תודה רבה עוזרי. חח הרעיון עם הכבל באמת גאוני, אני לא יכול להגיד כמה פעמים נשחק לי הכבל של האוזניות וזה גרם לאי נעימויות. תודה רבה על ההתעניינות, החיים בארה"ב זה באמת משהו שמפזר קצת פלפל על החיים.
רן, אני קניתי לפני כשבועיים-שלושה in-ear חדשות. עשיתי הרבה חפירות באינטרנט כדי למצוא את האוזניות בין הכי טובות לטווח המחירים של 40$-80$. הלכתי בסוף על ה MEElectronics A151. הם עלו באמאזון 50$ אבל משום מה זה עלה ל70$. אולי זה היה בגלל שקניתי את זה בסביבות קריסמס. בכל אופן, האוזניות ממש איכותיות. הן באות עם 6 גדלי גומי שונים ונרתיק קטן ונחמד לאוזניות. הסאונד נקי וחזק. הבאס סביר, אתה לא יכול לצפות ליותר מידי מ in-ear בהשוואה לאוזניות גדולות. עוד in-ear שחשבתי לקחת במקום אלה Klipsch IMAGE S4 ובמיוחד הShure SE215. הן יקרות (בסביבות ה 100$) ואומרים שהן בין האוזניות הכי איכותיות שיצאו בשנה האחרונה. בעיקרון הן משומשות להופעות (לכן הן מתלבשות הפוך), אבל החלטתי שהבדלי מחירים גדולים בין כל מיני in-ear לא משתלמים יחסית להבדלי סאונד שהן מציעות.
כמו שזיו אמר, חלק מדגמי ה cx של סנהייסר גם מצוינים.
אני ממליץ להימנע מאוזניות שבאות עם הפלסטיק של הסאונד קונטרול והמיקרופון. הן מוסיפות לתשלום ואני לא חושב שהן נחוצות. עוד דבר שאני אמליץ להימנע ממנו זה in-ear של Audio Technica מכל סוג. קניתי שני דגמים בשנתיים האחרונות והכבל שלהם נשחק כל כך מהר והחיבורים נקרעים וזה פשוט מבאס.
בלינק הבא, יש השוואה של יותר מ200 דגמים של in-ear, כולל ציון, מחיר ממוצע, והתרשמות כוללת. אין שם את רוב הדגמים החדשים, אבל זה מספק.
http://www.head-fi.org/t/478568/multi-i ... d-01-15-13.
עוד משהו שאני חייב לציין, לא כדאי לחבר אוזניות גדולות שצורכות המון כוח לMP קטן או לאייפוד או אייפון מסכן בלי פרי אמפ יותר מידי. קודם כל, לא תקבלו את המקסימום שהאוזניות יכולות להציע ודבר שני, הג'ק הפנימי של הנגן יכול להישחק די מהר כתוצאה מכך. חוץ מזה אני באמת מסכים שאוזניות כאלה הן לא אוזניות שסוחבים בחוץ. הן אוזניות גדולות ונוחות שנועדו לישיבה ולא ממש להליכה ופעולה תוך כדי שלובשים אותן.
זיו, AKG באמת הפסיקו לייצר את ה Studio K240? שמעתי שהן העבירו את רוב הדגמים שלהם מייצור באוסטריה לייצור בסין אבל נשמע מוזר שהן הפסיקו לייצר אותן. הן עדיין נמצאות בשימוש רחב בכל העולם. אני רואה שיש אותן בכלי זמר...
http://www.kley-zemer.co.il/product.asp?product=7761. וגם גם בזאפ מספקים כמה מקומות בישראל שאפשר לקנות שם. בכל מקרה, הרבה יותר משתלם להזמין מחו"ל, הרבה יותר זול.
ומזל טוב על הזכייה! תספר איזה דגם האוזניות כשתקבל אותן ומה אתה חושב עליהן. אה ו...חחח האוזניות סנהייסר שהיה לך לפני זה אלה הן ה cx55. חחח זה עדיין כתוב למעלה... פוסט של לפני יותר משנה.