אשכול Sci Fi

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
Greenburger
דרימיסט-על

Re: אשכול Sci Fi

שליחה על ידי Greenburger »

נשמע קצת מנופח מדי.

אני מקווה שקולסון לא יחזור. עד שסוף סוף למישהו בתעשייה ההוליוודית יש ביצים להרוג דמות כלשהי, וכמובן שזו הדמות הכי משנית EVER (אולי רק האומנת של קולסון מילדותו תהיה דמות יותר משנית), שזה יישאר ככה.
Life is what happens while you make other plans

(]/|\[)

Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

שליחה על ידי Sentient 6 »

אנשים לא ראו עדיין יש מצב שתרצה לסמן את זה בתור ספויילר...
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
סמל אישי של משתמש
Greenburger
דרימיסט-על

נראה לי שזה נהרס ברגע שאתה אמרת כבר שהוא מת.

(]/|\[)

And lose their way home
Our gift divine
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

אני אמרתי שהעתיד שלו מעורפל ושיש שיחות בינו לבין מארוול על חזרה כבר באיירון מן 3.
סמל אישי של משתמש
Greenburger
דרימיסט-על

מה חזרה?!?

טוב האמת זה בול ברוח של מארוול, אז אני מניח שזה בסדר, חחח

(]/|\[)

And lose their way home
Our gift divine
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

חזרה, הוא גאון I tell you!!!

יהיה מגניב אם איכשהו הוא יגיע ללימבו כמו שקרה לתור לאחרונה (אפילו בטעות מה אכפת לי) ואז תור ימצא אותו ויחזיר אותו. קולסון הוא הקשר של הקהל לאיוונג'רז, הוא המעריץ שנמצא בתוך הסבך והוא חיוני.
סמל אישי של משתמש
Greenburger
דרימיסט-על

בולשיט.
הקשר הוא סטארק. האוונג'רז מתחילים ונגמרים בו. לא צריך הרבה מעבר.

(]/|\[)

And lose their way home
Our gift divine
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

מה לא הקהל אוהב את סטארק אבל אתה לא יכול להתחבר באמת רגשית לבן אדם שבמציאות די היה ברור שהיית מתעב אותו על כל מה שהוא ייצג עד לאותו הרגע שבו הוא הוכנס למערה ההיא. סטארק שהקהל מכיר הוא הדף החלק, הסטארק שמנסה להיות בן אדם טוב יותר אבל עדיין מדובר בבן אדם שמייצג כל מה שרע בקפיטליזם. אולי הקהל של ערוץ E למשל היה מאוד אוהב אותו אבל במציאות אני אישית לא הייתי יכול להתחבר לאחד כזה. בקומיקס הוא הגיבור של מארוול שאני הכי אוהב, אפילו יותר מספיידרמן שגדלתי עליו ואני מתחבר אליו ברמה מאוד בסיסית.
סטארק של הקומיקס ד"א חי במסלול המהיר ויש לו את הכל בצורה לא נורמלית אבל אני לא זוכר אותו אף פעם קומי כמו ש-RDJ עושה אותו. הוא בן אדם שאומנם יש לו הכל אבל המסלול שהביא אותו למקום שבו הוא נמצא הוא מסלול אכזרי שעלה בהמון דם לו, לאלו שמסביבו ולכל האנשים שנפגעו מעצם הקיום שלו. אני לא חושב שאפשר למצב דמות כזאת בתור הדמות האנושית שקהל ימצא איתה קשר.

קולסון הוא כולה בן אדם אחד בתוך יקום שנשלט בבירור על ידי אלים ועדיין הוא נשאר עם הראש מעל המים. זה בן אדם שהגיע למקום שהוא הגיע אליו ומונע על ידי ההערכה למורשת של סטיב רוג'רס ובאקי בארנס, זו הסיבה שבגללה הוא בוחר לחיות חיים כאלה מסוכנים, כי הוא מאמין שאנשים כמו רוג'רס יראו לאנושות את הדרך קדימה ושצריך לשמר את זה. זו דמות שהקהל באמת מתחבר אליה ומשאיר את הסרט על הקרקע.
מעבר לזה שמבחינת הקהל הוא הדמות המיידית שמייצגת את SHIELD וקל יותר לעכל את האירגון הזה ככה ברגע שיש לו פנים אנושיות ולא בהכרח של סם ג'קסון או רובין שרבצקי.

זה המאמר שלי בנושא.
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

הסדרה החדשה של החץ הירוק של DC עולה בקרוב ב-WB וזה נראה די מבטיח, עבודה לא רעה אם רוצים להתייחס לזה בתור מחליפה לסמולוויל.

הסדרה המצויירת החדשה של דיסני, tron uprising ממש אחלה מהפרק הראשון, אחלה הפיילוטים המצויירים היותר טובים שראיתי. האמת היה די מושלם כולל הסאונדטרק מהסרט של deft punk ודיבוב של ברוס בוקסלייטנר ואלייז'ה ווד בתור הגיבור החדש, בק.
סמל אישי של משתמש
Greenburger
דרימיסט-על

דאפט פאנק עשו רק קטע אלקטרוני אחד לסרט, אז אם השתמשו במה שהם עשו, כנראה טוחנים את אותו קטע בלופים.

לגבי האוונג'רז, אם דווקא היו עושים את סטארק כאחד שהיה צריך לאבד הכל כדי להגיע לאיפה שהוא, הקהל היה מאוד מתחבר אליו כי היה אפשר להתחבר לאובדן ולטרגדיה שלו.
אם כבר קולסון, אולי כל מה שכתבת עליו כדמות הוא נכון, אבל זה לא כזה עובר במסך. כשאתה בא לראות סרט כזה אתה בא לראות גיבורים וכוחות על, לא חנון רגיל שבקושי אקדח 9 מ"מ מחזיק.
אם כבר נראה לי שהאלמנה היא דמות מגשרת יותר טובה, אם אתה צריך כזאת. היא מכסחת לא מעט והיא עדיין אנושית (כלומר ללא כוחות על). שלא לדבר על כוסית :)

אה, ולא צריך להיות שום המשך לסמולוויל משום סוג שהוא, גם לא הרפתקאות קלואי בעיר הגדולה, כי הסדרה הזו פשוט היתה ביזיון.

(]/|\[)

And lose their way home
Our gift divine
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

Greenburger כתב:דאפט פאנק עשו רק קטע אלקטרוני אחד לסרט, אז אם השתמשו במה שהם עשו, כנראה טוחנים את אותו קטע בלופים.

לגבי האוונג'רז, אם דווקא היו עושים את סטארק כאחד שהיה צריך לאבד הכל כדי להגיע לאיפה שהוא, הקהל היה מאוד מתחבר אליו כי היה אפשר להתחבר לאובדן ולטרגדיה שלו.
אם כבר קולסון, אולי כל מה שכתבת עליו כדמות הוא נכון, אבל זה לא כזה עובר במסך. כשאתה בא לראות סרט כזה אתה בא לראות גיבורים וכוחות על, לא חנון רגיל שבקושי אקדח 9 מ"מ מחזיק.
אם כבר נראה לי שהאלמנה היא דמות מגשרת יותר טובה, אם אתה צריך כזאת. היא מכסחת לא מעט והיא עדיין אנושית (כלומר ללא כוחות על). שלא לדבר על כוסית :)

אה, ולא צריך להיות שום המשך לסמולוויל משום סוג שהוא, גם לא הרפתקאות קלואי בעיר הגדולה, כי הסדרה הזו פשוט היתה ביזיון.
הם עשו את כל הפסקול.

