אשכול Sci Fi

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
DT_Tal
דרימיסט שרוף

Re: אשכול Sci Fi

שליחה על ידי DT_Tal »

מהבמאי של מחוז 9.. סרט מצוין
http://rateyourmusic.com/~talazy
http://www.last.fm/user/talamorgoth
*יש לציין, אני "עצלן מוזיקה".

רשימת הסרטים האהובים עליי
(לא כל כך מסודר אז לא כל כך משקף, אבל בערך..)
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

שליחה על ידי Sentient 6 »

בניסיו דל טורו כנראה מצטרף למסע בין כוכבים 2 וזה אומר רק דבר אחד.... קהאן. ITS ON!!!
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

בשעה טובה ההפקה של העיבוד ההוליוודי לאקירה הגיעה לנקודה שבה רק קריסה מוחלטת של הוליווד תוכל לעצור אותה וחרושת השמועות התחילה עם גראט הדלונד, הלנה בונהם קרטר, גרי אולדמן ועוד כמה. הבמאי של unknown קיבל את ההגה וכדי ליצור חיבור לקהל האמריקאי וכדי שזה יהפוך ללהיט ענקי כמו שמקווים שם העלילה כולה תעבור למנהטן. זה הולך להיות מעניין בכל מקרה.
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

אלכס פרויאס... דאמ כל כך הרבה פוטנציאל, אחרי עיר אפלה הוא היה בדרך להיות על גג העולם אבל הוא נכנע לשטויות של הוליווד ורק עשה סרטים מחורבנים בינתיים ואפילו הסרט של הסילבר הסרפר היה שלו לכמה רגעים אבל זה לא קרה בסוף... העיבוד שלו לפרדייס לוסט עם בנג'מין ווקר ובראדלי קופר שיצא שנה הבאה נראה לי רק יסגור את הארון על הבמאי עם הפוטנציאל הכי לא ממומש ב-20 שנים האחרונות.
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

תמונה

תמונה

גיחי.
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

big news for everyone waiting for the dark knight rises!!! very frank miller choise for the time the movie takes place in! it realy is closing a saga.

In the article, Nolan reveals that the story picks up eight years after The Dark Knight. "It's really all about finishing Batman and Bruce Wayne's story. We left him in a very precarious place. Perhaps surprisingly for some people, our story picks up quite a bit later, eight years after 'The Dark Knight.' So he's an older Bruce Wayne; he's not in a great state. With Bane, we're looking to give Batman a challenge he hasn't had before. With our choice of villain and with our choice of story we're testing Batman both physically as well as mentally."
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

tom crusie and aliens dont nessicerly mean bad news i guess.

dog liman is about to finalize the deal for his adaptation for the award winning manga novel "all you need is kill" which tells the story of a guy named keijy who is sent as part of a human army who wears a machanized suit of armor and is basicly sent on a suicide mission and he dies but wakes up the next morning only to find himself doing it again, each time gaining more skills but on the 158th iteration of the loop he finds the most importent clue that will help him live through the whole mass and help mankind survive.

good book, good premise, cruise will obviously will be doing the lead role and i think it could be quite awsome. the next three years will be full of good sci fi.
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

more big action sci fi with not less then a star ship troopers reboot! the dudes who wrote xmen first class and thor are on the case on the behelf of producer neal moritz who is very big right now with comedies and big action flicks. nothing else is known ATM but everyone are crossing fingers for a neil patric harris cameo for starters.
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

http://www.superherohype.com/news/artic ... lly-online

הטריילר לבאטמן החדש. נראה כאוטי לחלוטין, ביין נראה אכזרי ומצויד לגמרי ושונה לחלוטין מכל פרזנטציה קיימת שלו ויש מצב שזה אשכרה הסרט שבו העטלף יקבר בסוף שלו.
the batwing is batshit crazy. אני אוהב את העובדה שנולאן מנכס לעצמו לחלוטין את הטרילוגיה הזאת, הוא יודע שהוא לא יחזור ומבחינתו זה באטמן שלו לא משנה מה היה ומה יהיה, מצד אחד כבד מאוד מצד שני משוחרר לחלוטין מכל הכבלים הקיימים.
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QIXY_x3kwLY[/youtube]

הטריילר המלא לפרומיתאוס. העובדה שדי ברור שהסרט מתרחש על LV426, החללית הזאת או מה שזה לא יהיה שם ושלא לדבר על הלוגו... שיפסיקו לקשקש בשכל, זה לחלוטין נראה כמו פריקוול לנוסע השמיני.
סמל אישי של משתמש
Ozerivarium
דרימיסט-על

