אשכולילה
- Sentient 6
- דרימיסט-על
Re: אשכולילה
אם הייתם יכולים לפגוש בן אדם אחד מת מי היית רוצים שזה יהיה?
אני הייתי בוחר בביל ביקסבי מהסדרה הקלאסית של הענק הירוק כי אז הייתי יכול להציק לו ולנסות לראות אם הוא יתעצבן ויהפוך ל-לו פארגינו ואם לא אז הייתי מציק לו עוד קצת, מעבר לזה שהוא היה אדיר וזה תמיד טוב.
אני הייתי בוחר בביל ביקסבי מהסדרה הקלאסית של הענק הירוק כי אז הייתי יכול להציק לו ולנסות לראות אם הוא יתעצבן ויהפוך ל-לו פארגינו ואם לא אז הייתי מציק לו עוד קצת, מעבר לזה שהוא היה אדיר וזה תמיד טוב.
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
One of the Pharaohs for sure
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- DT_Tal
- דרימיסט שרוף
שאלה קשה.. אולי להחיות את היטלר לאיזו שיחה או ראיון, ואז לבלות איתו בחדר עינויים..

http://rateyourmusic.com/~talazy
http://www.last.fm/user/talamorgoth
*יש לציין, אני "עצלן מוזיקה".
רשימת הסרטים האהובים עליי
(לא כל כך מסודר אז לא כל כך משקף, אבל בערך..)
- Sentient 6
- דרימיסט-על
ברצינות? היטלר?... התשובה הכי איומה אי פעם. היית יכול לבחור לבלות עם אלברט אינשטיין או וינסטון צ'רצ'יל, כל האנשים הגדולים מאותה התקופה ודווקא אתה בוחר להשתמש בזה כדי לספק את היצר השטני שלך? אתה מזה לא מקבל סרט מסע בזמן משלך.DT_Tal כתב:שאלה קשה.. אולי להחיות את היטלר לאיזו שיחה או ראיון, ואז לבלות איתו בחדר עינויים..![]()
- DT_Tal
- דרימיסט שרוף
כן אני אעשה סרט זוועה כזה מגעיל שמראים בו כוסיות נשחטות ונחתכות, ושהעלילה שלו תהיה יותר משעממת ממשעממת. ככה הכי טוב.
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
הייתי רוצה לפגוש את אחד מהמלחינים המוכרים במאה ה17 ... עם מוצארט היה יכול להיות קול .
כן יצאתי חנון רצח מה אכפת לי חחחח
כן יצאתי חנון רצח מה אכפת לי חחחח
- DT_Tal
- דרימיסט שרוף
האמת היא שתמיד רציתי לפגוש מישהו מהמשפחה שלי, מהמאה ה13-14 בערך, ז'תומרת אבא של אבא של אבא שלי.. עד שמגיעים לאותו אחד. מעניין איך קוראים לו, מה הוא, מי הוא, איפה בכלל הוא גר,איך הוא נראה.. יכול להיות שיש לי שורשים בטימבקטו בכלל
, אבל כדי לדעת חייבים לברר.

- Axxon N
- דרימיסט-על
אני הייתי בוחר באחד מהמוזיקאים האהובים עליי שכבר לא בחיים. הייתי בוחר באליוט סמית', אני ממש מפנטז על הופעה שלו ואני כלכך עצוב שאני לא אוכל לראות הופעה שלו בחיים.
או שהייתי בוחר בג'ון קייג', אני חושב שהוא בן אדם ממש מעניין, להיפגש איתו תהיה חוויה ענקית בשבילי.
או שהייתי בוחר בג'ון קייג', אני חושב שהוא בן אדם ממש מעניין, להיפגש איתו תהיה חוויה ענקית בשבילי.
".I'll show you light now. It burns bright forever. No more blue tomorrows. You on high now, love"
- Mars Volter
- דרימיסט שרוף
- Sentient 6
- דרימיסט-על
ואם הייתם צריכים לבחור בין טופאק או ביגי?
-
- דרימיסט שרוף
הייתי בוחר בלנאונרד ברנשטיין.
לא שזה כזה רחוק ואני מכיר אנשים שהכירו אותו..אבל הוא מת לפני שידעתי בכלל מי הוא ועכשיו יש כל כך הרבה דברים שהייתי רוצה לדבר איתו עליהם וללמוד ממנו.
לא שזה כזה רחוק ואני מכיר אנשים שהכירו אותו..אבל הוא מת לפני שידעתי בכלל מי הוא ועכשיו יש כל כך הרבה דברים שהייתי רוצה לדבר איתו עליהם וללמוד ממנו.
- Greenburger
- דרימיסט-על
חבר'ה אני עובד עכשיו. מישהו רוצה להתקשר לייס לדבר איתי? חח
Life is what happens while you make other plans
(]/|\[)
Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
- Greenburger
- דרימיסט-על
לא, סתם התחשק לי 