אוקיי הנה התיאוריה שלי על סטארק...
כשאתה אומר שהוא יעבור חורבן וטרגדיה ויאבד הכל זה די כללי מאוד כי סטארק הוא לא כמו ברוס וויין שאיבד את ההורים שלו ועבר משבר נפשי גדול. סטארק הוא עתידן, גם כשהעולם מסביבו שלו נהרס ובוער הוא כבר חושב על איך לבנות אותו מחדש ולעשות אותו יותר טוב מהגירסה הקודמת שלו בין אם מדובר בחברה שלו או בחיים שלו. כן הוא עובר משברים כמו כולם, הוא מאוד שביר אבל מה שתמיד יחד אותו זה האמונה שלו שאין צורך לאבד הכל, שהעתיד יכול להיות תמיד טוב יותר. מה שהוא אמר לקפ בסרט היה די נכון. הוא יחתוך את התיל, יפעיל כל תא במוח שלו כדי לדאוג שהכדור לא יצא בכלל מהלוע של האקדח במקום לחטוף אותו. ברוס וויין לדוגמא ישכב על התיל. זה מה שתמיד רודף אותו, למה הוא לא חטף את הכדור בשביל ההורים שלו. סטארק פשוט לא עובד ככה ואין טעם לנסות ללכת לשם. הוא לא דמות אפלה, הוא גאון אקצנטרי וחמור לא קטן אבל הוא לא זה שצריך להתרכז בdoom and gloom. הוא לא האיש שמתחת למסכה והגלימה, הוא זה שרוצה שכולם ידעו מי הוא והסופר האגו הזה לא הולך ביחד עם התבוססות בצער מרסק ומחסל אגו.

קולסון הוא אחלה של דמות מקרקעת ולא יודע מה אתה ראית אותו מחזיק אבל אני ראיתי אותו מחזיק את התותח הענקי של האבדון ונראה שהוא יודע להשתמש בו. להשתמש באלמנה בתור דמות מקרקעת זה רעיון לא טוב כי גם עוד לא הכרת אותה לקהל וגם מהר מאוד הקהל מגלה את מה שאנחנו יודעים, שהיא די בן אדם איום ונורא, שהיא מכונת הרג שהשאירה אחריה שובל ארוך מאוד של דם מאז שהיא הייתה ילדה קטנה. גם אם סקרלט ג'והנסון מוכרת המון כרטיסים וגם אם האלמנה והוקאיי הם בני האנוש שבתוך הפצצה הגרעינית שנקראת האיוונג'רז, היא דמות מעולה ששווה לקהל להכיר אבל לא זאת שהם יתחברו אליה. היא מגניבה ויכולה לגנוב את ההצגה אבל היא קצת יותר מפלצת מההאלק אם תשאל אותי.
קולסון רוצה להוכיח את עצמו בפני הגיבור שלו והוא עושה את זה, זה מה שעושה אותו בסרט הזה.

מה שעשה את הסרט הזה זה העובדה שכל אחד קיבל שם זמן וכל אחד גאל את עצמו בעיניי האחרים וכולם התאחדו מתוך סכנה עצומה וברורה שהצליחה לא לגנוב להם את התהילה חוץ מטום הידלסטון כמובן שיש לו קהל מעריצות עצום באינטרנט.
סמל אישי של משתמש
Greenburger
דרימיסט-על

Sentient 6 כתב:
Greenburger כתב:דאפט פאנק עשו רק קטע אלקטרוני אחד לסרט, אז אם השתמשו במה שהם עשו, כנראה טוחנים את אותו קטע בלופים.

הם עשו את כל הפסקול.
לא טענתי אחרת.
אמרתי רק שהם עשו יצירה אלקטרונית אחת לפסקול. כל השאר זה זבל תזמורתי רגיל של פסי קול וגם לא מעניין כ"כ.

לגבי סטארק וקולסון וכל זה.... קולסון הוא דמות שלא מעניינת בשום צורה והכי expendable EVER.
סטארק יכול להיות דמות שאיבדה הרבה בעבר ועדיין להיות האדם עם הפנים קדימה שלא שוקע בצער שאמרת. עצם זה שהוא עבר דברים כאלה זה מספיק בשביל שאנשים יוכלו להתחבר אליו.

(]/|\[)

And lose their way home
Our gift divine
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

אני הולך לטעון כאן משהו נורא מוזר וקטנוני אבל חשוב לדעתי.