שליחה על ידי Ozerivarium »

^תכל'ס . רידלי סקוט , חלליות , כוכב לכת מרוחק ועזוב , חייזרים שנדבקים לפרצוף . צודק . אבל בכל זאת אם נעזוב את ההשוואות לא הייתי מתנגד לראות את זה .
עריכה : חשבת אולי שזה מין המשך בכוונה ל Alien ? אולי לא ?
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

זה אותו יקום, אותו DNA, הוא אמר את זה בעצמו. הוא טוען שזה לא פריקוול ולא יהיו בו את הנוסע השמיני אז צריך לקחת את זה בחשבון אבל הוא הודה בעצמו שהתסריט התחיל בתור פריקוול והפך למשהו אחר לגמרי. המי שזה לא יהיה עם הקסדה שנראית כאילו היא נשרפת מבפנים, אני לא חושב שזה face hugger... לא סביר להניח שנראה בסרט הזה את הXenomorph אבל זה עדיין אותו יקום. לדעתי הם יתקלו שם או באיזשהו וירוס, איזשהו כלי נשק ביולוגי שנבנה כדי להיות מכוון כלפי בני אדם או איזשהו ישות שנמצאת במישור גבוהה יותר ו"אוכלת" את הצוות שמצא אותה. ניחוש בלבד. לגבי סיקוול לנוסע השמיני אני יכול להגיד לך כבר שלא כי הדמות של מייקל פסבנדר בסרט הוא אנדרואיד כמו של איאן הולם בalien הראשון ולפי המיתולוגיה של היקום ב200 שנה שריפלי הייתה מתה בני האדם החליטו לפנות נגד הסינתטים שהם יצרו והשמידו כמעט את כולם אז לא נראה לי שאחרי זה כל זה הוא יהיה חבר בצוות רשמי. לא סביר בכלל שזה סיקוול, אם כבר אז סיפור שמתרחש במקביל לנוסע השמיני באותו היקום.
בכל מקרה זה הסרט שאני הכי מצפה לו שנה הבאה כי סרטי המד"ב של סקוט הם תמיד מפתיעים ות'כלס הם כמעט חוויה דתית. פילוסופים בטירוף.
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

dude i am freaking out היקום של היילו משתנה לי מול הפרצוף לגמרי בפרק אחד ששוחרר עכשיו מהספר הבא שיוצא עוד שבוע וזה מטורף!!!!
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

תומר אני בספק כמה זה יזיז לך אבל לפני מלא זמן ניהלנו כאן דיון על התחפושת של קאטוומן בבאטמן הבא ואני טענתי שהיא הגיונית לחלוטין ושאוזני החתול שלה הם סוג של נשק ומסתבר שצדקתי! חה חה! האוזניים מתקפלות קדימה והופכות למשקפת המוזרה מהתמונה הראשונה שלה ששיחררו על הבאטפוד. הידד לי אני dork.
סמל אישי של משתמש
Greenburger
דרימיסט-על

שליחה על ידי Greenburger »

לא ראיתי את התמונה אבל אם זה ייעשה בצורה טובה בסרט אז אני אשבח את זה.
אגב אם אינני טועה אני השתתפתי בדיון הזה :)
Life is what happens while you make other plans

(]/|\[)

Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

Greenburger כתב:לא ראיתי את התמונה אבל אם זה ייעשה בצורה טובה בסרט אז אני אשבח את זה.
אגב אם אינני טועה אני השתתפתי בדיון הזה :)

אתה אמרת שזה לא פרקטי לתחפושת. כמה דפים אחורה לא זוכר כבר איפה.
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