(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
- Sentient 6
- דרימיסט-על
לורנזו למאס, כוכב לשעבר של תוכנית אקשן קלישאתית על צייד ראשים וחברו האינדיאני ונכדו הפלייבוי של זקנה מטורפת באופרת סבון יומית, בקושי משיג תפקידי דיבוב בפיניאס ופרב, גרוש ארבע פעמים, נשוי היום למישהי שצעירה ממנו ב29 שנה והתמונה שלו בויקיפדיה היא משנת 89... צירוף מקרים? i think not!
בגיל 54 כולם חוץ מדוקטור דופנשמירץ שכחו ממנו והוא בכלל דמות מצויירת של מדען psudo נאצי מטורף שנאבק בפלטיפוס שהוא בעצם סוכן חשאי לכן לורנזו למאס, לשעבר כוכב של המסך הקטן, אני מקדיש לך את ההודעה הזאת ומבקש שלא תשקול התאבדות. זה לא שווה את זה. אומנם שמך מופיע חמישי ברשימת הלורנזואים בגוגל, אחרי לורנזו וואן מטרוהרן (משפט הפיק אפ המסובך בהיסטוריה, פרי יצירתו של ברני מאיך פגשתי את אמא), לורנזו זויל (שם קוד לסוכן ממשלתי עפוף מסתורין שאף אחד לא בטוח אם הוא קיים או לא) וכמה אירוני, סרט מפגר בשם בשם lorenzo's oil עדיין יש סיכוי. אולי עוד תתגרש שוב ותמצא את עצמך במכון גמילה יחד עם לינדזי לוהאן ואהבה אמיתית תקרה שם, בפעם השישית ואז אחד מכם ימצא מת באמבטיה באיזשהו מלון בוגאס. יש למה לחיות לורנזו! צא לשם ותכבוש את העולם כמו שהדמות שלך של רינו ריינס, צייד הראשים הרומנטי עדיין כובש לבבות של הומואים מזדקנים בקובה וניקרגואה! אתה יכול לעשות את זה!
תודה.
מכיוון שאין טעם לשים כאן תמונה של לורנזו למאס כי אף אחד לא שם עליו half a shit אני פשוט אשאיר אתכם עם מילות חוכמה מטעם ג'ורג'יו צ'וקולס, האיש הכתום שגנב ללנדו מבבילון 5 את התסרוקת.

בגיל 54 כולם חוץ מדוקטור דופנשמירץ שכחו ממנו והוא בכלל דמות מצויירת של מדען psudo נאצי מטורף שנאבק בפלטיפוס שהוא בעצם סוכן חשאי לכן לורנזו למאס, לשעבר כוכב של המסך הקטן, אני מקדיש לך את ההודעה הזאת ומבקש שלא תשקול התאבדות. זה לא שווה את זה. אומנם שמך מופיע חמישי ברשימת הלורנזואים בגוגל, אחרי לורנזו וואן מטרוהרן (משפט הפיק אפ המסובך בהיסטוריה, פרי יצירתו של ברני מאיך פגשתי את אמא), לורנזו זויל (שם קוד לסוכן ממשלתי עפוף מסתורין שאף אחד לא בטוח אם הוא קיים או לא) וכמה אירוני, סרט מפגר בשם בשם lorenzo's oil עדיין יש סיכוי. אולי עוד תתגרש שוב ותמצא את עצמך במכון גמילה יחד עם לינדזי לוהאן ואהבה אמיתית תקרה שם, בפעם השישית ואז אחד מכם ימצא מת באמבטיה באיזשהו מלון בוגאס. יש למה לחיות לורנזו! צא לשם ותכבוש את העולם כמו שהדמות שלך של רינו ריינס, צייד הראשים הרומנטי עדיין כובש לבבות של הומואים מזדקנים בקובה וניקרגואה! אתה יכול לעשות את זה!
תודה.
מכיוון שאין טעם לשים כאן תמונה של לורנזו למאס כי אף אחד לא שם עליו half a shit אני פשוט אשאיר אתכם עם מילות חוכמה מטעם ג'ורג'יו צ'וקולס, האיש הכתום שגנב ללנדו מבבילון 5 את התסרוקת.

- Sentient 6
- דרימיסט-על
סלייר מודיעים שהטכנאי גיטרות שלהם, armand "butts" crumps השלישי, או ABCIII מת היום אני אמור לקחת את זה ברצינות או לחשוב שזו מתיחה?
- Dreamthat
- דרימיסט שרוף
לא רק סלייר אלה גם ברווד ראנר הודיעו על זה וכבר עשרות שמות גדולים בעולם המטאל הודיעו עד כמה הם מצטערים על כך. אני מודה שזה נשמע גם לא הגיוני. אני מאמין שמחר נדע את התשובה...
- Sentient 6
- דרימיסט-על
ד"א מבחינתי למתוח אנשים לגבי המוות שלך זה תקין לגמרי לדעתי כל עוד אתה מודיע לאשתך מראש (הורים תלוי בטיב היחסים שלכם) ואני לגמרי מתכוון לעשות את זה ברגע שלמישהו יהיה אכפת ממני.
- Sentient 6
- דרימיסט-על
זה ששר את cherry pie גם מת. זה לא חדש מסתבר אבל הרגע גיליתי את זה וזה מוזר כי אני זוכר אותו רק מהקליפ ההוא והוא בכלל לא נראה אותו דבר בשנות ה-40 שלו. אצלי הוא ישאר צעיר וחרמן לנצח איי גאס.
- Greenburger
- דרימיסט-על
מי בא ללאמב וסימפוני?
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine