1. שם מלא- אלון שאול
2. גיל- במאי 17
3. מקום מגורים- הרצליה - לא אני לא טחון~!@$!$
4. מוצא- ספרדי
5. כיתה/יחידה בצבא- י"א
6. עיסוק בחיים- להקות למיניהן, כרגע בעיקר Inferno
7. תחביבים- מוזיקה, המון מוזיקה. ספורט כמובן, בייחוד כדורסל.
8. מאמין באלוהים? לא. חלק מהדברים מאוד הגיוניים בדת, אבל הם צריכים להיות סוג של GUIDELINES THAN ACTUAL RULES. כל אחד צריך לחיות בלי כפייה מלמעלה של דת.
9. מצע פוליטי- אין לי עוד 18 חבר'ה, תנו לישון בשקט.
10. שיר אהוב? אתם רציניים? אשכרה צריך לבחור את זה? בלתי אפשרי... נניח MOP של מטאליקה.
11.אלבום אהוב? נו מה? עד שאני לא אתפגר אתם לא תפסיקו? בלתי אפשרי לבחור, לכן שוב פעם אני אלך על MOP של מטאליקה חח...
12.נגן אהוב? פעם שלישית גלידה! זמרים: מייקל אקרפלדט, רוב פלין, ג'יימס הטפילד וראסל אלן. קלידן - הולי ג'ורדן רודס בייבי! בשאר הכלים אני פחות עמוק, אבל אפשר על הגיטרה לשים את סטאריאני ופטרוצ'י על הגיטרה, פורטנוי ואקסנרוט על התופים ומייונג ולוין על הבס.
13.איך היית רוצה שהאלבום הבא של דרים ישמע? אממ שילוב של AWAKE ו-TOT לדוגמא, ביחד עם איזה משהו מיוחד חדש שלא שמענו, כמו שהם עושים בכל אלבום. אני אישית אוהב יותר את דרים המטאליסטית, לכן אני אתן יותר אחוזים לצד ה-TOT של האלבום, אבל אי אפשר בלי הנגיעות של הקלאסיקות הקדומות לאלבומים הכבדים. דרים מטאליסטית, מבריקה אינסטרומנטלית, ואיזשהי יצירה מדהימה שתשלב אלמנטים שלא ראינו בדרים.
14.אילו אלמנטים נוספים היית רוצה לשמוע באלבום הבא של דרים? זה אני אשאיר להם, הראש שלי פתוח להכל =]
כללי:
1. באיזו שעה קמת הבוקר? קמתי ב-14:30, זה נחשב בוקר?
2. באיזו שעה הלכת לישון? 4:00, אחרי שתייה מרובה וחגיגות 18 לחבר טוב.
3. מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? I AM LEGEND נדמה לי.
4. מה הסדרה האחרונה בה הסתכלת בטלויזיה? סיינפלד, לפני שהתיישבתי פה על המחשב
. מה אכלת לארוחת בוקר הבוקר? קמתי ישר לארוחת צהריים...
6. איך אתה אוכל את הקרמבו שלך? כמו בנאדם נורמלי, למרות שפעם התחלתי עם העוגייה.
7. איזה אוכל שנוא עליך? יש לי אופי של 150 קילו ואיכשהו אני עדיין 70. אני אוכל *הכל*.
8. מה הדיסק האהוב עליכם כרגע? זאת אחת קשה. אני מניח ש-THE BLACKENING או GHOST REVERIES
9. כמה זמן ביום אתה מבלה בדר"כ בפורום? כל יום אני חוזר מהבצפר ויש לי מסע אינטרנטי קבוע של מספר דברים... לפורום אני מקדיש מספר דקות ואולי יותר מאוחר באותו יום חוזר לבדוק מה חדש.
10. כלי נגינה שהיית רוצה ללמוד? תופים, וחשבתי שזה יקרה בקרוב, אבל בגלל מחויבויות להרכבים וגם רצון לא קטן, אני בקרוב אתחיל פיתוח קול במקום.
11. למי אתה הכי פחות מתחבר בדרים ת'יאטר? מר לאברי היקר. הוא סולן בעל יכולות מדהימות, אבל זה כל כך לא הקול שהייתי רוצה שיוביל את דרים. דרים מנגנים פרוג מטאל, ולאברי כל כך לא מתאים למטאל, לשום מטאל.
13. וויל סולומון או שאראס? דרור חג'ג'.
14. פיני או בלאט? בלאט! שפיני ילך לאכול בפלאפל של חיים.
15. Metropolis, Pt. 1 או Overture 1928 אוברטיור!
16. פלאפון או סלקום? סלקום...
17. SC או TOT אתם רוצים להרוג אותי? זה תלוי בתקופה, כרגע אחרי חרישה אינסופית של SC, התחלתי בחרישת TOT.
18. סקור או בודוקאן? בודוקאן.