עוזרי walk with me on this one. גילינו עם השנים שהצוות של ריפלי בalien נשלח לשם בכוונה על ידי החברה, וויילנד יוטאני, ולא כדי לעקוב אחרי קריאת מצוקה כמו שהם חשבו בהתחלה אלא בכוונה כדי להוציא משם משהו מסויים. זאת אומרת שהחברה ידעה על הכוכב הזה. עכשיו... פרומיתאוס גנב את האש מהאלים, נכון? אוקיי אז בסרט החדש שהובהר כבר שהוא מתרחש 30 שנה בערך לפי הסרט הראשון יש בעיקר צוות של מדענים שנשלח לכוכב הזה על ידי החברה כרגיל מסיבה לא ברורה בינתיים אז אני טוען שהם נשלחו לגנוב אש מהאלים. מה האש הזאת?
אוקיי עכשיו אם אני צודק אז הנה הספויילר הענקי אז תחליט אתה אם אתה רוצה.
ספוילר! :
אני טוען שהם נשלחים לכוכב כדי לגנוב מה שהם מאמין שהוא טכנולוגיית טרהפורמינג כמו בaliens, המתקן הזה שיוצר אטמוספירה עם חמצן והכל ומאפשר ליישב את הכוכב גם אם הוא נשאר כמו הקוטב הדרומי. מה הקאץ'? כאן נכנסים ה-xenomorph לסיפור. אני טוען שהם בעצם סוכן ביולוגי מסוג מסויים שלדעתי בסרט יתחיל בתור דבר אחר לגמרי, שים לב לשוס! בני האדם והחייזר הם מאותו החומר! DNA חייזרי פוגש DNA אנושי או של חיה כלשהי מכדור הארץ באיזושהי נקודה בסרט וכולנו יודעים כמה הם סתגלניים אבל משהו שבני האדם יעשו יגרום להם להפוך לצורה הידועה שלהם. בתוך כל הסמטוחה הזאת אני חושב שנגלה שבעצם בני האדם קיבלו בוסט אבולוציוני לפני המון שנים מה-space jockeys, החייזרים הענקיים האלו שראינו לשניה בסרט הראשון ועכשיו בטריילר ובטוויסט אירוני ומורבידי בני האדם יתגלו בעצם כאשמים בהם במידה רבה. אז איפה אנחנו נדפקים?
אתם חושבם שבאתם בשביל מתקן שישנה כוכבים, שזו האש של האלים? לא כל כך בקלות! הxenomoprh הם בעצמם "האש", הם כמו נחיל של ערבה שנשלח לקנות מסה ביולוגית, להילחם מלחמות בשביל אלו שיצרו אותם או לטהר כוכבים שהיוצרים שלהם רוצים ליישב אבל יש עליהם יצורים חיים שצריך להכחיד. מה מביא אותנו לעוד שאלה... האם בני האדם נוצרו מאותה הסיבה והם פשוט גירסה 2.0?
מה תומך בתאוריה שלי... הדיבורים על כל האלים והמהנדסים והשאלה הישנה, מה בא קודם, הביצה או התרנגולת או במקרה שלנו, הביצה או החייזר.
בנוסע השמיני הספינה כבר מלאה בביצים מה שאומר שאם אני צודק אז בשלב מסויים צריכה להיות שם מלכה שתטיל אותם. זאת אומרת שכדי שזה יקרה הface hugger צריך להיות שלב ביניים שנוצר אחר כך ושאני חושב על זה עכשיו זה רק הופך את התאוריה שלי ליותר ולידית. יש את הקטע בטריילר שבו מישהו נשרף מחומצה או משהו כזה? בום מזל טוב זו תינוקת! בטריילר רואים כדים. בסרט הראשון יש במקום הכדים האלו ביצים שמחכות לבקוע. מעגל החיים בייבי. או זה או שהם מחזיקים מלכה על החללית והיא בורחת או משהו כזה אבל זה קל מדי, ממש קל מדי ואני לא מאמין בכלל שזה יהיה ככה.
מה יכול לפגוע בתאוריה שלי? המאדר פאקינג טורף. היו סרטים וכו' אבל רידלי סקוט מצד אחד לא אהב אותם ומצד שני אפשר לפתור אותם גם בתור כוורת אחרת שנמצאת בשימוש אצל הטורפים לשימוש הטקסי שלהם לצייד ולמבחני מעבר. זהו. מה דעתך?
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

גאד דאמיט וורנר ברוס. יש לכם 250 מיליון דולר לכל סרט מטומטם של טים ברטון אבל אתם לא מסוגלים להתפשר על 10 מיליון בשביל התקציב של אקירה??? די כבר לעכב את ההפקה הזאת!!!
סמל אישי של משתמש
Greenburger
דרימיסט-על

שליחה על ידי Greenburger »

למה אתה אומר לנו? שלח להם מייל זועם ותאמר להם שאם הם לא עושים משהו בנידון אתה תשלח מכתב אמיתי, רק שזו גם תהיה מעטפת נפץ
Life is what happens while you make other plans

(]/|\[)

Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

the ytsebomber. אהבתי. איפה אני רושם על זה זכויות יוצרים??
שלח תגובה