, אבל אני באמת לא, זה פשוט קבלה של האמת >:
אני בטוח שהאלבום יהיה נחמד כי היי זאת הנוסחה ולא יכול להיות פה משהו נורא יותר מידי אבל אין לי לזה שום ציפיות מעבר. פ:
במיוחד אחרי האלבום האחרון שלהם שפשוט השאיר אותי אדיש וחצה לטעמי קו כלשהו בקיטצ'יות, אפילו ל-DT.
טל, אני לא מסכים שצריך לקבל את זה ש"הם מוזיקאים ומזה הם מתפרנסים". זה לא תירוץ לאיכות מוזיקלית כזו או אחרת. כל אחד בלהקה מסודר כלכלית ואני לא דואג להם, האלבומים שלהם והתמלוגים וההופעות מכניסים להם. ובכלל, למה המצב הכלכלי שלהם או הקהל ההולך וגדל אמור להיות אכפת לנו בתור מאזינים? איך זה אומר שהם "עושים את זה טוב"? אם ככה בוא נקשיב לביונסה ונסגוד לקולדפליי, אני מניח שהם עושים את "זה" ("זה" = מוזיקה?) טוב.
אם עכשיו הייתה להם אמירה אומנותית כלשהי שהם היו מרגישים שהם חייבים להוציא לעולם או היה בוער בהם הרצון לכתוב אלבום מעולה שיעיף לכולם את הריסים הם היו מתעקשים עם הלייבל שלהם שיתנו להם 100% שליטה אומנותית ושיתנו להם את הספייס שלהם לכתוב אלבום בזמן ובקצב שלהם, לא נכנסים לאולפן ומוציאים אלבום תוך חצי שנה לא משנה מה. לא חסרות להקות שמתפרנסות ממוזיקה ולא מוציאות אלבומים בקצב של מפעל, להקות הרבה פחות מצליחות.
בנוגע לזה שהם לא עברו לנגן פופ... ברור שלא, כי אין להם סיבה. הם להקת רוק/מטאל כבר 25 שנה, אפילו נטו מבחינה שיווקית אין היגיון שהם יעברו לנגן פופ. הם מוכרים יותר כלהקת פרוג מטאל עם סינגלים סטייל הארד-רוק או בלדות רוק. זה לא אומר שום דבר מבחינה אומנותית, ופופ זו לא מילה גסה אגב. יש הרבה להקות פופ עם כנות אומנותית וחזון מוזיקלי שלא יבייש הרבה להקות "מורכבות" יותר.
בקיצור, מקווה לאלבום טוב, מצפה לאלבום חביב-בינוני. בימים אלו, יש להקות הרבה יותר מעניינות שם בחוץ.