Dead כתב:
מוזר מאוד שאנשים לא נרשמים. לדעתי רוב האנשים שנכנסים לפורום צריכים להיות חברים במועדון. האמת שזה מה שחשבתי שקורה, כאשר אני נרשמתי. ופתאום גיליתי שאנשים בקושי נרשמים. לדעתי 100 ש"ח לשנה זה ממש לא הרבה. יש מלא אנשים שאוהבים את הלהקה, אבל לא רוצים להיות חברים במועדון. אני אישית לא כ"כ מבין למה.
הציפיה האישית שלי היא שכל מי שנכנס לפה על בסיס יומי ומבלה פה כמה שעות (משמע יש לו זמן להשקיע והפורום והמועדון חשובים לו), יירשם למועדון. 100 ש"ח הוא מחיר מצחיק יחסית לתמורה שמקבלים פה. לא לשכוח שאנחנו ה- FAN CLUB הראשון הרשמי אי פעם בארץ, וכל מי שהתחיל או יתחיל אחרינו לא יגיע להישגים שאנחנו עשינו. פורומים של להקות אחרות בארץ לא מתקרבים לקרסוליים שלנו מבחינת הרצינות,ההשקעה,ההתמדה וההצלחה. אנשים לא מבינים (או שלא איכפת להם) שבלי נרשמים לא נוכל להתקיים, כי סה"כ המועדון הזה הוא בשבילכם ולא בשביל עידן,מתן או אנוכי - אנחנו לא הקמנו את המועדון הזה למטרות רווח כלכלי חס וחלילה.
אנחנו באמת עושים את המקסימום כדי לעודד בכל הזדמנות שיש את האנשים להירשם למועדון, אך זה לא תלוי רק בנו כי אם בצד השני. חלק מהאנשים חושבים מה החברים שלהם יגידו עליהם כשיגלו שהם חברים ב- FANCLUB (חס וחלילה יחשבו ילדותיים,אינפנטיליים וכו'...), בעוד שבאירופה לכל להקה קיקיונית יש מועדון מעריצים רשמי ורציני וללהקות כמו דרים ת'יאטר יש מעריצים בכירים בגילאים של 30 פלוס שמנהלים מועדונים. לחלק מהאנשים כאמור אין כסף, למרות שמבחינתי זה תירוץ קלוש כי 8 שקל בחודש עוד לא הרגו אף אחד , ואנשים פה הרי יוצאים לבלות 2-3 פעמים בחודש וביציאות האלה מוציאים הרבה יותר מ-100 ש"ח (כך שזה גם סדר עדיפויות). חלק מהאנשים הוא כמובן נצלן, רוצה רק להנות מהטבות, סקופים, דיונים מרתקים ולא להחזיר בחזרה על ידי הירשמות למועדון. לחלק מהאנשים, לא איכפת יותר מדי מהפורום, נכנסים פעם בחודש או נכנסים כשצריכים משהו מאיתנו (עזרה בתוכנות מוסיקה, פרסום הופעה של הלהקה שלהם, או אפילו ליקוקים להנהלה בשביל בקסטייג'). וכמובן שיש את אלה שאיכפת להם והם נרשמים (כן ירבו).
בסופו של דבר, אנשים צריכים לזכור איפה היינו לפני 5.5 שנים ואיפה אנחנו היום. מפורום במערכת חינמית עם טרולים ומזיקים, הגענו למערכת איכותית, פורום ומועדון רשמי שיושב על שרת פרטי עם אתר מעודכן, אירועי מועדון ועוד.