YtseJammers Israel

מועדון המעריצים הרשמי של דרים ת'יאטר בישראל
עכשיו ו' נובמבר 01, 2024 12:19 am

כל הזמנים הם UTC

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 3 הודעות ] 
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' אפריל 21, 2009 9:40 am 
דרימיסט מתקדם
סמל אישי של המשתמש

היום ביום השואה חשוב לזכור את קורבנות הנאצים ברחבי אירופה ומחוצה לה, את ששת מיליון היהודים שנרצחו במחנות, בגטאות, בבורות ההריגה וביערות, ואת שאר הנרצחים כמו הצוענים, הומואים, עדי יהוה והיריבים הפוליטים של המפלגה הנאצית, המפגרים, הנכים והחולים

לא נסלח לאנשים שנתנו יד לנאצים ועשו את דברם במקומם, האוקראינים, הז'נדרמים בפולין, אנשי צלב החץ בהונגריה והאוסטשה בקרואטיה, ולא נשכח את מעשיהם ואת אכזריותם הרבה כלפי אזרחי מדינותיהן רק משום שהיו שונים בדתם, במראם ובמוצאם

וגם ראוי לזכור את אותם אנשים שסיכנו את עצמם והצילו יהודים והחביאו אותם וגם הגנו עליהם בגופם ונפשם
וגם את חיילי בעלות הברית, יהודים ולא יהודים, שגם אם הצלת יהודי אירופה לא הייתה מטרתם העיקרית, ללא ספק היו גורם מרכזי בהפסקת השמדת היהודים

יהי זכרם ברוך
R.I.P.

*בעיקר גם חשוב שנשים לב לאנטישמיות שממשיכה לגאות בעולם, בעיקר אחרי וועידת דרבן של אתמול
http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak ... 2589_n.jpg

Today Crime Does Pay....The Shadow Knows!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 21, 2009 11:34 am 
בריל!
סמל אישי של המשתמש

העם היהודי תמיד ימשוך כלפיו אש. אנטישמיות תמיד תהיה קיימת כמו הגזענות אין לה סוף.
אני מקווה שאירופה הבינה ותמשיך להבין שהיא לא יכולה לצאת כנגדנו, בטח שלא ביום הזכרון לשואה, ומה שקרה אתמול בדרבן רק מחזק את זה.
אני מקווה שההשתלטות המוסלמית הקיצונית על אירופה לא תגרום לזכר השואה להימחק תוך עשור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 21, 2009 12:27 pm 
דרימיסטית שרופה
סמל אישי של המשתמש

הדבר שאנחנו בהחלט צריכים לחשוש ממנו זו האנטישמיות שגואה ברחבי העולם. כ"כ עצוב ומפחיד לראות את זה, ובמקביל דור ניצולי השואה הולך וקטן. אנחנו צריכים לעמוד על ההיסטוריה ולשמר את חויות המלחמה בכדי שדבר כזה לא יקרה! אני מאוד חוששת שיפול עלינו עוד גל אנטישמי וההיסטוריה תחזור על עצמה. וכמו שזה נראה עכשיו המצב דיי עגום.

ועוד נקודה חשובה - אני כבר סיימתי בית ספר מלפני שנתיים וחצי אבל אני בטוחה שעדיין הנוער מתייחס לנושא בקלות דעת ומצחקק בזמן הצפירה. השינוי לטובה שנעשה בהתהגות של ילדים, נראה בעיקר אחרי הטיול לפולין - רואים פתאום את הרצינות בעיניים ואת התחושה העמוקה שמלווה אותם סביב הנושא הזה - ועד כמה שזה כואב ואירוני - זה מחמם לי את הלב לראות ילדים שחזרו ממסע בן 8 ימים ומדברים על הטבח הנורא שהיה שם בעיניים בוערות ואח"כ עוד הולכים וקוראים ספרים בנושא! זה באמת משהו שצריך לטפח אצלנו במדינה ובמערכת החינוך.

She carries him away
"and the winds die slowly

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 3 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

עבור ל:  
מופעל על-ידי phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.