הסדרה של מארוול ודיסני the ultimate spiderman היא סדרה נחמדה ומצחיקה שבה ספיידרמן (אחלה דיבוב של דרייק בל) שובר את המחסום הרביעי על ימין ושמאל ועושה צחוק מהכל אבל היא מציגה את הגיבורים של מארוול בצורה מבזה למדי.
הסדרה דוחפת אלמנטים מודרניים יותר מהיקום הקולנועי ומלבישה אותם על היקום המוכר עם האויבים הישנים והופעות האורח האהובות של גיבורים מהעולם של מארוול אבל ההצגה שלהם היא די איומה ונוראה. ספיידרמן הוא תלמיד תיכון שמגוייס על ידי ניק "אני נראה כמו כלבה?!" פיורי להיות חבר פעיל בSHILED על ידי זה שהוא יתן לו גישה לטכנולוגיה ואימונים וצוות משלו שהוא יפקד עליו. הצוות מורכב מגרסאות צעירות של לוק קייג', נובה, הנמרה הלבנה ואיירון פיסט וכדי שכולם יוכלו להיות אחד בתוך הגרון של השנים הם כולם נשלחים לאותו התיכון על ידי פיורי והמנהל החדש של התיכון הוא לא אחר מאשר הסוכן פיל קולסון שמסוגל להיות סוכן חשאי אבל לא יכול לאזן לוח שיעורים שבועי ותקציב של בית ספר גם כשיש מאחוריו את אירגון הביון המטורף ביותר בהיסטוריה.
לוק קייג' הוא במקרה הכי טוב אידיוט מה שהוא אף פעם לא היה. נובה כל הזמן רב עם ספיידרמן על הפיקוד של הצוות וזה יוצר קצת מתח טוב בסדרה אבל דמות שבמקור היא חזקה ואצילית פתאום הופכת לילד מפונק עם כוחות על די עלובים שרוצה להיות הבוס וגורר את פרקר לעימותים די מפגרים במקרה הכי טוב. דני רנד, איירון פיסט הוא סוג של היפי צעיר ואובר רגוע וזה די מעצבן. הוא תמיד היה זן מאסטר כזה אבל ג'יזס קרייסט אם הוא יראה ככה בסרט שלו שיגיע בסופו של דבר אני פשוט אקום ואלך. הוא כזה נונשלנט שבא לך להקיא, הפכו אותו לדמות שקשה לא לשנוא.
הנמרה הלבנה היא היחידה בצוות שיש לה טיפת שכל והיא כל הזמן צריכה להפריד בין הבנים והאמת זה די עלוב וכל הקטע הזה של הבחורה שמתפקדת בתור האמא בקבוצה נעשה כבר. אם היה קצת מתח רומנטי בינה לבין פרקר זה היה יותר מעניין אבל הסדרה מכוונת לבני 10 אז לא יודע אם זה יקרה.
הופעות אורח של נוקמים אגדיים נגמרות במקרה הכי טוב בקצת פחות מביזיון. איירון מן לא הפסיק לסתום את הפה על הדוגמניות שהוא יוצא איתן והיה ממש ממש ממש מעצבן והעובדה שספיידי שלספיידי יש man crush תהומי אליו לא עזרה לפרק ההוא להתעלות. הפרק עם ת'ור היה קיצור של הסיפור שבו לוקי הופך אותו לצפרדע אבל האמת אין לי מושג איך הצוות העלוב של ספיידרמן הצליח להתעלות מעל האגו ולהציל את אסגרד מגרסה מאויירת בזול של צבא ענקי קרח שנראים כאילו שהם נגנבו ישר מהסרט כשכמה פרקים לפני דוקטור דום ניגב בהם את הרצפה והזכיר לי כמה הדום של הסרטים של הפנטסטיק פור היה הצגה מאוד לא נאמנה ודי חסרת און של הנבל האייקוני הגאוני שלו.
הפרק האחרון היה עם וולברין היה מוקדש כולו לקומדיה גרועה ואיכשהו תסריט של בריאן מייקל בנדיס הענק הפך לסיפור שמבוצע בצורה איומה ובה mesmero עושה לספיידי ולוולברין freaky friday וככה הם מבינים כמה קשה להיות השני. הפרק הזה באמת היה שפל עם סצנות של שיחות טלפון מבוהלות, נבל מגוחך שהיה צריך להישאר בשנות ה-60 וגירסה מצחינה תרתי משמע עם חגורה אדומה גדולה ומוזרה של לוגן שנרדפת על ידי sabertooth מגוחך גם הוא. בקיצור כולם הוצגו כמו חיות מבוהלות בפרק הזה וזה די שבר את הקש האחרון.
הדברים היחידים שעובדים בסדרה הזאת היא מערכת היחסים הלחוצה של הארי ונורמן אוסבורן ו-venom שהוצג בתור סמתוכה גדולה של גירסת האולטימט שלו ורעיונות חדשים אבל עובד לא רע בכלל ובאמת מרגיש כמו איום קיומי על ספיידרמן וכל מי שמסביבו. בקיצור אחרי עשרה פרקים אני מרגיש שרק שניים מהם עבדו ואלו היו הפרקים של venom.
מארוול קצת עשו טעות עם האנימציות האחרונות שלהם כי הסדרה של האיוונג'רז נכנסה לעונה השניה ומשום מה הם בחרו לתת לבן 5 לאייר את ms. marvel כשהיא נראית איום ומשום מה נראה שהיא יורה כוכבים קטנים מהידיים שלה אבל הסדרה עדיין מושכת ומעולה ומביאה פרקים מעולים על בסיס שבועי אבל את ספיידרמן אין מה שיציל כשהתוכנית עצמה גרועה כמו האנימציה שלה.
מה האירוניה? כנראה שהביזוי של ספיידי עובד כי התוכנית אושרה לעונה שנייה בזמן שהודיעו שהאיוונג'רז לא תחזור לשלישית אלא תוחלף על ידי סדרה שתהיה מושפעת יותר מהסרט ובעצם תהיה קרקע לבחון דמויות פחות מוכרות. ביי ביי הוקאיי קלאסי ואהוב, שלום ג'רמי רנר.
סמל אישי של משתמש
Greenburger
דרימיסט-על