19. מה הפריט לבוש האהוב עליכם? לא דע מה האהוב, אבל אני יודע שבוקסר כנראה יהיה השנוא. לא בדיוק שנוא, אבל זה סוג של פסיכולוגיה הפוכה. אם אני לא לובש את הבוקסר, לרוב זה מבסר טובות =]
20. מספר אהוב? 8, 15, 666 (איזה מטאליסט קשוח ואפל אני)
21. אוהבים נקניקיות? זה תשאל את האקסיות שלי.
22. אם יכולתם להיות בכל מקום בעולם בחופשה, איפה הייתם בוחרים? חברים היו מכריחים אותי ללכת לקאריביים רק כדי לצחוק עליי כי הם טוענים שאני מתנהג והולך כמו ג'ק ספארוו.
23. מה המקצוע בתיכון שהיה הכי פחות נחוץ לך? תנ"ך. במילא אני לומד היסטוריה, זה בדיוק אותו דבר רק עם שפה שונה קצת והבדלי זמן. אני במילא לא איש של דת...
24. איזה ז'אנר של סרטים הכי אהוב עליכם? קומדיה, I GUESS
25. האם אתם מתירים קשרים כשאתם חולצים נעליים? בוודאי!
26. מה השם חיבה שלכם? לאחרונה, בעקבות ההופעה האחרונה של הלהקה שלי INFERNO, בבצפר מכנים אותי "השטן". מוזר, אבל מה לעשות... המון קוראים לי ג'ק ספארוו בגלל ההתנהגות וההליכה... אבל אין לי איזשהו שם חיבה שמשתמשים בו לעיתים קרובות.
27. למה אתם מאזינים כרגע? THE STORM STILL RAGES של אורפנד לנד, כי ככל הנראה אני אלך לראות אותם בהופעה הקרובה, אז מתכוננים (אני שומע כרגע את כל מבול מההתחלה ועד הסוף)
28. מה הדבר האחרון שאכלתם? מרק עגבניות עם אורז.
29. אם הייתם צבע פנדה, איזה צבע הייתם? לבן, כי אני מכוער, ואם היו מציירים על דף נייר, אולי לא היו רואים אותי.
30. מה המשקה האהוב עליכם? קולה!!!! אבל לאט לאט אני מתמכר לבירה, וזה לא טוב, אני אהיה שמן
31. חורף או קיץ? שמש בלי ענן אחד, ו-0 מעלות.
32. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? תלוי בסיטואציה. קרה לי כבר שהלכתי לישון בשש בבוקר וקמתי 18 שעות אחרי.
33. איזה צלצול יש לך בפלאפון? רק אתמול החלפתי מהריף שיש אחרי דקה וחצי ב-BLACKWATER PARK, לריף המרכזי בשיר HATE ME של צ'ילדרן אוף בודום. מוזיקת גיימבוי אני אומר לכם...
34. חבר מועדון? אני חושב שכן, טל תבדוק אם אני עדיין חבר חחח...
35. אם יש/יהיה לכם כלב, מה שמו? ג'ק.
36. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? בקבוק באוולינג מגמר אליפות העולם בבאוולינג שלקחתי שהייתי בארה"ב.
37. מה היית רוצה לאכול בארוחה האחרונה שלך? מה שישו אכל.
38. מילה אהובה באנגלית/עברית? מצ'וקמק\HOLY MOLY
39. איזה משאלה הייתם רוצים להגשים? להיות מאושר, תמיד. לעבור את כל המשברים, ואולי עוד איזה 8 שנים להיות נשוי לאהובתי הנוכחית אחרי ש-INFERNO מוציאים אלבום פלטינה 3 מתוך ה-7 שלהם חחח
40. עיתון אהוב? YTSEJAMMERS ISRAEL!!! כל עיתון שיש בו מדור ספורט שאפשר לקרוא במהלך השיעור.
41. על מה אתה חושב כשאתה קם בבוקר? איזה תירוץ ישרת אותי הפעם כדי להבריז משעה-שעתיים ראשונות בבצפר...
42. שחקני קולנוע אהובים ג'ון טרבולטה!!!!
43. מה היית מחזיר תמורת שלום? מלחמה. הגיוני, לא?
44. HOT או YES כרגע HOT
45. מה החפץ הכי חשוב לך? חפץ חשוב אין לי, אבל כרגע בתאל אהובתי הכי חשובה לי בעולם.
46. מה אתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב? את אהובתי אומרת לי שהיא רוצה לגמור את המערכת יחסים שלנו.
47. מה הדבר שאתה הכי רוצה לקבל מתנה? הבטחה, שאני לא אאבד את מה שיקר לי.
48. את מי מהפורום לא היית מזמין להלוויה שלך? אני לא מכיר מספיק אנשים מהפורום כדי להחליט את זה. את מתן בטוח אני הייתי מזמין כדי שישים צעיף של הפועל י-ם על הקבר שלי =]
49. איזה שאלה הכי אהבת? מה היית מחזיר תמורת שלום - אהבתי את התשובה שלי.
50. נהנת? היה נחמד +.