אמרת בעצמך... הסדרה מכוונת לבני 10.

(]/|\[)

And lose their way home
Our gift divine
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

אבל חלק מאותם בני עשר הם כבר מבוגרים.
סמל אישי של משתמש
Greenburger
דרימיסט-על

ולכן אתם צריכים להפסיק לצפות בזה ;)

(]/|\[)

And lose their way home
Our gift divine
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

ואז מהם אני אקנה במקום אקשן פיגרז ודברים מגניבים כאלה? צעצועי מין של זילטויד??
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

הסדרה של האיוונג'רז נגמרה והיא פשוט התעלתה עד הרגע האחרון והמשיכה להתרכז בדבר שהופך כל סיפור שלהם לאפי ומרגש. מה עושה גיבור אמיתי, מה זה אומר להיות איוונג'ר.
פשוט שנה מדהימה לחלוטין לקהל של מארוול על המסכים, הכל נהיה כל כך גדול ואמיתי. זה מרגש לראות את הסיפורים האלו יוצאים מהדף ומסופרים בצורה כל כך מושקעת.
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

מארוול רשמו 11 טריידמארקים על סחורה ואתרים ל-guardians of the universe שלהם ושורה תחתונה אם יש דרך לדעת כמה חברת הפקה רצינית לגבי ברנד שלה אז זה הדרך. הסרט על הדביבון והעץ המדברים שמצילים את הגלקסיה נמצא בדרך ואם אני הייתי צריך לנחש אני הייתי חושב שג'וס ווידון יהיה מעורב בו איכשהו אם לא בבימוי הסרט עצמו. גם יושב עליו בול. כל הסיפור הזה הוא טוב להחייאה של הסילבר סרפר ויקל על הקהל ברגע שת'ור יתחיל לשוטט במרחבי היקום. בטא ריי ביל, ת'אנוס, דה אינפיניטי גונטלט, כל זה.
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

אוקייייייי. ג'יימס קמרון אמר שהוא יצלם את אווטאר 2 ו-3 ברצף בשביל להוציא אותם בסוף 2014 ו-15 אבל סיגורני וויבר אמרה שיהיו עוד שלושה סרטים! היא אמרה שבלוח זמנים שלה יש לה בקרוב הפקה בימתית ואז היא נכנסת לאולפן עם קמרון לצלם שלושה סרטים, היא פשוט מגיעה לעבודה ואין לה מושג מתי זה מסתיים, עד שזה נגמר. זה כמו שר הטבעות מאחוריי מסך ירוק, הוא אשכרה לוקח את השחקנים שלושה למסע של שנים בפנדורה. ולחשוב שהדמות שלה בכלל מתה בראשון...אהה! אז גרייס אוגוסטין היא בעצם גנדלף! הבנתי.
שלח תגובה